FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

10.Skoro
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 10.Skoro » 12 feb 2013, 12:17

plavetniloo je napisao/la: Jel te yebo Said? Sesar je najbolji igrač polusezone po izboru trenera, šta baljezgaš ovde, frajer otišao iz Sarajeva ima mjesec dana džaba i ti i dalje svršavaš na njega, Bože sačuvaj.
Mamlaze procitaj samo prvu recenicu.
sportsport.ba/ino_fudbal/mamiceva-rak-rana-bh-fudbaleri-ne-uspijevaju-na-maksimiru/95563
Mi nikada odustati necemo...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 feb 2013, 12:26

Daj ljudi nemojte ih dozivati vamo,ko Boga Vas molim. :oops:

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 12 feb 2013, 12:51

cestitam svim (ne)navijacima sto su bakljama zakopali klub da smo najzaduzeniji kod N/FS.
Imal kraja toj gluposti?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 feb 2013, 13:13

@skoro- misljenja su razlicita,postujem
ima li kakav pisani trag ili usmeni od nekog relevantnog o tom izboru za najboljeg igraca jeseni,mozda kakav link?

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 12 feb 2013, 13:31

SarajlijaTM je napisao/la:@skoro- misljenja su razlicita,postujem
ima li kakav pisani trag ili usmeni od nekog relevantnog o tom izboru za najboljeg igraca jeseni,mozda kakav link?

haj ne s...ri majke ti, Idi pitaj Osima, on ce ti najbolje reci, valjda ces njemu vjerovat!?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 feb 2013, 13:36

azizmpj je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:@skoro- misljenja su razlicita,postujem

haj ne s...ri majke ti, Idi pitaj Osima, on ce ti najbolje reci, valjda ces njemu vjerovat!?
Ko tebe sta pita?

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 12 feb 2013, 13:46

I da ima 200 kila zabio ga Said njima .... :D No.1 Jesenjeg dijala, dovidjenja prijatno!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 feb 2013, 13:50

NAJBOLJI IGRAČ: Emir Hadžić (Sarajevo)
Emir Hadžić bio je najstandardniji igrač Sarajeva u protekloj polusezoni. Još od evropskih mečeva „bordo“ tima opravdao je epitet istinskog pojačanja tima sa Koševa. I u prvenstvu je pokazivao istu želju igranja kao i u Evropi. Svojim golovima držao je Sarajevo dugo na prvom mjestu, igrao je konstatno dobro od prvog do posljednjeg kola, pa je zaslužio epitet najboljeg igrača lige.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ferroviere
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere » 12 feb 2013, 13:55

ma svi su iz sarajeva najbolji igrači, nema veze što niste prvi 8-)
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.

S.S. Lazio - Padroni di Roma !

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 12 feb 2013, 14:06

Rule_hz je napisao/la:NAJBOLJI IGRAČ: Emir Hadžić (Sarajevo)
Emir Hadžić bio je najstandardniji igrač Sarajeva u protekloj polusezoni. Još od evropskih mečeva „bordo“ tima opravdao je epitet istinskog pojačanja tima sa Koševa. I u prvenstvu je pokazivao istu želju igranja kao i u Evropi. Svojim golovima držao je Sarajevo dugo na prvom mjestu, igrao je konstatno dobro od prvog do posljednjeg kola, pa je zaslužio epitet najboljeg igrača lige.
imao je priliku u 2-3(celje,panetoikos,istra) kluba da se dokaze izvan BiH i u tome nije uspio toliko o njegovoj kvaltieti,u evropi je bio ocajan grajuci sa sarajevo i za celik,sad sto je ovdje najbolji,AKo JE NAJBOLJI ,je dokaz kakvi su nam igraci

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 12 feb 2013, 14:19

Smijesno je reci da je Said najbolji igrac od osnivanja lige... :roll:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 12 feb 2013, 15:54

Ja ne znam kad' se prije sjatite na ovu temu. Sta vas boli **** sta se na ovoj temi pise?! Imate svoj podforum, kometirajte svoj klub. Ne kazem da je zabranjeno pisati na ovoj temi, daleko od toga, ali ne vidim razloga da ovdje dolazite da bi prosipali neku vasu pricu, jer KAO znate bolje od nas sta se desava u nasem klubu... Svaka "zdrava" rasprava je uvijek dobrodosla. Ima i nasih padobranaca na vasoj temi s vremena na vrijeme, al' u puno manjem broju nego vas ovdje. **** VISE!
Onaj govori nude za Radovca 50.000(provjeren info :lol: )... Samo da ti kazem, ponuda Bayerna od 130.000 je odbijena jer Radovac nece napustiti klub ukoliko neko ne posalje ponudu od 250.000 ili vecu. Zenit je spreman platiti tu cifru, nakon sto Radovac odigra turnir sa Zenitom u Spaniji(ne znam tacno kada).

Mogu samo zamisliti kako bi banovi sjevali da je neko na vasoj temi napisao "Yebo vas Bekric...".

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 feb 2013, 16:17

@Beg Ax brate moj iskuliraj molim te ove provokacije, bezveze mozemo i ja, ti, nebitno neko treci dobiti ban nema potrebe za tim. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 feb 2013, 16:30

BegAx je napisao/la:Samo da ti kazem, ponuda Bayerna od 130.000 je odbijena jer Radovac nece napustiti klub ukoliko neko ne posalje ponudu od 250.000 ili vecu. Zenit je spreman platiti tu cifru, nakon sto Radovac odigra turnir sa Zenitom u Spaniji(ne znam tacno kada).
Imas li neki dokaz za ovo ?

Inace mislim da je ovo suplja za Bayern, to se ne bi tek tako odbilo prvo sto je tako veliki klub u pitanju, drugo sto je taj decko mlad pa ako iko ima srca pustio bi ga da gradi karijeru da uspije, ali eto ima dobre sanse da potpise za Zenit a oni imaju love pa vam mozda i isplate tih 250.000 €, ali kao da gledam da necete dobiti te pare.

Na kraju krajeva taj decko ce biti jako razocaran ako se bude vratio u Sarajeva, zbog striktno tih "250.000" tacnije ako ovi to ne budu zelili platiti. Dobre su mu sanse da dozivi veliki pad, a tesko da ce imati drugu sansu da se tako dobro proda u veliki klub.

Poz komisije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 12 feb 2013, 16:43

Elegant je napisao/la:
BegAx je napisao/la:Samo da ti kazem, ponuda Bayerna od 130.000 je odbijena jer Radovac nece napustiti klub ukoliko neko ne posalje ponudu od 250.000 ili vecu. Zenit je spreman platiti tu cifru, nakon sto Radovac odigra turnir sa Zenitom u Spaniji(ne znam tacno kada).
Imas li neki dokaz za ovo ?

Inace mislim da je ovo suplja za Bayern, to se ne bi tek tako odbilo prvo sto je tako veliki klub u pitanju, drugo sto je taj decko mlad pa ako iko ima srca pustio bi ga da gradi karijeru da uspije, ali eto ima dobre sanse da potpise za Zenit a oni imaju love pa vam mozda i isplate tih 250.000 €, ali kao da gledam da necete dobiti te pare.

Na kraju krajeva taj decko ce biti jako razocaran ako se bude vratio u Sarajeva, zbog striktno tih "250.000" tacnije ako ovi to ne budu zelili platiti. Dobre su mu sanse da dozivi veliki pad, a tesko da ce imati drugu sansu da se tako dobro proda u veliki klub.

Poz komisije.
Post klaiscnog kompleksasa.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 feb 2013, 16:46

Ma joj ja se ne obazirem vise, prije sam se svadjo stalno, dobijo stalno banove to mi vise ne treba u zivotu ovo je samo forum nista vise... ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 12 feb 2013, 17:05

Zagor je napisao/la:plavetniloo @ Šta je s tobom ? Čovjek ima svoje mišljenje ne znam zbog čega te proste riječi. I ja iskreno govorim da je Said najbolji igrač Sarajeva zadnjih godina, al opet možda i igrač te kvalitete koji je najmanje dao Sarajevu. Igrač koji se proslavi u jačim utakmicama, a dok padne protiv slabijih protivnika.
Sesar je igrač koji je izabran od strane trenera za najboljeg igrača polusezone, to je druga priča ko je vama draži.Ne širite laži.

Edit:
Sesar odbrojava dane do Turske, ime kluba drži u tajnosti

Ivan Sesar se trenutno odmara i s nestrpljenjem očekuje da se riješi njegov status i eventualni transfer u, sve je izvjesnije, Tursku.

Sesarove partije u dresu Sarajeva nisu prošle nezapaženo, pa će ovaj veznjak najvjerovatnije za nekoliko dana put Turske. Osim toga, proglašen je, odlukom trenera, najboljim igračem BHT Premijer lige nakon prvog dijela sezone.

"Početkom naredne godine, najkasnije do petog dana januara, od Turaka bi trebala doći i službena ponuda, a usmeno smo već sve dogovorili. Mislim da neće biti nikakvih problema, da će na kraju svi biti zadovoljni", kazao je Sesar u razgovoru za naš portal, ali nije htio dati precizniji odgvor, pa pa je zasad izvjesno jedino da ide u Tursku...

"Nadam se da ćete me razumjeti, ali ne želim 'trčati pred rudu', niti govoriti ime kluba. Mislim da je najbolje da se sve odvija u nekoj tajnosti, a kada bude vrijeme za to, svi ćete znati i koji je klub i sve što se tiče mog transfera."

Sarajevo će, sasvim sigurno, dobro profitirati prodajom Sesara, koji će na taj način zahvaliti svom bivšem klubu na svemu:

"Svojim igrama sam uvijek želio najbolje za Sarajevo, a također želim da klub bude zadovoljan nakon mogo odlaska. Mislim da će dobiti dobru finansijsku injekciju i to je za mene, vjerujte, izuzetno važno. Uvijek ću, ma gdje god bio, pratiti bordo klub. Još jednom se želim od srca zahvaliti svima u Sarajevu, ljudima s kojima sam radio, suigračima, navijačima... Želim svu sreću svijeta bordo naciji", ističe Sesar, koji je po izboru premijerligaških trenera ponio titulu najboljeg igrača lige.

"Jako me usrećilo to što sam izabran za najboljeg igrača prvog dijela sezone Premijer lige. Mnogi treneri su mi dali glas. Kada vas stručni ljudi izaberu za najboljeg, onda znate da ste nešto uradili. Stvarno mi laska ova nagrada i zahvaljujem se svima koji su mi dali glas. Nisam bio dugo vremena u Sarajevu, ali eto, čini se, uradio sam dosta lijepih stvari i sa sobom nosim jako lijepe uspomene", govori bh. reperzentativac
, a za kraj je neizbježna tema bila i sama reprezentacija:

"Ne mogu zaboraviti svoje nastupe u dresu reprezentacije. Iskreno se nadam da ću sada još više biti uz reprezentativce, da će me selektor i u budućnosti pozivati. No, prethodno moram dobro da radim, da se nametnem u novom klubu, da kontinuirano pružam dobre partije. Grčka? Očekujem, naravno, pobjedu na Bilinom Polju, ali ostalo je još puno do marta. O toj temi ćemo, ipak, drugom prilikom", kazao nam je Ivan za kraj.
Eto ko je najbolji igrač polusezone.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 12 feb 2013, 17:39

Evo Said je najbolji, Zeba najgori, Sesar drugi najbolji, Bekric drugi najgori... I sta sad? Kakvom se vi to statiskom bavite? Sta je to vama bitno? Said? Zeba? Ili klubovi za koje navijate?

Zeba je Zeljino dijete pa je 2 puta izigrao povjerenje Zelje. Saida zalibo cuna za Sarajevo i samo ga je iskoristio za popularnost. Drzi te se svojih klubova sta ce jos Saida i Zeba proci kroz njih niste ni svjesni. A Said i Zeba su karine igraci kakvi su igraci igrali u Sarajevu i Zeljeznicaru.

Pa vise je koristi Sarajevo imalo od Dzeme Smjecanina nego od Saida. Turkovic sad da se vrati bio bi bolji i spremniji od Saida. A porediti Zebu i Muharemovica ili Bukija je glupost. Ne moze sa njima u istu recenicu. A da ne pricamo o prijeratnim igracima.

De smirite se. Nije dzaba Amar rekao sampioni svemira. Kod nas se u drzavi velica sve sto je nebitno a sve sto je bitno nema ni na mapi.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 feb 2013, 18:05

Interviju Dine Selimovića
slika
Oči su me zabolile dok sam pročitao :D

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 12 feb 2013, 18:33

Zeka Turković je za Saida Pele,pa čak i Fuad Šašivarević je za njega Zidan!
Pametnom dosta
Einigkeit und Recht und Freiheit

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.