Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Za Đurića nisam nigdje pročitao,gdje to piše?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la:Za Đurića nisam nigdje pročitao,gdje to piše?
Kod: Označi sve
http://www.****/vijesti/sport/nogomet/gotovo-je-velibor-djuric-i-zvanicno-novi-nogometas-zrinjskog#news_view#SuningOUT
@plavobijeli Stvarno si naporan sa tim umjetna tvorevina,ima godina jedno te isto ponavljaš.Napiši nešto drugo umjesto umjetna,vještačka,plastična,surogat,hibridna i ostala tvorevina.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nemoj tako pricati bit ces smutljivac na temi. Ocito je da vlada raspad sistema, da li se bas po svaku cijenu moralo seliti to zna samo Nijaz i taman kada je skupio ekipu za euro scenu, desava se ovo.SB90 je napisao/la:otisli skoro, bucan, djuric, skaljic, suljevic, ristic, salcinovic, pliska, zolj, pljevljak, ducic, djordjevic.
doveden, izmedju ostalih, mehremic kojeg se velez rijesio jer je bio los.
hajde open, opravdaj poteze velikog vodje.
dobre akvizicije su misic i jusufovic.
Steta Olimpica, a zao mi Olimpika, ko se sjeca 2001 kakav je sastav imao Olimpic, Obuca, Mekic, Gredic, mislim da je i Radonja jedno vrijeme igrao, prije njih Kolar, pa Glista Abdurahmanovic.
Bio je simpatican klub, dok oko igranje i glumljenje seika i Abramovica ispada smijesno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma Husref sve kriv! 
Je li Velibor Duric jos pod ugovorom sa Olimpikom?hvala unapriejd
Onda kada je uprava Olimpica objavila moguću fuziju i preseljenje u jedan od bh gradova narušili su dobru atmosferu u ekipi Olimpica i samim tim u stručnom štabu.Umjesto da sačekaju da se ova sezona završi pa da eventualno izbore evropsko takmičenje pa da tek onda započnu priču o eventualnoj fuziji oni su u nezgodno vrijeme istu započelu.Priče su rezultirale time da su se neki fudbaleri pobunili,pogotovo ovi koji imaju svoje porodice u ovom gradu.Ispostavilo su se tačnim riječi onog forumaša-novinara prije dva mjeseca da klub ima problem zbog toga što Musemić i više igrača ne žele da idu iz grada ali naravno ovdje mu skoro niko nije vjerovao a očigledno je bio u pravu.Ovi odlasci igrača su vjerovatno rezultat ovih zadnjh dešavanja a koji će se sigurno odraziti na ekipu.Dok budu na načelnička mjesta dolazili ljudi koji loptu nikada nisu šutnuli i nisu u sportu nikada ništa bili a predstavljaju sve građane tih istih općina ljudi koji vole sport nemaju šta očekivati,nikakav napredak a na fudbalskim terenima kao što je Otoka mogu od proljeća početi sijati krompir,luk,salatu i ostalo povrće.Predsjednik Olimpica i ostali iz kluba moraju da shvate da za svoj bolji status moraju sami da se izbore stalnim angažovanjem jer kritike i prozivanje nemaju efekta jer su političari na svojim funkcijama takvi da ih sport uopće ne interesuje.Nadam se da će se klub stabilizirati i da će na proljeće početi opet pružati dobre partije i da će se na Otoci opet igrati nogomet-fudbal.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 12 feb 2013, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
klub koji je prodao kisu,harbu i u kojem uglavnom igraju mladi igraci a ne starci iima perspektiveplavobijeli je napisao/la:Očito je Olimpik umjetna tvorevina jednog čovjeka koji to dobro radi,al kad se umori taj klub će se srušiti i kao mnoge takve tvorevine,ala Đerzelezi,Suhopolje,Kamen.Više sam ih puta gledao i uvjek su na mene ostavili dojam malog kluba koji igra odličan nogomet-pravo zadovoljstvo za oči.
Nije mi najmera nekoga braniti, ali evo moga viđenja situacije. Svi koji su otišli su bili na tranfer listi Husrefa Musemića. Izuzeci su Đurić koje je je klub pustio iz privatnih razloga i Škalljić koji se posvađao sa Musemićem. ja razmišljam ovako, ali ne znači da sam u pravu.
Škoro 60000 KM godišnje,
Salčinović 60000 KM,
Ristić 60000 KM,
Škaljić 60000 KM,
Đurić 60000 KM,
Suljević 30000 KM
Bučan 40000 KM
UKUPNO: 370000 KM
Gracić je biznismen i iskoristio je priliku da u vrijeme recesije smanji troškove. Nema nad glavom imperativ da mora biti ovo ili ono mjesto. Nema pritisak navijača i zaboli ga.
Škoro 60000 KM godišnje,
Salčinović 60000 KM,
Ristić 60000 KM,
Škaljić 60000 KM,
Đurić 60000 KM,
Suljević 30000 KM
Bučan 40000 KM
UKUPNO: 370000 KM
Gracić je biznismen i iskoristio je priliku da u vrijeme recesije smanji troškove. Nema nad glavom imperativ da mora biti ovo ili ono mjesto. Nema pritisak navijača i zaboli ga.
Dodaj ustedu neigranja i treniranja u Sarajevu,stanarine,hrana i dr.
Smanjeni troskovi za vise od 600K sto je i bio cilj Gracica.
Veoma jasan i logican potez u ovim vremenima.
Smanjeni troskovi za vise od 600K sto je i bio cilj Gracica.
Veoma jasan i logican potez u ovim vremenima.
Priča se očito na Tuzli neće zaustaviti...Usvojen je takođe i Program utroška sredstava Ministarstva za pravosuđe, upravu i radne odnose BPK-a Goražde sa ekonomskog koda Tekući transferi neprofitnim organizacijama za 2013.godinu, kao i Zaključak o davanju saglasnosti premijeru Bosansko-podrinjskog kantona Goražde i ministru za obrazovanje, nauku, kulturu i sport za nastavak razgovora sa Fudbalskim klubom «Olimpik» Sarajevo.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Hebo Fazlinoviće, ko je sad tu lud a ko normalan, svi su zbunjeni 
Ušteda?Pa i tamo u Tuzli moraju plaćati smještaj,hranu,stadion,hitnu,vatrogasce,redare.
Jednom od konkurenata prepuste jednog od glavnih igrača,znači odustaju od Evrope! 
Ajde ti neka te Husref zaposli na portal gdje ti je obećao. Najbolji je i svi smo sretni.
Čiji si ti ovdje zastupnik,šta si se meni natovario na kosti,jeli zabranjeno komentarisati?
open je napisao/la:Ajde ti neka te Husref zaposli na portal gdje ti je obećao. Najbolji je i svi smo sretni.
Vas dvojica samo potvrdjujete ono sto vecina zna i misli o vama, ne postoje ljudi koji navijaju za olimpic imaju samo interesdzije i neciji pijuni.Al kakv klub takvi i ljudi oko njega...Mancini je napisao/la:Čiji si ti ovdje zastupnik,šta si se meni natovario na kosti,jeli zabranjeno komentarisati?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
"open" nije pijun, samo na kratko da se umijesam.pile87 je napisao/la:open je napisao/la:Ajde ti neka te Husref zaposli na portal gdje ti je obećao. Najbolji je i svi smo sretni.Vas dvojica samo potvrdjujete ono sto vecina zna i misli o vama, ne postoje ljudi koji navijaju za olimpic imaju samo interesdzije i neciji pijuni.Al kakv klub takvi i ljudi oko njega...Mancini je napisao/la:Čiji si ti ovdje zastupnik,šta si se meni natovario na kosti,jeli zabranjeno komentarisati?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@pile87
Da znaš koliko ne znaš, gdje bi ti bio kraj.
@Probisvjet
Upravo tako majstore.
Prekosutra je prva utakmica u Antaliji. Protivnik ukrajinski prvoligaš Goverla-Zakarpattia.
Da znaš koliko ne znaš, gdje bi ti bio kraj.
@Probisvjet
Upravo tako majstore.
Prekosutra je prva utakmica u Antaliji. Protivnik ukrajinski prvoligaš Goverla-Zakarpattia.
Sta ima da zna? Klub od 6 navijaca koji nece dugo moci ovako sa kurca na plot sa plota na ****. Od 6 navijaca dvojica na forumu. Dva su zakljucka da je rijec o jednom liku koji se sam sa sobom svadja ili je rijec bivsim radnicima kluba koji se sad preko foruma naguzuju. Idite i vi u Tuzlu. Lijep grad majke mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.