Slike dobitnih tiketa

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

2343

Re: Slike dobitnih tiketa

Post Postao/la 2343 » 12 feb 2013, 15:02

ova opcija "isplaćeni dobitak" se pojavi nakon što se u poslovnici isplati listić (nezz sad kako je za internet klađenje)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 feb 2013, 18:10

stomaklija je napisao/la:Krenulo se u petak navečer, početni ulog 20Km jutros imam 175,28Km. Nećemo biti prokleti nego ćemo lagano povući novac sa računa :mrgreen:

Sesija broj 3:

http://www.dodaj.rs/?3r/LF/3xMovVT0/0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/?h/JF/2DG2kFUS/1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/?z/Zr/49t45mO9/2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/?3u/13D/2Nffa425/3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/?2P/8s/vFrIYYr/4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/?27/13G/1bMNRQJq/555555555555.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/?7/rw/3BEABZQD/5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

I ovo je ono sto sam vam predlozio nekada jučer ujutro, dodao jos 2,3 para bonusa..

http://www.dodaj.rs/?o/Ay/ZVxWu8m/remmi.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Na ovaj nacin bez da ikome pokazujem odigrane parove,cisto da dodjem nakon par dana samo sa pokazanim tiketima i kao dobitcima svako od nas ce doci do cifew,samo je fazon sto ih nece odigrati,a pisati da sam dobio e to hoce sigurno.naravno necu nikome nista govoriti vec cu samo doci sa ispisanim tiketima i navodnim dobitcima i kurciti se sa time,a kako to e pa ovako ovako,tako sto cu na svaki ulog odigrati 5 tipova pa koji prodje taj cu kaciti kao dobitni,i sve tako dok ne dodjem do neke serije

Dakle o cemu pricam

Lupam imam 10 KM stavljam sve na 1.30

Lupam prvi tiket 10 na tog i tog,drugi tiket 10 na tog i tog i tako par tiketa,naravno zaljepit cu samo onaj dobitni i bit ce super presao sam prvi korak imam 13

Idemo dalje taj dobitak od 13 radim isto igram par tiketa na tu kvotu 1 mora proci od 10(lupam da hebe rak raka) i tako mogu doci do cifre xxxxx nije nikakav problem

Tebi je sistem dobar opcenito,ali nije od tebe fer da dodjes tek tako bez da si ikome govorio kao za 2 dana sam obrnuo cifru,e pa na taj nacin cu je i ja obrnuti,svi tiketi su ti neuplaceni i iza toga stojim 100% od ovih do onih sinoc sa Bragom ili ko je vec bio, onim od po fol 50 uloga koje se naravno zaljepio tek kad si vidio da su prolazni

Ako treba slikovito cu izbaciti koja je razlika izmedju tiketa odigranog u kladionici,odigranog preko neta i tiketa odigranog preko neta a da nije uplacen
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 feb 2013, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 12 feb 2013, 18:28

Ne znam baš za tog dečka ali inače ima dosta šupljaka na forumu.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 feb 2013, 19:22

Dakle:

Danas, 18:36. Upravo je zavrsio zadnji par na tiketu, tiket dobitni:

slika

Danas, 18:38, znaci, minutu i nesto kasnije, tiket je isplacen, pare su legle na racun, a famozno srednje polje naravno nije prazno.

slika

Summa summarum, svaki listic koji je zelen a ne izleda kao ovaj gore je lazan.

Sto se @Stomaklije tice- ja vjerujem da se uspjesno izdupalo onaj prvi put, a kasnije od sebe mislio napraviti legendu na forumu. Yebiga, uvijek se nadje neki veci mangup :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 feb 2013, 20:01

Haj kad skapirate sve do krajnjih granica,napisite mi u kratkim crtama sta je sta da mogu da se uhvatim metle. ;) :mrgreen:
Il' jos bolje prijavljujte mi postove sa fake tiketima. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 feb 2013, 20:11

Dakle zakljucak,razlika je vise nego primjetna

Pravi tiket i tiket koji nije uplacen vec smo rekli razliku,cak sam i ostavio iznad ovaj dio slike gdje se moze procitati sta pise iznad tj da pise da je listic spreman za uplatu u poslovnici

slika

Dok se tiket koji je uplacen u poslovnici razlikuje po ovome dogadjaji koje pise drugacije nego li kad se igra preko neta listic,i naravno iza stoje uvijek ima porez

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 feb 2013, 20:12

Ja pozivan na amnestiju @Stomaklije :mrgreen: Ipak je lik izmislio sistem na koji se lozi pola foruma. Samo upozorenje, brisanje postova i obecanje da se nece vise glupirati.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 feb 2013, 20:23

ali prica vam je odlicna, bas onako slika i prilika propalih kladionicara kojima je citav svijet kriv sto bacaju pare u bunar, tako to izleda sudeci po ovim zalopojkama silnim, nemojte se naci uvrijedjeni :mrgreen: cega ste se vi samo dohvatili, stvarno tuzno i zalosno :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 feb 2013, 20:33

SlevinKelevra je napisao/la:Ja pozivan na amnestiju @Stomaklije :mrgreen: Ipak je lik izmislio sistem na koji se lozi pola foruma. Samo upozorenje, brisanje postova i obecanje da se nece vise glupirati.
@ bezze je to prvi spomenuo na temi o strategijama, pa mu @ stomaklija reče da je dobar sistem i krenuo je sa njim :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 feb 2013, 20:36

anonimni je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Ja pozivan na amnestiju @Stomaklije :mrgreen: Ipak je lik izmislio sistem na koji se lozi pola foruma. Samo upozorenje, brisanje postova i obecanje da se nece vise glupirati.
@ bezze je to prvi spomenuo na temi o strategijama, pa mu @ stomaklija reče da je dobar sistem i krenuo je sa njim :mrgreen:
Nisam znao :mrgreen:

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 12 feb 2013, 20:37

Kakav je fazon stavljati tikete koje nisi dobio,nikako skontat :?
Ok,evo skontali ste ko uplacuje u premieru,a kakva je kazna za ostale koji igraju u drugim kladionicama,npr.BHPlay tu samo sakrijes iznos,ili cak i u premieru pa postave samo da se zeleni.
Mislim da nije pravedno nekog banovat a neko to radi na samo drugi nacin i ostaje kao "faca".

Kad je vec nastala konfuzija,prijedlog za moderaciju da se u ovu temu stavljaju tiketi na kojima se vidi iznos uplata/isplata pa da se moze prosudit je li lazan ili ne.
Ako se neko stidi uplate nek i ne postavlja.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

HazimK
Kontakt:

Post Postao/la HazimK » 13 feb 2013, 09:43

Ubise se ljudi prosipajuci energiju na gluposti.umjesto da malo listate forume,tražite informacije vi falsifikujete tikete....hahahahah
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da

glecher
Kontakt:

Post Postao/la glecher » 13 feb 2013, 10:40

anonimni je napisao/la:
Tko je prvi spomenuo?? Tko? Tko?
I je li to uopće važno??
Ta strategija je opće poznata, pa sam i ja o njoj pisao, ali me admin izudarao, jer je premrgudan, pa me udaljio od spike s rajom na ovom forumu.
U svakom slučaju, ovo je jedina isplativa strategija. Vjerujte meni koji se kladim već 12 godina.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 13 feb 2013, 11:40

slika

slika

slika
Genius, outrageous, the best ever! RF!

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 13 feb 2013, 17:56

Koje provaljen koje lazan nisam pratio ? :D

ata
Kontakt:

Post Postao/la ata » 13 feb 2013, 18:45

Everlast je napisao/la:http://prntscr.com/sehor Hvala CZV
Duplanje se nastavlja
uvijek igram sa velikim uplatama, i nikad mi se nije desilo da mi oni (centrala premier kladionice) odobri uplati od 200 i kusur maraka na tako malu kvotu, tako da iskreno mislim da je ovaj listic fake! ;)
ako sam upravu, onda ti je to bespotrebno, stavi lovu, uplati, digni! 8-)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 13 feb 2013, 22:16

slika

slika

slika
Genius, outrageous, the best ever! RF!

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 13 feb 2013, 22:21

svaka cast!

HazimK
Kontakt:

Post Postao/la HazimK » 13 feb 2013, 22:49

slika
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 feb 2013, 22:52

slika

Odgovori

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.