Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Katastrofalna igra, imamo sreće ko Lazio.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
bez obzira na rezultt sramota je sta nam ljudi rade ...
smijeno kako smo nadigrani u svakom segmentu igre ...
smijeno kako smo nadigrani u svakom segmentu igre ...
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Jede **** ovaj sudija s onim Hooperom, lik konstantno gura Lichta prema Buffonu, a na kraju dijeli obojici zute, to prvi put vidim.Mi treba manje nazad loptu da vracamo, jer oni stalno igraju presing i tako im idemo na ruku.
Mada, sem ako su nisu dopingovani, ovakav presing nece vrsit ovako jako i u drugom poluvremenu, to bi trebali iskoristit i napunit ih.
Mada, sem ako su nisu dopingovani, ovakav presing nece vrsit ovako jako i u drugom poluvremenu, to bi trebali iskoristit i napunit ih.
- Contentissimo
- Kontakt:
publika pravi 'eben pritisak na sudiju, koji je btw odsudio prvo poluvrijeme bez greske...
najbitnije je da smo dali gol, a Celtic kada dodje u Torino bit ce mala maca, jer poznato je da oni igraju katastrofalno u gostima(nisu imali pobjede do ove sezone)
Idemo ragazzi, hrabro do kraja....
najbitnije je da smo dali gol, a Celtic kada dodje u Torino bit ce mala maca, jer poznato je da oni igraju katastrofalno u gostima(nisu imali pobjede do ove sezone)
Idemo ragazzi, hrabro do kraja....
Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 12 feb 2013, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Vidal kriza večeras , svaka čast caceresu al Chiello je Chiello uh kad se samo on vrati ...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlično igra Celtic, koliko samo ljudi snage imaju. U drugo poluvrijeme pametnije, šta je sa Giovincom, on bi trebao ući.
- pendjercity
- Kontakt:
Ovdje pored rezultata, moramo sačuvati i noge...
Ljudi moji, ovi na Pirla idu gore nego Pepe na Mesija... Oci su im krvave kod svakog starta...
Drugi gol ovdje visi u zraka, možda Matri (radi umora) vani a Anjelak unutra...
Ljudi moji, ovi na Pirla idu gore nego Pepe na Mesija... Oci su im krvave kod svakog starta...
Drugi gol ovdje visi u zraka, možda Matri (radi umora) vani a Anjelak unutra...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
U ovom grotlu Celtic Parka nije lahko igrati, mora covjek biti zadovoljan minimalnim vodstvom. Celtic previse agresivan, pa je svaki faul na granici zutog. Meni je ostao u sjecanju kapiten Celtika koji konstanto lupa Pirla, trebao je davno dobiti karton.
Zadovoljan defanzivnom linijom Juventusa koja igra bez greske, pogotovo Caseresom i iznenadjuce dobrim Pelusom. Sredina terena zakazala zbog velikog pritiksa igrac Celtika koji konstanto vrse pritiisak, pomalo nevjerovatno da su izdrazali citavo 1 poluvrijeme. U nastavku ce vjervatno Juve doci do igre, i, aBd, zavrsiti utakmicu. Ocekujem malo vise od Marchisa i Vidala u nastavku ....
Zadovoljan defanzivnom linijom Juventusa koja igra bez greske, pogotovo Caseresom i iznenadjuce dobrim Pelusom. Sredina terena zakazala zbog velikog pritiksa igrac Celtika koji konstanto vrse pritiisak, pomalo nevjerovatno da su izdrazali citavo 1 poluvrijeme. U nastavku ce vjervatno Juve doci do igre, i, aBd, zavrsiti utakmicu. Ocekujem malo vise od Marchisa i Vidala u nastavku ....
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Celtic je sabio Juve u 16 ne daju im da dišu,Škoti su propustili nekoliko dobrih šansi dok Juve pokušava nešto na kontre gol su zabili na veliku grešku Ambrosea.Vezni red stare dame ne postoji prebrzo gube lopte ne mogu organizovati akciju od presinga igrača Celtica.
Lichstainer ako nastavi sa hrvačkim zahvatima u 16 ne gine mu crveni karton a i penal.
Lichstainer ako nastavi sa hrvačkim zahvatima u 16 ne gine mu crveni karton a i penal.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 12 feb 2013, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Vidi se da je Celticova odbrana takticki i poziciono truba, to treba iskoristit, svaki napad koji smo napravili opasno je bilo.Celtic drzi visok presing i trka a mi smo ocigledno mnogo umornija ekipa od njih.
Rezultat ekstra.
Rezultat ekstra.
I ja se nadam da neće moći ovako odlično trčati svih 90. minuta ... da se razumijemo rezultatom sam presretan , ali mi nije jasno da nijednu priliku nismo "napravili" , imali smo ih par iz njihovih grešaka ... Svejedno, vjerujem u Juventus, biće pobjeda ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Odbrana je beton, ostatak ekipe zakazao. Celtic bez nekih 100% prilka, osim suteva van 16...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Suci koji su iza gola džaba uzimaju cash.
Matrijeva lopta je 20 cm bila u golu i da nije bilo Marchisija, Juve bi bio pokraden.
Utakmica odlična, puna tempa, udaraca, prilika, kartona.
Celtic zapeo (logično, znaju da nemaju šta tražiti u Torinu) i puno bolje stoje od Juventusa, al' jedna greška je vjerovatno odlučila ovu utakmicu, a samim tim i osminu finala (iako je Juve i prije večerašnje utakmice bio apsolutni favorit).
Utakmica odlična, puna tempa, udaraca, prilika, kartona.
Celtic zapeo (logično, znaju da nemaju šta tražiti u Torinu) i puno bolje stoje od Juventusa, al' jedna greška je vjerovatno odlučila ovu utakmicu, a samim tim i osminu finala (iako je Juve i prije večerašnje utakmice bio apsolutni favorit).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nasa sredina terena se nevidi nikako ... Buffon mi izgleda pun samopouzdanja i siguran sam da mu nemogu dati gol 
FORZA JUVEE .... zabijamo jos jedan do kraja
FORZA JUVEE .... zabijamo jos jedan do kraja
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Strašno je koliko su agresivni i koliko trče...
Igrom svakako i nisam nešto zadovoljan, ali ko te pita kad vodimo. Vjerujem da će u drugom dijelu Celtic malo pasti, ne možeš ba onako agresivan i rastrčan biti, nevjerovatno. Ne sjećam se da sam ovako nešto vidio.
Peluso odličan.
Igrom svakako i nisam nešto zadovoljan, ali ko te pita kad vodimo. Vjerujem da će u drugom dijelu Celtic malo pasti, ne možeš ba onako agresivan i rastrčan biti, nevjerovatno. Ne sjećam se da sam ovako nešto vidio.
Peluso odličan.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ovo je borba, pravi fight mec na terenu igraca Celtica. Vise srce i hrabrosti zelim vidjeti u nastavku od Vidala i Marchisa.
- Contentissimo
- Kontakt:
znaci publika ih nosi, ali njihov tempo mora pasti u drugom poluvremenu...ponavljam glavno je obavljeno, gol u gostima vrijedi dva...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Moramo zabiti jos jedan da im sve moguce sanse srusimo... Jaki su ovi al nevjerujem da ce moci ovako drzati tempo do kraja...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
treba mijenjati u napadu ... matri i vucinic smijesni ... nisu se vidjeli cijelu utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.