izvini,znam da ces se uvrjediti....al meni zvuci kao da pjeva 50 ak momaka a ne 5 000aakiica_sa je napisao/la:Neko rece nemoze se vladati masom od 4000 ljudi. Evo jedne mase od oko 5000 ljudi koja veoma dobro vlada. Moze od 0:50 pa nadalje...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
izvini,znam da ces se uvrjediti....al meni zvuci kao da pjeva 50 ak momaka a ne 5 000aakiica_sa je napisao/la:Neko rece nemoze se vladati masom od 4000 ljudi. Evo jedne mase od oko 5000 ljudi koja veoma dobro vlada. Moze od 0:50 pa nadalje...
nikad_izvini je napisao/la:Par pitanja ne želeći da umanjim dobro navijanje na tom klipu.aakiica_sa je napisao/la:Neko rece nemoze se vladati masom od 4000 ljudi. Evo jedne mase od oko 5000 ljudi koja veoma dobro vlada. Moze od 0:50 pa nadalje...
Gdje su ti ljudi na prvenstvenim utakmicama i ima li razlike u atmosferi na utakmicama u Europi i ligaškim ?
kakvo je navijanje bilo istoka i zapada ?
jel Sjever navijačka tribina ili ih ima još ?
koliko pravih tribina ima Grbavica a koliko Koševo ?
kapacitet Koševa i Grbavice
kad ste nas otpuhali na Koševu. Ja se ne sjećam, podsjeti me, molim te.
Eh da ti nesto ja kazem , Igor Puljic je u subotu bio na SJEVERNOJ tribini stadiona Grbavica .srcem uz suze u ocima pjevao pjesme FK Sarajevo ! Da nebi doslo do prepirke i negativnog naboja vi kao navijaci "Manijaci" ili bilo koje druge navijacke skupine nemate razloga da pricate o ovakim stvarima , i da ste upravu a i da NE ! Da ste psovali tragicno preminulog momka nije nista novo jer vi imate pojedinaca kakve mozes u bajci napraviti . To nije prica za forume jer mi ipak zivimo u istom gradu , a meni je tesko sto bi se reklo cekati tranvaj sa pojedincima iz ovoga grada a koje pripadaju "nasim" navijackim skupinama (TM ili HZ ).TheManiacs je napisao/la:Eh da pocnem.
IGOR PULJIC-Brat od preminulog vedrana puljica je manijak,maloprije smo se dopisivali i nisam mogo da vjerujem onome sto mi je rekao.
On i stari bili su na jugu i dok su horde zla pjevale njihovu pjesmu
Sjever pamti te Puljicu Vedrane!
Neka grupica pored Njeg i njegovog stadiona govorili
**** vam on vise mater.
Sta mislite kako su se osjecali njih dvojica pored te skupine mladica ?
Jug treba promjenu to je evidentno
Kao prvo svaki vas put oderemo u zadnje vrijeme od kad su novi momci na sjeverunikad_izvini je napisao/la:Par pitanja ne želeći da umanjim dobro navijanje na tom klipu.aakiica_sa je napisao/la:Neko rece nemoze se vladati masom od 4000 ljudi. Evo jedne mase od oko 5000 ljudi koja veoma dobro vlada. Moze od 0:50 pa nadalje...
Gdje su ti ljudi na prvenstvenim utakmicama i ima li razlike u atmosferi na utakmicama u Europi i ligaškim ?
Eh da ti nesto ja kazem , Igor Puljic je u subotu bio na SJEVERNOJ tribini stadiona Grbavica .srcem uz suze u ocima pjevao pjesme FK Sarajevo ! Da nebi doslo do prepirke i negativnog naboja vi kao navijaci "Manijaci" ili bilo koje druge navijacke skupine nemate razloga da pricate o ovakim stvarima , i da ste upravu a i da NE ! Da ste psovali tragicno preminulog momka nije nista novo jer vi imate pojedinaca kakve mozes u bajci napraviti . To nije prica za forume jer mi ipak zivimo u istom gradu , a meni je tesko sto bi se reklo cekati tranvaj sa pojedincima iz ovoga grada a koje pripadaju "nasim" navijackim skupinama (TM ili HZ ).out.arr je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Eh da pocnem.
IGOR PULJIC-Brat od preminulog vedrana puljica je manijak,maloprije smo se dopisivali i nisam mogo da vjerujem onome sto mi je rekao.
On i stari bili su na jugu i dok su horde zla pjevale njihovu pjesmu
Sjever pamti te Puljicu Vedrane!
Neka grupica pored Njeg i njegovog stadiona govorili
**** vam on vise mater.
Sta mislite kako su se osjecali njih dvojica pored te skupine mladica ?
Jug treba promjenu to je evidentno
Tako je,jedini sarajevski predstavnik u kupu BiH ima sirom otvorena vrata polufinala,bitno je rutinski odraditi revans i sa par pojacanja na zimu napasti na oba frontaStole iz Bora je napisao/la: Sljedeca utakmica je uzvratni susret kupa sa Rudarom u Prijedoru. Cilj je zadrzati onu razliku sa Grbavice ..
To zadnje vrijeme su dva-tri derbija. Rekoh ja, ko zlatna ribica. Otplivaj daljeanonimus je napisao/la:Kao prvo svaki vas put oderemo u zadnje vrijeme od kad su novi momci na sjeverunikad_izvini je napisao/la:Par pitanja ne želeći da umanjim dobro navijanje na tom klipu.aakiica_sa je napisao/la:Neko rece nemoze se vladati masom od 4000 ljudi. Evo jedne mase od oko 5000 ljudi koja veoma dobro vlada. Moze od 0:50 pa nadalje...
Po toj priči i klipu od dvadesetak sekundi, ispada da smo vi razvalili na Grbavici kada smo zabili go a vi ušutjeliHordeZla je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Par pitanja ne želeći da umanjim dobro navijanje na tom klipu.aakiica_sa je napisao/la:Neko rece nemoze se vladati masom od 4000 ljudi. Evo jedne mase od oko 5000 ljudi koja veoma dobro vlada. Moze od 0:50 pa nadalje...
opet isti scenario sutite i divite nam se kao i u subotu
Nije. To je onaj zbog kojeg ste dali drugi gol iz ofsajda. Odmah je dobio prijavu iz saveza al šta nam to znači. Opet kažem, zaslužena pobjeda njanja jer nismo ni zaslužili ništa drugo do poraza kada izgubimo os tako loše ekipe makar i uz sudijsku pomoć.Gerrard je napisao/la:Ako je to onaj na istocnoj tribini , njega treba dozivotno suspendovati !nikad_izvini je napisao/la:Pomoćni sudija Drašković je dobio negativnu ocjenu![]()
Zanima me hoće li pitari i sada da istupaju iz lige i furaju se kako su sami protiv svih, osim mahača sa strane, oni su sa njima
Prvo je u prvom dijelu 3 puta Hadzicu svirao nepostojece ofsajde kada je isao prema golu , a u drgom dijelu je isti Bucanu svirao 3-4 ofsajda koja nisu postojala !
Cijenim iskrenostGerrard je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Par pitanja ne želeći da umanjim dobro navijanje na tom klipu.aakiica_sa je napisao/la:Neko rece nemoze se vladati masom od 4000 ljudi. Evo jedne mase od oko 5000 ljudi koja veoma dobro vlada. Moze od 0:50 pa nadalje...
Nije da smo vas otpuhali zadnji put na Kosevu nego vam vratili za sve prethodne godine kada ste se izivljavali nad sjeverom koji je bio podjeljen sto se sada vam desava ... tek sada onaj trans GDJE GOD BILI , UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS , ima neko znacanje , vama tek sljede godine patnje dok se rijesite agenture !
STRUMFOVI SE NAVUKLI NA HORS, T...A TELETABIS, E...S BACKSTREET BOYS
Smjena se desila u smislu da nema nekih likova na tribini. Promjena se desila jer sad imamo svoje pjesme a ne pođonjene od drugih navijačkih skupina. Promjena se desila da mnogo više ljudi navija na običnim ligaškim utakmicama. To je neko moje viđenje kao nekoga ko je neutralan i malo stariji navijač. Nije se našao ko je ugodio svima i nikada neće. Bitno je da nema marisana, barem koliko sam upućen.Gerrard je napisao/la:
Vidi mozda je bio ofsajd , ali to niti jedna tv emisija nije dokazala , samo se nagadja![]()
Jedina istina je da ste poderani na vasem terenu , pogotovo vas boli deranje na tribinama , ali sta je tu je imate vremena da se iskupite![]()
SKORO GDJE CES U OFSAJD BUDALO JEDNA
@ nikad_izvini
Ma kakva smjena generacija nedavno se pisalo o tome i neki vasi kazu da se to vec desilo , a evo ja koji nisam u toj grupi znam u cemu je problem i koji ljudi su polahko poceli dovoditi jug kao sto je nasa agentura dovela sjever do dna , samo se jos cekaju podjele to svaku utakmicu kod vas moze doci do izrazaja jer znam dosta raje koja se polahko sprema sa svojim podgrupama da napusti jezgro skupine radi pojedinca !
Tako je,Konacno malo pravdeedhem_sa je napisao/la:
Sta ce nam sad to, izgubili smo, ispravke nema.TheManiacs je napisao/la:Tako je,Konacno malo pravdeedhem_sa je napisao/la:
DinoTM je napisao/la:Sta ce nam sad to, izgubili smo, ispravke nema.TheManiacs je napisao/la:Tako je,Konacno malo pravdeedhem_sa je napisao/la:
Ja sad posao da postavimedhem_sa je napisao/la:
Evo dajem vam jos jednu sansu da ko ljudi cestitate pobjeduNSBiH
Drugi gol Sarajeva u derbiju je regularan
Nakon što su nekoliko puta pregledali snimak sa utakmice Željezničara i Sarajeva, stručne osobe koje su zadužene za suđenje u Premijer ligi BiH konstatovale su da je drugi pogodak tima sa Koševa regularan.
Naime, posljednji igrač ispred Ibrahima Šehića, golmana tima sa Grbavice bio je njegova saigrač, Predrag Šimić.
Da napomenemo, iz Željezničara su imali dosta primjedbi na suđenje pomoćnika Dalibora Draškovića, koji je od kontrolora dobio i negativnu ocjenu.
Kako su nam potvrdili iz krovne kuće bh. nogometa sada će protiv kontrolora suđenja biti proveden postupak, jer je pod pritiskom dao lošu ocjenu za asistenta vječitog derbija.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Levin, NazorUso, ZeljeznicarUberAlles i 40 gostiju.