Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ma dobro, svakako nam oni nisu potrebni...hadzic odma u prvi tim treba umjesto zahirovica, a bicakcic ili vranjes pored spahe dok se pandza ne oporavi..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Razumijem da nismo Spanci , al kad smo dosad odradili dobar dio tekmi bez njih dvojice msm da mozemo i GRke . Sad se svi digli oko njih da se papiri zavrse na brzinu , jer stvarno nam je gungula velika 
U jednostavnosti lezi genijalnost.
- legenda reala
- Kontakt:
Nešto ja ne vjerujem da je ta informacija tačna, al haj
A mora li Fifa/Uefa verifikovati sve to na kraju
ako mora nema od njih ništa do juna,ako su te informacije tačne da su riješili papirologiju.
Oni su povadili papire i predali za državljanstvo??? Bičakčić ima naše sportsko tako da bi mogo odmah igrati, dok Hadžić ne znam ima li
A mora li Fifa/Uefa verifikovati sve to na kraju
Oni su povadili papire i predali za državljanstvo??? Bičakčić ima naše sportsko tako da bi mogo odmah igrati, dok Hadžić ne znam ima li
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nama hitno trebaju ovi momci u odbani jer i protiv Slovenije je bio propuh,samo je sreća što su oni mašali inače ne bi u ovako dobrom raspoloženju dočekivali Grke. Nadam se da će Bičakčić i Kolašinac zaigrati za BiH te da će selektori mlađih uzrasta pozivati naše mlade talente koji igraju po Evropi.
Ne pita se Parlament oko prijema u bh.državljanstvo nego Vijeće ministara BiH
Radovac blizu dogovora sa Zenitom po BigSoccerBosnia, Sarajevo bi trebalo dobiti oko 250.000 eur za njega, i za idući transfer milion eur
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Je li tacno da je zadnji vezni, ili transfermarkt grijesi? Znam da je se spominjao i Bayern u vezi njega, to bi bilo bolje, ali dobar je i Zenit. Samo da dobije priliku.zizu1991 je napisao/la:Radovac blizu dogovora sa Zenitom po BigSoccerBosnia, Sarajevo bi trebalo dobiti oko 250.000 eur za njega, i za idući transfer milion eur
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne znam šta igra, al vidi se da igra u veznom redu, u videu primjetih da ima pristojnu tehniku, fantastičnu za naše uslove omladinske premijer lige
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Po videu je centrlni vezni,jako dobar pregled ima,a i "mehku" nogu.
On i Faris Handzic su vjerovatno najbolji talenti trenutno u BIH.
[youtube][/youtube]
On i Faris Handzic su vjerovatno najbolji talenti trenutno u BIH.
[youtube][/youtube]
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Boli me k*ra za svakog ko se ne izjasni i sam ne pokrene proceduru za promjenu državljanstva... Ta priča, a la "Volio bih da igram za BiH" i onda se nadješ a okupljanju Njemačke reprezentacije, je za malu djecu.valterboy je napisao/la:Zaboravljen
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ma upravu si, sto bi se mi ganjali oko momka koji ima 19 godina i igra za prvi tim Schalkea, kad imamo mi rjesenje u vidu Sunjica, te Pandze i Kvesica, samo ova dvojica kad se oporave od povrede slijedece godine, prvo ce morati da se prisjete kako se hoda...kokakolas je napisao/la:Boli me k*ra za svakog ko se ne izjasni i sam ne pokrene proceduru za promjenu državljanstva... Ta priča, a la "Volio bih da igram za BiH" i onda se nadješ a okupljanju Njemačke reprezentacije, je za malu djecu.valterboy je napisao/la:Zaboravljen
Brasil here we come...
Pravda za Papeta!
- BeyKopites
- Kontakt:
Zaboravio si Ognjena (ala Vidić) Vranješa. 'Ta će nam, haman prvotimac Schalkea, kad imamo Šunjića iz Zorye ili Vranješa iz AlanieDufresne je napisao/la:Ma upravu si, sto bi se mi ganjali oko momka koji ima 19 godina i igra za prvi tim Schalkea, kad imamo mi rjesenje u vidu Sunjica, te Pandze i Kvesica, samo ova dvojica kad se oporave od povrede slijedece godine, prvo ce morati da se prisjete kako se hoda...kokakolas je napisao/la:Boli me k*ra za svakog ko se ne izjasni i sam ne pokrene proceduru za promjenu državljanstva... Ta priča, a la "Volio bih da igram za BiH" i onda se nadješ a okupljanju Njemačke reprezentacije, je za malu djecu.valterboy je napisao/la:Zaboravljen
![]()
Brasil here we come...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- adriano_leite
- Kontakt:
Ovo je kao kad neko ima zelju da ozeni ili plodi najljepsu djevojku na svijetu, ali ga ona ne **** ni 2%.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Boli me k*ra za svakog ko se ne izjasni i sam ne pokrene proceduru za promjenu državljanstva... Ta priča, a la "Volio bih da igram za BiH" i onda se nadješ a okupljanju Njemačke reprezentacije, je za malu djecu.[/quote]
Ma upravu si, sto bi se mi ganjali oko momka koji ima 19 godina i igra za prvi tim Schalkea, kad imamo mi rjesenje u vidu Sunjica, te Pandze i Kvesica, samo ova dvojica kad se oporave od povrede slijedece godine, prvo ce morati da se prisjete kako se hoda...
Brasil here we come...
[/quote]
Zaboravio si Ognjena (ala Vidić) Vranješa. 'Ta će nam, haman prvotimac Schalkea, kad imamo Šunjića iz Zorye ili Vranješa iz Alanie
[/quote]
Da budem iskren, Vranjes je se za sad sasvim solidno pokazao, mlad je i vjerujem da ce na kraju izaci u sasvim solidnog igraca, ali sto se tice njega, da razmisljamo makar 2 sedmice u naprijed (kao sto ne razmisljamo), na Vranjesa treba gledati kao zamjenu za Mujdzu koji pola godine, ne moze da se sastavi sa loptom...Ali bez obzira na to, nama sad trebaju u odbrani, brat bratu, dvojica Kolasinaca...
Ma upravu si, sto bi se mi ganjali oko momka koji ima 19 godina i igra za prvi tim Schalkea, kad imamo mi rjesenje u vidu Sunjica, te Pandze i Kvesica, samo ova dvojica kad se oporave od povrede slijedece godine, prvo ce morati da se prisjete kako se hoda...
Brasil here we come...
Zaboravio si Ognjena (ala Vidić) Vranješa. 'Ta će nam, haman prvotimac Schalkea, kad imamo Šunjića iz Zorye ili Vranješa iz Alanie
Da budem iskren, Vranjes je se za sad sasvim solidno pokazao, mlad je i vjerujem da ce na kraju izaci u sasvim solidnog igraca, ali sto se tice njega, da razmisljamo makar 2 sedmice u naprijed (kao sto ne razmisljamo), na Vranjesa treba gledati kao zamjenu za Mujdzu koji pola godine, ne moze da se sastavi sa loptom...Ali bez obzira na to, nama sad trebaju u odbrani, brat bratu, dvojica Kolasinaca...
Pravda za Papeta!
Ja pokusavam da budem sto realniji, jer sto se tice procesa, polaganog podmladjivanja igrača, ako nastavimo ovako, za 3-4 godine cemo se sjecati Koseva sa Danskom, te baraza sa Portugalom kao nekih lijepih davnih vremena...adriano_leite je napisao/la:Ovo je kao kad neko ima zelju da ozeni ili plodi najljepsu djevojku na svijetu, ali ga ona ne **** ni 2%.
Pravda za Papeta!
- adriano_leite
- Kontakt:
Mozes li povaliti neku trebu ako nece ni da te pogleda? Mozes ti obletati oko nje k'o mamen, ali dzaba, nece ona i gotovo. Isti slucaj je ovo sa ovim potencijalnim igracima, naravno ne svima, ali vecinom cija se imena kroz ovaj forum provlace iz dana u dan.Dufresne je napisao/la:Ja pokusavam da budem sto realniji, jer sto se tice procesa, polaganog podmladjivanja igrača, ako nastavimo ovako, za 3-4 godine cemo se sjecati Koseva sa Danskom, te baraza sa Portugalom kao nekih lijepih davnih vremena...adriano_leite je napisao/la:Ovo je kao kad neko ima zelju da ozeni ili plodi najljepsu djevojku na svijetu, ali ga ona ne **** ni 2%.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ako hoces metaforicki, znam frajera milion, koji su prave frajercine, ali kad dodje cura nigdje ga, ali isto tako znam par njih, kojih koje kad bih vidio na ulici, marku bi im dao, ali ti guze cure, koje je ja i ti gledamo u magazinima...adriano_leite je napisao/la:Mozes li povaliti neku trebu ako nece ni da te pogleda? Mozes ti obletati oko nje k'o mamen, ali dzaba, nece ona i gotovo. Isti slucaj je ovo sa ovim potencijalnim igracima, naravno ne svima, ali vecinom cija se imena kroz ovaj forum provlace iz dana u dan.Dufresne je napisao/la:Ja pokusavam da budem sto realniji, jer sto se tice procesa, polaganog podmladjivanja igrača, ako nastavimo ovako, za 3-4 godine cemo se sjecati Koseva sa Danskom, te baraza sa Portugalom kao nekih lijepih davnih vremena...adriano_leite je napisao/la:Ovo je kao kad neko ima zelju da ozeni ili plodi najljepsu djevojku na svijetu, ali ga ona ne **** ni 2%.
Ali mi ovdje ne spadamu ni u jednu od te dvije grupe momaka, nego mi spadamo u trecu, a to je da smo krenuli barit trebu, i to prvu i ona nas odbila, a mi smo k'o sad uvrijedjeni sto ona nece sa nama, pa mi iz prkosa necemo nijednu drugu ganjat, nego cemo cekati da nam sve ostale same na koljenima i slineci dodju da nam popuse...I onda kad tako dodju, mi cemo opet razmisliti hocemo li im dati da nam popuse...
Djordje Balasevic je imao jednu pjesmu - Petao, gdje kaze:
Posle ce biti kasno
i petlu vreme ide...
Jesam docarao...
Pravda za Papeta!
- Principatus
- Kontakt:
Haha veoma dobro objasnjeno.Dufresne je napisao/la: Ali mi ovdje ne spadamu ni u jednu od te dvije grupe momaka, nego mi spadamo u trecu, a to je da smo krenuli barit trebu, i to prvu i ona nas odbila, a mi smo k'o sad uvrijedjeni sto ona nece sa nama, pa mi iz prkosa necemo nijednu drugu ganjat, nego cemo cekati da nam sve ostale same na koljenima i slineci dodju da nam popuse...I onda kad tako dodju, mi cemo opet razmisliti hocemo li im dati da nam popuse...![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Za Kolasinca su navijaci Papeta prije pola godine, kad sam govorio da ga moramo odmah osigurati i da se pravi velika greska jer ce biti prvotimac, gurali ovaj fazon: "Sta ce nam Kolasinac, pa on je jos junior."
Sad pola godine kasnije: "Ma sta ce nam Kolasinac, prvotimac Schalke, kad je nedostizan za nas."
Primjetili ko sta? Neki nikad.
Sad pola godine kasnije: "Ma sta ce nam Kolasinac, prvotimac Schalke, kad je nedostizan za nas."
Primjetili ko sta? Neki nikad.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amidzaa, Beduin, CAGarfia, Confiance, enobarca, Google Adsense [Bot], invincible1921, kolezeljovac, N3R3D, Napapijri, Proximic, rishovski, signalidunapark, voltron30 i 152 gosta.