Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ma kakav Owen, prop'o ko kauč, malo kupuje raju lafo otočkim patriotizmom, a poletio u Real prvom prilikom 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- pendjercity
- Kontakt:
Sudija je malo kasnio sa žutim za njihovog kapitena (gazenje Pirla), a zatim je dao dupli žuti u našem petercu (zbog čega i Lichtu?)...
Pirlo je imao nekoliko sjajnih poteza, prebacivanje igre - slažem se da nije bio onaj od par zadnjih utakmica, ali on je u principu njezan igrač...
Sve u svemu, moramo biti prezadovoljni onim sto su pokazali i ostvarili...
Večeras smo uradili destilaciju skotskog viskija i pretvorili ga u Aqua naturale
Pirlo je imao nekoliko sjajnih poteza, prebacivanje igre - slažem se da nije bio onaj od par zadnjih utakmica, ali on je u principu njezan igrač...
Sve u svemu, moramo biti prezadovoljni onim sto su pokazali i ostvarili...
Večeras smo uradili destilaciju skotskog viskija i pretvorili ga u Aqua naturale
Zadnja izmjena: pendjercity, dana/u 12 feb 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- Contentissimo
- Kontakt:
Nil Lenon trener Seltika je bio veoma nezadovoljan.
"Čeka nas nemoguća misija. Primili smo naivan gol, posle toga bili mnogo bolji tim, imali sjajne šanse. Na kraju kad smo jurnuli napred protivnik nas je kaznio", smatra Lenon.
O suđenju sve najgore.
"Iskreno ne razumem, kao da se u Španiji i Italiji igra neki drugi fudbal. Kod svakog prekida držali su naše igrače, trebalo je da sudija svira najmanje dva penala", grmi trener Seltika.
e kakav looser, Conte ti je ocitao lekciju iz taktike...
"Čeka nas nemoguća misija. Primili smo naivan gol, posle toga bili mnogo bolji tim, imali sjajne šanse. Na kraju kad smo jurnuli napred protivnik nas je kaznio", smatra Lenon.
O suđenju sve najgore.
"Iskreno ne razumem, kao da se u Španiji i Italiji igra neki drugi fudbal. Kod svakog prekida držali su naše igrače, trebalo je da sudija svira najmanje dva penala", grmi trener Seltika.
e kakav looser, Conte ti je ocitao lekciju iz taktike...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nije mi jasno kako ljudi ne shvataju da je svjesno prepustena incijativa 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- pendjercity
- Kontakt:
Ovaj još nije skonto da se u fudbaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu računaju golovi, a ne korneriiiiiiContentissimo je napisao/la:Nil Lenon trener Seltika je bio veoma nezadovoljan.
"Čeka nas nemoguća misija. Primili smo naivan gol, posle toga bili mnogo bolji tim, imali sjajne šanse. Na kraju kad smo jurnuli napred protivnik nas je kaznio", smatra Lenon..
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
Žale se na suđenje, i na igru u Španiji i Italiji, a svaki 2-3 start idu otvorenim đonom, a znamo kako se to kažnjava, a sudija im je par puta propustio dati kartone zbog toga. Ali ko gubi ima pravo da se ljuti, jednostavno prenaivno su odigrali ovu utakmicu, jesu onu ima li šuteva i svega, ali malo je bilo čisti prilika, mnogo puta pogotovo na početku šutevi sa 30tak metara, a sve se to broji u statistiku, na kraju je i posjed bio na stranu Juventusa, jeste da je bio minimalan.
Svesno ili nesvesno ne kapiram kako se žale na suđenje, pa blago je rečeno da su nas poubijali večeras.
A ono guranje i sve ostalo kod kornera, smeh, ja ne znam kako ovo može da izjavi jedan čovek koji je igrao fudbal, a što je najcrnje gledam ja tekmu preko nekog strima i na poluvremenu gosti Roj Kin (mesar nad mesarima) i Gordon Strahan izjave kako je sudija trebao da svira penal za Seltik kod onog guranja Hupera i Lištajnera, ja se prekrstio, reko ljudi drogirani
A ono guranje i sve ostalo kod kornera, smeh, ja ne znam kako ovo može da izjavi jedan čovek koji je igrao fudbal, a što je najcrnje gledam ja tekmu preko nekog strima i na poluvremenu gosti Roj Kin (mesar nad mesarima) i Gordon Strahan izjave kako je sudija trebao da svira penal za Seltik kod onog guranja Hupera i Lištajnera, ja se prekrstio, reko ljudi drogirani
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
0-1
0-2
0-3
I muk na stadionu s izuzetkom Inno di Mameli u izvedbi 5000 italijana ... miševi napustili stadion
Conteu kapa do poda ... nisam očekivao defanzivan pristup, znao sam da možemo igrati odbranu duboko na našoj polovici ali ne čitav meč. Fantastična utakmica zadnje linije.
Pelusu kapa dole za ovo večeras ... hladno među našim najboljim igračima, odlična partija.
Marchisio ... a šta reći, klasa.
0-2
0-3
I muk na stadionu s izuzetkom Inno di Mameli u izvedbi 5000 italijana ... miševi napustili stadion
Conteu kapa do poda ... nisam očekivao defanzivan pristup, znao sam da možemo igrati odbranu duboko na našoj polovici ali ne čitav meč. Fantastična utakmica zadnje linije.
Pelusu kapa dole za ovo večeras ... hladno među našim najboljim igračima, odlična partija.
Marchisio ... a šta reći, klasa.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ma Britanci ko Britanci, ciruks.
Odlično je Španac sudio, nema šta. Inače, Juve je druga ekipa koja je pobiedila Celtic u Glasgowu u Ligi prvaka. Do sada je samo Barca pobijeđivala tamo (dva puta), što samo po sebi govori. I prva smo italijanska ekipa nakon Milana 1969., koja je pobijedila na Celtic Parku.
Odlično je Španac sudio, nema šta. Inače, Juve je druga ekipa koja je pobiedila Celtic u Glasgowu u Ligi prvaka. Do sada je samo Barca pobijeđivala tamo (dva puta), što samo po sebi govori. I prva smo italijanska ekipa nakon Milana 1969., koja je pobijedila na Celtic Parku.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Isto nikako mi nije jasno kako smo večeras haman sve prilike iskoristili koje smo imali, a znamo kako to teško ide u Seriji A, pa i u LP protiv Danaca je bilo slično. Jednostavno večeras se sve poklopilo, odigramo malo slabiju utakmicu na planu ljetope, ali ponovo dobijemo 3-0. Ipak Conte zna šta radi, ja sam očekivao da ćemo napasti od prve minute, a on je odlično izanalizirao igru Celtica i prepustio im igru i kaznio ih iz njihovi greška
, jednostavno taktika 9/10 kako sam već pisao.
Drago mi je što je Matri nastavio sa dobrim partijama, podigao je formu u najbolji mogući "vakat" - gust raspored Serie A , te krucijalna utakmica u LP ... sada protiv Rome očekujem da dobijemo, treba pružiti šansu Pogbi, mislim da bi mogao činiti čuda prilično neuigranoj odbrani Vučice.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Contentissimo
- Kontakt:
ali kako Matri mačka hvata formu kad treba, uvijek sam ga gotivio jos od onog gola shinteru a tek prosle sezone ono mahanje dresom na san siru, protiv milana, kljucni gol u borbi za No 30
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
nisu svi, ovaj momak je ostao da kao pravi navijače otprati svoj klub i u porazu, lajk za čoveka bez obzira što je suprotna stranaL'Avvocato je napisao/la:0-1
0-2
0-3

Zadnja izmjena: Brajkula, dana/u 13 feb 2013, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kakav je amater njihov trener dokaz je da igra Ambrosea(krivac 2 gola od 3) sinoc sletio avionom iz Afrike i odmah u vatru...
Conte za Asa: “Kwadwo se vratio jučer i bilo bi previše tražiti od njega da odmah zaigra nakon što ga nije bilo mjesec i pol. Trenirat će i bit će spreman u subotu protiv Rome.“

Conte za Asa: “Kwadwo se vratio jučer i bilo bi previše tražiti od njega da odmah zaigra nakon što ga nije bilo mjesec i pol. Trenirat će i bit će spreman u subotu protiv Rome.“
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- pendjercity
- Kontakt:
Drago mi je sto ni Anelka nije zaboravio igrat, ona povratna mu je bila kao u najbolja vremena...
Dajte momku Violeta papirne maramice (kupujmo domaće)
Dajte momku Violeta papirne maramice (kupujmo domaće)
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
Seltik ima mozda najbolje navijace na svijetu to treba priznati.
-
farukzidane
- Kontakt:
ma nije bas taktika bila da se povucemo,, u to sam siguran,,, jeste da smo sigurno zeljeli imati posjed i drzati loptu ali veceras to nismoo mogli jer je paas igra bila katastrofalna,,, jedino u cijeloj utakmici moze sto se igre tice, proci samo zadnjih 20 minuta,, ostalo je bilo blago receno katastrofa.... rezultat je fenomenalan,,, odavno nisam gledao juve da sa manje suteva i sansi da vise golova,,, ova igra se vise nesmije ponoviti,,, bolji protivnik od ovih mesara sigurno bi nas kaznio... Peluso je do izlaska bio najbolji na terenu,,,svaka cast,,, pirlo me nervirao u vecini tekme,, sa soliranjem,,izgubio je beze par lopti ali sreca pa oni neznaju... odbrana na visokom nivou bez greske,,,, napad konacno onakav kakav treba da bude tokom cijele sezone,, da su ovi proradili mjesec prije,,, u seriji A... bi sada imali 10 bodova viska najmanje..
Zadnja izmjena: farukzidane, dana/u 13 feb 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
farukzidane
- Kontakt:
http://videos.sapo.pt/ZiPDzcRVFDZmpUecbe9v" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj je bolji

ovaj je bolji
mwaSportfanatik je napisao/la:ajmo Kelti
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.