Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
VELIKI MISTER!
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Veliki perfekcionista i sigurno sada najbolji mladi trener svijeta, a kasnije kada se Mou i Lippi povuku najbolji..........
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Hipnotizirani kako uhvaćena dvica na 2.15 poklon 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma pricam ti ja...legenda reala je napisao/la:Đesi Hipnotizirani kako uhvaćena dvica na 2.15 poklon
Keep calm and put Juve on listic.....
Sinoc sam i ja digao neku sicu, pa sam malo dobre volje odjutra.......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Highlights od 7Minuta HD ...
dobro se vidi da je najbolju priliku sinoc za celtic imao Embrose kad je ostao sam negdje 7m od Buffona al glOva mu nije cemu bila
Highlights od 7Minuta HD ...
dobro se vidi da je najbolju priliku sinoc za celtic imao Embrose kad je ostao sam negdje 7m od Buffona al glOva mu nije cemu bila
Roma-Juventus
Juventus-Siena
Napoli-Juventus
Da je iz ove 3 utakmice uzeti 7 bodova + prolazak među 8 u LP, što bi za mene bilo ostvarenje cilja, a za dalje šta god se napravi u LP
.
Izjava Vidala
Juventus-Siena
Napoli-Juventus
Da je iz ove 3 utakmice uzeti 7 bodova + prolazak među 8 u LP, što bi za mene bilo ostvarenje cilja, a za dalje šta god se napravi u LP
Izjava Vidala
Kod kornera je bilo jako puno fizičke borbe...
"Da, njihova najjača strana su prekidi, tu smo se najviše mučili, a Lichtsteiner je uspostavio jedno lijepo prijateljstvo s Hooperom (smijeh)."
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako smo ih takticki pojeli, pobjeda Bufona i odbrane prije svih. Nevjerovatno samopouzdanje i povjerenje u odbranu i golmana da nece primiti gol i SVJESNO prepustanje sredine terena. Ovi se zaletili ko mahniti, malo sto ih je publika ponijela, malo sto je trener bio naivan pa nije vidio da mi ustvari hocemo da se oni zalete kad smo vidjeli da ne ide nasa igra. Dje ces se ti zaletit na ovaj Juve- naivno, naivno.
Sjajna transformacija ekipa iz jedne ideje, a to je vjerovatno bila nasa standardna igra, u nesto sasvim drugo a to je igra na kontranapade. Trebamo mi ovo sad cesce igrat, ulazimo u fazu sezone kad je bitan samo rezultat, sto bi mi uvijek imali posjed lopte 60% a protivnik nam iz 2 napada dadne 2 gola, mozemo i mi malo na kontre. Vidjeli smo sinoc da nam to fantasticno ide.
Barza doktor, ostatak odbrane takodjer maestralan, Peluso me pozitivno iznenadio, Gigi ulio toliku sigurnost da se znalo da ne mozemo primit gol, Listajner nije isao naprijed ali ih je pojeo u duelima nazad i kod prekida(strasan igrac), veza zakazala osim Markizija.
Odgovor na pitanje zasto je Pirlo igrao tako lose su fakticki 2 gola i asistencija Markizija. Zatvorili su jednog, tukli, udarali, duplirali (pa i vise), dotukao ih je drugi. To volim kod nase ekipe, mozes zatvoriti jednog ili 2 od trija MVP ali dotuci ce te treci.
inace Seltik ocekivano na njihovom terenu, pozitivno su me izenanedili, borbenos, srcanost, trka , pa i pristup igri u nekim momentima za deset, ali taktika brate nula , nasjeli su samo tako.
opet ponavljam kljucni momenat, zasto bi mi morali uvijek imati posjed lopte kao protiv Celzija kad nam i ove kontre idu sasvim dobro, sad postaje bitan samo rezultat. Juve do sad nikad pod Konteom nije igrao na kontre do sinoc, i moralo bi se to mnogo cesce, na ovaj nacin se moze cak prije uzet LP nego na posjed i neko napadanje.
Sjajna transformacija ekipa iz jedne ideje, a to je vjerovatno bila nasa standardna igra, u nesto sasvim drugo a to je igra na kontranapade. Trebamo mi ovo sad cesce igrat, ulazimo u fazu sezone kad je bitan samo rezultat, sto bi mi uvijek imali posjed lopte 60% a protivnik nam iz 2 napada dadne 2 gola, mozemo i mi malo na kontre. Vidjeli smo sinoc da nam to fantasticno ide.
Barza doktor, ostatak odbrane takodjer maestralan, Peluso me pozitivno iznenadio, Gigi ulio toliku sigurnost da se znalo da ne mozemo primit gol, Listajner nije isao naprijed ali ih je pojeo u duelima nazad i kod prekida(strasan igrac), veza zakazala osim Markizija.
Odgovor na pitanje zasto je Pirlo igrao tako lose su fakticki 2 gola i asistencija Markizija. Zatvorili su jednog, tukli, udarali, duplirali (pa i vise), dotukao ih je drugi. To volim kod nase ekipe, mozes zatvoriti jednog ili 2 od trija MVP ali dotuci ce te treci.
inace Seltik ocekivano na njihovom terenu, pozitivno su me izenanedili, borbenos, srcanost, trka , pa i pristup igri u nekim momentima za deset, ali taktika brate nula , nasjeli su samo tako.
opet ponavljam kljucni momenat, zasto bi mi morali uvijek imati posjed lopte kao protiv Celzija kad nam i ove kontre idu sasvim dobro, sad postaje bitan samo rezultat. Juve do sad nikad pod Konteom nije igrao na kontre do sinoc, i moralo bi se to mnogo cesce, na ovaj nacin se moze cak prije uzet LP nego na posjed i neko napadanje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- pendjercity
- Kontakt:
Merlin je napisao/la:Samo da se javin iz Gabele...za 10 minuta se ocekuje pocetak utakmice za trece mjesto...Gosk - Inter
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sinoc je bilo ludilo, nisam ocekivo da cemo i nabiti sa 3 razlike
Eh sada slijedi Roma, taman ce Asamoah biti spreman jer je valjda Peluso off ..
Eh sada slijedi Roma, taman ce Asamoah biti spreman jer je valjda Peluso off ..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Koliko je pauze za Pelusa, zna li se išta
Vraća se Asa a i Chiello bi trebao biti brzo na raspolaganju.
Protiv Rome kontam da će biti užasno teško, napaljeni kao i uvijek kada igraju sa Juveom, domaći teren, loši rezultati u proteklih nekoliko utakmica, velika podrška navijača... neće oni odigrati toliko loše i ja cijenim da bi bod bio dobar... naravno tri bobe su mjera ali biće teško... Oni jednostavno ne smiju izigrati očekivanja navijača i ginuti će za svaku loptu, utiske moraju popraviti i vaditi se... to je ponekad mač sa dvije oštrice ali imaju oni majstora koji nam mogu zagorčati život (Totti, Mire), fajter Osvaldo...
Poginuti će protiv nas, siguran sam ali mi smo Juve i nerijetko smo odnosili puni plijen sa Olimpica... zato čuvaj se vučico eto lovaca

Vraća se Asa a i Chiello bi trebao biti brzo na raspolaganju.
Protiv Rome kontam da će biti užasno teško, napaljeni kao i uvijek kada igraju sa Juveom, domaći teren, loši rezultati u proteklih nekoliko utakmica, velika podrška navijača... neće oni odigrati toliko loše i ja cijenim da bi bod bio dobar... naravno tri bobe su mjera ali biće teško... Oni jednostavno ne smiju izigrati očekivanja navijača i ginuti će za svaku loptu, utiske moraju popraviti i vaditi se... to je ponekad mač sa dvije oštrice ali imaju oni majstora koji nam mogu zagorčati život (Totti, Mire), fajter Osvaldo...
Poginuti će protiv nas, siguran sam ali mi smo Juve i nerijetko smo odnosili puni plijen sa Olimpica... zato čuvaj se vučico eto lovaca
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:

love <3
Jesmo ih sinoc
Kontali Skoti da mogu jos jedno iznenađenje napraviti nakon Barce, a na kraju ispali
. Odbrambeno Juve kao u najboljim danima Kapelovog Juventusa, bez ijedne greske. Sve pohvale za postavku Mistera.
Kombinacija Vučinić-Matri i dalje funkcionise, ne treba nista mijenjatu u LP u narednim mecevina.
Sad se lakse dise i moze se Juve apsolutno skoncentrisati na vaznu utakmicu Kalća.
Kontali Skoti da mogu jos jedno iznenađenje napraviti nakon Barce, a na kraju ispali
Kombinacija Vučinić-Matri i dalje funkcionise, ne treba nista mijenjatu u LP u narednim mecevina.
Sad se lakse dise i moze se Juve apsolutno skoncentrisati na vaznu utakmicu Kalća.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
Mladi dobili Avelino 2-1 u okviru Viareggio Cup-a
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Koji kralj " Forrest Gumb "
Nek bude upola u Rimu

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
Paulo Montero
Tuzno,sramotno i za Italiju a pogotovo klub Juventus,gdje god da dodju docekaju ih ove poruke...adointer je napisao/la:
Rubentus?![]()
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Jest nekom krivo
by the way, koga boli k sta dva lokalna,ljubomorna, trola misle.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Hajde, bar nismo dočekali da navijača Neftchija, Verone i sličnih ekipa ima više na vlastitom stadionu i da odjekuje nešto kao "Inter vaffanculo". 
Čuj sramota. Pa uvijek se prave neke parole i smicalice sa navijačke strane, vjerovatno će i njih nešto dočekati u Torinu i eto. Sramota je ovo prvo što sam naveo.
Čuj sramota. Pa uvijek se prave neke parole i smicalice sa navijačke strane, vjerovatno će i njih nešto dočekati u Torinu i eto. Sramota je ovo prvo što sam naveo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
[youtube][/youtube]

Navijačima Celtica je najviše bilo krivo, što su iz uprave prihvatili ponudu Rangersa da se pripremaju u njihovom kampu, pa je sve krenulo od toga, pa se su najviše i zbog toga napalili na ovu utakmicu, tako da ih je poraz još više pogodio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.