A ti se ne provaljuješ, šta to treba uraditi drugo nego ovo, baš tako, ponuditi momku par minuta za početak, da ga privučeš, samo je bitno da on potpiše papir i onda je sve do njega, kako će se razviti.Jok bolje glumiti neko poštenje, slaži mu okuj ga u zvijezde, sve za dobrobit reprezentacije.molotovljev je napisao/la:...,, ponuditi mu sigurno mjesto u A reprezentaciji i nekoliko minuta u prijateljskoj utakmici
ili u kvalifikacijama,, u nastavku... ,, kako bi ga motivisao da mijenja papire i reprezentaciju,,
Princi, da ti kažem nešto jaranski, ne provaljuj se živ bio.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prosto jednostavno dok je igro u 4 ligi izjava dolazim pjeske u Sa ako me susic pozove kad je odigro par puta po par min u prvoj i 90min sad zadnju onda Bosno ko te ye#e ne radi mi telefon fuj karakter
Bas nekima treba nacrtati da shvate.
Kao da gledam kad 10 pred utakmicu se pojavi 5 novi imena, zajedno uz trenutnih 10-15 "potencijlanih".
Kao da gledam kad 10 pred utakmicu se pojavi 5 novi imena, zajedno uz trenutnih 10-15 "potencijlanih".
- adriano_leite
- Kontakt:
Kako da mu das minute kad lik nema uslove da igra za nas, odnosno nema nase papire? Da igra na tudji ili lazni pasos, kao svojevremeno Luciano iz Chieva kada je imao pasos na ime Eriberto?legenda reala je napisao/la:A ti se ne provaljuješ, šta to treba uraditi drugo nego ovo, baš tako, ponuditi momku par minuta za početak, da ga privučeš, samo je bitno da on potpiše papir i onda je sve do njega, kako će se razviti.Jok bolje glumiti neko poštenje, slaži mu okuj ga u zvijezde, sve za dobrobit reprezentacije.molotovljev je napisao/la:...,, ponuditi mu sigurno mjesto u A reprezentaciji i nekoliko minuta u prijateljskoj utakmici
ili u kvalifikacijama,, u nastavku... ,, kako bi ga motivisao da mijenja papire i reprezentaciju,,
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ko kome vise treba? Kolasinac BiH? ili BiH Kolašincu?Elegant je napisao/la:To sve pada u vodu jer on opet nista nije poduzeo po pitanju dokumenta a ujedno izbjegava kontakt.
Glavno pitanje je: "Da li on zeli da nastupa za BiH " Odogovor: "Ne zeli" sto pokazuje svojim postupcima. Jer da zeli odazvao bi se Jagodicu ili bi barem sredio te papire ali ne otisao je Njemcima.
A to da se nekome garantuje mjestu u A timu zaboravi, svako treba da bude u formi i redova u svome klubu.
Pravda za Papeta!
Prestupnica nista ne znaci,ako nema BH pasos,sportsko drzavljanstvo ne moze promjeniti sve dok ne dobije nas pasos.Dzaba bilo sta potpisuje.legenda reala je napisao/la:A ti se ne provaljuješ, šta to treba uraditi drugo nego ovo, baš tako, ponuditi momku par minuta za početak, da ga privučeš, samo je bitno da on potpiše papir i onda je sve do njega, kako će se razviti.Jok bolje glumiti neko poštenje, slaži mu okuj ga u zvijezde, sve za dobrobit reprezentacije.molotovljev je napisao/la:...,, ponuditi mu sigurno mjesto u A reprezentaciji i nekoliko minuta u prijateljskoj utakmici
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- adriano_leite
- Kontakt:
Ocigledno da Kolasinac treba nama vise, dok njemu treba vise Njemacka, pa sta sad? Zbog toga sto mi njega trebamo, on ce da se odrekne onoga sto on treba? Ne budi smijesan...Dufresne je napisao/la:Ko kome vise treba? Kolisac BiH? ili BiH Kolašincu?Elegant je napisao/la:To sve pada u vodu jer on opet nista nije poduzeo po pitanju dokumenta a ujedno izbjegava kontakt.
Glavno pitanje je: "Da li on zeli da nastupa za BiH " Odogovor: "Ne zeli" sto pokazuje svojim postupcima. Jer da zeli odazvao bi se Jagodicu ili bi barem sredio te papire ali ne otisao je Njemcima.
A to da se nekome garantuje mjestu u A timu zaboravi, svako treba da bude u formi i redova u svome klubu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pa ako on nama treba, onda se treba potruditi da ga dovedemo...adriano_leite je napisao/la:Ocigledno da Kolasinac treba nama vise, dok njemu treba vise Njemacka, pa sta sad? Zbog toga sto mi njega trebamo, on ce da se odrekne onoga sto on treba? Ne budi smijesan...Dufresne je napisao/la:Ko kome vise treba? Kolisac BiH? ili BiH Kolašincu?Elegant je napisao/la:To sve pada u vodu jer on opet nista nije poduzeo po pitanju dokumenta a ujedno izbjegava kontakt.
Adriano, nemoj da ti opet ponavljam metaforu oko guzenja cura...
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 13 feb 2013, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Papeta!
- Principatus
- Kontakt:
@Legendo nemoj trositi vrijeme.
Od tvog "treba mu ponuditi koju minutu kako bi mijenjao pasos" on napravi "pa kako cemo mu dati minutu u igri kad nema nas pasos", dakle od najjednostavnije, proste stvari napravi retoricku igricu koja se vrti i grize u rep, jer nema smisla. A zna se dobro sta se time mislilo. Takve ljude je jos stari Sokrates u Atini rastavljao na proste faktore, samo sto je steta za vrijeme.
Takvi ljudi sebi kazu: "Mis grize sir. Ali mis je rijec, a rijeci ne grizu sir. Dakle mis ne nagriza sir."
Sofisticari teski.
Od tvog "treba mu ponuditi koju minutu kako bi mijenjao pasos" on napravi "pa kako cemo mu dati minutu u igri kad nema nas pasos", dakle od najjednostavnije, proste stvari napravi retoricku igricu koja se vrti i grize u rep, jer nema smisla. A zna se dobro sta se time mislilo. Takve ljude je jos stari Sokrates u Atini rastavljao na proste faktore, samo sto je steta za vrijeme.
Takvi ljudi sebi kazu: "Mis grize sir. Ali mis je rijec, a rijeci ne grizu sir. Dakle mis ne nagriza sir."
Sofisticari teski.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa dobio 2 poziva sto se nije odazvao? I niko ziv pa ni Kolasinac,koji je tek prnuo na fudbalske terene,ne moze biti ispred jedne reprezentacije.Dufresne je napisao/la:
Pa ako on nama treba, onda se treba potruditi da ga dovedemo...A ne pricati, kako imamo talenata na svakom cosku, a klupu nam cine Sesar i Vrsajevic...
![]()
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa je li jedan vid truda poziv na okupljanje? Kada nekog zoves na tekmu, time mu dajes do znanja da ga cijenis i postujes i da ga zelis u reprezentaciji. Jedino da Susic jos ode da mu ga popusi i to je to.Dufresne je napisao/la:
Pa ako on nama treba, onda se treba potruditi da ga dovedemo...A ne pricati, kako imamo talenata na svakom cosku, a klupu nam cine Sesar i Vrsajevic...
![]()
@Principatus ode u filozove, bravo majstore
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Za koje utakmice je bio pozivan?emir79 je napisao/la:Pa dobio 2 poziva sto se nije odazvao? I niko ziv pa ni Kolasinac,koji je tek prnuo na fudbalske terene,ne moze biti ispred jedne reprezentacije.Dufresne je napisao/la:
![]()
Pravda za Papeta!
- legenda reala
- Kontakt:
Majke mi postaješ gori od Eleganta.adriano_leite je napisao/la: Kako da mu das minute kad lik nema uslove da igra za nas, odnosno nema nase papire? Da igra na tudji ili lazni pasos, kao svojevremeno Luciano iz Chieva kada je imao pasos na ime Eriberto?
Znaš da nisam ni mislio odmah da se zove, nekog da ga se privoli nekim obećanjem, tog tipa dobićeš minute u A timu(slažimu da će odma u prvu postavu ako treba).Kad on potpiše sve papire on je naš, nema tu više dileme, kad igrač krene u promjenu sportskog državljanstva on gubi pravo nastupa za reprezentaciju za koju je prije igrao, jeru u tom potpisu se obaveže da će igrati u ovom slučaju za BIH(slično Eldinu Jakupoviću).
Ako to odbije, onda nemamo šta više tražiti, jasno je da momak neće, a ovako pričati kako nema papire, kako se ne javlja,Vlado kaže pričo s njim, pa neće, hoće je bespotrebno.
Jednom sam već govorio svi taru guzicu jedni od druge, a svi su krivci i Savez i Safet i igrači.Svi imaju neku svoju priču,i sebe opravdavaju
Za nove igrače najviše odgovornosti treba da snosi savez(ako ne zaigraju za nas) i ja njih najviše krivim, oni su sve ove momke trebali prije godinu obići i vidjeti na čemu, pa izaći u javnost šta i kako, a ne sad te javlja se te ne, te neda mu klub, te neće e jbg.
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 13 feb 2013, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Od Bosnje nema veceg filozofa, uvijek nesto filozofira i prica, a na kraju nista konkretno...Zato je ovaj narod kroz historiju uvijek stradao, u svakom vidu i pogledu... Sport danas, je jedan od najobicnijih primjera...adriano_leite je napisao/la:Pa je li jedan vid truda poziv na okupljanje? Kada nekog zoves na tekmu, time mu dajes do znanja da ga cijenis i postujes i da ga zelis u reprezentaciji. Jedino da Susic jos ode da mu ga popusi i to je to.Dufresne je napisao/la:
![]()
@Principatus ode u filozove, bravo majstore. Bavi se ti filozofijom, bolje ti ide filozofija nego ovo kontanje zasto neko ne moze dobiti minute u dresu jedne repke ako nema pasos te repke
.
Al neka, mi cemo i dalje onu stvar prebacivati iz ruke u ruku, i pricati kako su svi protiv nas, kako svi lazu, a mi smo jedini u pravu...
Pravda za Papeta!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jeste(ali ne smije se stati na ovome i mora se više talenata pozivati u U17,U19 pa da kasnije nemamo problema sa ovim državljanstvima Karačić radi fin posao po tom pitanju),adriano_leite je napisao/la: Pa je li jedan vid truda poziv na okupljanje? Kada nekog zoves na tekmu, time mu dajes do znanja da ga cijenis i postujes i da ga zelis u reprezentaciji. Jedino da Susic jos ode da mu ga popusi i to je to.
Baković rekao da se javio i da ne može doći zbog toga što mu Schalke neda i da će se on javiti savezu u slijedećem periodu i da obave razgovor i šta sve treba
Mi sam ovdje pljujemo momka i pričamo kako želi igrati za Njemačku, a nemamo pojma, tako da treba stati s ovom diskusijom
PS ne smijemo biti ni zatucani kao Vlatko Glavaš koji kaže samo igrači koji su prošli sve mlađe selekcije BIH mogu igrati za A tim
- adriano_leite
- Kontakt:
Mediji podgrijavaju atmosferu sa svakojakim clancima. Mi ne znamo sta se desava, ali kriviti jednog covjeka za svo zlo ovog svijeta, u najmanju ruku je smijesno. Ne mozes ti brate ako taj neko nece, sta god da mu uradis on opet nece. Najsvjeziji dokazi su Hajrovic i Seferovic, prije toga mnogi igraci cija imena nisu vrijedna da se spominju na ovoj temi. Da bi se neki igrac privolio da igra za nas, potrebna je obostrana zelja, dok u ovim najnovijim slucajevima ocigledno da jedna strana zeli, a druga ne zeli, ali opet mi pravu istinu ne znamo, a opet pljujemo Susica.legenda reala je napisao/la:Majek mi postaješ gori od Eleganta.adriano_leite je napisao/la: Kako da mu das minute kad lik nema uslove da igra za nas, odnosno nema nase papire? Da igra na tudji ili lazni pasos, kao svojevremeno Luciano iz Chieva kada je imao pasos na ime Eriberto?![]()
Znaš da nisam ni mislio odmah da se zove, nekog da ga se privoli nekim obećanjem, tog tipa dobićeš minute u A timu(slažimu da će odma u prvu postavu ako treba).Kad on potpiše sve papire on je naš, nema tu više dileme, kad igrač krene u promjenu sportskog državljanstva on gubi pravo nastupa za reprezentaciju za koju je prije igrao, jeru u tom potpisu se obaveže da će igrati u ovom slučaju za BIH(slično Eldinu Jakupoviću).
Ako to odbije, onda nemamo šta više tražiti, jasno je da momak neće, a ovako pričati kako nema papire, kako se ne javlja,Vlado kaže pričo s njim, pa neće, hoće je bespotrebno.
Jednom sam već govorio svi taru guzicu jedni od druge, a svi su krivci i Savez i Safet i igrači.Svi imaju neku svoju priču,i sebe opravdavaju![]()
Za nove igrače najviše odgovornosti treba da snosi savez(ako ne zaigraju za nas) i ja njih najviše krivim, oni su sve ove momke trebali prije godinu obići i vidjeti na čemu, pa izaći u javnost šta i kako, a ne sad te javlja se te ne, te neda mu klub, te neće e jbg.
@Dufresne udure je
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Jagodic poslijednje okupljanje pozvao Kolasinca i Halilovica. Ne mogu se samo sjetiti protiv koga se igralo.Dufresne je napisao/la:Za koje utakmice je bio pozivan?emir79 je napisao/la:Pa dobio 2 poziva sto se nije odazvao? I niko ziv pa ni Kolasinac,koji je tek prnuo na fudbalske terene,ne moze biti ispred jedne reprezentacije.Dufresne je napisao/la:
![]()
I sad savez ga pozvao,da obave razgovor,kao sa Seadom,sa kojim je sklopljen dogovor,kao i njegovim roditeljima,a savez je krenuo u proceduru tehnickih problema oko Seada Hajrovica.
Znaci,i tu je Kolasinac izvrdao pricom,kako ga klub ne pusta,a ustvari razlog je bio igranje za U20 Njemacke.
Haha nije covjek dosao na rostilj u Ljubljanu, i odmah on ne voli BiH, da je htio dosao bih, izdajica, sandzacka posla...legenda reala je napisao/la:Pa jeste(ali ne smije se stati na ovome i mora se više talenata pozivati u U17,U19 pa da kasnije nemamo problema sa ovim državljanstvima Karačić radi fin posao po tom pitanju),adriano_leite je napisao/la: Pa je li jedan vid truda poziv na okupljanje? Kada nekog zoves na tekmu, time mu dajes do znanja da ga cijenis i postujes i da ga zelis u reprezentaciji. Jedino da Susic jos ode da mu ga popusi i to je to.
Baković rekao da se javio i da ne može doći zbog toga što mu Schalke neda i da će se on javiti savezu u slijedećem periodu i da obave razgovor i šta sve treba
Mi sam ovdje pljujemo momka i pričamo kako želi igrati za Njemačku, a nemamo pojma, tako da treba stati s ovom diskusijom
PS ne smijemo biti ni zatucani kao Vlatko Glavaš koji kaže samo igrači koji su prošli sve mlađe selekcije BIH mogu igrati za A tim![]()
Ja predlazem slijedece, da kompanija iz NS BiH, organizuje skolu u prirodi na Stojcevcu, tamo nekad pocetkom juna ili jula, to neka bude popravni za ove sto nisu dosli u Ljubljanu, ako tad ne dodju, onda proglasiti sve buduce narastaje njihovih potomaka (do 9 koljena) persona non grata, i zabraniti im ulaz u BiH...
Pravda za Papeta!
- adriano_leite
- Kontakt:
Pokusaj humora?Dufresne je napisao/la:Haha nije covjek dosao na rostilj u Ljubljanu, i odmah on ne voli BiH, da je htio dosao bih, izdajica, sandzacka posla...legenda reala je napisao/la:Pa jeste(ali ne smije se stati na ovome i mora se više talenata pozivati u U17,U19 pa da kasnije nemamo problema sa ovim državljanstvima Karačić radi fin posao po tom pitanju),adriano_leite je napisao/la: Pa je li jedan vid truda poziv na okupljanje? Kada nekog zoves na tekmu, time mu dajes do znanja da ga cijenis i postujes i da ga zelis u reprezentaciji. Jedino da Susic jos ode da mu ga popusi i to je to.
PS ne smijemo biti ni zatucani kao Vlatko Glavaš koji kaže samo igrači koji su prošli sve mlađe selekcije BIH mogu igrati za A tim![]()
![]()
Ja predlazem slijedece, da kompanija iz NS BiH, organizuje skolu u prirodi na Stojcevcu, tamo nekad pocetkom juna ili jula, to neka bude popravni za ove sto nisu dosli u Ljubljanu, ako tad ne dodju, onda proglasiti sve buduce narastaje njihovih potomaka (do 9 koljena) persona non grata, i zabraniti im ulaz u BiH...
Mozes valjda i bolje...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Primjer Miralema Pjanica je jedinstven jer je decko srcem zelio samo da zaigra za svojku zemlju iako je imao i ponudu Pijetlova i hajku Luxemburzana koji su mu dali sve, al Pjanke je rekao vec odlucio srcem i sa upornoscu i licno njegovim trudom i trudom njegovog oca je uspio u tome iako je bilo kocenja od strane nasih pojedini politicara koji ne zele dobro nasoj Bosni 
Tako da ako neko ne zeli srcem da igra za nasu repku taj i nema sta traziti ovde , dosta mladi sportista iskoriste nase mladje selekcije za svoju promociju i pobjegnu za Svicu. Srbiju Hrvatsku i ostale iole vece spotrske nacije .
U slucaju Kolasinac moje misljenje je da decko ceka da vidi dali moze zasluziti mjesto u Njemackoj repki koje siguran sam prizelkuje, a nas je ostavio za rezervu.
Kad se hoce srcem sve se mnoze
et 
Tako da ako neko ne zeli srcem da igra za nasu repku taj i nema sta traziti ovde , dosta mladi sportista iskoriste nase mladje selekcije za svoju promociju i pobjegnu za Svicu. Srbiju Hrvatsku i ostale iole vece spotrske nacije .
U slucaju Kolasinac moje misljenje je da decko ceka da vidi dali moze zasluziti mjesto u Njemackoj repki koje siguran sam prizelkuje, a nas je ostavio za rezervu.
Kad se hoce srcem sve se mnoze
U jednostavnosti lezi genijalnost.