Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

DinceManijak
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la DinceManijak » 20 nov 2008, 19:58

Slab ihm dinar! A znate sto je samo bilo 5000 hiljada gledaoca? Zato sto je Savo Milosevic -Bosanac- pa ih ne zanima :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 20 nov 2008, 20:27

Da htjeli su Bugari da im damo i sedmi, po dogovoru je trebalo biti, ali na kraju su nasi ipak odustali, da nebi ko posumljao u regularnost tekme ;)
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 nov 2008, 03:38

obannon je napisao/la:Da htjeli su Bugari da im damo i sedmi, po dogovoru je trebalo biti, ali na kraju su nasi ipak odustali, da nebi ko posumljao u regularnost tekme ;)
LOLČINA
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 nov 2008, 04:22

Lovac je napisao/la:Samo 5.000 gledalaca sto to tako malo? cudi me, ipak je Beograd veliki grad, a Srbija sad ima kvalitetnu repku, cudi me da ljudi slabo dolaze da gledaju, jos pogotovo sad kad se Milosevic oprastao??
Ma jednostavno Beograd je prezasićen sportom i reprezentacijom.Fudbaleri i košarkaši sve svoje utakmice igraju u Beogradu,vaterpolisti i odbojkaši većinom igraju tu,pa evroliga,uleb kup,rukometna l.š. i milion drugih događanja.Kad bi sve reprezentacije izašle malo van Beograda to bi bio pun pogodak sigurno.Najbolji primjer je da rukometna reprezentacija igra u Nišu i bez obzira na protivnika dvorana uvijek gori.Konkretno fudbaleri su u zadnjih 15 godina svega dva-tri puta igrali van Beograda(u Kruševcu protiv Bugara i u Smederevu protiv Litvanaca).Treba igrati po čitavoj Srbiji (Kruševac,Niš,Kragujevac,Smedrevo,Novi Sad,evo sad i Jagodina).Ono što je sigurno je da bi stadion bio krcat gdje god bi reprezentacija igrala bez obzira na protivnika.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 21 nov 2008, 15:33

Tema je jasna kao dan, "Fudbalska reprezentacija Srbije". Nemojte bezveze provocirati, neka navija ko za koga hoce.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 nov 2008, 20:16

SRPSKI reprezentativac Danko Lazović kažnjen je od strane svoga klub PSV-a zato što je nakon poraza od Ajaxa izvrijeđao svoga trenera.

Kako pišu nizozemski mediji PSV je kaznio svoga igrača "maksimalnom novčanom kaznom", iako se ne zna točno o kojoj se svoti radi.

Nakon što je njegova momčad teško poražena od Ajaxa na Amsterdam Areni s 4:1 Lazović se obrušio na trenera Huuba Stevensa. Psovao je njega i njegovu obitelj.

Lazović je prihvatio kaznu, no već je duže vrijeme nezadovoljan sa situacijom u momčadi, a neki mediji spominju kako postoji mogućnost da u zimskom prijelaznom roku napusti klub.

--- SPAM ---

Ko će nego ludi Srbin. :D
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 22 nov 2008, 08:54

Tošić i Ljajić u Mančester Jun?
Fudbaleri Partizana Zoran Tošić i Adem Ljajić mogli bi da nastave karijeru u Mančester Junajtedu, nezvanično saznaje B92.

Njih dvojica putuju u Englesku 12. decembra, Tošićev transfer pominje se kao izvestan, a Ljajić je, za sada, samo predmet interesovanja Junajteda. Nezvanično, procena ljudi iz uprave Partizana je da Ljajić vredi 10 miliona evra, a obeštećenje Partizanu za Tošićev transfer, nezvanično, iznosi tri miliona funti (oko 3,6 miliona evra).

18-godišnji Ljajić već je bio na probi na Old Trafordu prošlog meseca.

Zoran Tošić je došao u Partizan iz Banata 2007, a ove godine postao je i standardni reprezentativac.

Sa mladom reprezentacijom Srbije prošle godine osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Holandiji.
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2008, 13:47

obannon je napisao/la:Tošić i Ljajić u Mančester Jun?
Fudbaleri Partizana Zoran Tošić i Adem Ljajić mogli bi da nastave karijeru u Mančester Junajtedu, nezvanično saznaje B92.

Njih dvojica putuju u Englesku 12. decembra, Tošićev transfer pominje se kao izvestan, a Ljajić je, za sada, samo predmet interesovanja Junajteda. Nezvanično, procena ljudi iz uprave Partizana je da Ljajić vredi 10 miliona evra, a obeštećenje Partizanu za Tošićev transfer, nezvanično, iznosi tri miliona funti (oko 3,6 miliona evra).

Zoran Tošić je došao u Partizan iz Banata 2007, a ove godine postao je i standardni reprezentativac.

Sa mladom reprezentacijom Srbije prošle godine osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Holandiji.
Svaka čast i jednom i drugom :!: Tošić mi se nikad nije sviđao,ali Alex sigurno zna bolje :!:

Eto u Mančesteru bi lako mogla da nastane prava srpska kolonija.
RIP Adis Selmanović

D.Paraga
Kontakt:

Post Postao/la D.Paraga » 22 nov 2008, 18:32

alan_cardec je napisao/la:SRPSKI reprezentativac Danko Lazović kažnjen je od strane svoga klub PSV-a zato što je nakon poraza od Ajaxa izvrijeđao svoga trenera.

Kako pišu nizozemski mediji PSV je kaznio svoga igrača "maksimalnom novčanom kaznom", iako se ne zna točno o kojoj se svoti radi.

Nakon što je njegova momčad teško poražena od Ajaxa na Amsterdam Areni s 4:1 Lazović se obrušio na trenera Huuba Stevensa. Psovao je njega i njegovu obitelj.

Lazović je prihvatio kaznu, no već je duže vrijeme nezadovoljan sa situacijom u momčadi, a neki mediji spominju kako postoji mogućnost da u zimskom prijelaznom roku napusti klub.
Ciganska posla, a i ne cudi me to nakon kulture sto je drugi cigan Milicic pokazao u onoj basket tekmi.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2008, 18:37

D.Paraga je napisao/la:
alan_cardec je napisao/la:SRPSKI reprezentativac Danko Lazović kažnjen je od strane svoga klub PSV-a zato što je nakon poraza od Ajaxa izvrijeđao svoga trenera.

Ciganska posla, a i ne cudi me to nakon kulture sto je drugi cigan Milicic pokazao u onoj basket tekmi.

Eeee halo čovječe smiri doživljaj :!:
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2008, 18:37

Opet zabio danas GOJKO KAČAR za Hertu :D :D :D
RIP Adis Selmanović

D.Paraga
Kontakt:

Post Postao/la D.Paraga » 22 nov 2008, 18:44

alan_cardec je napisao/la: Eeee halo čovječe smiri doživljaj :!:
Sto, to valja takvo "kulturno" ponasanje jelde?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 nov 2008, 18:53

alan_cardec je napisao/la:

Svaka čast i jednom i drugom :!: Tošić mi se nikad nije sviđao,ali Alex sigurno zna bolje :!:

Mozda Srbijanska kolonija,koliko je meni poznato Adem Ljajic nije Srbin. :oops:
Vom Jäger zum Gejagten

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2008, 19:00

geronimo je napisao/la:
alan_cardec je napisao/la:

Mozda Srbijanska kolonija,koliko je meni poznato Adem Ljajic nije Srbin. :oops:
E eto ja ne znam da nije Srbin pa nek si se ti javio da me ispraviš! :roll: Dečko će igrati za Srbiju i ti trebaš prestat sanjati.Možda Adem i nije Srbin,ali Vidić i Tošić sigurno jesu :!:
RIP Adis Selmanović

D.Paraga
Kontakt:

Post Postao/la D.Paraga » 22 nov 2008, 19:05

Gdje ce Sandzaklija biti Srbin jadan nebio :roll: .

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 22 nov 2008, 19:21

alan_cardec je napisao/la:Opet zabio danas GOJKO KAČAR za Hertu :D :D :D
KAČAR igar pa rastura.
Svaka mu čast.
- " $...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 nov 2008, 19:24

Polako ti sa svojom kolonijom,sa Tosicem jos nije sigurno da ide u Manu,isto ko' sa Ljajicem da ce igrati za Srbiju :!: O cemu bi trebo prestati sanjati? Da ce Adem igrati za nas,to me najmanje zabolje,igraci koji nisu 100% srcem i dusom uz reprezentaciju nam i ne trebaju :!: :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2008, 20:37

geronimo je napisao/la:Polako ti sa svojom kolonijom,sa Tosicem jos nije sigurno da ide u Manu,isto ko' sa Ljajicem da ce igrati za Srbiju :!: O cemu bi trebo prestati sanjati? Da ce Adem igrati za nas,to me najmanje zabolje,igraci koji nisu 100% srcem i dusom uz reprezentaciju nam i ne trebaju :!: :mrgreen:
Srpska kolonija će biti u Mančesteru ako Bog da :!: Tošić mi se ne sviđa kao igrač,ali je čovjek pokazao igrajući za mladu i A reprezentaciju da vrijedi.To uostalom najbolje zna ser Alex.Ako te ne zanima Ljajić ne znam što uopšte postavljaš pitanje da li će on igrati za Srbiju.Nego za koga će? Znamo odgovor.
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2008, 21:07

D.Paraga je napisao/la:
alan_cardec je napisao/la: Ja koliko znam u Sandžaku ima i Srba :!:
Nepravi se lud, te Srbe sto zive u Sandzaku mozes "izbrojati na prste" maltene usporedeno s drugim narodima sto zive vec tu, a vecina ljudi sto zive(sigurno i rodbina ovog malog Ljajica) se uopste neosjecaju kao Srbi isto ko sto vecina vas ovdje nesmatra BiH kao svoju drzavu.

Jesi to ih ti izbrojao? :mrgreen:

Ne znam šta je problem sa Ljajićem :?: Čovjek nije Srbin pa šta?Zaboli mene hoće li zbog toga igrati za Srbiju ili neku drugu reprezentaciju.Ja samo mislim da je najrealnije da igra za Srbiju.A iako ne zaigra za Srbiju sigurno neće biti smak svijeta,ima u Srbiji još kamara talenata :!:
RIP Adis Selmanović

D.Paraga
Kontakt:

Post Postao/la D.Paraga » 22 nov 2008, 21:14

alan_cardec je napisao/la: Ne znam šta je problem sa Ljajićem :?: Čovjek nije Srbin pa šta?Zaboli mene hoće li zbog toga igrati za Srbiju ili neku drugu reprezentaciju.Ja samo mislim da je najrealnije da igra za Srbiju.A iako ne zaigra za Srbiju sigurno neće biti smak svijeta,ima u Srbiji još kamara talenata :!:
Isto tako ako odluci da igra za Srbe, nece to biti ni za BiH smak svijeta jer nas ima masala po cijelom svijetu i bit ce uvjek talenata koji ce htjeti igrati za najdrazi dres.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.