Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
samo se nadam da na sljedecoj proslavi nece izaci u onim ljubicastim dresovimaRikardo je napisao/la:terabajt je napisao/la:Pa sarajevo je uvijek bilo bolje od zelje sto se vidi po titulama i svemu.
i to oni, koji je osvajaju u septembrustorm_raider je napisao/la:Ono kad ti pitar kaze da se titula ovaja na kraju.
Hocete opet kupit titulu ?mts je napisao/la:Porazi u nebitnim prijateljskim pripremnim tekmama, znace kasnije razvaljivanje u ligi i kupu. To je nešto što divovi ne kontaju nikako, ali ce zato skontati na kraju sezone kad se opet podigne dupla kruna![]()
Promjeni sebi ime u HAADadidas je napisao/la:Hocete opet kupit titulu ?mts je napisao/la:Porazi u nebitnim prijateljskim pripremnim tekmama, znace kasnije razvaljivanje u ligi i kupu. To je nešto što divovi ne kontaju nikako, ali ce zato skontati na kraju sezone kad se opet podigne dupla kruna![]()
![]()
Vi cim preko granice svi vas kantaju hahahahahhahahahah![]()
HAHAHAH dobar si momak hahahahah.PL BiH -1 je napisao/la:Promjeni sebi ime u HAADadidas je napisao/la:Hocete opet kupit titulu ?mts je napisao/la:Porazi u nebitnim prijateljskim pripremnim tekmama, znace kasnije razvaljivanje u ligi i kupu. To je nešto što divovi ne kontaju nikako, ali ce zato skontati na kraju sezone kad se opet podigne dupla kruna![]()
![]()
![]()
Pa sta sad hoces da vam pustimo titulu da vi probate? Ne moze! Jednom sam vasem levatu rekao ako se ne budete ponasali pusticemo u zadnjem kolu Sirokom bodove pa ce te bez Evrope ostati.
Vas kanta nekakav crnogorski drugoligaš Zeta iz sela Golubovci, ljudi nemaju ni stadiona vec moraju igrati u Podgoriciadidas je napisao/la:Hocete opet kupit titulu ?mts je napisao/la:Porazi u nebitnim prijateljskim pripremnim tekmama, znace kasnije razvaljivanje u ligi i kupu. To je nešto što divovi ne kontaju nikako, ali ce zato skontati na kraju sezone kad se opet podigne dupla kruna![]()
![]()
Ja mislim da bi Kerla i Kovacevic iz U21-repke i Travnika bili dobar tandem. Cak je Kovacevic izrazio zelju da dodje na Grbavicu.DzoleZeljo je napisao/la:Ovako momci, **** utakmicu nego mi je nesto drugo zapalo u oci opet a to je stoperski dvojac...
Po meni nikako ne treba spajati Kerlu i Bogija ili Vasilica.... Jednostano mislim da se Kerla ne snalazi dobro ni sa jednim od njih dvojice. Nama je bolje onda da igramo sa Bogijem i Vasilijem kao stoperskim dvojcem. Kerli onda treba naci mladeg suparnika... Bar ja ovako to gledam...
A vi inace igrate evropske utakmice na Grbavici.mts je napisao/la:Vas kanta nekakav crnogorski drugoligaš Zeta iz sela Golubovci, ljudi nemaju ni stadiona vec moraju igrati u Podgoriciadidas je napisao/la:Hocete opet kupit titulu ?mts je napisao/la:Porazi u nebitnim prijateljskim pripremnim tekmama, znace kasnije razvaljivanje u ligi i kupu. To je nešto što divovi ne kontaju nikako, ali ce zato skontati na kraju sezone kad se opet podigne dupla kruna![]()
![]()
....prema tome, tišina i ni jedne.
Jedan kiks kao sto je nama Zeta svakome se moze desiti ali da neko kao Zeljeznicar vec trecu sezonu u Evropi u 2 utakmice prima 10 plus golova to je vec bruka i sramotamts je napisao/la:Vas kanta nekakav crnogorski drugoligaš Zeta iz sela Golubovci, ljudi nemaju ni stadiona vec moraju igrati u Podgoriciadidas je napisao/la:Hocete opet kupit titulu ?mts je napisao/la:Porazi u nebitnim prijateljskim pripremnim tekmama, znace kasnije razvaljivanje u ligi i kupu. To je nešto što divovi ne kontaju nikako, ali ce zato skontati na kraju sezone kad se opet podigne dupla kruna![]()
![]()
....prema tome, tišina i ni jedne.
Numaa je napisao/la:i to oni, koji je osvajaju u septembrustorm_raider je napisao/la:Ono kad ti pitar kaze da se titula ovaja na kraju.