Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ima li ko iskustva sa stranicom tabletzasvakog.com?
Dobri ljudi,
bilo bi super kad bi danas uplatili jedan listić kladionice manje, i popili jednu kafu manje.
Nedžad vas treba.
Pomoć za Nedžada

bilo bi super kad bi danas uplatili jedan listić kladionice manje, i popili jednu kafu manje.
Nedžad vas treba.
Pomoć za Nedžada

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
hahaha jbtPozdrav gospodo, opet ja.
Pa da krenemo... Jutros me je vas radnik zvao cikom zore. Inace se materi rodjenoj ne javljam prije 11 sati, jer volim da spavam, kad mi se moze. Navalio kao mutav na telefon. 5x zove.
Javim se i kaze mi da ce doci kroz pola sata. Evo sad je 13:35 njega jos nema. Pitam se samo da li je on imao fiziku u skoli, pa ne zna koliko je 30 minuta, iliti pola sata. Poslije tog razgovora, jedino sto mogu da zakljucim je da nije imao ni ni prirodu i drustvo, jer njegovih pola sata traje nesto vise od 5 i po sati.
Ja kao svaka savjesna osoba, ustanem, malo da pospremim stan, da ne udje covjek u nered, iako znam da ce uci u obuci, kao i vas prethodnik, ali nema veze. Znam da vasi radnici moraju "ekspresno" da obavljaju svoj posao, pa im izuvanje predstavlja problem, pa imam razumjevanja.
Predao sam zahtjev za preseljenje neta 5.2. i do dana danasnjeg nemam neta. Kad mi dodje racun da platim februar, platicu ga, ali u mjesecu limburgu. Tuzite me, slobodno, al' necu da ga platim.
I da podvucemo crtu, ja vaseg radnika jos cekam i hvala vam sto se osjecam kao u bajci. Princ na bijelom konju bi prije stigao.
Toliko od mene.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
jel ko od zenicana zainteresiran da kupi orginal barcin dres....nije skup...15 kema 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
kakav dres je u pitanju, šalješ li poštom 

- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
oj dokle je doguralo hahahT-MAC je napisao/la:15 kema
Ovaj Din snima spotove samo da bi se izivio na trebama hahaha
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
ma orginal unicef...ima i na piku...azTer je napisao/la:kakav dres je u pitanju, šalješ li poštom
dres iz spanije dobijen...15 maraka...ne mogu da vjerujem da u cijeloj zenici nema lika koji daje 15 kema za dres..
a bi ja to postom..da znam kako hoda...i da me nece izac skuplje nego ukupna dobit

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
ako imaš koga da navraća u tuzlu, mogli bismo se dogovorit, ako ti se već ne pegla preko pošte 

- legenda reala
- Kontakt:
Kad ja smanjim onaj net sa net flat 4 na net flat 2, hoće li oni morati dolaziti kući da šta diraju ili iz pošte to rade, da ne mjenam ništa ako moraju oni dolaziti i čarkatiAgresivnoDjubre je napisao/la:hahaha jbtPozdrav gospodo, opet ja.
Pa da krenemo... Jutros me je vas radnik zvao cikom zore. Inace se materi rodjenoj ne javljam prije 11 sati, jer volim da spavam, kad mi se moze. Navalio kao mutav na telefon. 5x zove.
Javim se i kaze mi da ce doci kroz pola sata. Evo sad je 13:35 njega jos nema. Pitam se samo da li je on imao fiziku u skoli, pa ne zna koliko je 30 minuta, iliti pola sata. Poslije tog razgovora, jedino sto mogu da zakljucim je da nije imao ni ni prirodu i drustvo, jer njegovih pola sata traje nesto vise od 5 i po sati.
Ja kao svaka savjesna osoba, ustanem, malo da pospremim stan, da ne udje covjek u nered, iako znam da ce uci u obuci, kao i vas prethodnik, ali nema veze. Znam da vasi radnici moraju "ekspresno" da obavljaju svoj posao, pa im izuvanje predstavlja problem, pa imam razumjevanja.
Predao sam zahtjev za preseljenje neta 5.2. i do dana danasnjeg nemam neta. Kad mi dodje racun da platim februar, platicu ga, ali u mjesecu limburgu. Tuzite me, slobodno, al' necu da ga platim.
I da podvucemo crtu, ja vaseg radnika jos cekam i hvala vam sto se osjecam kao u bajci. Princ na bijelom konju bi prije stigao.
Toliko od mene.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
okey...ako nekako nadzem da neko dolazi dole..javim ti....azTer je napisao/la:ako imaš koga da navraća u tuzlu, mogli bismo se dogovorit, ako ti se već ne pegla preko pošte

ajmo zenicani..pomoze bratu zeenicaninu...kupite njegov dres

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ne znam bgm,to vidi sa njima,nisam ja upucen u te stvari.Al mislim da ti nece morati dolaziti.legenda reala je napisao/la:
Kad ja smanjim onaj net sa net flat 4 na net flat 2, hoće li oni morati dolaziti kući da šta diraju ili iz pošte to rade, da ne mjenam ništa ako moraju oni dolaziti i čarkati

- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
najjaci hahahah

najjaci hahahah

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Deenu je bolje da pjeva Bodi me kitom, a ne voli me hitnoEvolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

ova Verena je zlo kako je dobra

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Kako je strašna Verenaaaaaaaaaa

Bodi me kitom

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uvijek je kad su u pitanju neki sportski prenosi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.