NK Zvijezda Gradačac

Kvota
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Kvota » 12 feb 2013, 20:28

astra1922 je napisao/la:odlicno neka poraza neka odovic vidi na cemu smo .samo da nas ne snade kao prosle polusezone kada smo igrali sa slabijim ekipama i dozivili da su nas sve ekipe na pocetku sezone spustile na zemlju.malo me je iznenadilo da jos uvijek miksa ekipu ,mislim da je vrijeme da se nade prva ekipa i 3-5 izmjena i da se to uigrava.
Na zalost nemamo nekog posebnog izvjestaja ni satav sa kojim smo igrali al valjda Emir nekog uganja na netu pa nam prenese!Posto nam je ovo druga ili treca ozbiljnija provjera za ocekivati je da krene sa najboljih 11 !Imamo iskusnog stratega i ne sumnjam u njegov sistem provjera i uigravanja ekipe!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 feb 2013, 21:35

Kada igramo narednu utakmicu na pripremama i protiv koje ekipe ?

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 feb 2013, 21:48

astra1922 je napisao/la:odlicno neka poraza neka odovic vidi na cemu smo .samo da nas ne snade kao prosle polusezone kada smo igrali sa slabijim ekipama i dozivili da su nas sve ekipe na pocetku sezone spustile na zemlju.malo me je iznenadilo da jos uvijek miksa ekipu ,mislim da je vrijeme da se nade prva ekipa i 3-5 izmjena i da se to uigrava.
Poraz boli,pa makar to i bila prijateljska.Mozda Odović miksa i pronalazi tim,ali i protivnik slično radi tako da po meni to nije pokazatelj nekih provjera igrača,već stvarna razlika kvalitete.Počevsi od prijateljske sa Gradinom pa ovamo nadalje remiji i porazi mogu puno reći o onom sto nas očekuje u proljeće.Vrijedi i treba biti optimista,mada ruku na srce i treba sebi reći, nek nam je i dragi Alah na pomoći.Četiri boda iz prva dva kola bila bi puna kapa.Otom -potom,zalosno je komentarisati ovo bas zbog klubova koji jedva prezivljvaju, a nemaju brigu za opstanak.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 12 feb 2013, 22:38

Kvota je napisao/la:
Na zalost nemamo nekog posebnog izvjestaja ni satav sa kojim smo igrali al valjda Emir nekog uganja na netu pa nam prenese!Posto nam je ovo druga ili treca ozbiljnija provjera za ocekivati je da krene sa najboljih 11 !Imamo iskusnog stratega i ne sumnjam u njegov sistem provjera i uigravanja ekipe!
U Medolinu Rudar Velenje-Zvijezda 2-0 Slovenci dali golove u 10 i 44 min prvo poluvrijeme su bili puno bolji i razbili nas a u drugom poluvremenu smo bili ravnopravni Odović je izveo ovaj sastav Kovačević Šodić Husić Mus Mornkić Sušić Stančevski Gjurgjević Ordagić Pandža Džafić.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 12 feb 2013, 22:47

A znas li ko je igrao u nastavku jer mi ovo izgleda priblizno nas naj jaci sastav uz mala korigovanja dva do tri igraca!?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 feb 2013, 09:38

ma neke poraz u najbolje vrijeme je dosao.odovic je vidio gdje je skripalo.moze se reci da je prva postava ali nikome nije zagarantovano mjesto u prvom timu.ako se zna da su na klupi ostali savic diata mujo almir halil onda me ovo i raduje.jos se ekipa trazi i ima jos vremena i sigurno jos 5 utakmica u kojoj ce se probati sve posloziti...ekipa jos nije usla u formu sto je po meni bolje jer odovic vjerovatno jos malo miksa i tempira formu pred pocetak prvenstva.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 13 feb 2013, 10:46

Sve isto ko i sa Kunticem, jos dok sastavi 2-3 poraza, **** ce mu sve od do, i to vecinom oni sto su ga zakivali u nebesa

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 feb 2013, 11:03

pa sta ima veze i treba ako nebude znao raditi svoj posao.logicno u svijetu dok ide dobro je kada ne ide nevalja i gotovo.ja sam i sada misljenja da kuntic nije los strucnjak ali je neiskusan pa je za kratko vrijeme uspio okrenuti ekipu protiv sebe narusila se atmosfera u svlacionici i zavrsilo je kako je zavrsilo.vjerujem da je odovic bolji na tom polju i da ce sa svojim iskustvom uspjeti u prvi par kola pokazati zasto je dosao..nema tu puno ljubavi :)

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 feb 2013, 17:27

Aljukić danas igrao za Slobodu u porazu protiv Radnika.....imamo jos Aljukića :lol: i dok ih bude trebamo strahovati za rezultat... :cry:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 feb 2013, 17:29

vatreni je napisao/la:Aljukić danas igrao za Slobodu u porazu protiv Radnika.....imamo jos Aljukića :lol: i dok ih bude trebamo strahovati za rezultat... :cry:
misljenja sam da nema jos puno samo dzafic ahmed.ali on je mlad i bar lici na fudbalera.neka gajos do ljeta.a sto se tice ako vise nikoga ne dovedu mi imamo 20 igraca i 3 golmana.taman.i to 20 igraca sa dzaficem i pilavdzicem koji je vec zaboravljen

Nova sezona nova nafaka

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 13 feb 2013, 18:36

Obavještavamo cijene građane, navijače i prijatelje Kluba, da su poznati termini i protivnici narednih kontrolnih utakmica našeg voljenog Kluba.
Dana 20.02.2013. godine (srijeda) sa početkom u 14,30 časova odigrat će se kontrolna utakmica između našeg Kluba i FK "Sloga" iz Doboja. Trenutno mjesto odigravanja nije dogovoreno, ali ćemo u vrlo skoro vrijeme saznati i taj detalj, o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni.
Druga kontrolan utakmica biće odigrana dana 23.02.2013. godine (subota) sa početkom u 14,30 časova na glavnom terenu stadiona Banja "Ilidža" protiv ekipe FK "Budućnost" iz Banovića. Nadamo se da će izabrani protivnici zadovoljiti fudbalske sladokusce naše čaršije, te da ćemo uživati u pravoj fudbalskoj predstavi.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 13 feb 2013, 18:37

N5555 je napisao/la:Obavještavamo cijene građane, navijače i prijatelje Kluba, da su poznati termini i protivnici narednih kontrolnih utakmica našeg voljenog Kluba.
Dana 20.02.2013. godine (srijeda) sa početkom u 14,30 časova odigrat će se kontrolna utakmica između našeg Kluba i FK "Sloga" iz Doboja. Trenutno mjesto odigravanja nije dogovoreno, ali ćemo u vrlo skoro vrijeme saznati i taj detalj, o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni.
Druga kontrolan utakmica biće odigrana dana 23.02.2013. godine (subota) sa početkom u 14,30 časova na glavnom terenu stadiona Banja "Ilidža" protiv ekipe FK "Budućnost" iz Banovića. Nadamo se da će izabrani protivnici zadovoljiti fudbalske sladokusce naše čaršije, te da ćemo uživati u pravoj fudbalskoj predstavi.
zar nije mogo bit kakv jaci protivnik... :?
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 feb 2013, 18:49

N5555 je napisao/la:Obavještavamo cijene građane, navijače i prijatelje Kluba, da su poznati termini i protivnici narednih kontrolnih utakmica našeg voljenog Kluba.
Banovići za generalku :lol: ,pa Radnik BN,iz Jelen lige za generalku ima....a mi ne mozemo bar Spartak :lol: dovest

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 13 feb 2013, 18:56

vatreni je napisao/la:
Banovići za generalku :lol: ,pa Radnik BN,iz Jelen lige za generalku ima....a mi ne mozemo bar Spartak :lol: dovest
dokad vise :?
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 13 feb 2013, 19:12

Volio bi da igramo sa daleko jacim ekipama pa makar sve izgubili samo da se uigra ova ekipa koja je po meni vise nego dobra!Zeljo gobi od buranije sa enormnom razlikom pa sta!Znaci Zeljo ispada iz lige , dajte ljudi malo sabura ovo su pripremne utakmice !Glupo je govoriti da ce mo unistavati protivnike al sam siguran da cemo zavrsiti sezonu na osmom mjestu!Mene vise brine 16 kolo kad nam dolazi Borac koji sad trenutno naj jaca ekipa u pl. i to daleko i pored toga vjerujem da uzimamo 3 boda sa ovim momcima!Pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo a pravo mjerilo pocinje od 16. kola ili od 17. pred nama je da vidimo ;)

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 13 feb 2013, 19:13

Mislim da oko ovih preostali pripremnih utakmica netreba previse negodovat.Nisu to tako losi protivnici da im damo 5-6 komada lagano.Sa Slogom ce se sigurno igrat na Vembliju u Obudovcu sto se meni nesvidja jer se takve utakmice mogu igrat i u nasem nekom selu pred vise gledalaca.Posmatrajuci ostale ekipe koje ce se borit za opstanak uglavnom su svi zadrzali kostur svojih ekipa,dok je kod nas kako sad stvari stoje u prvih jedanest veci broj novih igraca.Pred nama je da vidimo kako ce to funkcionisat.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 feb 2013, 19:25

Komentarisemo ovdje prijateljske Zvijezdine utakmice u Puli koje niko od nas nije gledao.To samo izgleda ima ovdje kod nas na forumu.
Prije par dana Sarajevo izgubi od Borca, koji je igrao bez 5-6 standardnih igraca sa 1:0, a Jovic izjavljuje da je to najbolja odigrana utakmica Sarajevo, samo kroz 3 dana Sarajevo deklasira madjarskog prvoligasa Kaposvar sa 6:1.Poslije 3-4 dana Zeljo od tog istog Kaposvara primi 5 komada.To je sve normalno u pripremnom periodu, rezultat je u drugom planu vazno je da se isprobaju razlicite varijante.I sada vi meni recite je su li sve to realni rezultati???
Pojedini foriumasi pisu kako Odovic nije jos uvijek pronasao prvih 11??? Recite koji je klub u Premier ligi, pronasao prvih 11 u ovom periodu, a kamoli mi koji smo najvise mjenjali od svih ekipa?
Zasto onda uopste postoje pripreme i prijateljske utakmice kada se unaprijed zna koji ce biti prvih 11?

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 13 feb 2013, 19:26

zmajevac je napisao/la:Mislim da oko ovih preostali pripremnih utakmica netreba previse negodovat.Nisu to tako losi protivnici da im damo 5-6 komada lagano.Sa Slogom ce se sigurno igrat na Vembliju u Obudovcu sto se meni nesvidja jer se takve utakmice mogu igrat i u nasem nekom selu pred vise gledalaca.Posmatrajuci ostale ekipe koje ce se borit za opstanak uglavnom su svi zadrzali kostur svojih ekipa,dok je kod nas kako sad stvari stoje u prvih jedanest veci broj novih igraca.Pred nama je da vidimo kako ce to funkcionisat.
U vecini se slazem ili slazemo sa tobom a pogotovo da se igra po oranicama je u naj manju ruku zalosno ali se nadamo da ce to biti kvalitetniji tereni i da vidimo rezultate priprema!Ni naj manje ne sumnjam da ce mo opstati ali vrijeme je da gledamo malo leprsavu igru!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 13 feb 2013, 19:28

Bosanski zmaj je napisao/la:Komentarisemo ovdje prijateljske Zvijezdine utakmice u Puli koje niko od nas nije gledao.To samo izgleda ima ovdje kod nas na forumu.
Prije par dana Sarajevo izgubi od Borca, koji je igrao bez 5-6 standardnih igraca sa 1:0, a Jovic izjavljuje da je to najbolja odigrana utakmica Sarajevo, samo kroz 3 dana Sarajevo deklasira madjarskog prvoligasa Kaposvar sa 6:1.Poslije 3-4 dana Zeljo od tog istog Kaposvara primi 5 komada.To je sve normalno u pripremnom periodu, rezultat je u drugom planu vazno je da se isprobaju razlicite varijante.I sada vi meni recite je su li sve to realni rezultati???
Pojedini foriumasi pisu kako Odovic nije jos uvijek pronasao prvih 11??? Recite koji je klub u Premier ligi, pronasao prvih 11 u ovom periodu, a kamoli mi koji smo najvise mjenjali od svih ekipa?
Zasto onda uopste postoje pripreme i prijateljske utakmice kada se unaprijed zna koji ce biti prvih 11?
Aferim lave ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 feb 2013, 19:41

Evo vidim Eldin Masić zabija u pobjedama Sloge protiv Gradine i Modriče.Mislim da je Sloga kvalitetan protivnik koji je u nadigrao i Gradinu i Modriču,samo da bude negdje bliže utakmica.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.