malo. Da hoce ko onaj od prosle godineexbabilon je napisao/la:Za raju iz Sarajeva pitanje: Pada li snijeg trenutno?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
malo. Da hoce ko onaj od prosle godineexbabilon je napisao/la:Za raju iz Sarajeva pitanje: Pada li snijeg trenutno?
Zao mi njegovih roditelja.Mama mu prezivjela 4 operacije na srcu ili 4 srcana udara tako nesto.Pa da mi neko kaze da mi je Fuad Backovic rodjak deseto koljeno automatski bi infarkt dobio.Nije ni cudo sto su ga u Milan poslali , studij im dosao kao kamuflaza.Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
što niko ovo ne komentariše?Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
najjaci hahahah![]()
ozb?AgresivnoDjubre je napisao/la:ostale su mi u busu patike.
Kako misliš prevest NA engleski??bazeni je napisao/la:može neko prevesti na engleski,ako zna bio bih mu jako zahvalan![]()
" ... or tread in the bus on my shoes..."?
dobro,ali ne uklapama mi se u prijevodAgresivnoDjubre je napisao/la:Ozbiljno,ja sam ovdje strucnjak za engleski.
Sta ce mi
When it comes,will it come without warning?Donnie Darko je napisao/la:Daj komplet, pa cu ti prevest. Ne mozes samo fragment dat, ne znam kontekst
hahaha ziva istinaDonnie Darko je napisao/la:
Pusti ovu budalu gore, taj je engleski na Livescoreu ucio.
sad ja htio to napisatiDonnie Darko je napisao/la:Promjeno sam šestu. Nisam vidio greeting yebem li mu teču.
Ako je ovo profesorica sastavila. Malo je retardirana. Fact.