Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TMovac
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la TMovac » 13 feb 2013, 18:31

Cartman je napisao/la:
Realist je napisao/la:Braniti Sušića u ovom slučaju je nemoguće.On nema nikakav interes za mlade talente,ne zanima ga repka nakon što prestane biti selektor.To je jasno pokazao do sada.Sjeća li se iko kako je HNS doslovno ukrao Rakitića i Petrića Švicarcima ?Sigurno su sjedili u Parizu na kauču i šegu pravili na račun igrača ? :D Nećete ba stići pješice ;)
Dobro razumjem ga donekle. Njegov posao je da nas plasira na SP u Brazilu, a ne da imamo dobru repku za 5 godina. ALI onda neko drugi mora uzet tu odgovornost. Kao Mahmutovic u kosarkaskom savezu.
Vecina ovdje od igraca ocekuje da budu patriote,kao eto ako nije patriota onda nam ni ne treba.Moje je pitanje da li nam treba i Susicev patriotizam?Ili je on tu samo da radi svoj posao,da nas odvede na SP?Ako uzmemo u opticaj i Papetov patriotizam,onda bi trebao da se bori pored toga da nas odvede na SP i da ostavi nesto iza sebe.Da nam osigura ili barem pokusa osigurati neke igrace koji se dvoume oko nastupa za nas,a maju potreban kvalitet da doprinesu nesto reprezentaciji,mozda ne sada i odmah,ali dugorocno gledajuci da imamo neke koristi od njih,
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 feb 2013, 19:09

Cartman je napisao/la: Dobro razumjem ga donekle. Njegov posao je da nas plasira na SP u Brazilu, a ne da imamo dobru repku za 5 godina. ALI onda neko drugi mora uzet tu odgovornost. Kao Mahmutovic u kosarkaskom savezu.
Samo sto nam Kolasinac sada treba, a bogami i Seferovica nebi bilo lose pored 2 napadaca i 0 rezervi, ako ne uzmemo Ibricica i Vrsajevica kao napadace.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 feb 2013, 19:14

Principatus je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Dobro razumjem ga donekle. Njegov posao je da nas plasira na SP u Brazilu, a ne da imamo dobru repku za 5 godina. ALI onda neko drugi mora uzet tu odgovornost. Kao Mahmutovic u kosarkaskom savezu.
Samo sto nam Kolasinac sada treba, a bogami i Seferovica nebi bilo lose pored 2 napadaca i 0 rezervi, ako ne uzmemo Ibricica i Vrsajevica kao napadace.
Naravno, mislio sam na Halilovica i ove. A Susica ne zanimaju novi igraci generalno. To pokazuje i situacija sa golmanima, nema racionalnog razloga zasto je Avdukic na spisku, a Buric i Fejzic ne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 feb 2013, 19:34

Realist je napisao/la:Braniti Sušića u ovom slučaju je nemoguće.On nema nikakav interes za mlade talente,ne zanima ga repka nakon što prestane biti selektor.To je jasno pokazao do sada.Sjeća li se iko kako je HNS doslovno ukrao Rakitića i Petrića Švicarcima ?Sigurno su sjedili u Parizu na kauču i šegu pravili na račun igrača ? :D Nećete ba stići pješice ;)
A ti bi sa nazovi talentima odveo reprezentaciju u Brazil?
Imamo Jagodica i ostale selektore mladjih kategorija,cija je briga za buducnost nasih igraca.
Susicevo je da nas vodi u Brazil,a ne da skuplja kojekakve talente i pravi djeciji vrtic od reprezentacije. Sutra nek zbrlja sa takvim igracima,prvi ces se ti naci da kazes,nema on pojma.
Imamo U15,U17,U19,U21 Bujrum svima koji su zainteresovani,ali da se prodaju preko nase A selekcije JOK! Nema ih na mapi ni u A selekcijama tamosnjih reprezentacija,sto bi bili interesantni i nama?

Slazem se sa @Cartmanom uvezi golmana,mislim rezervnog. Koliko sam cuo,Fejzica vec prate,prije svih Piplica,i mislim da ce on biti u buducnosti nas drugi golman,mada bi steta bila Burica drzati kao treceg ili slati ga na tribine.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 feb 2013, 22:54

Razmisli malo, i Džeko je nekad bio talent kojem je trebalo pružiti šansu, i Misimović i Pjanić i Salihović i svaki od naših reprezentativaca.Ti ako misliš da će oni trčati za nama, samo razmisli ko kome može više pomoći i sve će ti se objasniti samo ako trezveno i realno razmišljaš.
DRUG NEBI TI PUNCA

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 feb 2013, 22:59

bagrcavi je napisao/la:Razmisli malo, i Džeko je nekad bio talent kojem je trebalo pružiti šansu, i Misimović i Pjanić i Salihović i svaki od naših reprezentativaca.Ti ako misliš da će oni trčati za nama, samo razmisli ko kome može više pomoći i sve će ti se objasniti samo ako trezveno i realno razmišljaš.
Jeste,ali nisu svi odjednom dosli i upali u reprezentaciju. Ovdje bi svi napravili cirkus,pa bi u reprezentaciji zaigrali i Hajrovici i Seferovic i Halilovic i ko sve ne.
Imamo mi i sad dovoljno mladih,i to jako mladih igraca, Stevanovic,Vranjes,Zahirovic,Besic,Pjanic gotovo svi pa prva postava.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 feb 2013, 23:06

Pa ko hoće da odjednom proba 10 novih igrača ? To nema veze sa mozgom, ali brate dragi malo se angažovati logistički uz podršku Safeta, i onda isprobati najbolje od tih potencijalnih, a to su 1 ili 2 koji će dobiti 10-15-20 minuta u vrh glave, i to je sva pamet.Ako zasluže poziv znači da su dovoljno kvalitetni, onda je glupo brinuti se da će nam se igra "raspasti" ulaskom jednog ili dvojice debitanata.
DRUG NEBI TI PUNCA

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 feb 2013, 23:56

ni hajrovic mladji se nije 100% za BiH odlucio!

" onclick="window.open(this.href);return false;

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 13 feb 2013, 23:59

edinjo-bih je napisao/la:ni hajrovic mladji se nije 100% za BiH odlucio!

" onclick="window.open(this.href);return false;

konkurencija :?

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 14 feb 2013, 00:58

hajd makar sad znamo kakva je situacija, a neka vrijeme pokaze ostatak...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 feb 2013, 01:16

Jasmin Fejzić: Poziv Tomislava Piplice bio mi je jedan od najsretnijih trenutaka u životu!
Ajde daj Boze da ga Susic uskoro pozove.Za klasu je bolji od Avdukica,to je sigurno.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 14 feb 2013, 01:19

Adi_Zepce je napisao/la:Jasmin Fejzić: Poziv Tomislava Piplice bio mi je jedan od najsretnijih trenutaka u životu!
Ajde daj Boze da ga Susic uskoro pozove.Za klasu je bolji od Avdukica,to je sigurno.
Gdje si to procitao , moze i na PP ?

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 feb 2013, 01:30

Samo je bitno da mali Halilovic zaigra za BiH, ovo ostalo je obicna buranija koja ne cini razliku!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 feb 2013, 01:54

anti_zli je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Jasmin Fejzić: Poziv Tomislava Piplice bio mi je jedan od najsretnijih trenutaka u životu!
Gdje si to procitao , moze i na PP ?
Na reprezentacija,ba ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 14 feb 2013, 02:48

velez_mostar je napisao/la:Samo je bitno da mali Halilovic zaigra za BiH, ovo ostalo je obicna buranija koja ne cini razliku!
Kolasinac ce sigurno biti od velike koristi, zajedno sa Bicakcicem, koji pokrivaju pozicije koje nam bas skripe.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 feb 2013, 17:43

U ovom intervjuu sa FEjzicem ima jedna zanimljivost kaze on reko mu PIplica da oni motre na njega ali da je selektorova zadnja hoce li ga pozvat ili nece..Meni je to malo smijesno ako ima neki fudbaler koji igra u nekoj jacoj ligi u ovom slucaju cvajta nema razloga da ne bude pozvan i mislim da ovo samo govori o tome koliko malo komuniciraju selektor i pomocni treneri u reprezentaciji kao i clanovi NSBiH između sebe u smislu da Sušić fura neki svoj fazon..Interesuje me šta radi onaj Borče Sredojević pored Sušića i Elvir Baljić ???

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 14 feb 2013, 17:56

zgembo89 je napisao/la:U ovom intervjuu sa FEjzicem ima jedna zanimljivost kaze on reko mu PIplica da oni motre na njega ali da je selektorova zadnja hoce li ga pozvat ili nece..Meni je to malo smijesno ako ima neki fudbaler koji igra u nekoj jacoj ligi u ovom slucaju cvajta nema razloga da ne bude pozvan i mislim da ovo samo govori o tome koliko malo komuniciraju selektor i pomocni treneri u reprezentaciji kao i clanovi NSBiH između sebe u smislu da Sušić fura neki svoj fazon..Interesuje me šta radi onaj Borče Sredojević pored Sušića i Elvir Baljić ???
Nema to veze sa komunikacijom, nego jednostavno za sve treba zeleno svjetlo selektora jer je on glavni. Zamisli da svako poziva koga hoce. Mora biti dogovora i komunikacije.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 14 feb 2013, 18:02

emir79 je napisao/la:
A ti bi sa nazovi talentima odveo reprezentaciju u Brazil?
Imamo Jagodica i ostale selektore mladjih kategorija,cija je briga za buducnost nasih igraca.
Susicevo je da nas vodi u Brazil,a ne da skuplja kojekakve talente i pravi djeciji vrtic od reprezentacije. Sutra nek zbrlja sa takvim igracima,prvi ces se ti naci da kazes,nema on pojma.
Imamo U15,U17,U19,U21 Bujrum svima koji su zainteresovani,ali da se prodaju preko nase A selekcije JOK! Nema ih na mapi ni u A selekcijama tamosnjih reprezentacija,sto bi bili interesantni i nama?

Slazem se sa @Cartmanom uvezi golmana,mislim rezervnog. Koliko sam cuo,Fejzica vec prate,prije svih Piplica,i mislim da ce on biti u buducnosti nas drugi golman,mada bi steta bila Burica drzati kao treceg ili slati ga na tribine.
Nisi shvatio jer uopće nisam rekao da Sušić treba pozvati neku djecu da igraju.Gdje sam to napisao ? Posao Sušića između ostalog je da vodi računa i o budućnosti reprezentacije.Niko ga nije spriječio da 2010.skokne iz Pariza do Švicarske i da porazgovara sa Seferovićem.Uopće ne govorim o tome da neko dijete treba igrati ili ne.Kvalifikacijske utakmice treba da igraju trenutno najbolji,ali nemamo mi ništa od od toga što Sušića ne zanima budućnost reprezentacije.Zar ti misliš da HNS nije stupio u kontakt sa Raktićem i Petrićem 3 godine prije nego li su vrbovani za Hrvatsku ?

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 14 feb 2013, 23:12

zgembo89 je napisao/la:U ovom intervjuu sa FEjzicem ima jedna zanimljivost kaze on reko mu PIplica da oni motre na njega ali da je selektorova zadnja hoce li ga pozvat ili nece..Meni je to malo smijesno ako ima neki fudbaler koji igra u nekoj jacoj ligi u ovom slucaju cvajta nema razloga da ne bude pozvan i mislim da ovo samo govori o tome koliko malo komuniciraju selektor i pomocni treneri u reprezentaciji kao i clanovi NSBiH između sebe u smislu da Sušić fura neki svoj fazon..Interesuje me šta radi onaj Borče Sredojević pored Sušića i Elvir Baljić ???
Ali je s druge strane logicno, da Haris Seferovic igra za Svicarsku! Pitamo se, zasto? Pa vrlo jednostavno, momak je igra za sve mlade uzraste Svicarske i logicno je da nastavi igrati za Svicarsku... :evil:
Pravda za Papeta!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 feb 2013, 00:19

Ispalo je u ovom intervjuu ko PIplica bi ga pozvo al eto kao Sušić se pita..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: damir_82, Google Adsense [Bot], Micron i 41 gost.