FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

England
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la England » 13 feb 2013, 18:59

Navijaca tima koji 6 godina ne znaju za titulu ?
Zar su oni tim?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

mts
Kontakt:

Post Postao/la mts » 13 feb 2013, 19:00

Nema vece bruke i sramote za BH sport općenito nego izgubiti od crnogorskog drugoligaša koji se zove Zeta i koji dolazi iz sela Golubovci :lol: :lol: možda je jedino Čelikova blamaža kad je ispao od nekakvog kluba egzoticnog imena Grbalj :lol: :lol: isto odnekle iz crnogorske vukojebine.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 feb 2013, 19:01

Nije mi jasno zasto uopste raspravljate sa njima i kvarite temu,pustite ih ba neka laprdaju sta hoce.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 13 feb 2013, 19:03

Batistuta izjavi da u Evropi nema štele i osta živ :mrgreen:

Nemoj više ovakvih izjava, brukaš nam državu :lol:

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 13 feb 2013, 19:07

jesu nam ovo opet maleni glavni na temi i hvale svoj divovski "klub" :lol: :lol:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 feb 2013, 19:18

Malenima su nasi porazi jedini razlog za slavlje.. Treba ih razumjeti.. Vecina ih se i ne sjeca kada su osvojili titulu a kako je Amar krenuo i ovi strariji ce zaboraviti. Ostaje im da broje dane i slave nase poraze :lol:

http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... ofej%20...

Sto se tekme tice nadam se da Amar zna sta radi i da ce nasi proraditi kada bude potrebno.. Bez Kvese nam je odbrana rasulo totalno.. Prizeljkujem kakvog dobrog beka ili ce biti guravo..
BUDI ŽELJO !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 feb 2013, 19:43

sta bi mi bez nasih jufkica dusebriznika :lol: :lol: :lol:

...Al zanimljivo,svake godine imaju novu teoriju zavjere,bas me interesuje sta ce reci ove godine kad uzmemo titulu.mislim,imali su spreman odgovor,al zeznu ih ivica pa ode prije kraja :lol: :lol: :lol:

EDIT: za ove pitare evropejce koji spominju neki "najveci uspjeh" bh fudbala nakon rata i neko trece pretkolo kupa uefa sa renomiranom zetom iz golubovaca,bacite pogleda na ovo ispod i naucite sta je najvece dostignuce jednog bih kluba:
Najveći poslijeratni uspjeh je postignut u sezoni 2002/03. kada je Željezničar došao do 3. pretkola Lige Prvaka. Najprije je pobjeđen Akranes ukupnim rezultatom 4-0. Nakon toga Željo je u 2 utakmice bio bolji od norveškog predstavnika Lilestroma da bi na kraju pred 40 000 gledalaca na stadionu Koševo Željezničar ugostio engleski Newcastle
E sad povucite paralelu prvo izmedju lige sampiona i kupa uefa,pa ako to skontate onda paralelu izmedju zete :lol: i newcastlea 8-) i naravno onih 40000 ljudi na kosevu koje nikad skupiti necete :P
hajd zdra'o,odo gledati ligu sampiona,takmicenje u kojem nikad niste ucestvovali :mrgreen:
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 13 feb 2013, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 13 feb 2013, 19:52

Moguc dolazak Tadeja Apatica iz Sheriffa na posudbu ( 1 godina) .
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 13 feb 2013, 19:53

Kako ona ide pitari?
cao kup, cao kup, a i titulaaaaaa
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 feb 2013, 20:23

Citajuci ovaj forum i price pitara reklo bi se da su oni redovni ucesnici grupne faze lige prvaka ili bar europa lige.
ne mogu ni zamislit sta bi bilo da oni nekom ludosti dodju do duple krune :D
I fakat vas ne razumijem dodje neki napaceni balavac baci neku glupost i odma svi se zapalite na nju, uzivajte malo ljudi.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 13 feb 2013, 23:06

DzoleZeljo je napisao/la:Ovako momci, **** utakmicu nego mi je nesto drugo zapalo u oci opet a to je stoperski dvojac...

Po meni nikako ne treba spajati Kerlu i Bogija ili Vasilica.... Jednostano mislim da se Kerla ne snalazi dobro ni sa jednim od njih dvojice. Nama je bolje onda da igramo sa Bogijem i Vasilijem kao stoperskim dvojcem. Kerli onda treba naci mladeg suparnika... Bar ja ovako to gledam...
po mom nekom misljenju tu je najveci problem sto je Kerla brzi i izvlaci se i sve, a Bogicevic i Vasilic ne mogu da ga prate i zato nisu dobar tandem sa Kerlom njemu treba neko mladji i da ga moze pratiti. Naravno da ovo ne znaci da Bogicevic ili Vasilic nisu dobri da neko ne pomisli posto ih ima odma bi na prvu napadali...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 13 feb 2013, 23:06

Ultras1921 je napisao/la:Kako ona ide pitari?
za titulu cemo jos vidjeti niste ni svjesni koliko je sarajevo dobro poslozilo ekipu pa vama nece pomoci ni vase kupovanje utakmica stvarno ste jadni

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 feb 2013, 23:09

SarajlijaTM je napisao/la:sta bi mi bez nasih jufkica dusebriznika :lol: :lol: :lol:

...Al zanimljivo,svake godine imaju novu teoriju zavjere,bas me interesuje sta ce reci ove godine kad uzmemo titulu.mislim,imali su spreman odgovor,al zeznu ih ivica pa ode prije kraja :lol: :lol: :lol:

EDIT: za ove pitare evropejce koji spominju neki "najveci uspjeh" bh fudbala nakon rata i neko trece pretkolo kupa uefa sa renomiranom zetom iz golubovaca,bacite pogleda na ovo ispod i naucite sta je najvece dostignuce jednog bih kluba:
Najveći poslijeratni uspjeh je postignut u sezoni 2002/03. kada je Željezničar došao do 3. pretkola Lige Prvaka. Najprije je pobjeđen Akranes ukupnim rezultatom 4-0. Nakon toga Željo je u 2 utakmice bio bolji od norveškog predstavnika Lilestroma da bi na kraju pred 40 000 gledalaca na stadionu Koševo Željezničar ugostio engleski Newcastle
E sad povucite paralelu prvo izmedju lige sampiona i kupa uefa,pa ako to skontate onda paralelu izmedju zete :lol: i newcastlea 8-) i naravno onih 40000 ljudi na kosevu koje nikad skupiti necete :P
hajd zdra'o,odo gledati ligu sampiona,takmicenje u kojem nikad niste ucestvovali :mrgreen:
Dynamo Kiev je bio kup sljiva 3. pretkolo?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

romasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la romasarajevo » 13 feb 2013, 23:14

ma ja zeta jeste mali klub i jeste bruka ispasti od takvog kluba al brate zato je liteks **** gigant u rangu barselone **** svi smo culi za liteks prije one bruke al ok i to sto niste 5 god igrali u evropi i to je ok sto nemozete pobjediti ni jedan klub preko grane ni u prijateljskoj i to je ok al zato derete leotar,travnil,slaviju, gradinu

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 13 feb 2013, 23:14

ovde divovi jos hudbu drze ccccc
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 feb 2013, 23:21

kraljlavova je napisao/la:
Ultras1921 je napisao/la:Kako ona ide pitari?
za titulu cemo jos vidjeti niste ni svjesni koliko je sarajevo dobro poslozilo ekipu pa vama nece pomoci ni vase kupovanje utakmica stvarno ste jadni
Nek si se ti registrovo da nam ovdje palamudis o kupovini utakmica i kako ste vi dobri, sampioni svemira..

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 feb 2013, 23:21

Dobro ba pa mogul jednom uci na forum zvani FK ZELJEZNICAR i nesto procitat o svom klubu. Jel ovo forum Sarajeva ili sta?? Ne kontam vas stvarno ni jedne ni druge sto se raspravljate. Da, sramota je izgubiti ovim ciframa iako je prijateljska al brate dragi sta se lozite odma. Naravno da je pitarima ovo sreca pogotovo sto su oni nekolko dana prije pobijedili 6-1. Sasvim logicno al sto je dosta dosta je. Koji vam je vise..

Za fanove bordo kluba bi samo pozelio da slavite poraze na svom forumu. Zato je i tu.. A za zeljovce neznam zasto se uopste lozite na sitne provokacije.. Nezna se kome je vise dosadno u pm!

Sto se tice prijateljski utakmica i pogotovo ovi poraza. Ko god kaze da je svejedno il je glup il se toliko laze u lice. naravno da nije svejedno. Iako je prijateljska uvijek je bolje biti na pobijednickoj strani. Idemo dalje!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 13 feb 2013, 23:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 feb 2013, 23:23

Prepucavajte se vi s pitarima i to, oni provociraju, vi odgovarate. Al evo ja nisam pitar, al iskreno govoreci, vise bih volio da pobijedimo neku utakmicu. Jednostavno bolje bih se osjecao da vidim neku pobjedu, nego neke ubjedljive poraze. Ne mislim da se raspadamo, da moramo trazit neka mega giga pojacanje, al jednostavno me ne ohrabruju ovi rezultati.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ferroviere
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere » 13 feb 2013, 23:30

romasarajevo je napisao/la:ma ja zeta jeste mali klub i jeste bruka ispasti od takvog kluba al brate zato je liteks **** gigant u rangu barselone **** svi smo culi za liteks prije one bruke al ok i to sto niste 5 god igrali u evropi i to je ok sto nemozete pobjediti ni jedan klub preko grane ni u prijateljskoj i to je ok al zato derete leotar,travnil,slaviju, gradinu
šampionu svemira, fulio si temu :lol:
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.

S.S. Lazio - Padroni di Roma !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 feb 2013, 23:47

DzoleZeljo je napisao/la:
Ovako momci, **** utakmicu nego mi je nesto drugo zapalo u oci opet a to je stoperski dvojac...

Po meni nikako ne treba spajati Kerlu i Bogija ili Vasilica.... Jednostano mislim da se Kerla ne snalazi dobro ni sa jednim od njih dvojice. Nama je bolje onda da igramo sa Bogijem i Vasilijem kao stoperskim dvojcem. Kerli onda treba naci mladeg suparnika... Bar ja ovako to gledam...
Ja mislim da bi Kerla i Kovacevic iz U21-repke i Travnika bili dobar tandem. Cak je Kovacevic izrazio zelju da dodje na Grbavicu.
po mom nekom misljenju tu je najveci problem sto je Kerla brzi i izvlaci se i sve, a Bogicevic i Vasilic ne mogu da ga prate i zato nisu dobar tandem sa Kerlom njemu treba neko mladji i da ga moze pratiti. Naravno da ovo ne znaci da Bogicevic ili Vasilic nisu dobri da neko ne pomisli posto ih ima odma bi na prvu napadali...
To je to momci, ja se apsolutno slazem sa vama...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: sebalos i 113 gostiju.