SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
@t-mac, mogao si me ponovo zajebati, ha?
Nakon prošlog tradea sad mi nudiš artesta za collisona 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa sta ti nije jasno? Ima bolje brojke od ColissonaCarlo je napisao/la:@t-mac, mogao si me ponovo zajebati, ha?Nakon prošlog tradea sad mi nudiš artesta za collisona
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jašta, jaštaTracy3McGrady je napisao/la:Pa sta ti nije jasno? Ima bolje brojke od ColissonaCarlo je napisao/la:@t-mac, mogao si me ponovo zajebati, ha?Nakon prošlog tradea sad mi nudiš artesta za collisona
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa sta hoces reci?Carlo je napisao/la:Jašta, jaštaTracy3McGrady je napisao/la:Pa sta ti nije jasno? Ima bolje brojke od ColissonaCarlo je napisao/la:@t-mac, mogao si me ponovo zajebati, ha?Nakon prošlog tradea sad mi nudiš artesta za collisona
Čak si ga pokupio iz FA
Bolje da si mi ponudio šta bolje jer još ispaštam zbog prošlog tradea
Anfernee "Penny" Hardaway #1
hehehehe dema t- mac su majke za trejdove kad ih se sjetim 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Je li Ibaka dostupan?Tracy3McGrady je napisao/la: Pa sta hoces reci?
dema najjači, pošalje mi okafora za lebronaRule_hz je napisao/la:hehehehe dema t- mac su majke za trejdove kad ih se sjetim
ove sezone sam uradio najvise trade-ova uz t maca,imam samo 2 igraca koja sam draftova noah i redickRule_hz je napisao/la:hehehehe dema t- mac su majke za trejdove kad ih se sjetim
dema je napisao/la:ove sezone sam uradio najvise trade-ova uz t maca,imam samo 2 igraca koja sam draftova noah i redickRule_hz je napisao/la:hehehehe dema t- mac su majke za trejdove kad ih se sjetim
NEMOJ DA TE KOSTAJU TITULE
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ma samo me povrede ko i obicno poremete,bio sam 2 puta 4 i oba puta sam imao puno povreda,sad sam opet tak 4-5 ali sam opet imao 4 igraca povredjena,sad su se malo poceli oporavljatRule_hz je napisao/la:dema je napisao/la:ove sezone sam uradio najvise trade-ova uz t maca,imam samo 2 igraca koja sam draftova noah i redickRule_hz je napisao/la:hehehehe dema t- mac su majke za trejdove kad ih se sjetim
NEMOJ DA TE KOSTAJU TITULE
**** ga brate ja sam na raftu izabrao dobru ekipu, uzo iz FA onog crnogorca vukovica i et desi se ta frka u porodici i nije me bilo dugo kad sam se ukljucio nazad, pogledam negdje niceg nema samo regristracija na yahou odmah sam prekuce vidio poruku od t-maca kasno se aktiviro i vidjeh da je nekom drugom darko ustupio moju ekipu:) dok je bilo sve ok, bio sam i vodio ekipu oporavio se wall i ostali i tako:) povrede su kobne za svakog al et.... nedaj se
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vidi s Donniejem, on nije aktivan pa neka ti da svoju ekipu ako želiRule_hz je napisao/la:**** ga brate ja sam na raftu izabrao dobru ekipu, uzo iz FA onog crnogorca vukovica i et desi se ta frka u porodici i nije me bilo dugo kad sam se ukljucio nazad, pogledam negdje niceg nema samo regristracija na yahou odmah sam prekuce vidio poruku od t-maca kasno se aktiviro i vidjeh da je nekom drugom darko ustupio moju ekipu:) dok je bilo sve ok, bio sam i vodio ekipu oporavio se wall i ostali i tako:) povrede su kobne za svakog al et.... nedaj se
nek ti da donnie ekipu,ima neke i sanse za play off tj da je bio aktivan bio bi u play offu.jeli sad sve u redu u porodici nadam se da nije nesto ruzno biloRule_hz je napisao/la:**** ga brate ja sam na raftu izabrao dobru ekipu, uzo iz FA onog crnogorca vukovica i et desi se ta frka u porodici i nije me bilo dugo kad sam se ukljucio nazad, pogledam negdje niceg nema samo regristracija na yahou odmah sam prekuce vidio poruku od t-maca kasno se aktiviro i vidjeh da je nekom drugom darko ustupio moju ekipu:) dok je bilo sve ok, bio sam i vodio ekipu oporavio se wall i ostali i tako:) povrede su kobne za svakog al et.... nedaj se
dema je napisao/la:nek ti da donnie ekipu,ima neke i sanse za play off tj da je bio aktivan bio bi u play offu.jeli sad sve u redu u porodici nadam se da nije nesto ruzno biloRule_hz je napisao/la:**** ga brate ja sam na raftu izabrao dobru ekipu, uzo iz FA onog crnogorca vukovica i et desi se ta frka u porodici i nije me bilo dugo kad sam se ukljucio nazad, pogledam negdje niceg nema samo regristracija na yahou odmah sam prekuce vidio poruku od t-maca kasno se aktiviro i vidjeh da je nekom drugom darko ustupio moju ekipu:) dok je bilo sve ok, bio sam i vodio ekipu oporavio se wall i ostali i tako:) povrede su kobne za svakog al et.... nedaj se
sve je ok hvala bogu, mada et i danas saznah da mi je rodica umrla na podhrastovima, i u petak je dzenaza, imao sam jos jedan smrtni slucaj zato me nije bilo uz to radio kao nocni cuvar 4 mjeseca... prekuce aktivirao nik i vidim mac mi poslo poruku davno i tako...
ps: ev doonie ce muii sutra aBd ustupit svoju ekipu...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Super, dobro došao u ligu 
rule dobro nam dosao nazad,bice sve uredu,ocekujemo da se uguras u play off i izbacis josea,poceo se folirat
dema je napisao/la:rule dobro nam dosao nazad,bice sve uredu,ocekujemo da se uguras u play off i izbacis josea,poceo se folirat
vidjet cemo... sve nadam se da cu moc izborit taj PO i da malo nekom poremetim racune hehehe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
nije ti losa ekipa,ako ti bude trebao dobar centar okafor je tuRule_hz je napisao/la:dema je napisao/la:rule dobro nam dosao nazad,bice sve uredu,ocekujemo da se uguras u play off i izbacis josea,poceo se folirat
vidjet cemo... sve nadam se da cu moc izborit taj PO i da malo nekom poremetim racune hehehe
jest da imas par igraca sunsa
@Rule jesi li za kakav trade?Ja sam Mamuze 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:@Rule jesi li za kakav trade?Ja sam Mamuze
vidjet cemo hehehe ne znam ni sa kakvom ekipom raspolazem heheheh
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
evo vec napadaju ,hehe ponuda nece manjkatRule_hz je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:@Rule jesi li za kakav trade?Ja sam Mamuze
vidjet cemo hehehe ne znam ni sa kakvom ekipom raspolazem heheheh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.