Sve u svemu dobar rezultat i trebao bi ovo BVB rijesiti u Dojclandu
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Smelcer i Humels kao da se boje pass interference kod drugog gola
Thomas Müller - Fußballgott
Čuo sam da su četiri navijača Dortmunda noćas pogunula.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ista utakmica kao u Marseillu prosle godine, samo daleko povoljniji ishod po nas i to je jedino cime mozemo biti zadovoljni.
Nakon brutalno odigrane grupne faze, ponovo gledamo naivcine s amaterskim primjesama na terenu. Yebeno nevjerovatno kakve kiksere imamo u odbrani. Kad ti ekipa pokazuje ovakvu nesigurnost u odbrani vec trecu tekmu zaredom i da dobijes 3 razlike u gostima ne mozes biti siguran u prolaz. Sto je najgore, Ukrajinci su bili uzasni veceras a skrumpirali su nam dva komada. Odigrace daleko bolje na Westfalenu, u to budite sigurni.
@Yucca, hvala lafe.
@Yucca, hvala lafe.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
2 gola u gostima su odlična uoči revanša. Mislim da je Dortmund jednom nogom u 1/4. Naravno da ne treba otpisivati Shaktar, opasna su oni ekipa, i siguran sam da je Borussia psihički jaka momčad pa neće dozvoliti taj luksuz da nonšalantno uđu u revanš.
Dobar rezultat sve u svemu. Bitno da ne mora Dortmund žestoko napast u revanšu i ganjat rezultat , Ukrajinci se moraju otvorit (iako će oni ko da ih gledam vrebat da zabiju neki metiljavi gol
). Ali uglavnom s ovim rezultatom nema nekog pritiska na BVB-u, nego samo pametno, bez srljanja i bit će to uspješno u revanšu.... 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anton 1983
- Kontakt:
Bravo za Gnoj-v-B
Kad vidim kakav je gnoje zabil, šlampavi LewaGnjili, mam mi se malo više sviđa!
Ali onaj mutavi Weidenfeller, pa nemreš tak free kick primit, kolko god bio jak šut! Al dobro, rezultat više nego dobar. Baš da sam očekivo pobjedu u gostima nakon 1:4 i nisam.
Koda sam imo nos kad sam danas WeidenGnjilog spomenuo!
Kad vidim kakav je gnoje zabil, šlampavi LewaGnjili, mam mi se malo više sviđa!
Ali onaj mutavi Weidenfeller, pa nemreš tak free kick primit, kolko god bio jak šut! Al dobro, rezultat više nego dobar. Baš da sam očekivo pobjedu u gostima nakon 1:4 i nisam.
Koda sam imo nos kad sam danas WeidenGnjilog spomenuo!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
sad sam nasao i na talijansok sajtu ovaj info da su 4 navijaca poginulaHenderson je napisao/la:Čuo sam da su četiri navijača Dortmunda noćas pogunula.![]()
Desila se avionska nesreća pred utakmicu, objavili su to i njemački mediji, spominju se isto 4 osobe da su poginule, negdje se spominje i manje, ali niko nije javio da se radi o Borussijinim navijačima. Vrlo je malo i vjerovatno da se radi o njima, jer je avion dolazio iz ukrajinskog grada Odessa, vjerovatno su u pitanju navijači Shaktara. Ali ipak, žalosno naravno, bez obzira o čijim se navijačima radi. Ljudski životi su u pitanju, jedna tužna stvar eto povezana za ovu utakmicu.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
http://www.calciomercato.it/news/199469 ... ttime.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja sam tu procitao i nekako skontao da se radi o bvb navijacima, ali kako god tuzna vijets
ja sam tu procitao i nekako skontao da se radi o bvb navijacima, ali kako god tuzna vijets
rezultat je odlican ....ali
1.Santana- dokazao i pokazao zasto sav svijet crnce smatra glupanima...znaci nema se tu sta puno diskutovat pravit faul u zoni suta bez potrebe ..
2.Weidenfeller....smijesno kakav go prima iz slobodnog
3.Hummels katastrofa al ga go iscupa kao i BvB
4.Smellzer solidno ali brate ne kontam lika odmako se 2 metra od onog sto je primao loptu i onda nesto lafo ono istrcava na njeg....
Bender i Kehl extra ne moze se od njih ocekivat neka velika utakmica u ofanzivnom dijelu
Gotze - nit smrdi nit mirise
Reus malo bolji od prethodnog
Lewat dosta se trudio ,zabio go , masio 100% priliku....
+Jos sto bi dodao da je travnjak bio katastrofa...
Sve u svemu extra(sto se rezz tice ) ali Hummy me razocarao imam osjecaj da je frajer "ckapi u dusi"

1.Santana- dokazao i pokazao zasto sav svijet crnce smatra glupanima...znaci nema se tu sta puno diskutovat pravit faul u zoni suta bez potrebe ..
4.Smellzer solidno ali brate ne kontam lika odmako se 2 metra od onog sto je primao loptu i onda nesto lafo ono istrcava na njeg....
Bender i Kehl extra ne moze se od njih ocekivat neka velika utakmica u ofanzivnom dijelu
Gotze - nit smrdi nit mirise
Reus malo bolji od prethodnog
Lewat dosta se trudio ,zabio go , masio 100% priliku....
+Jos sto bi dodao da je travnjak bio katastrofa...
Sve u svemu extra(sto se rezz tice ) ali Hummy me razocarao imam osjecaj da je frajer "ckapi u dusi"
Naivno do zla Boga odigrano. Ne mogu vjerovat da se na ovoj razini igra ovako ležerno i labavo. Da je umjesto Shakhtara protivnik bio netko od ovih lisica tipa ManU ili Juve, već bi se večeras mogli okrenuti BL. Ajde kao neko opravdanje može poslužiti da nam skoro svi igrači nikad nisu igrali eliminacijsku utakmicu u Europi.
Weide - Loš do zla Boga. Nemojte ga više hvalit, urekošte ga.
Piszczek - Može bolje. U par napada morao bolje odigrat zadnji pas.
Santana - S obzirom da od njega ni ne očekujem puno, bio je ok. Doduše, par puta je loše reagirao, a ni onaj prekršaj nije bio potreban. Imam neki dojam da mu ni momčad ne vjeruje potpuno i da se ta njegova nesigurnost prenosi i na ostale.
Hummels - Najgori na terenu. Kod Costina gola reagirao kao imbecil, par puta naivno izigran/pretrčan, u predaji lopte nesiguran, a što je bilo najgore par puta prodao loptu pred našim golom i skuvao njesra. Uglavnom, ženska porodica mu je cilu večer bila spominjana. Golom se tek za mrvicu iskupio.
Schmelle - Korektan, posebno s obzirom na zdravstvene probleme. Kod gola Coste je morao bolje reagirati, ali je po kretnji bilo vidljivo da je bio siguran da Hummels čisti.
Bender - Korektan, ali on vidljivo nije u nekoj formi.
Kehl - Slično ko Bender.
Kuba - Samozatajan. Puno prometa, a zarada nikakva. Mora i može bolje.
Goetze - U globalu totalno zakazao. Od najboljeg igrača očekuješ puuuuno više. Cilu utakmicu se spetljavao i sklizao. I njegova obitelj je bila na meniju.
Reus - Solidan. Po meni od ove četvorke najrazigraniji, ali nije imao s kim kvalitetno odigravat.
Lewa - Zabio, usrao zicera, petljao kad ne treba, pucao kad ne treba... Klasika. Bit će ga nemoguće nadoknadit ako ode.
Leitner - Drsko momče, seronja čak. Treba mu igre, jer ovako stagnira. Dogodine ga posuditi nekome u BL.
UZVRAT: Bolji smo za klasu, ali dajem nam samo nekih 55%. Dobra je stvar da ćemo imati Nevena, Grossa i Gunda na raspolaganju i nadam se da će sva trojica startati. Dobro je i što Shakhtar mora napadati što znači da ćemo imati dovoljno prostora za naguziti ih našim najjačim oružjem. Loše je što će Shakhtar vjerovatno biti u boljem ritmu. Još lošije je što tjedan prije imamo Bayern, a onda za vikend i BL (osobno bih ovdje igrao sa što je moguće više rezervnom ekipom). Loše bi moglo biti i ako Lewa ispadne iz ritma. Treba moliti Boga da se nitko ne ozljedi, jer nam je kadar dosta tanak. S ozbiljnim i pametnim pristupom prolazimo 100%; ako bude labavo ko danas, sve je moguće.
Ako ovo prođemo, nadam se Barci da se ne moram ovako živcirati. Da dobijemo Juve i ispadnemo ebote propuca bi se, ako me prije ne bi srčani strefio.
Weide - Loš do zla Boga. Nemojte ga više hvalit, urekošte ga.
Piszczek - Može bolje. U par napada morao bolje odigrat zadnji pas.
Santana - S obzirom da od njega ni ne očekujem puno, bio je ok. Doduše, par puta je loše reagirao, a ni onaj prekršaj nije bio potreban. Imam neki dojam da mu ni momčad ne vjeruje potpuno i da se ta njegova nesigurnost prenosi i na ostale.
Hummels - Najgori na terenu. Kod Costina gola reagirao kao imbecil, par puta naivno izigran/pretrčan, u predaji lopte nesiguran, a što je bilo najgore par puta prodao loptu pred našim golom i skuvao njesra. Uglavnom, ženska porodica mu je cilu večer bila spominjana. Golom se tek za mrvicu iskupio.
Schmelle - Korektan, posebno s obzirom na zdravstvene probleme. Kod gola Coste je morao bolje reagirati, ali je po kretnji bilo vidljivo da je bio siguran da Hummels čisti.
Bender - Korektan, ali on vidljivo nije u nekoj formi.
Kehl - Slično ko Bender.
Kuba - Samozatajan. Puno prometa, a zarada nikakva. Mora i može bolje.
Goetze - U globalu totalno zakazao. Od najboljeg igrača očekuješ puuuuno više. Cilu utakmicu se spetljavao i sklizao. I njegova obitelj je bila na meniju.
Reus - Solidan. Po meni od ove četvorke najrazigraniji, ali nije imao s kim kvalitetno odigravat.
Lewa - Zabio, usrao zicera, petljao kad ne treba, pucao kad ne treba... Klasika. Bit će ga nemoguće nadoknadit ako ode.
Leitner - Drsko momče, seronja čak. Treba mu igre, jer ovako stagnira. Dogodine ga posuditi nekome u BL.
UZVRAT: Bolji smo za klasu, ali dajem nam samo nekih 55%. Dobra je stvar da ćemo imati Nevena, Grossa i Gunda na raspolaganju i nadam se da će sva trojica startati. Dobro je i što Shakhtar mora napadati što znači da ćemo imati dovoljno prostora za naguziti ih našim najjačim oružjem. Loše je što će Shakhtar vjerovatno biti u boljem ritmu. Još lošije je što tjedan prije imamo Bayern, a onda za vikend i BL (osobno bih ovdje igrao sa što je moguće više rezervnom ekipom). Loše bi moglo biti i ako Lewa ispadne iz ritma. Treba moliti Boga da se nitko ne ozljedi, jer nam je kadar dosta tanak. S ozbiljnim i pametnim pristupom prolazimo 100%; ako bude labavo ko danas, sve je moguće.
Ako ovo prođemo, nadam se Barci da se ne moram ovako živcirati. Da dobijemo Juve i ispadnemo ebote propuca bi se, ako me prije ne bi srčani strefio.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Dobar rezultat pred revanš Shakhtar se mora otvoriti na Westfalenu i to će otvoriti dosta prostora za Kloppovo omiljeno oružije kontre.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobar rezultat. Željene golove smo postigli. Moglo se i do pobjede, ali nema veze.
Odbrana totalno nesigurna
. Kod prvog gola nepotreban faul Santane, drugi gol ide na dušu Hummelsa koji je pogrešno procijenio let lopte, ali se na kraju uspio iskupiti.
Lewandowski onim promašajem podsjetio na "staru slavu".

Iako smo na momente bili totalno nesigurni, po svim statističkim pokazateljima smo bili bolji. Od posjeda lopte, šuteva na gol, kornera, pretrčanih kilometara, imamo mnogo više pasova itd. Kehl, Bender i Santana imaju najviše tačnih pasova na utakmici (računajući i Shakhtarove igrače).
S Gundom, Kevinom i Nevenom ćemo biti još bolji i prolaz ne bi trebao doći u pitanje ukoliko odigramo kako znamo.
Odbrana totalno nesigurna
Lewandowski onim promašajem podsjetio na "staru slavu".
Iako smo na momente bili totalno nesigurni, po svim statističkim pokazateljima smo bili bolji. Od posjeda lopte, šuteva na gol, kornera, pretrčanih kilometara, imamo mnogo više pasova itd. Kehl, Bender i Santana imaju najviše tačnih pasova na utakmici (računajući i Shakhtarove igrače).
S Gundom, Kevinom i Nevenom ćemo biti još bolji i prolaz ne bi trebao doći u pitanje ukoliko odigramo kako znamo.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Hare_BvB je napisao/la: Sto je najgore, Ukrajinci su bili uzasni veceras a skrumpirali su nam dva komada. Odigrace daleko bolje na Westfalenu, u to budite sigurni.
Odigrat bolje hoce,u to nema dileme ali cinjenica je da u prvom poluvremenu nisu mogli disati od presinga Borusije...valjda je i to odigralo neku ulogu u njihovoj slabijoj igri.
Wiedenfeller je uvijek kriza kada su u pitanju slobodni udarci i te njegove mane nazalost i dolaze do izrazaja u ovako vaznim mecevima.Primiti ovako jeftino gol je strasno tesko za ekipu...
Bender i Kehl su po meni igraci utakmice...odradili su strasan posao,definitivno 2 igraca sa najvise zadataka veceras.
Gotze je bio dobar...jest da je opet previse komplikovao ali je asistirao za gol i pripremio jos jednu 100% priliku za Lewata(
Nista nije gotovo ali rezultat je dobar...sa Suboticem i Gundoganom treba to rijesiti u Dortmundu...u suprotnom nema se sta traziti u 1/4 finalu.
1. Nema potrebe za tim. Rasizam rasturaj tamo gdje možeš.HzBvB je napisao/la:rezultat je odlican ....ali
Santana se gubi, nije uopšte uigran, prihvaćen (u pravom smislu) od ekipe. On se trudi, pokušava se nametnuti, ali u svemu tome ispada (i to često). Zna da je rezerva, da se Neven oporavio (bilo mi je smiješno kako ga neki guraju u prvi tim nako tolikog odsustva i uprkos tome što protiv Hamburga nije ušao u igru) i da će opet na klupu (to ulijeva nervozu, priznat ćeš).
Osim toga, Klopp ne traži krivicu u njemu za onaj nesmotren faul na rubu 16ca, nego problem (grešku) vidi na sredini terena (duploj šestici) gdje je akcija mogla biti osujećena.
2. Dobro ga Adnan opisao.
3.Malo i njemu lutaju misli (Barca ovo-ono
4. Schmelle spasio u par navrata, dok je kod drugog pogotka bio nesporazum (čitali ljudi sa usana i on nonstop ponavljao Matsu "hast du"... i na kraju....više Mats kriv (ili nedostatak koncentracije
Vom Jäger zum Gejagten
odlican rezultat za dortmund,malo srece sa golom u zadnjim minutama al sve je zasluzeno, ovo je veliki korak za dortmund, kao neiskusna ekipa u ovoj fazi lige prvaka najbitnije je prezivjeti prvo tesko gostovanje, ovako je ispalo odlicno,u revansu pred svojim navijacima mislim da ce dortmund jednostavno pregaziti sahtara, satrati ih, ocekujem ubjedljivu pobjedu
posebbno sam pratio humelsa zbog ovih navoda oko prelaska u barcu i mogu vam reci da sam bio u pravu kad sam tvrdio da je upitno ima li on uopste kvaliteta za to, i to su neki ismijavali, razumijem ja da je on vas i da ga volite,al treba njemu jos napretka, dobar jeste s loptom i u napadu, al ono sto je osnovno za stopera, odbrambene znanosti,e tu je jos uvijek potanak za top utakmice,al mlad je i vjerovatno ce se jos dosta usavrsiti u dortmundu ili negdje drugo
sve u svemu, odlican rezultat protiv jakog protivnika, vrlo vjerovatno idete dalje i u narednim utakmicama dortmund ce s novim iskustvom jos kvalitetnije igrati
posebbno sam pratio humelsa zbog ovih navoda oko prelaska u barcu i mogu vam reci da sam bio u pravu kad sam tvrdio da je upitno ima li on uopste kvaliteta za to, i to su neki ismijavali, razumijem ja da je on vas i da ga volite,al treba njemu jos napretka, dobar jeste s loptom i u napadu, al ono sto je osnovno za stopera, odbrambene znanosti,e tu je jos uvijek potanak za top utakmice,al mlad je i vjerovatno ce se jos dosta usavrsiti u dortmundu ili negdje drugo
sve u svemu, odlican rezultat protiv jakog protivnika, vrlo vjerovatno idete dalje i u narednim utakmicama dortmund ce s novim iskustvom jos kvalitetnije igrati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nikako se s tobom ovjde ne slazem, Gotze je odigrao KATASTROFALAN MEC. Ne samo ovaj vec zadnje 3 tekme nije na nekom nivou pao je i to da valja ... Kazes asistirao za gol pa drago Ado loptu mu se odbi 2 put jedva je on nju uputio ka Lewy i to je Lewa opet morao odradit 80% posla sam da da gol, a druga asistencija je bila top . Inace Gotze se nikako nije vracao pomagao odbrani non salantno ponasanje previse al bas previse izgubljnih lopti sto radi driblinga sto radi pasa, i sto je najvaznije NIJE BIO KREATIVAC a danas je jedino on mogao bit taj kreativac sa idejama okretat stranu ubrzavat igru odigravat duple koji put opucat sve to je danas izostavio ... I cini mi se da malo previse gleda C Ronalda cim ide u dribling slijedi biciklo inace Rat ga sasvim odlicno cuvao danas. Po meni jako los Gotze ali sto je najmocnije u svemu tome i los Gotze asistira i stvori jos jednu sansu 100%adnan24 je napisao/la: Gotze je bio dobar...jest da je opet previse komplikovao ali je asistirao za gol i pripremio jos jednu 100% priliku za Lewata()...valjda to od njega i trazimo.
Inace sto se same utakmice tice rezultatom sam zadovoljan ali nasom igrom ne bas . Klopp na kraju ipak sretan s ovim rezultatom kako kaze neka smo samo izasli iz ovog pakla
Odbrana nije jednostavno na svom nivou, Hummy 2 utakmicu za redom los jbg .... Kod prvog gola nemojte samo kritikovati Santanu i Wajdia, jer to se sve moglo sprijecit prije prvo Gotze je mogao stat ispred lpte da se ne izvede brzo prekid a zatim su Benda i Kehl spavali i zbog toga je Klopp i bio ljut kod tog gola ...
Reko vam eto Kahn veli Wajdi nije bas toliko kriv za gol ... Drugi primljen gol neobjasnjiva greska Hummya ali jbg desava se od 100 onakvih lopti jednom ce zasrat i to se bas veceras desi jbg . Samo pad koncentracije nista drugo ...
Lewa i Benda za mene najbolji danas na terenu iako je ono Lewa morao zabit al et jbg ... Nadam se da ce Kloppo malo popricat sa Gotzeom i da ce nas dragulj podic formu potreban nam je jaci bolji Gotze ... Pressing je bio odlican, samo falilo je malo vise kreativnosti i to da Gotze na sebe preuzme malo vise odgovornosti u ovoj utakmici, bez Gundogana izgledamo dosta lose na terenu usudio bih se rec da je u ovom trenutku najvazniji igrac BvB-a ili bolje receno igrac u najboljoj formi ... Protiv ovakvog Shaktara danas je moralo bolje izgledat jer imali smo mnogo prostora u prvom polu vremenu jbg schade schade ... Kad se sve sabere ipak remi je realan bio ...
A sto mi je veceras zapalo za oko kod nas je da nemamo tog dobrog 12 i 13 igraca sa klupe, to jest jedno kvalitetno krilo i dobrog napadaca koji kad udje moze rjesit utakmicu, sta ces ti od Shibonje na klupi
Ceka nas tezak posao na Westfallenu nije ovo jos nista gotovo ... Ali sad imamo svakako vece sanse nego pred ovaj mec dakle vrata do cetvrt finala su otvorena, BvB mora iskoristit ovu sansu i ovu generaciju ovu upropastenu BUndesliga sezonu i proc dalje do cetvrt finala pa onda ko zna sta bude i koga izvucemo, red bi bio da izvucemo sta slabije nakon one grupe i Shaktara .... Nakon ove utakmice dozvoljeno nam je da malo sanjamo
Bild prenosi da smo i za Damiaoa zainteresovani i kako je on navodno Napoli radi nas odbio
Zadnja izmjena: Damir_BvB, dana/u 14 feb 2013, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
BvB Echte Liebe !!!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Greske u odbrani
Moglo je i bez njih ali Boze moj,tako oni misle i za nasa 2 gola!
U vecini smo mi dominirali,mada su i oni preopasni mora se priznati,iako nisu bili bas na nekom nivou!Govorite kako ce biti bolji u revansu,pa bicemo i mi!Gundo ce biti tu,Subota...
Ma sta vi govorili,ovo je dobar rezultat,posto vidim da vecina ili nije zadovoljna ili...ljudi,igramo knock out fazu LP,a ne prijateljski mec s Igmanom,nema lakih protivnika i onih koji ne znaju igrati!Naravno,uvijek moze bolje,ali mislim da s ovim rezom i dobrom igrom u revansu mozemo proci dalje,vise je nego realno
U vecini smo mi dominirali,mada su i oni preopasni mora se priznati,iako nisu bili bas na nekom nivou!Govorite kako ce biti bolji u revansu,pa bicemo i mi!Gundo ce biti tu,Subota...
Ma sta vi govorili,ovo je dobar rezultat,posto vidim da vecina ili nije zadovoljna ili...ljudi,igramo knock out fazu LP,a ne prijateljski mec s Igmanom,nema lakih protivnika i onih koji ne znaju igrati!Naravno,uvijek moze bolje,ali mislim da s ovim rezom i dobrom igrom u revansu mozemo proci dalje,vise je nego realno
@Damir
Veceras Klopp nije izveo postavu koja je bas tehnicki potkovana a uz to Schmelzer i Pisczek skoro da nisu igrali na protivnickoj polovini...u takvim okolnostima Gotze(a u nekim slucajevima i Reus,Kuba) su bili izolovani od ostatka tima...nije im bilo bas lako igrati 1 na 3 ili 2 na 5.
Ja ne mogu da se sjetim sta su to Reus ili Kuba napravili...Gotze je ipak 2 puta nasao Lewata u izglednim situacijama.
Sa Gundoganom ekipi,sa ofanzivnijim bekovima i ofanzivnijim Shakhtarom ocekujem i puno vise od od svih nasih krila.
Sto se tice igraca s klupe...da je Kevin bio spreman vjerovatno bi poceo u prvih 11 a onda bi imali Kubu kao zamjenu u drugom poluvrmenu.
Veceras Klopp nije izveo postavu koja je bas tehnicki potkovana a uz to Schmelzer i Pisczek skoro da nisu igrali na protivnickoj polovini...u takvim okolnostima Gotze(a u nekim slucajevima i Reus,Kuba) su bili izolovani od ostatka tima...nije im bilo bas lako igrati 1 na 3 ili 2 na 5.
Ja ne mogu da se sjetim sta su to Reus ili Kuba napravili...Gotze je ipak 2 puta nasao Lewata u izglednim situacijama.
Sa Gundoganom ekipi,sa ofanzivnijim bekovima i ofanzivnijim Shakhtarom ocekujem i puno vise od od svih nasih krila.
Sto se tice igraca s klupe...da je Kevin bio spreman vjerovatno bi poceo u prvih 11 a onda bi imali Kubu kao zamjenu u drugom poluvrmenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.