Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ljudi upomoć,pao mi sistem na laptopu(lenovo thinkpad),dig'o sam 7-cu i sad ne mogu ništa,ne mogu ga povezat na net,čak ni ne pokazuje postojanje 'modema' u njemu,kao ni wi'fi karte..molim vas pomozite
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re:
alacious je napisao/la:Ljudi upomoć,pao mi sistem na laptopu(lenovo thinkpad),dig'o sam 7-cu i sad ne mogu ništa,ne mogu ga povezat na net,čak ni ne pokazuje postojanje 'modema' u njemu,kao ni wi'fi karte..molim vas pomozite
Mislim da trebas ponovo drivere instalirati

Chelsea F.C.
Problem je što nisam dobio nikakve cd-eove uz njega 

ne mogu ni u jednom browseru da skidam exe fajlove, download dodje do 99% I stane. Ostale fajlove skidam bez problema. Zna neko rjesenje?
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Re:
Prebaci s USB everest ili aida i nadji koja ti je mrezna ili bezicna kartica. Instaliraj, povezi se na net i dalje trazi svoje drivere. Ima vise nacina..alacious je napisao/la:Problem je što nisam dobio nikakve cd-eove uz njega
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
koji ti je antivirus?dziza_23 je napisao/la:ne mogu ni u jednom browseru da skidam exe fajlove, download dodje do 99% I stane. Ostale fajlove skidam bez problema. Zna neko rjesenje?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
tek sam instaliro xp, nema antivirusa nikako
šta će ti xp xD šalim se jesil probo šta preko torrenta skidat?dziza_23 je napisao/la:tek sam instaliro xp, nema antivirusa nikako
ma stari kompjuter, a ne mogu skinut nista, ni jedan program, pa tako ni bit ili utorent
Zna li neko zbog cega mi se desava da kada se ukljuci wirelles na routeru pocne da mi lupa nesta u njemu.Kada se iskljuci bude normalno.Promenjen mi je router na starom je sve bilo u redu,ali ovaj toliko iritira da ga navece iskljucujem. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- NoName
- Kontakt:
Otišo mu onaj lanac za prenos informacija. Imaš dva lanca u njemu, jedan prenosi 10 Mbps a drugi 100, probaj da izvadiš jednog od njih, recimo ovog od 10 (samo pazi, dug je oko 10 kilometara) pa vidi hoćel onda lupat. Ako i dalje bude lupalo onda ponovo namotaj ovaj 10 Mbps (on je plave boje) a odmotaj ovaj od 100 Mbps (on je oko 100 km dug) i crvene je boje.Devil je napisao/la:Zna li neko zbog cega mi se desava da kada se ukljuci wirelles na routeru pocne da mi lupa nesta u njemu.Kada se iskljuci bude normalno.Promenjen mi je router na starom je sve bilo u redu,ali ovaj toliko iritira da ga navece iskljucujem.
Ili, ako ti je ovo komplikovano onda uzmi čekič i pukni ga da vidiš hoće li onda prestati. Prestao ili ne prestao uzmi 20 Eura i kupi sebi novi cicijo jedna.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma **** ja njima kevu sto su doneli pokvaren.Oni kao menjaju na svako dve godine svojim klijentima koji koriste vise njihovih usluga.
Onaj stari normalno radio i sada ovaj k'o da motokultivator palim u sred noci.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
probaj safe mode with networkdziza_23 je napisao/la:ma stari kompjuter, a ne mogu skinut nista, ni jedan program, pa tako ni bit ili utorent
ako si skidao sa rarlab.com ovo ti se pojavljuje jer nemas reg. verzijuibish1995 je napisao/la:
nadji torrent neki sa pro verzijom i krekom i skini, tako ces rjesiti problem
link u pp

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
oce neko da skoci na temu o igrama da mi pokusa pomoci 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
miki_92 je napisao/la:ako si skidao sa rarlab.com ovo ti se pojavljuje jer nemas reg. verzijuibish1995 je napisao/la:
nadji torrent neki sa pro verzijom i krekom i skini, tako ces rjesiti problem
link u pp
Hvala druze

Jel zna netko zasto nece da mi prepozna djojstik kad ga ukljucim na laptop ? Pise mi da instaliram drivere, a kad hocu to da uradim pise da su vec instalirani, a ovamo nece da ga registira da je ukljucen.
probaj da unistall cd koji ti je dosao u njega i da bez cd-a ubacis i onda updejtuj drivereHammer je napisao/la:Jel zna netko zasto nece da mi prepozna djojstik kad ga ukljucim na laptop ? Pise mi da instaliram drivere, a kad hocu to da uradim pise da su vec instalirani, a ovamo nece da ga registira da je ukljucen.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nemam nikakav cd. Uzeo od prijatelja, radilo sve normalno i odjednom ga ne registrira vise.Otelo je napisao/la:probaj da unistall cd koji ti je dosao u njega i da bez cd-a ubacis i onda updejtuj drivereHammer je napisao/la:Jel zna netko zasto nece da mi prepozna djojstik kad ga ukljucim na laptop ? Pise mi da instaliram drivere, a kad hocu to da uradim pise da su vec instalirani, a ovamo nece da ga registira da je ukljucen.
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 12 gostiju.