Tottenham daje gol 1,15
Leverkusen daje gol 1,20
Ova 3 prolaze
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
i on i del potro sigurice, a imas i radwanskudijabola je napisao/la:Jel siguran Gasquet protiv Baghdatisa?
Žao mi što ne ubaci i del potra, a na žene se ne kladim. Hvala ti.ferroviere je napisao/la:i on i del potro sigurice, a imas i radwanskudijabola je napisao/la:Jel siguran Gasquet protiv Baghdatisa?
Taj par sam zaobišao.dijabola je napisao/la:Jel siguran Gasquet protiv Baghdatisa?
Benfica daje gol 1.3hoshafka je napisao/la:Ajax-Steaua 1x 1,20 (p.p)
Tottenham daje gol 1,15
Leverkusen daje gol 1,20
Ova 3 prolaze, dajte još 2-3

HazimK je napisao/la:Prvi listic za danas
10 razlike KlipeVasa Ladacki je napisao/la:Clippers - Houston h1 (6,5)
Nema se šta puno ovdje pričati. Harden je out večeras, a i sa njim bi ovaj hendikep igrao. Zicerčina, Klipe su strašne.
D.Cousins (16,5) over
Moj omiljeni igrač što se tiče kladionice. Momak me je mnogo puta ispoštovao, gurat' ću ga i na margini 25,5, a ne 16,5. Caman je out, Rođak je zvijer i prvi igrač svoje ekipe. Ukoliko bude na svom nivou, očekujem ga na 18+ koševa. Zadnje 3 utakmice protiv Dallasa je na prosjeku od 26p.
L.Aldridge (21,5) over
Takođe igrač koji me voli ispoštovati kad ga odigram. Zadnjih nekoliko utakmica briljira i ne vidim razloga zašto ne bi obrvi zabio 22 minimum. Vjerovatno najbolja 4ka lige trenutno. Ako bude na svom nivou 25+p ne bi trebalo biti problem, nama dovoljno i 22.
onda cekaj subotu, i veliki izbor parova, osaburaj nekako do subote...Johny je napisao/la:Kolege , dosao sam do nekih haramli para u ovo par dana van kladionice pa reko da stavim sta na tiket.
Malo bih povecao ulog.Uplata bi bila 100 km.
Da li je bolje odigrati jedan listic sa uplatom od 90 km i ici na veliki dobitak a uz to ovih 10 km odigrati an 3 para i osigurati donekle povrat novca ili svih 100 staviti na jedan pa sta bude.
Moze li neko sa vec dobrom reputacijom da postavi par dobrih kvota , da mi iznese svoje misljenje i sugstije.
Rizik mi je ova Evropa liga.Uvije neki muljavi rezutati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.