monolože ovo nisam jaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Pozdrav raja, nadam se da cemo se fino druziti u buducnosti posto sam novi ovdje![]()
Protiv Blackburna bi trebali dobiti utakmicu svakako.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Vođa zna.
hahahahahahaahaahnedim1993 je napisao/la:monolože ovo nisam jaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Pozdrav raja, nadam se da cemo se fino druziti u buducnosti posto sam novi ovdje![]()
Protiv Blackburna bi trebali dobiti utakmicu svakako., mene nećeš moć skontat 8|
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Huge congratulations to Arsenal Legend Pat Rice, who received an MBE at Buckingham Palace today! More details here: http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ceives-mbe" onclick="window.open(this.href);return false;
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Protiv Baye ce biti teška tekma drama.
Necemo spustiti gace jer se nikoga ne bojimo, ali da su jači od nas, jesu.
Necemo spustiti gace jer se nikoga ne bojimo, ali da su jači od nas, jesu.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Rockefeller
- Kontakt:
Sir Pat Rice
@FO: dobrodošao.
@FO: dobrodošao.
Zaslužio je Sir Pat.
@FO, dobrodošao (nazad).
@FO, dobrodošao (nazad).
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
- Rockefeller
- Kontakt:
Nazad?
Btw, dresovi su simpa.
Btw, dresovi su simpa.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Hvala na dobrodošlici, nego mogao bi ovaj Akpom i do prvog tima malo prošetat 
Ma Arnele, imam neki predosjećaj. 
Dresovi,i like it
FOURTHOFFICIAL,welcome drug..
FOURTHOFFICIAL,welcome drug..
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
hvala jarani
Gledam šta Persie maši protiv Reala, i sjetim se kako je promašio prolaz protiv Milana prošle godine isto.
Gledam šta Persie maši protiv Reala, i sjetim se kako je promašio prolaz protiv Milana prošle godine isto.
- frankqqqqq
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
He tugo.. Eno ga i protiv Reala zasra, šteta.
He tugo.. Eno ga i protiv Reala zasra, šteta.
Jesi ti onaj vjecnoklasni?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Hvala na dobrodošlici, nego mogao bi ovaj Akpom i do prvog tima malo prošetat
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sretan 30. rođendan, Bacary Sagna
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Onaj što se osjeća dobro.Greivis je napisao/la:Jesi ti onaj vjecnoklasni?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Hvala na dobrodošlici, nego mogao bi ovaj Akpom i do prvog tima malo prošetat
Poldi je najludji lik u Arsenalu

Vidi mu felni. 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
standusni,Marsal je napisao/la:Mislim da ćemo ispasti od Baye, tj. skoro pa sam siguran u toali ako nista biti će veliki ćejf gledat kako mali Jackie yebe keve i dominira nad Švajnštajgerom i ostalim veznjacima Bayerna i tako dokazuje nevjernim tomama (ako ih jos ima) da je najbolji mladi igrač svijeta.
cuj, vilser ce nekog dominirati
steta sto je onaj frik paja banovan, lik je jedini imo damu za neku opkladu.
ostali simpatizeri arsenala, slabo, preslabo.
marsalcicu, jos hevta do tekme, a tebi vec spale gace.
salu na stranu.
sto se mene tice, ocekujem vrhunsku utakmicu sa velikim brojem prilika i punu preokreta.
ako nista, pokazacemo onim frikovima koju su igrali sinoc kako se igra fuca.
arsenal vs. bayern
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- frankqqqqq
- Kontakt:
To pokazuje iz kola u kolo i samo Bog zna kakav bi danas bio da one povrede nije bilo, bilo bi ga strašno gledati.Marsal je napisao/la:Mislim da ćemo ispasti od Baye, tj. skoro pa sam siguran u toali ako nista biti će veliki ćejf gledat kako mali Jackie yebe keve i dominira nad Švajnštajgerom i ostalim veznjacima Bayerna i tako dokazuje nevjernim tomama (ako ih jos ima) da je najbolji mladi igrač svijeta.
Dakle,kako sam se i nadao vjerovatno ce svi biti spremni za Baju osim Gibsa..Arsène Wenger has revealed the following team news ahead of Saturday's game against Blackburn Rovers:
on Thomas Vermaelen (ankle)...
He is looking quite good and is possibly back for Saturday. He should be in the squad.
0n Jack Wilshere...
He is having tests today [Thursday] and tomorrow. He is looking better. He is still a doubt for Saturday. He’s got a kick on the thigh.
on Laurent Koscielny (calf)...
That is a problem. He has a test today and tomorrow exactly like Wilshere.
on other team news...
Ramsey is alright. Sagna is alright. Jenkinson is suspended. DIaby is available again and all the other players are alright.
on Fabianski playing his first game of the season in midweek...
He came back in the week so we are not too bad on the injury front. We have two short-term problems, with Koscielny and Wilshere, while Gibbs is out. That is it.
Mislim da nema dileme za odbranu,ocekujem ovakvu postavku SAGNA-KOSCIELNI-PERO-VERMALEN..Eh,sto se tice sredine tu je dosta opcija,Wilshere,Cazorla,Arteta i Walcot su sigurni u prvih 11(mislim na mec sa BaJom)..
E sad,ima tu dosta dvojbe,da li ce Ramsey ili Diaby u sredinu a Cazorla na krilo ili cemo gledati Cazorlu na AMF/u a Podolskog na krilu ostaje da vidimo,.Nije iskljucena ni solucija da Podolskog gurne ispred Girouda pa da se rotira sa Walcotom na mjestu centralnog napadaca..
Sto se tice FA kupa ocekujem u prvoj postavi Jenkinsona,mozda i Miguela,Gervinha,Ox/a,Ramseya,.Vjerovatno ce Wenger odmoriti ove "glavne"igrace: WIlsherea,Walcota,Santija pa mozda i Artetu,s obzirom da se CoK vratio..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.