BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
Re: BH tenis
imal ko link
nema streama, evo Mirza uzeo drugi set sa 6-1.schwarcgelbfantom je napisao/la:imal ko link
Ima samo livescore na rez ultati.com
Mirza vodio 3-1 u trecem setu i onda izgubio 3-6...nista cudno od njega 
Nadam se da ce ga Damir "osvetiti" u polufinalu.
usra ga Mirza pravo, zijanio treci set 6-3
servis mu se raspao na kraju
moj Mirza
servis mu se raspao na kraju
moj Mirza
Pa covjek stvarno ne zna sta da ocekuje od Mirze!? Kakve samo oscilacije u igri i formi
katastrofa. Probudi se Mirza dok nije kasno!
btw. Pravo sam se obradovao kada sam vidio da je Damir pobijedio Fischera. Austrijanac nije nimalo naivan igrac, ocekivao sam da bi ovo Dzumi mogao zijaniti, ili tijesno pobijediti. Sve u svemu BRAVO DAMIRE!
btw. Pravo sam se obradovao kada sam vidio da je Damir pobijedio Fischera. Austrijanac nije nimalo naivan igrac, ocekivao sam da bi ovo Dzumi mogao zijaniti, ili tijesno pobijediti. Sve u svemu BRAVO DAMIRE!
Cirkus, nasi teniseri ko vremenska prognoza ovih dana, puni oscilacija.NG1 je napisao/la:Mirza vodio 3-1 u trecem setu i onda izgubio 3-6...nista cudno od njega
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
zna li neko koliko ovaj turnir nosi tih atp bodova,i koliko bi Damir mogao napredovati na kraju mjeseca??
SLOBODA NAVIJAČIMA
dzumhur plasmanom u polufinale dobio 8 bodova ako udje u finale 18 a ako osvoji 27 a basic dobio 3 boda , dzumhur ne brani nista bodova i napredovat ce , a ako osvoji onda ide siguran pomak prema 200 mjestu , ocekujem ove godine da dzumhur bude ispod 150-tog mjesta jer je spreman , samo da se predje na sljaku , nedostatak chellengera u evropi su uzrok sto igra futureseennis je napisao/la:zna li neko koliko ovaj turnir nosi tih atp bodova,i koliko bi Damir mogao napredovati na kraju mjeseca??
Zahvaljujem,kratko i jasno sve sto me zanimalo obzirom da tenis slabije pratim,a zivo me zanima ima li u ovim momcima Damir i Mirza prije svega potencijala za Top 100 recimo za 2-3 godine.kristian je napisao/la:dzumhur plasmanom u polufinale dobio 8 bodova ako udje u finale 18 a ako osvoji 27 a basic dobio 3 boda , dzumhur ne brani nista bodova i napredovat ce , a ako osvoji onda ide siguran pomak prema 200 mjestu , ocekujem ove godine da dzumhur bude ispod 150-tog mjesta jer je spreman , samo da se predje na sljaku , nedostatak chellengera u evropi su uzrok sto igra futureseennis je napisao/la:zna li neko koliko ovaj turnir nosi tih atp bodova,i koliko bi Damir mogao napredovati na kraju mjeseca??
SLOBODA NAVIJAČIMA
jedino kod damira se da primijetiti da radi profesionalno i da ima zelju za napretkom , mirza nema svog trenera pa ne vjerujem da moze napredovati a moze imati po koji izlet al to je sve , igrac koji nema svog trenera nema sta traziti u top 100 to je svima poznato , a damir kako ide s godinama sve ce vise dobijat na snazi i jacini udaraca , federer je govorio da kad je imao 20-23 god imao premekane udarce s vremenom dobio na sigurnosti i jacini to ocekuje se i od damira u narednom periodu , jer ima precisne udarce al ne jos dovoljno jake .ennis je napisao/la:Zahvaljujem,kratko i jasno sve sto me zanimalo obzirom da tenis slabije pratim,a zivo me zanima ima li u ovim momcima Damir i Mirza prije svega potencijala za Top 100 recimo za 2-3 godine.kristian je napisao/la:dzumhur plasmanom u polufinale dobio 8 bodova ako udje u finale 18 a ako osvoji 27 a basic dobio 3 boda , dzumhur ne brani nista bodova i napredovat ce , a ako osvoji onda ide siguran pomak prema 200 mjestu , ocekujem ove godine da dzumhur bude ispod 150-tog mjesta jer je spreman , samo da se predje na sljaku , nedostatak chellengera u evropi su uzrok sto igra futureseennis je napisao/la:zna li neko koliko ovaj turnir nosi tih atp bodova,i koliko bi Damir mogao napredovati na kraju mjeseca??
Damir bi mogao i uzeti ovaj turnir, sto bi svakako bio red.
Steta za Mirzu, ima potencijal da udje u TOP100 sigurno. Nisam znao to za trenera, ni Damirov trener ruku na srce nije neki veliki mag, ali bolje ista nego nista.
Vidjet cemo razvoj ovog malog Fatica, igra li on gdje?
Sta je sa Tomom i njegovim trenerom, da li postoji?
Steta za Mirzu, ima potencijal da udje u TOP100 sigurno. Nisam znao to za trenera, ni Damirov trener ruku na srce nije neki veliki mag, ali bolje ista nego nista.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Nece Damir jos svoj mec zapocet, 3. Set se igra u 1. polufinalu. A setovi traju dugo 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kad' smo vec kod talenata, ne treba zaboraviti ni Aziza Kijametovica(96. godiste).bhsport je napisao/la:Damir bi mogao i uzeti ovaj turnir, sto bi svakako bio red.
Ovdje mozete pratit Damira, samo livescore
Kod: Označi sve
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp?&cb=10880524492Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir bez profesionalnog trenera nece moci prismrditi TOP 100.ennis je napisao/la:jedino kod damira se da primijetiti da radi profesionalno i da ima zelju za napretkom , mirza nema svog trenera pa ne vjerujem da moze napredovati a moze imati po koji izlet al to je sve , igrac koji nema svog trenera nema sta traziti u top 100 to je svima poznato , a damir kako ide s godinama sve ce vise dobijat na snazi i jacini udaraca , federer je govorio da kad je imao 20-23 god imao premekane udarce s vremenom dobio na sigurnosti i jacini to ocekuje se i od damira u narednom periodu , jer ima precisne udarce al ne jos dovoljno jake .kristian je napisao/la:dzumhur plasmanom u polufinale dobio 8 bodova ako udje u finale 18 a ako osvoji 27 a basic dobio 3 boda , dzumhur ne brani nista bodova i napredovat ce , a ako osvoji onda ide siguran pomak prema 200 mjestu , ocekujem ove godine da dzumhur bude ispod 150-tog mjesta jer je spreman , samo da se predje na sljaku , nedostatak chellengera u evropi su uzrok sto igra futureseennis je napisao/la:zna li neko koliko ovaj turnir nosi tih atp bodova,i koliko bi Damir mogao napredovati na kraju mjeseca??
Zahvaljujem,kratko i jasno sve sto me zanimalo obzirom da tenis slabije pratim,a zivo me zanima ima li u ovim momcima Damir i Mirza prije svega potencijala za Top 100 recimo za 2-3 godine.
Neko je pitao za Fatica , on ne igra , ne znam zasto nije probao kvale na ovom turniru jer obicno igra po regionu , ali nikada do sada nije prosao kvale , a vec mu je 18.
Nazalost sada nasi mladi ne obecavaju mnogo kao sto su Damir i Mirza
ZELJEZNICAR 1921!
Dzumi vodi 4:1 i ima servis. 
Prvi set 6:4 za Damira uz puno brejkova.
Procenat osvojenih poena na drugom servisu 17% za Damira ???????????????
Vec se popravio na 33% i vodi 3-0 u drugom
Vec se popravio na 33% i vodi 3-0 u drugom
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 15 feb 2013, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Da ima Bog do drugi servis ko Samanta Stosur uletio bi u top 100 
vodi 5-0
vodi 5-0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.