FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 14 feb 2013, 15:28

seyoniii je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Odbrana nam je taraba zesca sto jest jest. 12 golova (!) u tri utakmice... :twisted:
ma nije kume nemoj tako odbrana vam je strasna mog mi oca hohooh :D :D :D :D
Haha gdje si ti bio prije pola sata majke ti. Joj brzi ste od Bolta hahah
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 14 feb 2013, 15:29

samozeljo1987 je napisao/la:Ja cu opet da pitam jesmo li do sada ikog pobijedili na ovim pripremama, i hocemo li pobijedit ? :?
Nismo nikog pobjedili , necemo nikad ni pobjediti !

Ne mogu da vjerujem , neki psuju Amaru :o :roll: , neki kazu i da AMAR ne radi svoj poso dobro :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 14 feb 2013, 15:30

Dakle kao prvo dabogda mi izgubili svaku prijateljsku ako to znaci da cemo uzeti titulu na kraju :D Mada opet bio bi red da se i pobijedi neko,ako nista da se ne dozivljavaju ovakve katastrofe realno klubovi sa kojima smo igrali su prosjek cak i za nase uslove tako da im bas i ne ide u glavu kako smo uspijeli ovolike golove primiti al haj:? Sto se sastava tice ,sve sam nekako i podnosio sto nismo pojacanja doveli sto su nam adilovic i stanic glavni igraci,ali kada se kvesic povrijedio :o pa nez mene je tolko pogodilo ko da su nam 10 bodova oduzeli ,tako me neki strah uhvatio za buducu polu sezonu :cry: Naravno i dalje sam ubijedjen u duplu,mada sada i ne mislim da cemo tako lako doci do nje bar ne sa ovim igrackim kadrom,ako amar to uspije e pa bgm odma mu se treba zahvaliti na svemu i fino mu rec da covjek ide u celzi,real ili city npr hahahh :D A pitari,pa kako vas nije stid,vise uopste da ista pricate i spominjete,vece argumente ima borac i siroki da se raspravlja sa nama nego vi,jedino po cemu se mozete kaciti je sto ste iz istog grada.Neki dan se raspvaljam sa jaranom,haj sto imamo vise titula,haj sto imam vise kupova,haj sto imamo vise duplih kruna,pa ako hocete i super kupova koji se vise ne igraju,ali on mene i dalje ubijedjuje kako je Sarajevo bolji tim :? pa po cemu molim te ? hipoteticka situacija: zamislite da dodje neko iz burundia koji nema pojma ni gdje je bosna na karti,i da pogleda statistku trofeja i svega ostalog,iskreno mislim da ne bi ni doveo u pitanje uopste ko je bolji i trofejni,ali vi bi mu i dalje pricali kako je uspijeh sarajeva sto je susic igrao za vas,kako je uspijeh sarajeva sto su dosli do nekih pretkola,ja ne osporavam euro uspijehe svaka vam cast i za cluj i za dinamo k,ali brate sve dok ne udjemo ni vi ili mi u EL ili LP sve je to nista,također jel vas stid spominjati proslu sezonu u europi i ispadnje od RUKOMETNE EKIPE(psv) ZETE :? brate pobijedjujte u tim prijateljskim nabijajte formu,pobijedjujte klubove koji zelju pregaze,zato za mjesec dodjite u istu ligu koju ce ZELJO PREGAZIT,a za uspijehe ima jedna pjesma koja govori sta se najvise cijeni, SVIJET VOLI POBJEDNIKE VOLI ZLATNO ZNAMENJE :D toliko
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 14 feb 2013, 15:30

sajo10 je napisao/la:
seyoniii je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Odbrana nam je taraba zesca sto jest jest. 12 golova (!) u tri utakmice... :twisted:
ma nije kume nemoj tako odbrana vam je strasna mog mi oca hohooh :D :D :D :D
Haha gdje si ti bio prije pola sata majke ti. Joj brzi ste od Bolta hahah
al bgm bas nije neko furanje. al bgm dobro ste smislili onu pjesmu da mogu protivnicki navijaci da pjevaju kad igraju protiv vas , i trpaj te levate i dalje i dalje oo :D

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 feb 2013, 15:33

.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 14 feb 2013, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 feb 2013, 15:38

zeljocity je napisao/la:Skupili se pitari i pocinju: mi smo sampioni mi smo najjaci

baba sa prozora: daj djeco manite se mastanja

pitari: ali baba mastanje je dobro

baba: ali vi ne mastate vi buncate :lol: :lol: :lol: :lol:
Svaki poraz vi se pitara hvatate, zanimljivo, vrlo zanimljivo :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 14 feb 2013, 15:40

Zelim vam nastavak ove uspjesne serije.

Kada skontam, popravljate se , nije vise 5 i 4 golova u mrezi, sada je samo 3.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 feb 2013, 15:40

ili se pitari hvataju nas ? Šta misliš ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 feb 2013, 15:41

bagrcavi je napisao/la:ili se pitari hvataju nas ? Šta misliš ?
Sto vam je lik rekao da vam je odbrana strasna i vi ste po tome zakljucili da mi vec slavimo titulu sta li? :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 feb 2013, 15:42

Nevalja ovo nikako, (sa pitarske strane), sada se dici do nebesa, a kada pocne sezone, prvo kolu Zenica i Celik, tu slijedi poraz, onda ce opet prica, Babo nastelio...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 feb 2013, 15:46

A koga briga sta oni pričaju...
Ko kakva relevantna mišljenja...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 feb 2013, 15:47

samozeljo1987 je napisao/la:Ja cu opet da pitam jesmo li do sada ikog pobijedili na ovim pripremama, i hocemo li pobijedit ? :?
I sta dobijas pobjedom na tim pripremama ? Hocemo li mozda biti prvaci ukoliko pobjedimo sve utakmice na pripremama ?

Vazno je samo kritikovati, a niko nije uzeo u obzir cinjenicu da su jucer takodjer igrali prijateljsku utakmicu. Pa taj temo ne mogu da izdrze igraci iz najacih liga, a da ne pricamo o ovoj nasoj ligi. Koliko god cudno zvucalo, ali pobjedama na pripremnim utakmicama mozes vise izgubiti nego sto mozes dobiti.

PS: Sve vise i vise vjerujem da je u pravu jedan momak sa sjeverne tribine kada kaze da smo 11. na tabeli da bi imali u prosjeku 8000 gledaoca na stadionu koji bi se hvalili kako oni sve bolje znaju i sta je potrebno uraditi da se izadje iz krize i kako bi igracima hebavali od do.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 feb 2013, 15:48

Sarajlijc@ je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:ili se pitari hvataju nas ? Šta misliš ?
Sto vam je lik rekao da vam je odbrana strasna i vi ste po tome zakljucili da mi vec slavimo titulu sta li? :lol: :lol:
Ja nemam problem sa tim komentarisanjem, ali upadaju sa dječijim glupostima i pokušajima provokacija.A prvenstvo će ubrzo, vidjećemo gdje je ko. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 feb 2013, 15:54

jos 16 dana...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 feb 2013, 16:00

I eto nama radosti subotom
Vala baš sam poželio tekme,duga ova pauza u pm

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 feb 2013, 16:12

Vamos je napisao/la:Zelim vam nastavak ove uspjesne serije.

Kada skontam, popravljate se , nije vise 5 i 4 golova u mrezi, sada je samo 3.
I ja vama. Kada skontam, pogorsavate se. Nije vise 5 godina bez titule, sada je samo 6.

@ontopic, sve se rastalilo. :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 14 feb 2013, 16:23

Nije valjda off-topic. :D

Svi na košarku!

http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... na-kosarku" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 14 feb 2013, 16:27

amerosm je napisao/la:
I sta dobijas pobjedom na tim pripremama ? Hocemo li mozda biti prvaci ukoliko pobjedimo sve utakmice na pripremama ?

Vazno je samo kritikovati, a niko nije uzeo u obzir cinjenicu da su jucer takodjer igrali prijateljsku utakmicu. Pa taj temo ne mogu da izdrze igraci iz najacih liga, a da ne pricamo o ovoj nasoj ligi. Koliko god cudno zvucalo, ali pobjedama na pripremnim utakmicama mozes vise izgubiti nego sto mozes dobiti.

PS: Sve vise i vise vjerujem da je u pravu jedan momak sa sjeverne tribine kada kaze da smo 11. na tabeli da bi imali u prosjeku 8000 gledaoca na stadionu koji bi se hvalili kako oni sve bolje znaju i sta je potrebno uraditi da se izadje iz krize i kako bi igracima hebavali od do.

razabu pusti sve ce doci na svoje nisam ni ja odusevljen ali mi ove pripremne utakmice nista ne znace jedino me brine kako ce ovo izgledati bez Zebe i Kvesica

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 feb 2013, 16:28

PL BiH -1 je napisao/la:@DevilS
Ne napadam nego podsjecamo.

Treba stvari na svoje mijesto staviti. Vi ste i jesenju titulu (koja apsolutno nista ne znaci) slavili 3 kola prije kraja polusezone. A vec ste na pripremama poceli da slavite titulu. Ispravi me ako lazem.
Nismo poceli slaviti odakle ti to svijuti?, nego nako govorimo malo pricamo cemu tenzije bgt komsije... :roll: :roll:
Sad ce nastavak prvenstva pa cemo vidjeti ko ce sta osvojiti na kraju... ;) -SABUR... :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

ferroviere
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere » 14 feb 2013, 16:29

ma raspad sistema, amare odlazi :lol:
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.

S.S. Lazio - Padroni di Roma !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], jurisicduska, knoa, Levin, Sarajevskigigant1921 i 57 gostiju.