Liverpool: Reina, G. Johnson, Škrtel, Agger, Insua, Benayoun, Mascherano, Lucas, Aurelio, Kuyt, Torres.
Birmingham: Taylor, Carr, R. Johnson, Dann, Ridgewell, Bowyer, Larsson, Carsley, McFadden, Jerome, Benitez.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Jes ti u redu ?Santiago_Bernabeuo je napisao/la:dobro igra na poziciji kojoj de mi reci????jer ta pozicija kojim slucajem nema u Realu,,nema jer igrate sa 1 spicem a mi sa 2..tako da bi mogao samo na kakovoj poziciji da igra sa malo povucenijom varijantom...dobro kako ti kazes ..Alcaron je onda dobar ...mislim Spanska liga je onda jaka 2,3 puno jace od 2,3 engl.Liverpool je prpao i jos samo ceka se da se proda klub,,kolika je cijena...iskreno nisu mi mrzak klub,,kad je owen igrao bili su mi najdrazi u Engleskoj..al sad je sve drukcije
Valjda to nije 100% sastav,jbg onda bi stvarno pretjer'o,gura Aurelia na krilo,a Babela taman malo krenulo cccreds je napisao/la:VJEROJATNI SASTAVI ZA VECERAS
Liverpool: Reina, G. Johnson, Škrtel, Agger, Insua, Benayoun, Mascherano, Lucas, Aurelio, Kuyt, Torres.
Birmingham: Taylor, Carr, R. Johnson, Dann, Ridgewell, Bowyer, Larsson, Carsley, McFadden, Jerome, Benitez.
Nema tekme na BHT, vazno je da oni promjene programsku semu radi Uniteda. Tad dnevnik moze bit' i u 20h, ha ja.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima li na BHT utakmica ...
HALA (najljepsi glagol u spanskom jeziku) MADRID !
Da : / Moramo gledati preko streama , a stalno izbacuje .. Je li ima neko kakav link a da ne izlazi stalnoTheScouser je napisao/la:Nema tekme na BHT, vazno je da oni promjene programsku semu radi Uniteda. Tad dnevnik moze bit' i u 20h, ha ja.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima li na BHT utakmica ...
HALA (najljepsi glagol u spanskom jeziku) MADRID !
Preko Sopcasta, TVUplayera i WMPlayera se moze gledati ovdje http://livefooty.doctor-serv.com/index.html , mada nekad zeza i trazi instalaciju nekog "potencijalno" opasnog programa za PC. Nadam se da nocas nece biti nikakvih "potencijalno" opasnih problema!hammers je napisao/la:Skini sebi Sopcast i gledaj preko njega neces imati nikakvih problema
E nek ste vi sve osvojili.Čovječe za titulu ne znate već 20 godina i pričaš nešto o osvojenim trofejima.Samo se još hvalite kako ste vi najtrofejniji engleski tim.Arsenala je zeznula gradnja stadiona,pa zbog toga nisu ništa ni osvajali,ali budi realan i reci da je arsenal sad daleko ispred liverpula po igri.Od prošlosti se ne živi.makas je napisao/la:Daj majke ti ne serite, do juce ste i vi bili u krizi i jedva zavrsili na cetvrtom mjestu i sada nam tu solite pamet. Tek je novembar a vi Arsenalovci se vec ponasate kao da ste osvojili i ligu prvaka i englesku. Sta nam vi imate solit pamet i vi ko ni mi niste nista osvojili vec 3-4 godine, ne znam na sta ste se toliko ufurali.GunnerS je napisao/la:Nema problema jarane, samo vi maštajte a znate da je EPL trofej svim engleskim klubovima puno važniji od LP trofeja... Mi ćemo ga sigurno osvojit, samo je pitanje vremena a vi neće sigurno još toliko koliko čekate da osvojite, jer pijetlovi i građani su bolji od vas, ove godine, realno govoreći a bit će i idućih ako nastavite ovom politikom...
HAHAHAHAHA , svaki dan sve neki novi biseri .. Cuj stadion zeznuo osvajanje titule !E nek ste vi sve osvojili.Čovječe za titulu ne znate već 20 godina i pričaš nešto o osvojenim trofejima.Samo se još hvalite kako ste vi najtrofejniji engleski tim.Arsenala je zeznula gradnja stadiona,pa zbog toga nisu ništa ni osvajali,ali budi realan i reci da je arsenal sad daleko ispred liverpula po igri.Od prošlosti se ne živi.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Skinuo sam program tvuplayer , kako da nadjem utakmicu Liverpool - Birmingham ??
Evo tu imas taj link, mislim da je tekma oko 400 i nesto mb, nije vise. Uzivaj!TheScouser je napisao/la:Preko Sopcasta, TVUplayera i WMPlayera se moze gledati ovdje ----> http://livefooty.doctor-serv.com/index.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.