zato nemojte bezveze da se sekirate

generalka je sigurno na glavnom a ova sa slogom ce biti na pomocnom samo ako ne bude snijega.nego znali se ima li jos utakmica u pulidentist je napisao/la:Ovew dvije utakmice se sigurno igraju na glavnom terenu,
generalka je sigurno na glavnom a ova sa slogom ce biti na pomocnom samo ako ne bude snijega.nego znali se ima li jos utakmica u puli[/quoastra1922 je napisao/la:dentist je napisao/la:Ovew dvije utakmice se sigurno igraju na glavnom terenu,
nezna se jos ekipa ali po videnom izgubio je mjesto na stoperu...a masicu vehabovicu ,curguzu,hadzidulbicu,mujcicu,doricu kao i slogi zelim uspjesnu polusezonu i da na kraju prvi zavrse.jer po meni imate sada najbolju ekipu..i takoder me raduje nasa prijateljska utakmicaministar je napisao/la:sta je sa nasim Bogdanovicem..kakav je njegov status tamo..nesto ne igra..???
Masic i Vehabovic odlicno igraju za Slogu,jos ne vjerujem da nisu tamo imali mjesta..i jedva cekam prijateljsku izmedju nasa dva kluba..pozzz
sarajevo -rudar velenje 0-3, sta kazete na toKvota je napisao/la:Aferim laveBosanski zmaj je napisao/la:Komentarisemo ovdje prijateljske Zvijezdine utakmice u Puli koje niko od nas nije gledao.To samo izgleda ima ovdje kod nas na forumu.
Prije par dana Sarajevo izgubi od Borca, koji je igrao bez 5-6 standardnih igraca sa 1:0, a Jovic izjavljuje da je to najbolja odigrana utakmica Sarajevo, samo kroz 3 dana Sarajevo deklasira madjarskog prvoligasa Kaposvar sa 6:1.Poslije 3-4 dana Zeljo od tog istog Kaposvara primi 5 komada.To je sve normalno u pripremnom periodu, rezultat je u drugom planu vazno je da se isprobaju razlicite varijante.I sada vi meni recite je su li sve to realni rezultati???
Pojedini foriumasi pisu kako Odovic nije jos uvijek pronasao prvih 11??? Recite koji je klub u Premier ligi, pronasao prvih 11 u ovom periodu, a kamoli mi koji smo najvise mjenjali od svih ekipa?
Zasto onda uopste postoje pripreme i prijateljske utakmice kada se unaprijed zna koji ce biti prvih 11?
ne treba se razocarati ako izgubimo od borca jer su trenutno daleko najjaca ekipa u pl i s bodom bi trebali bit prezadovoljnicrvenobijeli je napisao/la:sarajevo -rudar velenje 0-3, sta kazete na toKvota je napisao/la:Aferim laveBosanski zmaj je napisao/la:Komentarisemo ovdje prijateljske Zvijezdine utakmice u Puli koje niko od nas nije gledao.To samo izgleda ima ovdje kod nas na forumu.
Prije par dana Sarajevo izgubi od Borca, koji je igrao bez 5-6 standardnih igraca sa 1:0, a Jovic izjavljuje da je to najbolja odigrana utakmica Sarajevo, samo kroz 3 dana Sarajevo deklasira madjarskog prvoligasa Kaposvar sa 6:1.Poslije 3-4 dana Zeljo od tog istog Kaposvara primi 5 komada.To je sve normalno u pripremnom periodu, rezultat je u drugom planu vazno je da se isprobaju razlicite varijante.I sada vi meni recite je su li sve to realni rezultati???
Pojedini foriumasi pisu kako Odovic nije jos uvijek pronasao prvih 11??? Recite koji je klub u Premier ligi, pronasao prvih 11 u ovom periodu, a kamoli mi koji smo najvise mjenjali od svih ekipa?
Zasto onda uopste postoje pripreme i prijateljske utakmice kada se unaprijed zna koji ce biti prvih 11?
Nemoras ni znati vise ja zadovoljanastra1922 je napisao/la:zvijezda je danas u austriji igrala prijateljski mec i pobijedili smo 6-2.neznam nista vise
ASTRA DAJ VISE INFastra1922 je napisao/la:zvijezda je danas u austriji igrala prijateljski mec i pobijedili smo 6-2.neznam nista vise
ne kazem ja da smo vec unaprijed izgubili nego ne treba bit psovki i osudjivanja ako ne uspijemo dobit borcaastra1922 je napisao/la:nek si ti mexes vec skino gacekakav borac moramo vjerovat u pobjedu do zadnjeg sudijskog zvizduka
bitno je da je diatta aktivanastra1922 je napisao/la:danas dva gola pandze po jedan djurdjevic,milanovic jedan auto gol i diatta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.