vec sam napisao da bezze pricamo, sta je to cudno sto stadion ima olimpijsku stazu, nisu to navijacke price, to moze pricat onaj koji neide na tekme. pa i u berlinu ima stadion stazu pa niko nije rekao hajmo igrat na nnekom stadion kluba iz trece lige jer ce bljaatmosfera biti. nemoze nikako 13hiljda ljudi biti glasnije od 40 jos kada bi se kosevo pokrilo, atmosfera nimalo nebi bila upitan i bio bi pravi euro stadionharishp je napisao/la:Pjesacka staza Tartan,semafori,zebre i ostalo handri.irfan41 je napisao/la:ne pricaj gluposti, na tekmama sarajeva amo nas dodje 4 hiljade, pa igraci imaju odlicnu atmosferu, a da nepricam o sarajevu u evropi. a po tebi se na nou camp ide sa dvogledom, al to je zavrsena prica igra se u zenici i tackaharishp je napisao/la:Jest i svakom treba dvogled i megafon![]()
A dok igraci skontaju da raja navija,utakmica zavrsena.
Toliko o G,S Sarajevu![]()
A inace ima slicnost sa nou campom![]()
Pusti navijacke price,uostalom nema od nista i zdravo.
Dzabe razglabati.
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- rob do bagro
- Kontakt:
FIFA-in pravilnik, Aneks I, član 29:
- Igrač koji zbog ozljede ili bolesti ne može da se odazove svom nacionalnom timu, mora proći ljekarski pregled ukoliko to traži nogometna federacija države iz koje igrač dolazi. Igrač takođe ima pravo odabrati registriranu ustanovu za obavljanje ljekarskog pregleda. - stoji u pravilniku FIFA-e
- Igrač koji zbog ozljede ili bolesti ne može da se odazove svom nacionalnom timu, mora proći ljekarski pregled ukoliko to traži nogometna federacija države iz koje igrač dolazi. Igrač takođe ima pravo odabrati registriranu ustanovu za obavljanje ljekarskog pregleda. - stoji u pravilniku FIFA-e
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
joj volio bi da hoce igrati, bezze ce se bazirati na njega a nece bizti spreman a tako samo otezava, ma selektor portugala je u velikim probblemima, a to pokusava prikriti i smiriti naciju onim velikim izjavamarob do bagro je napisao/la:FIFA-in pravilnik, Aneks I, član 29:
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- rob do bagro
- Kontakt:
ma i da igra...nece biti u formi,jer nije igrao ne znam tacno,mozda mjesec dana,sad opet ponavljam,ako bude igrao samo malo jaci start nad njim,povreda ce mu se pogorsat...pa sad nek on glumi frajercinuirfan41 je napisao/la:joj volio bi da hoce igrati, bezze ce se bazirati na njega a nece bizti spreman a tako samo otezava, ma selektor portugala je u velikim probblemima, a to pokusava prikriti i smiriti naciju onim velikim izjavamarob do bagro je napisao/la:FIFA-in pravilnik, Aneks I, član 29:
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ne znam da li je do sada bilo objavljeno,ali mislim ba da vise ne treba o njemu poslije ovoga raspravljati,pa nije vrijedan tolikoo..
IZ MADRIDSKOG Reala definitivno su odlučili ne pustiti svog najskupljeg nogometaša, Cristiana Ronalda, na pripreme portugalske reprezentacije za dva dvoboja dodatnih kvalifikacija za SP. Objavila je to u ponedjeljak madridska Marca na svom online-izdanju.
"Cristiano se ne miče iz Madrida. U ponedjeljak smo Portugalskome nogometnom savezu poslali potrebne medicinske argumente koji dokazuju da je Cristiano Ronaldo ozlijeđen i da ne može igrati nogomet. Priložili smo, osim nalaza naših liječnika, i mišljenje nizozemskog specijalista dr. Nieka van Dyjka, kod kojeg je Ronaldo bio na pregledu u četvrtak", priopćenje je iz “kraljevskog kluba".
Marca piše da se Portugalac pomirio s odlukom iako je žarko želio pomoći vlastitoj reprezentaciji u dvjema utakmicama odluke protiv Bosne i Hercegovine. Vjerojatno ga je preobratio dramatičan apel iz kluba da, u slučaju da ode na pripreme i nastupi za Portugal, riskira nastavak karijere.
Iz Reala nemaju namjeru pustiti Ronalda u Portugal niti u službi moralne podrške suigračima. Tvrde da bi svaki, pa i najmanji napor, bio štetan za njegov proces oporavka. Misle, također, i da su FIFI-ina pravila apsolutno na njihovoj strani.
IZ MADRIDSKOG Reala definitivno su odlučili ne pustiti svog najskupljeg nogometaša, Cristiana Ronalda, na pripreme portugalske reprezentacije za dva dvoboja dodatnih kvalifikacija za SP. Objavila je to u ponedjeljak madridska Marca na svom online-izdanju.
"Cristiano se ne miče iz Madrida. U ponedjeljak smo Portugalskome nogometnom savezu poslali potrebne medicinske argumente koji dokazuju da je Cristiano Ronaldo ozlijeđen i da ne može igrati nogomet. Priložili smo, osim nalaza naših liječnika, i mišljenje nizozemskog specijalista dr. Nieka van Dyjka, kod kojeg je Ronaldo bio na pregledu u četvrtak", priopćenje je iz “kraljevskog kluba".
Marca piše da se Portugalac pomirio s odlukom iako je žarko želio pomoći vlastitoj reprezentaciji u dvjema utakmicama odluke protiv Bosne i Hercegovine. Vjerojatno ga je preobratio dramatičan apel iz kluba da, u slučaju da ode na pripreme i nastupi za Portugal, riskira nastavak karijere.
Iz Reala nemaju namjeru pustiti Ronalda u Portugal niti u službi moralne podrške suigračima. Tvrde da bi svaki, pa i najmanji napor, bio štetan za njegov proces oporavka. Misle, također, i da su FIFI-ina pravila apsolutno na njihovoj strani.
ronaldo ne igra 100% iz razloga kako kazu iz madrida moze sebi zajebati citavu karijeru kao bi igrao 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
evo intervju na tvsa sa medjunanom iz 2003 i 2009 uporeduju
TITO !!!!!kenoo je napisao/la:evo intervju na tvsa sa medjunanom iz 2003 i 2009 uporeduju
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Evo momci u mene na FM-u Ćiro doveo Zmajeve do 1/8 finala svjetskog prvenstva i izgubismo od Brazila na penale. Da bude vako i u stvarnosti to bi bilo nešta najljepšeg što bi se desilo u mom životu 
E Irfane da su oni osjetili dio atmosfere F.K Sarajeva protiv Helsinborga i Cluja vidjeli bi sta je stadion i navijanje onaj Kone iz Cluja je vise gledao u tribine nego loptu. Bitna je samo organizacija kao sto smo mi napravili pa da vidis kako grmi sve, ovo je tako otrcana fraza sa ovim Bilinim poljem, prvo bilo neko sujevjerje o nekoj nepobjedivosti, pa nam spucase Spanci petardu, pa sad kao do navijanja. Nemam nista protiv BP al zbog necije gluposti da ispasata jos 20 000 ljudi koji su htjeli prisutvovati ovoj Historijskoj utakmici gledace utakmicu na TV-u. Pogledajte snimke BiH protiv SCG i Danske mislim pricate gluposti, al eto nek je na cast ovim iz saveza nek ova gamad svercerska sta zaradi to im je sve sto znaju u zivotuirfan41 je napisao/la: vec sam napisao da bezze pricamo, sta je to cudno sto stadion ima olimpijsku stazu, nisu to navijacke price, to moze pricat onaj koji neide na tekme. pa i u berlinu ima stadion stazu pa niko nije rekao hajmo igrat na nnekom stadion kluba iz trece lige jer ce bljaatmosfera biti. nemoze nikako 13hiljda ljudi biti glasnije od 40 jos kada bi se kosevo pokrilo, atmosfera nimalo nebi bila upitan i bio bi pravi euro stadion
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Vise mi lici na Hicu na ovom intervju iz 2003CRNI_SA je napisao/la:TITO !!!!!kenoo je napisao/la:evo intervju na tvsa sa medjunanom iz 2003 i 2009 uporeduju
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nigdje nikakve ama bas nikakve logike.EnZo_85 je napisao/la:E Irfane da su oni osjetili dio atmosfere F.K Sarajeva protiv Helsinborga i Cluja vidjeli bi sta je stadion i navijanje onaj Kone iz Cluja je vise gledao u tribine nego loptu. Bitna je samo organizacija kao sto smo mi napravili pa da vidis kako grmi sve, ovo je tako otrcana fraza sa ovim Bilinim poljem, prvo bilo neko sujevjerje o nekoj nepobjedivosti, pa nam spucase Spanci petardu, pa sad kao do navijanja. Nemam nista protiv BP al zbog necije gluposti da ispasata jos 20 000 ljudi koji su htjeli prisutvovati ovoj Historijskoj utakmici gledace utakmicu na TV-u. Pogledajte snimke BiH protiv SCG i Danske mislim pricate gluposti, al eto nek je na cast ovim iz saveza nek ova gamad svercerska sta zaradi to im je sve sto znaju u zivotuirfan41 je napisao/la: vec sam napisao da bezze pricamo, sta je to cudno sto stadion ima olimpijsku stazu, nisu to navijacke price, to moze pricat onaj koji neide na tekme. pa i u berlinu ima stadion stazu pa niko nije rekao hajmo igrat na nnekom stadion kluba iz trece lige jer ce bljaatmosfera biti. nemoze nikako 13hiljda ljudi biti glasnije od 40 jos kada bi se kosevo pokrilo, atmosfera nimalo nebi bila upitan i bio bi pravi euro stadion
Pa zar nebi iz saveza i ti sverceri kud ikamo vise zaradili na Kosevu nego na BP.
Daj ljudi organizirajte se kad hocete neki post napisati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
gledao sam interviju sa colakovicem i on je rekao da ce u sljedecim kvalifikacijama se igrati na kosevu , bar sam ja tako shvatio
rekao je da kosevo mora biti natkriveno ili bar jedna tribina i da smo mi sada ozbiljna repka koja mora igrati pred 40-50 000 ljudi 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Napokon, mada, ja sam vise za Grbavicu, kad bi se sredili bar istok i zapad da budu kao sjever, a Jug se moze naknadno da natkrije.CRNI_SA je napisao/la:gledao sam interviju sa colakovicem i on je rekao da ce u sljedecim kvalifikacijama se igrati na kosevu , bar sam ja tako shvatiorekao je da kosevo mora biti natkriveno ili bar jedna tribina i da smo mi sada ozbiljna repka koja mora igrati pred 40-50 000 ljudi
i ja sam tako nesto cuo,ne od colakovica al et..kao imaju u planu ili natkrivati zapad na kosevu ili eventulano pokusati prosiriti bilino polje za barem 10-15 hiljada,uglavnom da se nesto mora od to dvoje napraviti,e sad ne znam sta im je pametnije..CRNI_SA je napisao/la:gledao sam interviju sa colakovicem i on je rekao da ce u sljedecim kvalifikacijama se igrati na kosevu , bar sam ja tako shvatiorekao je da kosevo mora biti natkriveno ili bar jedna tribina i da smo mi sada ozbiljna repka koja mora igrati pred 40-50 000 ljudi
- rob do bagro
- Kontakt:
najbolje bi bilo prosirit Bilino Polje...posto se vec pravit taj Nogometni centar tako da bi bilo to najbolje rjesenje,al meni je svejedno gdje ce se igrat,samo da hoce to ispunit kao sto su reklikenoo je napisao/la:i ja sam tako nesto cuo,ne od colakovica al et..kao imaju u planu ili natkrivati zapad na kosevu ili eventulano pokusati prosiriti bilino polje za barem 10-15 hiljada,uglavnom da se nesto mora od to dvoje napraviti,e sad ne znam sta im je pametnije..CRNI_SA je napisao/la:gledao sam interviju sa colakovicem i on je rekao da ce u sljedecim kvalifikacijama se igrati na kosevu , bar sam ja tako shvatiorekao je da kosevo mora biti natkriveno ili bar jedna tribina i da smo mi sada ozbiljna repka koja mora igrati pred 40-50 000 ljudi
p.s.VRATIMO SE TEMI
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Njbolje onda umjesto nogometnog centra napravit stadion od 30000. nacionalni stadion.
pored moje bivse skole
pored moje bivse skole
auu ludila ! , da se malo podsjetimo od 50 sekundeEnZo_85 je napisao/la: Nemam nista protiv BP al zbog necije gluposti da ispasata jos 20 000 ljudi koji su htjeli prisutvovati ovoj Historijskoj utakmici gledace utakmicu na TV-u. Pogledajte snimke BiH protiv SCG i Danske mislim pricate gluposti, al eto nek je na cast ovim iz saveza nek ova gamad svercerska sta zaradi to im je sve sto znaju u zivotu
[youtube][/youtube]
- Principatus
- Kontakt:
Haha, na njemackom forumu Transfermarkta Nijemci sebi stavljaju bosanski znak u profil/avatar. 
Posebno ovi iz Wolfsburga i Hoffenheima. Pojedini Turci isto.
Posebno ovi iz Wolfsburga i Hoffenheima. Pojedini Turci isto.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.