Posljednja dva penala cisti ko suza. Dias i Cana se popeli na ledja napadacima. Mogli su lagano jos jedan gol iz slobodnjaka fasovat u reziji Aranga.propuh je napisao/la:Ala ih sudija casti veceras
cime li su ovo zasluzili 3 penala i uz sve to crvendac.
S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
Ako je zadnji penal cist onda brate ne gledamo istu tekmu covjek pade ko pokosen tj jedva cekao.Medo10 je napisao/la:Posljednja dva penala cisti ko suza. Dias i Cana se popeli na ledja napadacima. Mogli su lagano jos jedan gol iz slobodnjaka fasovat u reziji Aranga.propuh je napisao/la:Ala ih sudija casti veceras
cime li su ovo zasluzili 3 penala i uz sve to crvendac.
A i drugi nije bio za kartona .
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- ferroviere
- Kontakt:
BRAVA LAZIO, BRAVA, JESSSSSSSS
KOJI SU LOPOVČINE MALO IM 3 PENALA I IGRAČ VIŠE, FUJ.. BRAVO MOMCI
KOJI SU LOPOVČINE MALO IM 3 PENALA I IGRAČ VIŠE, FUJ.. BRAVO MOMCI
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Drugi penal tu i tamo i mogao se ne svirat,obostrano povlacenje i hrvanje Diasa
,ali nije pogrijesio sto je svirao.
Treci,cist kao suza,kako glup i naivan potez iskusnog igraca kakav je Cana.
Ali kapa dole za Lazio za dvostruki povratak u utakmicu,moze se sigurno proci ghnoj.
Treci,cist kao suza,kako glup i naivan potez iskusnog igraca kakav je Cana.
Ali kapa dole za Lazio za dvostruki povratak u utakmicu,moze se sigurno proci ghnoj.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Bravo za Laziale 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- muha milanez
- Kontakt:
Nadam se da u revansu nece bit nekog taktiziranja i da ce Lazio pokazati razlku u kvaliteti.. Bravo za Lazio!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Petkovic je doktor za 90% trenera u ovoj Evropskoj Ligi ... Odlican posao odradjen na kraju, jos s crvenim kartonom zabise treci. Vrlo dobvar rezultat za uzvrat.
Nadam se da nece razocarati na Olimpicu.
Nadam se da nece razocarati na Olimpicu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Sva 3 penala su čista ko suza. Ali džabe to kad čova ima svoju istinu.ferroviere je napisao/la: KOJI SU LOPOVČINE MALO IM 3 PENALA I IGRAČ VIŠE, FUJ.. BRAVO MOMCI
P.S. Čestitam na prolazu.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- ferroviere
- Kontakt:
već sam rekao na temi borussie... prva i treći penal jeste... ali drugi, pa ono je standardno povlacenje koje se nikada ne svira, a kamoli daje žuti karton, no eto, nema veze, nije to ni toliko bitno sadaKSIVLE je napisao/la:Sva 3 penala su čista ko suza. Ali džabe to kad čova ima svoju istinu.ferroviere je napisao/la: KOJI SU LOPOVČINE MALO IM 3 PENALA I IGRAČ VIŠE, FUJ.. BRAVO MOMCI![]()
P.S. Čestitam na prolazu.
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
I drugi penal je čist. Pogledaj opet. Ako je vama u Serie A ono čisto, u ostatku Europe to je penal.ferroviere je napisao/la: već sam rekao na temi borussie... prva i treći penal jeste... ali drugi, pa ono je standardno povlacenje koje se nikada ne svira, a kamoli daje žuti karton, no eto, nema veze, nije to ni toliko bitno sada
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- ferroviere
- Kontakt:
@KSILVE
ma eto, bilo prošlo, dalo bi se diskutovati o tome, no sreća je pa smo zabili taj treći...
Nego, prije svega hvala svim "talijanima" na podršci, bar smo ujedinjeni kada smo u Evropi
Utakmica je bila jako jako dobra, dosta dinamična, puno trke i prilika... Borussia je bila opasna po go samo poslije prekida, i mislim da je to na čemu Petko mora poraditi za revanš, znači pametniji biti i ne dopustiti onakve amaterske penale, i Marketi da se uozbilji i ne dozvoli onakav propust, mada je skinuo penal... Drugi način da ga zabiju ne vidim, znači jedino poslije prekida, Arango ili neki penal...
Najbolji utisak sinoć su mi ostavili Radu, Hernanes, Lulić, Flokari i Kozak
... izvinjavam mu se što sam pisao da može jedino igrati u Salernitani, odličan je bio sinoć, ubojit... Flokari već standardno odličan, jako mi je drago zbog njega... Hernanes je standardno najbolji, a Lulić je odlično probijao i stvarao nevolje njihovoj odbrani... Samo mi nije jasno zašto Dias/Biava imaju prednost ispred Cianija
to je jedino što mi se ne sviđda kod izbora Petke...
Petko je nadmudrio Favrea, to je očigledno
Odličan je i rezultat Genk napravio, tako da bi i protiv njih mogli igrati u sljedećoj rundi, ali ne bojim se ni Švaba
ma eto, bilo prošlo, dalo bi se diskutovati o tome, no sreća je pa smo zabili taj treći...
Nego, prije svega hvala svim "talijanima" na podršci, bar smo ujedinjeni kada smo u Evropi
Utakmica je bila jako jako dobra, dosta dinamična, puno trke i prilika... Borussia je bila opasna po go samo poslije prekida, i mislim da je to na čemu Petko mora poraditi za revanš, znači pametniji biti i ne dopustiti onakve amaterske penale, i Marketi da se uozbilji i ne dozvoli onakav propust, mada je skinuo penal... Drugi način da ga zabiju ne vidim, znači jedino poslije prekida, Arango ili neki penal...
Najbolji utisak sinoć su mi ostavili Radu, Hernanes, Lulić, Flokari i Kozak
Petko je nadmudrio Favrea, to je očigledno
Odličan je i rezultat Genk napravio, tako da bi i protiv njih mogli igrati u sljedećoj rundi, ali ne bojim se ni Švaba
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Čestitke Laziu i njihovim navijačima na sinoćnjoj odličnoj igri. Utakmica je bila odlična i užitak za gledanje.
Nadam se da će biti zanimljivo i u uzvratu sa odličnim tempom, igrom i prilikama.
Očekivao sam više navijača Lazia sinoć na BP-u, tanka im je podrška bila. U RIm dolazi sigurno 10 000 navijača Borussie
Nadam se da će biti zanimljivo i u uzvratu sa odličnim tempom, igrom i prilikama.
Očekivao sam više navijača Lazia sinoć na BP-u, tanka im je podrška bila. U RIm dolazi sigurno 10 000 navijača Borussie
Agieren statt reagieren
dobra tekma protiv Gladbacha, gostima ne dajem nikakve šanse u revanšu, osim ako ne zabiju nafakaški kao u prvom meču .. mi da ponovimo ovu igru i idemo dalje .. onda Genk ili Stuttgart, svejedno je, proći ćemo i njih i eto nas u 1/4 F .. uz malo sreće možda i do 1/2 F
.. nego, da je u ponedjeljak pobjediti Sienu, to je bitno .. Flocca majstor kida, svaka mu čast ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ferroviere
- Kontakt:
večeras do 3 bobe
LAZIO (4-4-2): Marchetti; Konko, Biava, Ciani, Radu; Candreva, Gonzalez, Hernanes, Lulić; Kozak, Floccari.
LAZIO (4-4-2): Marchetti; Konko, Biava, Ciani, Radu; Candreva, Gonzalez, Hernanes, Lulić; Kozak, Floccari.
Ako ne uzmu Sienu onda ne znam stvarno šta čovjek da očekuje od njih.ferroviere je napisao/la:večeras do 3 bobe![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- ferroviere
- Kontakt:
Nije Siena naivna ni sekunde, to je najbolje osjetio Inter
igrati polako smireno, nemam sumnje u Petkovu taktiku, nek bude 0-1, Flokari
igrati polako smireno, nemam sumnje u Petkovu taktiku, nek bude 0-1, Flokari
- ferroviere
- Kontakt:
koliko se sjećam, rečeno je da će biti van terena 2 mjeseca... nadam se da bi se mogao prije vratiti na teren sjajni panzer... svi ćemo gledati lazio, koji će abd na treću poziciju da se vratiCautinho je napisao/la:Kad ce Klose biti spreman?
Gledati cu utakmicu,sretno večeras.
ugazi vas Siena ko siročad, a i meni ugasi snove o dobitku na kladionici

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.