KOVAAAA SVAKA CAST ZA ASISTENCIJU
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
PALACIOOOOOOOOOOOOOO
ovaj Padoin je bas Padoin 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
odbrana sa 4 nazad perfektno funkcionise!
Ranocchia odusevljava,bez greske odigrano,Gargano sve bolji,Kovacic u 87min izlazi 40,50.000 ljudi mu aplaudira,jako mi je zao Milita
Ranocchia odusevljava,bez greske odigrano,Gargano sve bolji,Kovacic u 87min izlazi 40,50.000 ljudi mu aplaudira,jako mi je zao Milita
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Solidan Inter, taman koliko im je trebalo. Kovačić je pokazao da ima materijala, sigurno.
Cluj sasvim solidan, do 16 i nekako ide, ali nemaju špica za nešto više. Ovdje je sve riješeno. Nadam se da Milito nije ozbiljnije povrijeđen, iako ono nije izgledalo dobro.
Cluj sasvim solidan, do 16 i nekako ide, ali nemaju špica za nešto više. Ovdje je sve riješeno. Nadam se da Milito nije ozbiljnije povrijeđen, iako ono nije izgledalo dobro.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
kovacic je igracina, guarin kriminalno los veceras, palacio majstor. sve u svemu odlicno odradeno forza inter
u sta si ti gledo pa je Guarin kriminalno los,covjek proleti,asistira za gol,citavu tekmu gine,imao je par izgubljeni lopti,al da je kriminalno losfarisija je napisao/la:kovacic je igracina, guarin kriminalno los veceras, palacio majstor. sve u svemu odlicno odradeno forza inter
GUARIN 6,5 - Il bulldozzer è tornato, con tutta la sua esplosività. Il modo in cui guida il contropiede dell’1-0 è enciclopedico, peccato per qualche imperfezione e pausa di troppo, ci ha abituati a prestazioni decisamente migliori. Cala nel finale, ma per ora va bene così.
Bez vecih problema, al majku mu ugasi se stream tri sekunde prije asistencije Kove za Palacia
Nije lose, podbacili Silvestre(drugacije i ne zna), Guarina, Nagatomo i Periera donekle ostali su bili dobri...
Nagatomo na desnoj strani ne ide nikako, pogotovo prema naprijed, na lijevoj je tri puta jaci, jos ima Cassana kada je naprijed i tamo mora igrati...Gargano cak dvije utakmice zaredom odlican
Cambiasso doktorski, njega i Zanettia gdje god da stavis neces pogrijesit
Palacio ubica...
Nije lose, podbacili Silvestre(drugacije i ne zna), Guarina, Nagatomo i Periera donekle ostali su bili dobri...
Nagatomo na desnoj strani ne ide nikako, pogotovo prema naprijed, na lijevoj je tri puta jaci, jos ima Cassana kada je naprijed i tamo mora igrati...Gargano cak dvije utakmice zaredom odlican
Utakmica po mom guštu.Dosta je 2-0.
Svi osim Pereire na nivou,dobio čovjek priliku,ali opet nula bodova.
Nije da nismo očekivali tako nešto.Tritolone je napisao/la:Imponira mirnoca Kovacica kao da godinama igra u Interu a ne da je jucer dosa iz Dinama.
Svi osim Pereire na nivou,dobio čovjek priliku,ali opet nula bodova.
Official: Ligament damage, season over for Milito.
ZAO MI JE
ZAO MI JE
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
sad na SKYu javiše da ozljeda Milita nije nimalo dobra, tako da ove gore informacije od 2-4 tjedna nisu točne...
ko zna kad ćemo Diega idući put vidit u svetom dresu
#Ausilio OUT
Sasvim dovoljno da se ne zivciramo u uzvratu.
Prelosi su nam bekovi al fakat,puse i gore i dole,Capitano mora na desnog a ova dvojica nek se plisaju koji ce igrat.
Silvestre je ipak pokazao da se na njeg ozbiljno ne moze racunat,previse nesigurnosti.
Kova se odlicno pokazao,jos debi pred domacom publikom,odlicno,imam osjecaj da cu zavolit ovog malca
Gargano se trznuo i izgleda dobro kad ne mora on da glumi fanazistu u ekipi,trci razbija i to je za njega.
Cambi,ja veze nemam koja mu je danas bila pozicija,svugdje ga bilo,ali najvise na meni cudnim pozicijama za njega,malo na krilu,malo poluspic pa malo pozadi,ali smiksao je dobru utakmicu.
Antonio odlican,Padoin takodjer samo mora poraditi malo vise na onom gradjenju lopte,prelako je gubi,Rodrigo je za mene vec sada otplatio onih 10-ak miliona,odlicno pojacanje.
Nazalost mislim da sto se tice Princa to je to,nek se vrati za mjesec dok se opet uhoda,kraj sezone.
Ocekujem za Alvareza jos vise prilika,gurnuo bih ga sa Cassanom i Rodrigom naprijed od prve u Firenci.
Prelosi su nam bekovi al fakat,puse i gore i dole,Capitano mora na desnog a ova dvojica nek se plisaju koji ce igrat.
Silvestre je ipak pokazao da se na njeg ozbiljno ne moze racunat,previse nesigurnosti.
Kova se odlicno pokazao,jos debi pred domacom publikom,odlicno,imam osjecaj da cu zavolit ovog malca
Gargano se trznuo i izgleda dobro kad ne mora on da glumi fanazistu u ekipi,trci razbija i to je za njega.
Cambi,ja veze nemam koja mu je danas bila pozicija,svugdje ga bilo,ali najvise na meni cudnim pozicijama za njega,malo na krilu,malo poluspic pa malo pozadi,ali smiksao je dobru utakmicu.
Antonio odlican,Padoin takodjer samo mora poraditi malo vise na onom gradjenju lopte,prelako je gubi,Rodrigo je za mene vec sada otplatio onih 10-ak miliona,odlicno pojacanje.
Nazalost mislim da sto se tice Princa to je to,nek se vrati za mjesec dok se opet uhoda,kraj sezone.
Ocekujem za Alvareza jos vise prilika,gurnuo bih ga sa Cassanom i Rodrigom naprijed od prve u Firenci.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
al su ovakve pobjede kurcu nalik kad ostanes ovako bez igraca 
Thomas Müller - Fußballgott
Nazalost sadaje sve upitno,ostali smo bez glavnog napadaca,upitna je LP,nemamo zamjenu adekvatnu ni za nikog ,nazalost nazalost nazalost daj Boze da nam nije kraj ovo,ako Strama izbori LP sa ovim kadrom ja bi mu dao 4 god ugovora
NO MILITO NO PARTY
NO MILITO NO PARTY
Taman se covjek vratio odigra dvije utakmice i gotovo
ostali samo na Palaciu
od Rokia nikakve koristi...
Najmanje 6 mjeseci out
bemti sve
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- L'Avvocato
- Kontakt:
http://www.football-italia.net/30774/season-over-milito" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i Stramine izjave ... nesto slicno se desilo Quagliarelli kad je bio u top formi. Nikad se nije vratio na pravi kolosijek. Jbna povreda.
Evo i Stramine izjave ... nesto slicno se desilo Quagliarelli kad je bio u top formi. Nikad se nije vratio na pravi kolosijek. Jbna povreda.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Milito je ionako trebao ici na ljeto 34 su mu godine,al zao mi je sto se ovako zavrsi,nadam se da ce ostatiL'Avvocato je napisao/la:http://www.football-italia.net/30774/season-over-milito
Zalosno je ovo s Militom. Mislim da je to to sto se tice njegove igre na vrhunskom nivou.
Zao mi je sto se povrijedio pred Milan,njima bi ga sigurno utrpo. Forza Principe !!!
Palacio veceras doso do 16. gola u sezoni. Steta sto mu je vec 31 godina,inace je odlican igrac iako se dosta i nafulo ove sezone.
Kova majstor
___________Handa
__Zanetti_Rano_Juan_Yuto
Kuzmanović_Kovačić_Gargano
__________Guarin
______Palacio_Cassano
Trenutno nas najjaci sastav,nadam se da ce Strama u nedjelju ovako izac protiv Fiorentine.
Al kako mi je zao Principea
Palacio veceras doso do 16. gola u sezoni. Steta sto mu je vec 31 godina,inace je odlican igrac iako se dosta i nafulo ove sezone.
Kova majstor
___________Handa
__Zanetti_Rano_Juan_Yuto
Kuzmanović_Kovačić_Gargano
__________Guarin
______Palacio_Cassano
Trenutno nas najjaci sastav,nadam se da ce Strama u nedjelju ovako izac protiv Fiorentine.
Al kako mi je zao Principea
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Nemamo nikakvu zamjenu za Milita,bojim se nastavku toplo hladno sezone
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da se mi moramo braniti i oslanjati na kontranapade protiv ovakve ekipe. To mi je zaista fascinantno. Kovačića smo doveli da zamjeni Sneijdera, a lik izgleda došao zamjeniti Mudingayia
Cambiasso i Gargano ofanzivniji od njega, e moj Strama.. Odličan rezultat za miran revanš. Šta reći za princa, zaista nema sreće ove sezone. Kako mi je samo krivo zbog njega. Sad LP je itekako daleko, al' borit' ćemo se do zadnjeg kola.
Nama je Željo svetinja jedina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.