Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
FORZA BRAZZO, pozdrav novim članovima. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
AndreaAgnelli i bajrinho
Dobrodošli i budite aktivni
Salihamidžić nevjerovatno koliko ga gotive saigrači sa kojima je dijelio svlačionicu, a sjetimo se da je i njega Buffon spomenuo u izjavi nakon osvajanja skudeta, da je to i njegov skudeto, a i Chielliniem je pravo dobar.
Dobrodošli i budite aktivni
Salihamidžić nevjerovatno koliko ga gotive saigrači sa kojima je dijelio svlačionicu, a sjetimo se da je i njega Buffon spomenuo u izjavi nakon osvajanja skudeta, da je to i njegov skudeto, a i Chielliniem je pravo dobar.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- AvantiSignora
- Kontakt:
Dobrodoslica i ovom drugom
..
Ma Brazzo je legenda vidi se po njemu da uziva biti medju nasim igracima.. Eh sto nije malo mladji , ko sto neko reko on je pravi borac i dobro bi se ovdje uklopio..
Ma Brazzo je legenda vidi se po njemu da uziva biti medju nasim igracima.. Eh sto nije malo mladji , ko sto neko reko on je pravi borac i dobro bi se ovdje uklopio..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Burazeru da je on mladji on bi i dalje nosio dvadesetku na crvenom dresu
Thomas Müller - Fußballgott
Koji kralj, vrijedi ga citirati i na ovoj strani.Andrej je napisao/la:[youtube][/youtube]
Iako je 4 godine i puno, a i malo, impresioniran sam kako dobro priča talijanski, mnogi igrači ili ne žele ili nemaju kapacitet da uče jezike, a on govori 2, a ako se ne varam i žena mu je španjolka pa vjerujem da i tu nema problema.
Ljudina je Hasan.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AvantiSignora
- Kontakt:
Caceres: 'I only want Juventus'
Martin Caceres has brushed off transfer speculation by assuring he “never thought about leaving. I only want Juventus.”
The Uruguayan is in his second spell at the club after a previous loan period, but this time has made more of an impact on the side filling in for the injured Giorgio Chiellini.
“Obviously Chiellini is a very important player for us and means so much to us that we nicknamed him ‘the captain.’ Anyone who wears this jersey has to give his best in every game and that is what we all believe,” Caceres told Sky Sport Italia.
“I play where the Coach wants me to. It doesn’t matter if I’m playing full-back or central defender, the important thing is to do Juventus proud.”
He was asked about whether he considered leaving when he had less playing time in Turin.
“No, I never thought about leaving. I only want Juventus. I am here, I’m very happy and want to always do well for this team. It’s where I want to be.”
Caceres also played in the 3-0 Champions League victory at Celtic Park.
“It is an excellent result, but we must maintain the right concentration in the second leg too. We’ve started a long journey, but are taking each game at a time with the same focus. Naturally, our first objective is clearly to repeat our success in Serie A, but we are thinking about the Champions League too, even if we know it’ll be difficult to reach the end.
“On Saturday we face Roma, who are a great team and will give even more grit and determination after changing their Coach. However, we are playing to win on their home turf.”
Martin Caceres has brushed off transfer speculation by assuring he “never thought about leaving. I only want Juventus.”
The Uruguayan is in his second spell at the club after a previous loan period, but this time has made more of an impact on the side filling in for the injured Giorgio Chiellini.
“Obviously Chiellini is a very important player for us and means so much to us that we nicknamed him ‘the captain.’ Anyone who wears this jersey has to give his best in every game and that is what we all believe,” Caceres told Sky Sport Italia.
“I play where the Coach wants me to. It doesn’t matter if I’m playing full-back or central defender, the important thing is to do Juventus proud.”
He was asked about whether he considered leaving when he had less playing time in Turin.
“No, I never thought about leaving. I only want Juventus. I am here, I’m very happy and want to always do well for this team. It’s where I want to be.”
Caceres also played in the 3-0 Champions League victory at Celtic Park.
“It is an excellent result, but we must maintain the right concentration in the second leg too. We’ve started a long journey, but are taking each game at a time with the same focus. Naturally, our first objective is clearly to repeat our success in Serie A, but we are thinking about the Champions League too, even if we know it’ll be difficult to reach the end.
“On Saturday we face Roma, who are a great team and will give even more grit and determination after changing their Coach. However, we are playing to win on their home turf.”
To ti je kad je neko posvećen onim sto radi i zeli da doprinese sebi a i timu. Kad vidim onog kretena Teveza koji je tolike godine u Engleskoj a ne zna bleknuti isti ja bih pucao u njega. Ja gledam intervjue ovog Martineza u Bayernu i lik bar pokušava neke fraze i izraze na njemački mada opet je 90% intervjua na španskom al opet on nije tu nu pola godine
Thomas Müller - Fußballgott
Udruženi zločinački forumski pokret je dobio još članova... @Bajrinho dobro došao
Joj Brazzo je mraka...
Joj Brazzo je mraka...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Upravo to.
Kod nas ima onaj pjetlić, Ouasim Bouy koji se neki dan gadno povrijedio i odustvovat će 7 mjeseci sa terena, momak je za pola godine naučio talijanski, nisam mogao vjerovati kako priča, a i Pogba isto tako, za 6 mjeseci počeo na talijanskom intervjue davati.
Sada, je li što su mladi ili što su shvatili gdje su došli, mada, Mino Raiola im je obojici menadžer, vjerovatno su bili spremni i znali su šta ih čeka, ali ipak impresivno.
Miloš Krasić za 2 godine nije naučio jezik, nije ni čudo što se on i Conte nisu baš gotivili.
Kod nas ima onaj pjetlić, Ouasim Bouy koji se neki dan gadno povrijedio i odustvovat će 7 mjeseci sa terena, momak je za pola godine naučio talijanski, nisam mogao vjerovati kako priča, a i Pogba isto tako, za 6 mjeseci počeo na talijanskom intervjue davati.
Sada, je li što su mladi ili što su shvatili gdje su došli, mada, Mino Raiola im je obojici menadžer, vjerovatno su bili spremni i znali su šta ih čeka, ali ipak impresivno.
Miloš Krasić za 2 godine nije naučio jezik, nije ni čudo što se on i Conte nisu baš gotivili.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 feb 2013, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Pogba je napisao/la:Koji kralj, vrijedi ga citirati i na ovoj strani.Andrej je napisao/la:[youtube][/youtube]
Iako je 4 godine i puno, a i malo, impresioniran sam kako dobro priča talijanski, mnogi igrači ili ne žele ili nemaju kapacitet da uče jezike, a on govori 2, a ako se ne varam i žena mu je španjolka pa vjerujem da i tu nema problema.
Ljudina je Hasan.
Hasan je jedan dobar insan, zato je ovako primljen svuda, od Munchena do Torina.Bio je kratko al ostavio je trag jer je davao bitne golove u onom "smotanom" Juventusu i borio se kao pravi profesionalac.Kad je napustao Juve bio sam iznenadjen reakcijama navijaca, mislim, igraci koji su mnogo veci trag u smislu trofeja i golova, ostavili u Torinu nisu ispraceni pozdravima kao on.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ne znam ako je ko postavio al u subotu ce biti Rocchi sudac....Moramo dobiti ove vukove sad kad se raspadaju nesto.. Ma da to nema veze kad doce jedan Juve onda se svi prerode... Znaci ocekuj te jedan eurogol od Bradleya.. 
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Vjerujem u MatriaAvantiSignora je napisao/la:Ne znam ako je ko postavio al u subotu ce biti Rocchi sudac....Moramo dobiti ove vukove sad kad se raspadaju nesto.. Ma da to nema veze kad doce jedan Juve onda se svi prerode... Znaci ocekuj te jedan eurogol od Bradleya..
Ne treba zaboraviti ni Gia koji je malo sa formom i povredama u ratu, ali tu je on, protiv rome je uvijek, uvijek igrao fantastično, redovno im zabija i asistira.
#MaxOUT
#MaxOUT
- AvantiSignora
- Kontakt:
I to sto kazes, mozda bi bilo pametno zamjeniti Vucka s Gio pa da se ovaj malo odmori... Mislim da im Gio moze napraviti dosta belaja... A Matri nadam se da ce zabiti i nastaviti svoj niz..
I naravno zadrzati mrezu bez primljenog gola ..
I naravno zadrzati mrezu bez primljenog gola ..
Pjesma je prejaka
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Contentissimo
- Kontakt:
Caceres "Gdje me trener postavi ja cu da igram.Kao sto sam rekao,ko nosi ovaj dres uvijek mora uciniti najbolje moguce" <3
ps
predsjednik i bajro welcome to copor
ps
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Kako mi je samo ovaj igrac drag...mada sam bio u strahu kad se spomenulo da zeli da ode sad na ljeto jer nema dovoljnu minutazu...jasno je ad je to izmisljotina onih supaka iz milana i rimaContentissimo je napisao/la:Caceres "Gdje me trener postavi ja cu da igram.Kao sto sam rekao,ko nosi ovaj dres uvijek mora uciniti najbolje moguce" <3
ps
★★★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
benvenuto ljudino jer mora da si ljudina ako navijas za juventus a sto se rome tice kad odigram 2 to ce se prvo pricat po polju kolikka je a drugo necu je moci unijetu u kucu morat cu na kant listic unosit 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
U subotu protiv Rome moramo potvrditi odličan rezultat iz Glasgowa. U ekipu se nakon mjesec i pol vraća Asamoah i igrat će umjesto Pelusa, dok će suspendovanog Marchisia zamjeniti Pogba, ostatak će biti identičan onoj ekipi koja je istrčala na Celtic park i učinili sve juventine sretnim i ponosnim.
Antonio Conte i njegov karakter će biti ključni jer neće dozvoliti da se igrači opuste i ne zakažu kao što su protiv Milana nakon pobjede protiv Chelsea.
Antonio Conte i njegov karakter će biti ključni jer neće dozvoliti da se igrači opuste i ne zakažu kao što su protiv Milana nakon pobjede protiv Chelsea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.