ako mu se ne misli nek pogleda tabeluCarlo je napisao/la:Šta ti misliš?nedim1993 je napisao/la: do čega 13 bodova? zone ispadanja il naslova?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ako mu se ne misli nek pogleda tabeluCarlo je napisao/la:Šta ti misliš?nedim1993 je napisao/la: do čega 13 bodova? zone ispadanja il naslova?
Jos u LFC nije dosao covjek koji ima stav,koji ce otvooreno reci il igraj kako ja kazem i zahtjevam ili se nosi u lijepu...Svi su dosad preblagi bili.Ponos Torina je napisao/la:Kada 2 trenera nemogu promjeniti narav nekih igraca nece ni treci to je sigurno...
bolje da nisam vidio arsenal 18 bodova od 1. mjestafera je napisao/la:ako mu se ne misli nek pogleda tabeluCarlo je napisao/la:Šta ti misliš?nedim1993 je napisao/la: do čega 13 bodova? zone ispadanja il naslova?
Kakav ce Gerrard biti trener aBd kad on sad otvoreno kaze Downingu i ostalima (ne da kaze nego se izdere na njih)peppo_owen je napisao/la:Jos u LFC nije dosao covjek koji ima stav,koji ce otvooreno reci il igraj kako ja kazem i zahtjevam ili se nosi u lijepu...Svi su dosad preblagi bili.Ponos Torina je napisao/la:Kada 2 trenera nemogu promjeniti narav nekih igraca nece ni treci to je sigurno...
Ma samo u kost treba,ovi su se opustili pravo...donCorleone1892 je napisao/la:Kakav ce Gerrard biti trener aBd kad on sad otvoreno kaze Downingu i ostalima (ne da kaze nego se izdere na njih)peppo_owen je napisao/la:Jos u LFC nije dosao covjek koji ima stav,koji ce otvooreno reci il igraj kako ja kazem i zahtjevam ili se nosi u lijepu...Svi su dosad preblagi bili.Ponos Torina je napisao/la:Kada 2 trenera nemogu promjeniti narav nekih igraca nece ni treci to je sigurno...
Ma ja, nek se on stigao na fb nakacit...Tacno bi mu trebalo reci da zatvori racun ako ispadnemogio10 je napisao/la:Luis Suarez
We'll give it all in Anfield! Together we can!
A remontar en Anfield! Todos juntos podemos!
evo suletova fb izjava
Moraju se posavjetovati sa Marottom, čovjek dovede polovnjaka i napravi igračinu od njega, zadnji u nizu je Peluso,od kojeg se nije očekivalo mnogo,a iz utakmice u utakmicu pokazuje svoj pravi kvalitet. Nadam se da ćemo ga otkupiti. Ako su se već odlučili za polovnjake neka onda izaberu one praveYucca je napisao/la:Liverpool mi je jedan od drazih klubova u engleskoj stvarno mi nije jasno da tako veliki klub padne na ovako niske grane, i to ne samo ovu sezonu vec godinama nema sistmskog rada dovode se razni polovnjaci koji ne igraju srcem za klub vec radi zarade i tako iz godine u godinu treneri se mijenjaju,a rezultata nema jer zalosno je za klub kakav je Liverpool da titulu nisu osvojili od 89 godine.
Nadam se brzom ozdravljenju Liverpoola u pravom smislu a ne kozmetice promjene trenera igraca itd....
Jedino nam ovaj čovjek može pomoćpeppo_owen je napisao/la:Jos u LFC nije dosao covjek koji ima stav,koji ce otvooreno reci il igraj kako ja kazem i zahtjevam ili se nosi u lijepu...Svi su dosad preblagi bili.Ponos Torina je napisao/la:Kada 2 trenera nemogu promjeniti narav nekih igraca nece ni treci to je sigurno...
http://www.sportklub.info/forum/showthr ... post954942" onclick="window.open(this.href);return false;StevieG je napisao/la:Mozda imamo šansu na Anfieldu, ali čisto sumnjam. Meč protiv Swansea će reći sve u nedjelju kako i šta dalje, ali se meni polako ova sezone pretvara u blago razočarenje, opet...
Ja sam više mislio na stvaranje neke instant momčadi koja će se boriti za CL, a da neki sistem i dugoročni plan tek tada dođe. Hajde da uzmemo da je ova sezona već propala u stvaranju tog sistema, a da sljedeća bude dobra. Al' ako ne bude onda je to baš problem.
Trenutno FSG razvija tu politiku mladih igrača i polako uspostavljanje sistema. Istina, kobna greška je bila plaćanje Allena čak 15m, čak je i Borini preplaćen iako ja i dalje verujem u Italijana. Evo Henderson igra zaista dobro i biće on okay na kraju krajeva, mada će opet ostati preplaćeno pojačanje.
Instant uspjeh je pokušao da se postigne te sezone pa smo prošli kako smo prošli.
Haha hoce da ima ime na forumu,pusti covjeka :pParadajz je napisao/la:http://www.sportklub.info/forum/showthr ... post954942" onclick="window.open(this.href);return false;StevieG je napisao/la:Mozda imamo šansu na Anfieldu, ali čisto sumnjam. Meč protiv Swansea će reći sve u nedjelju kako i šta dalje, ali se meni polako ova sezone pretvara u blago razočarenje, opet...
Ja sam više mislio na stvaranje neke instant momčadi koja će se boriti za CL, a da neki sistem i dugoročni plan tek tada dođe. Hajde da uzmemo da je ova sezona već propala u stvaranju tog sistema, a da sljedeća bude dobra. Al' ako ne bude onda je to baš problem.
Trenutno FSG razvija tu politiku mladih igrača i polako uspostavljanje sistema. Istina, kobna greška je bila plaćanje Allena čak 15m, čak je i Borini preplaćen iako ja i dalje verujem u Italijana. Evo Henderson igra zaista dobro i biće on okay na kraju krajeva, mada će opet ostati preplaćeno pojačanje.
Instant uspjeh je pokušao da se postigne te sezone pa smo prošli kako smo prošli.
http://www.sportklub.info/forum/showthr ... post954961" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportklub.info/forum/showthr ... post954955" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti si moj idol, majke mi, iz tri posta si izvukao identicne recenice i napravio jedan post, alal ti vera...
Desio se WBA veceras, mada igra definitivno nije bila na nivou, kao tada protiv Clarkove ekipe, mnogo jace je Zenit izgledao, kontrolisao je posed i igrao veoma konkretno, mi smo menjali, tempo, cas posed, cas brze kontre. Teren je bio katastrofa, bolji teren kada ja odem na selo pa igram fudbal nego na Petrovskom, uzas. Suarez je sve promasio i podestio na proslu njegovu sezonu gde je to tada bilo normalno, i onda sledi kazna, Hulk sa 20m, pored nenormalnog Skrtela, tada smo mentalno skroz pali, ista prica kao i sa WBA, i onda nas Dani dovrsava, a tu je Gleno bio apsolutni krivac, inace je ocajan bio, bas je u kanalu par tekmi.
Onda neka dosta neobicna izmena, Lukas za Sterlinga, jos jedna u nizu bravura Rodgersa.
BR kao trener je velikih kvaliteta, ocigledno da je uspostavio neki sistem, zna sta hoce, ali generalno nema one igrace koji su kompatibilni za njegov sistem, nema. Previse je tu prosek igraca, variranja u formi i klinaca kojima je ovo prva profesionalna sezona u PL. Plus, BR je ocajan motivator, dokazuje to iz utakmice u utakmicu, svaki put kad primimo gol prvi, obavezno gubimo i padamo mentalno, ok, mozda je i do igraca koji su generalno mladi, ali daleko vise ima i u treneru, daj boze da se to popravi.
LFC je u tranziciji, koliko ce to da traje, zavisi od razvitka igraca za sledecu sezonu, pojacanja, kao i volja vlasnika da daju dobru sumu novca na leto, cujem da se ocekuje nekih 35m + prodaja igraca. Od Dauninga i Kerola se sigurno moze zaraditi nekih 15-20m (a placeni 60m ), Skrtel da se proda za nekih 10m ako je ikako moguce, i tu imamo dobru sumu novca za koju se moze izgraditi sjajan tim, skauti moraju da odrade sjajan posao i da ne srljaju kao Commolli. Posto Evrope ocigledno nece biti, bice to jako tesko cak i sa parama u dzepu. Treba gledati Francusku ligu, tamo ima gomila sjajnih igraca, i svi se mogu dovesti sa solidan novac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.