Ne znam da li je iko od vas to gledao.
Hoce zaplakat lik.

fera je napisao/la: al je zato ljudska velicina sto mnogi ne znaju.
+1Titova-Juga je napisao/la:fera je napisao/la: al je zato ljudska velicina sto mnogi ne znaju.
Bola sta ste navalili s ovim koja vam je pm ?
Sta ja imam od njegove ljudske VELICINE, humanosti, pi materine u tih 90+ minuta ????????
Baho je dobar bio jedino kad prenosi tekme repke, jer te ubaci u atmosferu i euforiju htio to ili ne. Za sve ostalo je u rangu Borisa Bilića.legenda reala je napisao/la:Ma Baho je bio najbolji, zato što su to bile sve iskrene emocije(kad igra repka) i većinom je radio sa stadiona prenose, dok sad sve više ostaju u studiju.A ovo danas sve nazor se raduju, kad padne gol.
Pretjera ga ti al nema veze u rangu Borisa nije.Vasa Ladacki je napisao/la:
Baho je dobar bio jedino kad prenosi tekme repke, jer te ubaci u atmosferu i euforiju htio to ili ne. Za sve ostalo je u rangu Borisa Bilića.
imao je glupih provala , sjecam se jednom dok je prenosio spansku ligu na tv1 , u pola utakmice baho pita ovog nekog gosta sto je komentirao s niim , imas li ti facebook , koliko imas prijateljaM4kaveli je napisao/la:Dobro je @azTer rekao za Bahu.
Zadnji put je imao toliko provala a i prica mu je bila poglupa.
Visko, po meni on je solidan(pazi samo solidan) fudbalski komentator a odlican teniskiM4kaveli je napisao/la:Dobro je @azTer rekao za Bahu.
Zadnji put je imao toliko provala a i prica mu je bila poglupa.
Ima jedan na SK-u pravo dobar komentator.
Ne znam kako se zove, ali stalno prenosi utakmice Barcelone.
Sve lik zna.