Ja tek sada prvi put vidim.legenda reala je napisao/la:Papčino ko prenosi utorkom LP za Srbiju![]()
kolko puta te moram pitati

Arena,mada ko ima D3 ima i FTV,RTRS samo nemamo BHT.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja tek sada prvi put vidim.legenda reala je napisao/la:Papčino ko prenosi utorkom LP za Srbiju![]()
ne mora značiti da su svi drkađije ko tiFOURTHOFFICIAL je napisao/la:koliko si ti napacen, cuj gledaj guzova a ono spot![]()
što si bolan sve pare potrošio na 4 linije, da nisi sad bi imao od mene da kupis acc. na brazzersu
djeca ko djeca da je bit u centru pažnje pa kako biloSheyi je napisao/la:Vidi ove legende jos nije zaboravila 4 linije
Hazard da li si za jedan biznis?
Da svercamo štapiće za uši
odmah nam zeli nesrecu u pocetku, umjesto da moli Boga da se pocnu radati s 2-3 para ušijuDevil je napisao/la:Nemojte molim vas,ljudi ce se zbog vas poceti bez usiju radjati.Sheyi je napisao/la:Vidi ove legende jos nije zaboravila 4 linije
Hazard da li si za jedan biznis?
Da svercamo štapiće za uši
Pa nije moguće da nijedna srpska/hrvatska televizija ne prenosi LP utorkomDevil je napisao/la:Ja tek sada prvi put vidim.legenda reala je napisao/la:Papčino ko prenosi utorkom LP za Srbiju![]()
![]()
Arena,mada ko ima D3 ima i FTV,RTRS samo nemamo BHT.Hrvate,CG...
Ma ono je katastrofa, pa i kod naših je ljepša slika, o Hrvatima da ne pričamo, njih je užitak gledatiDevil je napisao/la:Nije jos,mada bice do 2015.kada je zadnji rok.![]()
Usput Sretan nam dan drzavnosti !![]()
Naravno.legenda reala je napisao/la:Ma ono je katastrofa, pa i kod naših je ljepša slika, o Hrvatima da ne pričamo, njih je užitak gledatiDevil je napisao/la:Nije jos,mada bice do 2015.kada je zadnji rok.![]()
Usput Sretan nam dan drzavnosti !![]()
![]()
Slavi li se na Kosovu
AhaDevil je napisao/la: Naravno.![]()
Na kome si to kanalu gledao ?legenda reala je napisao/la:AhaDevil je napisao/la: Naravno.![]()
![]()
Ja gledo ono finale Kupa iz Kragujevca, pa bolja je slika bila kad su bili crno-bijeli televizori
Isti problem.Vjerovatno neki psihicki problemi , npr. kod mene je povremena anksioznost pa povremeno ne spavam cijelu nocraul-zakon je napisao/la:Jojjj, jel zna neko neki lijek za nesanicu??![]()
Kad god da ustanem, bilo kasno, bilo rano, ne mogu da spavam do sitnih sati ujutro...
A umorim se, sad imam ove treninge pred operaciju, ali džaba, neće me san i gotovo.
Ma jarane, haos.HZ_ilidzaa je napisao/la:Isti problem.Vjerovatno neki psihicki problemi , npr. kod mene je povremena anksioznost pa povremeno ne spavam cijelu nocraul-zakon je napisao/la:Jojjj, jel zna neko neki lijek za nesanicu??![]()
Kad god da ustanem, bilo kasno, bilo rano, ne mogu da spavam do sitnih sati ujutro...
A umorim se, sad imam ove treninge pred operaciju, ali džaba, neće me san i gotovo.
HehehehHeller je napisao/la:Ja učim pa ne spavam, al jos jedan ispit i kraj roka
Dobar, profesorica mi ispriča u srijedu prije neg me je oborilaraul-zakon je napisao/la:HehehehHeller je napisao/la:Ja učim pa ne spavam, al jos jedan ispit i kraj roka
E sad nazovi profu i reci mu: "Halo, profesore, je li spavate?"
On će ti, naravno, reći da spava i pitaće te zašto ga zoveš, a ti reci:"Zato što ja još učim, pizda ti materina."![]()
Znaš ovaj vic? Oldie, but goldie.
Heller je napisao/la:Dobar, profesorica mi ispriča u srijedu prije neg me je oborilaraul-zakon je napisao/la:HehehehHeller je napisao/la:Ja učim pa ne spavam, al jos jedan ispit i kraj roka
E sad nazovi profu i reci mu: "Halo, profesore, je li spavate?"
On će ti, naravno, reći da spava i pitaće te zašto ga zoveš, a ti reci:"Zato što ja još učim, pizda ti materina."![]()
Znaš ovaj vic? Oldie, but goldie.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 128 gostiju.