Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mancity
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la mancity » 15 feb 2013, 00:26

Dufresne je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:U ovom intervjuu sa FEjzicem ima jedna zanimljivost kaze on reko mu PIplica da oni motre na njega ali da je selektorova zadnja hoce li ga pozvat ili nece..Meni je to malo smijesno ako ima neki fudbaler koji igra u nekoj jacoj ligi u ovom slucaju cvajta nema razloga da ne bude pozvan i mislim da ovo samo govori o tome koliko malo komuniciraju selektor i pomocni treneri u reprezentaciji kao i clanovi NSBiH između sebe u smislu da Sušić fura neki svoj fazon..Interesuje me šta radi onaj Borče Sredojević pored Sušića i Elvir Baljić ???
Ali je s druge strane logicno, da Haris Seferovic igra za Svicarsku! Pitamo se, zasto? Pa vrlo jednostavno, momak je igra za sve mlade uzraste Svicarske i logicno je da nastavi igrati za Svicarsku... :evil:
Ti ko Mujo i Haso o logici ! kakva bi tek prica bila da je rekao "nije ni zasluzio da igra za mladje reprezentacije a kamoli da dobije poziv za A." Iz njegove izjave onaj koji logicno razmislja moze skontati da mu je interesantan igrac i da bi ga volio vidjeti u timu!Sta sad on moze tu, ako Seferovicu trenutno BiH nije interesantna
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 15 feb 2013, 00:34

mancity je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:U ovom intervjuu sa FEjzicem ima jedna zanimljivost kaze on reko mu PIplica da oni motre na njega ali da je selektorova zadnja hoce li ga pozvat ili nece..Meni je to malo smijesno ako ima neki fudbaler koji igra u nekoj jacoj ligi u ovom slucaju cvajta nema razloga da ne bude pozvan i mislim da ovo samo govori o tome koliko malo komuniciraju selektor i pomocni treneri u reprezentaciji kao i clanovi NSBiH između sebe u smislu da Sušić fura neki svoj fazon..Interesuje me šta radi onaj Borče Sredojević pored Sušića i Elvir Baljić ???
Ali je s druge strane logicno, da Haris Seferovic igra za Svicarsku! Pitamo se, zasto? Pa vrlo jednostavno, momak je igra za sve mlade uzraste Svicarske i logicno je da nastavi igrati za Svicarsku... :evil:
Ti ko Mujo i Haso o logici ! kakva bi tek prica bila da je rekao "nije ni zasluzio da igra za mladje reprezentacije a kamoli da dobije poziv za A." Iz njegove izjave onaj koji logicno razmislja moze skontati da mu je interesantan igrac i da bi ga volio vidjeti u timu!Sta sad on moze tu, ako Seferovicu trenutno BiH nije interesantna
Pa da bude malo mudar i pametan (kao sto nije), pa da Harisu ucini da mu BiH bude interesantnija... :lol:

Jer, ako mamlaz ne moze da skonta da u ekipi koju trenira ima dvojicu napadaca, od 27 i 29 godina, i da nema apsolutne nikakve zamjene, (necu reci ni adekvatne, jer bi to bilo tepanje) za gore navedeni dvojac, ja cu se ponuditi i napisati mu mail, da ga obavjestim za to... :roll:

Cekam samo situaciju, kad ce se neko od njih dvojice povrijediti... :evil:
Pravda za Papeta!

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 15 feb 2013, 01:03

Ja se iskreno nadam da ce se Seferovic ipak odluciti za BiH. Ali ako on gleda samo svoj interes i karijeru,Safet njemu da lize da ne kazem sta, ne moze uciniti BiH interesantnijom upravo zbog te dvojice napadaca, pored kojih ne bi ni za pet godina zaigrao. U Svici ima konkurenciju samo u Derdiyoku, koji igra toplo-hladno.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 feb 2013, 01:07

Opet Mujo i Haso mamlaz logika.Treci napadac,Haris pa lav je sad veci Svajcarac od od onih sto im je trideseto koljeno u Svajcarskoj rodjeno,po Harisu isto tako logicno.Ostali potencionalni treci napadaci su dodje mi da vrisnem,
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 feb 2013, 09:27

Dufresne je napisao/la:

Pape bi ovako rekao :

"Avdukic je tu duze vremena, logicno je da ostane u reprezentaciji"

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 feb 2013, 09:43

velez_mostar je napisao/la:Samo je bitno da mali Halilovic zaigra za BiH, ovo ostalo je obicna buranija koja ne cini razliku!
Smijem po opklad da Halilovic nece biti nikakav extra igrac...Bice ono "tresla se gora......."
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 15 feb 2013, 10:35

Nasoj delegaciji u NSBiH, cist primjer iz nase avlije kako se bori za igrace....Na kraju ne mora niko zaigrati za nas, ali primjer kako se RADI!

http://sportsport.ba/bh_kosarka/potenci ... -bih/98428" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravda za Papeta!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 15 feb 2013, 10:41

Dufresne je napisao/la:Nasoj delegaciji u NSBiH, cist primjer iz nase avlije kako se bori za igrace....Na kraju ne mora niko zaigrati za nas, ali primjer kako se RADI!

http://sportsport.ba/bh_kosarka/potenci ... -bih/98428" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je kontradiktorno,od ovog poratala, pise se kako od savovica nije posteno sto se ne izjasnjava,i sto ocito vaga za koga ce igrati,i to se napada,a od halilovica je posteno sto se necka,i njega ko kap vode na dlanu drze,kako to da za jednog u redu a za drugog nije?
kad vec zauzimaju stav ko portal nek beude isti za obojicu ,a ne za jendog jedno za drugog drugo

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 15 feb 2013, 10:48

Dufresne je napisao/la:
Pa da bude malo mudar i pametan (kao sto nije), pa da Harisu ucini da mu BiH bude interesantnija... :lol:

Jer, ako mamlaz ne moze da skonta da u ekipi koju trenira ima dvojicu napadaca, od 27 i 29 godina, i da nema apsolutne nikakve zamjene, (necu reci ni adekvatne, jer bi to bilo tepanje) za gore navedeni dvojac, ja cu se ponuditi i napisati mu mail, da ga obavjestim za to... :roll:

Dosadan si postao sa tim Seferovicem, to je gotova prica odabrao je Svicarsku i nece se predomisliti. Sta ti mislis da je to tek tako "hocu necu" danas igram za ove sutra bi mogao za ove druge.

"Da Safet ucini da mu BiH bude interesantnija" :roll: sta je pisac htjeo da kaze ?

Da je on htjeo da nastupa za BiH mogao je da dođe u Sloveniju kao sto je Hajrovic Sead pa da obavi razgovor, ali ne otisao je Svicarcima, a sto je najgore pricao kako je vec rezervisao kartu za Sloveniju, kako jedva ceka da dođe a preko noci dobio poziv i predomislio se.

Yebo takve ljude, a onda igrace.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 15 feb 2013, 10:58

ciza je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:Nasoj delegaciji u NSBiH, cist primjer iz nase avlije kako se bori za igrace....Na kraju ne mora niko zaigrati za nas, ali primjer kako se RADI!

ovo je kontradiktorno,od ovog poratala, pise se kako od savovica nije posteno sto se ne izjasnjava,i sto ocito vaga za koga ce igrati,i to se napada,a od halilovica je posteno sto se necka,i njega ko kap vode na dlanu drze,kako to da za jednog u redu a za drugog nije?
kad vec zauzimaju stav ko portal nek beude isti za obojicu ,a ne za jendog jedno za drugog drugo
Ovo sto si napisao, je totalno irelevantno za poruku koju sam htio da kazem! Poenta, je bila da se vidi, kako i koliko se Harun bori za svakog igraca, koji ima i promil sanse da zaigra za BiH!
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 15 feb 2013, 11:02

Rikardo je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Dosadan si postao sa tim Seferovicem, to je gotova prica odabrao je Svicarsku i nece se predomisliti. Sta ti mislis da je to tek tako "hocu necu" danas igram za ove sutra bi mogao za ove druge.

"Da Safet ucini da mu BiH bude interesantnija" :roll: sta je pisac htjeo da kaze ?

Da je on htjeo da nastupa za BiH mogao je da dođe u Sloveniju kao sto je Hajrovic Sead pa da obavi razgovor, ali ne otisao je Svicarcima, a sto je najgore pricao kako je vec rezervisao kartu za Sloveniju, kako jedva ceka da dođe a preko noci dobio poziv i predomislio se.

Yebo takve ljude, a onda igrace.
Prijatelju, ne bih da varacam postove od prije tri-cetiri godine, kad je mati od Asmira Begovica bila popularnija od Zeljke Komsica! Radi njegove izjave na kanadskom radiju i radi toga sto nije htio da se odazove iako smo ga mi zvali...Nakon toga je proslo pola godine, a Begovic je postao najveci bh. patriota...

Haris Seferovic, Izet Hajrovic, Sead Kolasinac i mnogi drugi nisu izgubljeni BiH, oni ce biti nasi, ako se dovoljno mi, i to naglasavam MI potrudimo...

Nikad nisam volio da svoju odgovornost prenosim, na nekog drugog, da krivim nekog drugog za ono sto sam ja trebao da uradim, te da trazim izgovore...Koji nasi celnici u NSBiH redovno rade!

Tvoj logika, ide slijedecim redom... On je mogao doci sa bratom u Ljubljanu i to bi bilo to? Jesil ti siguran da ce mladji Hajrovic igarti za nas, samo sto je dosao u Ljubljanu i napisao par postova na facebooku?
Pravda za Papeta!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 feb 2013, 12:10

Realist je napisao/la: Nisi shvatio jer uopće nisam rekao da Sušić treba pozvati neku djecu da igraju.Gdje sam to napisao ? Posao Sušića između ostalog je da vodi računa i o budućnosti reprezentacije.Niko ga nije spriječio da 2010.skokne iz Pariza do Švicarske i da porazgovara sa Seferovićem.Uopće ne govorim o tome da neko dijete treba igrati ili ne.Kvalifikacijske utakmice treba da igraju trenutno najbolji,ali nemamo mi ništa od od toga što Sušića ne zanima budućnost reprezentacije.Zar ti misliš da HNS nije stupio u kontakt sa Raktićem i Petrićem 3 godine prije nego li su vrbovani za Hrvatsku ?
Da savez Hrvatske je kontaktirao sa Rakiticem i Petricem,a ne njihov selektor.
Sto bi se selektor bakcao sa igracima koji niu ni blizu A selekcije? To nije Safetovo,niti treba da bude,njegovo je kao sto rekoh da nas vodi u Brazil.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 feb 2013, 12:14

Dufresne je napisao/la:

Ma bravo :roll: ,ako mu to roditelji dosad nisu usadili,pisaj ga!

Ustvari ,o kakvom bolan talentu pricas,o onom kojeg sa noge na nogu sutaju i seljaju,pa je zavrsio u ekipi na dnu druge talijanske lige.
Jakog mi talenta,on je talenat a-la Mustafa Kucukovic,i bice do svoje 30-te tako.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 15 feb 2013, 12:17

emir79 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Ustvari ,o kakvom bolan talentu pricas,o onom kojeg sa noge na nogu sutaju i seljaju,pa je zavrsio u ekipi na dnu druge talijanske lige.
Jakog mi talenta,on je talenat a-la Mustafa Kucukovic,i bice do svoje 30-te tako.

Dobro, za sad imamo dvojicu napadaca, koji se priblizavaju 30-im...i nigdje zamjene... :D

Ponovicu opet, za neuspjeh uvijek postoji opravdanje... :D A ja se u zivotu drzim devize, koja je suprotna od te.. ;)
Pravda za Papeta!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 feb 2013, 12:32

Dufresne je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Dobro, za sad imamo dvojicu napadaca, koji se priblizavaju 30-im...i nigdje zamjene... :D

Ponovicu opet, za neuspjeh uvijek postoji opravdanje... :D A ja se u zivotu drzim devize, koja je suprotna od te.. ;)
A o kakvom neuspjehu je rjec?

BIHsport
Kontakt:

Post Postao/la BIHsport » 15 feb 2013, 12:39

Goalgetter je napisao/la:Atajic: Što se tiče reprezentacije ,nacionalni dres treba birati srcem, a moja želja već je poznata.Čekao sam i čekat u, a nadam se kako ću i dočekati poziv iz NS BiH.

Sa stranice bhfudbal . ba

Ovakvi kao Atajic trebaju da igraju za nasu lijepu Bosnu! :D
Momak odlucno govori i za nasu i sa Svedsku mediju da zeli samo da igra za Bosnu.
Samo je to jos uradio Princ Pjanic!
Ostali su dvolicni bili.
A Atajic ima vise nego samo zelju da igra, ima ono sto je najvaznije viliku kvalititu!

Ako mu Jagodic ne posalje poziv za sledece okupljane onda radi strasnu gresku!
I krv svoju za Bosnu moju!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 feb 2013, 12:42

Samo ima Atajic fore, ako krene pjehe sa otoka, mozda do juna stigne u seher :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 15 feb 2013, 12:45

Nekad davno, otac uzeo svog sina za ruku i dosao u NS BiH i rekao da ima sina, koji igra fudbal, da mu je sin talenat i da bi volio da igra za reprezentaciju BiH...Njemu u savezu rekli, da imaju takvih talenata koliko hoces...
Danas taj igrac spada medju trojicu najboljih igraca na svijetu i zove se Zlatan Ibrahimovic...

Inace u Svedskoj su mu dali status mita... ;)
Pravda za Papeta!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 feb 2013, 12:52

Dufresne je napisao/la:Nekad davno, otac uzeo svog sina za ruku i dosao u NS BiH i rekao da ima sina, koji igra fudbal, da mu je sin talenat i da bi volio da igra za reprezentaciju BiH...Njemu u savezu rekli, da imaju takvih talenata koliko hoces...
Danas taj igrac spada medju trojicu najboljih igraca na svijetu i zove se Zlatan Ibrahimovic...

Uzmes knjigu "Ja sam Zlatan" i procitas koliko je to istina. Nije 2 puta spomenuo BIH,i to samo kad je prcao o Sefiku.

Uostalom,Ibrahimovic se rodi ,jednom u 20 godina,a problem je taj,sto ovi danasnji nazovi talenti,svi misle da su Ibrahimovici,pa tako i zglajzaju u reprezentativnoj karijeri.

Evo recimo da su se sredili papiri za Seferovica,je li ti stvarno mislis,da bi on mogao zamjeniti Dzeku ili Ibisevica u slucaju povrede?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 feb 2013, 12:53

Dufresne je napisao/la:Nekad davno, otac uzeo svog sina za ruku i dosao u NS BiH i rekao da ima sina, koji igra fudbal, da mu je sin talenat i da bi volio da igra za reprezentaciju BiH...Njemu u savezu rekli, da imaju takvih talenata koliko hoces...

Toga nema u knjizi ja sam Zlatan, definitivno.
To je urbana legenda, a sta se tacno desilo to zna Sefik i Ahmed Pasalic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.