FK Radnički Lukavac

7aprildomemoj

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 feb 2013, 16:58

Ma tu je u pitanju da je igrač zanimljiv Slobodi a oni su kao "viša" bića u ovoj "šabaniji" od lige kako to oni zovu pa kontaju da ti ugovori ne vrijede za njih :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 14 feb 2013, 18:14

7aprildomemoj je napisao/la:Ma tu je u pitanju da je igrač zanimljiv Slobodi a oni su kao "viša" bića u ovoj "šabaniji" od lige kako to oni zovu pa kontaju da ti ugovori ne vrijede za njih :D
Upravo tako :)
1921
1989

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 14 feb 2013, 22:10

7aprildomemoj je napisao/la:Ma tu je u pitanju da je igrač zanimljiv Slobodi a oni su kao "viša" bića u ovoj "šabaniji" od lige kako to oni zovu pa kontaju da ti ugovori ne vrijede za njih :D
A ja mislim da su se malo "spustili", tako je bilo na pocetku, ali sad kako su 5 na tabeli proslo ih je. :mrgreen:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 feb 2013, 22:45

Bili su se spustili al eno opet se k...e kako idu na PL :D Nisu svjesni da kad amerikanac sagleda stanje i vidi da je to rupa bez dna pobjeće ko i prethodnici. Najzanimljivije mi je ono kukanje kako su svi protiv njih. Podsjeća me to na jedan samoproglašeni nebeski narod :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 14 feb 2013, 22:51

Kakvi kompleksi uffff, nevjerovatno.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 14 feb 2013, 22:55

Znate li kad ce igrati Velez Radnicki ili su vec odigrali utakmicu,jer vidim trebala se igrat prije nekoliko dana al nema nigdje informacija ? Prijateljski pozdrav.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 14 feb 2013, 23:01

RodjeniiBrato je napisao/la:Znate li kad ce igrati Velez Radnicki ili su vec odigrali utakmicu,jer vidim trebala se igrat prije nekoliko dana al nema nigdje informacija ? Prijateljski pozdrav.
U ponedjeljak se igra, oko 14 sati najvjerovatnije.
Pojam pojedinca ovcama problem.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 15 feb 2013, 00:01

Ponedjeljak 18 Februara, Velež - Radnički (utakmica se igra u Baru ili Ulcinju)

crown
Kontakt:

Post Postao/la crown » 15 feb 2013, 00:17

Marsel Mace je svojevremeno bio najbolji junior Capljine (igrac i strijelac), ponajbolji igrac Visica, kasnije je bio clan Veleza (nije mnogo igrao, ali ono sto je odigrao je bilo vise nego dobro)...gol u Kupu i tri asistencije u malo odigranih minuta

Poznajem momka licno. Jako dobra osoba, sto je "prenio" i na fudbal, operisan od poroka (zasad :)), kao rijetko ko u danasnjem vremenu da nesto voli bez nekog inetersa kao on fudbal. Ako neko od vas redovno ili povremeno prati treninge, pa i druzio se sa njim, uvjerit ce se sam.

Napadac, visok, dobar skok, jak sa lijepom kontrolom lopte, solidan udarac. Zbog njega kao osobe i kao finog igraca nadam se zbog njega da ce igrati ali i da ce biti od koristi vama. Mozda se pitati sta takav igrac radi kod nas, međutim, mlad je i nazalost prepusten da se sam snalazi, zato bih volio da uspije kod vas.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 15 feb 2013, 09:16

crown je napisao/la:Marsel Mace je svojevremeno bio najbolji junior Capljine (igrac i strijelac), ponajbolji igrac Visica, kasnije je bio clan Veleza (nije mnogo igrao, ali ono sto je odigrao je bilo vise nego dobro)...gol u Kupu i tri asistencije u malo odigranih minuta

Poznajem momka licno. Jako dobra osoba, sto je "prenio" i na fudbal, operisan od poroka (zasad :)), kao rijetko ko u danasnjem vremenu da nesto voli bez nekog inetersa kao on fudbal. Ako neko od vas redovno ili povremeno prati treninge, pa i druzio se sa njim, uvjerit ce se sam.

Napadac, visok, dobar skok, jak sa lijepom kontrolom lopte, solidan udarac. Zbog njega kao osobe i kao finog igraca nadam se zbog njega da ce igrati ali i da ce biti od koristi vama. Mozda se pitati sta takav igrac radi kod nas, međutim, mlad je i nazalost prepusten da se sam snalazi, zato bih volio da uspije kod vas.
Vidjećemo pred nama je, fali nam taj gol igrač pravi centarfor, škripi nam to, ali eto za nadati se da će i to da se popravi sa ovim momkom........:)

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 15 feb 2013, 11:03

sodagrad je napisao/la:Ponedjeljak 18 Februara, Velež - Radnički (utakmica se igra u Baru ili Ulcinju)
...kada putuje ekipa Radnickog u Ulcinj? Uskoro ce i Sloboda na jug.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 15 feb 2013, 12:24

skauttuzla je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Ponedjeljak 18 Februara, Velež - Radnički (utakmica se igra u Baru ili Ulcinju)
...kada putuje ekipa Radnickog u Ulcinj? Uskoro ce i Sloboda na jug.
Ja kako znam, u subotu naveče, tj. sutra.

Sa Veležom u ponedjeljak u Ulcinju, vrlo moguće da će SIOUXI ići na utakmicu, da se i Ulcinj ispoštuje 8-)

slika
1921
1989

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 15 feb 2013, 13:21

Ekipa Radničkog, stručni štab, uprava, kreću sutra naveče za Ulcinj mislim u 22h.....a već u ponedjeljak utakmica sa Veležom, Radnički će tamo da odigra pet prijateljskih utakmica.......:)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 15 feb 2013, 14:10

Komšije svaka čast ! Izrastate u respektabilan tim, kako po organizaciji, navijačima, treneru itd. Ako tako nastavite eto PL ako ne ove sezone onda iduće sigurno. Akobogda da izborite PL biće mi blizu gledat tekme :D

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 15 feb 2013, 14:14

Cuj komplexi
MakeTZ je napisao/la:Kakvi kompleksi uffff, nevjerovatno.
Nema braca ovdje kompleksa, samo realno govorimo.Pogledaj situaciju i sve ce bit jasno ;)

Nego dosta ovdje o tim pricama

Idemo Rodjene sad poderaat 5-0 :lol: Samo nek bude dobra tekma, nek se ekipica lijepo pripremi i idemo lagano kroz ovu polusezonu i opstanak u vrhu ;)

Idemo i Slobodi i Gracanici u Buducnosti jelde? uuuh nije bas lahko :D

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 feb 2013, 14:22

Maniaacs je napisao/la:Idemo i Slobodi i Gracanici u Buducnosti jelde? uuuh nije bas lahko :D
Mislim da je najbitnije što nam Vitez dolazi, dobro je što Gračanici odmah u prvom kolu idemo, a Branitelj nam dolazi na noge. (Pričam samo o ekipama koje su trentuno iznad.)

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 15 feb 2013, 15:07

MakeTZ je napisao/la:Kakvi kompleksi uffff, nevjerovatno.
Dobro je reko za sebe, kompleksi bas... Razumijem ja imali smo i mi komplekse vise vrijednosti u drugoj ligi sjever kad moras ic igrat protiv npr Tinje selendre pa jos izgubis 3:0

Jbiga valja ih se rijesit prvo, pa onda igrat lopte
inace ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 feb 2013, 18:17

Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 15 feb 2013, 18:32

Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio :D
Jel se ti to zezas ? :mrgreen:

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 15 feb 2013, 18:38

MakeTZ je napisao/la:Kakva suspenzija ljudi ovo su amaterski ugovori igraci mogu otici kad hoce, samo poderu ugovor.
Posto si tako pametan dodji ti po ispisnicu za Cejvanovica ili ti poderi ugovor posto je amaterski.Sa takvim komentarima mogli bi samo da dignete cijenu za njegovu ispisnicu.Zato cuti majke ti jer se ocito ne razumijes u te stvari
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.