FK Radnički Lukavac
- 7aprildomemoj
Re: FK Radnički Lukavac
Ma tu je u pitanju da je igrač zanimljiv Slobodi a oni su kao "viša" bića u ovoj "šabaniji" od lige kako to oni zovu pa kontaju da ti ugovori ne vrijede za njih 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Kontakt:
Upravo tako7aprildomemoj je napisao/la:Ma tu je u pitanju da je igrač zanimljiv Slobodi a oni su kao "viša" bića u ovoj "šabaniji" od lige kako to oni zovu pa kontaju da ti ugovori ne vrijede za njih

1921
1989
1989
A ja mislim da su se malo "spustili", tako je bilo na pocetku, ali sad kako su 5 na tabeli proslo ih je.7aprildomemoj je napisao/la:Ma tu je u pitanju da je igrač zanimljiv Slobodi a oni su kao "viša" bića u ovoj "šabaniji" od lige kako to oni zovu pa kontaju da ti ugovori ne vrijede za njih

- 7aprildomemoj
Bili su se spustili al eno opet se k...e kako idu na PL
Nisu svjesni da kad amerikanac sagleda stanje i vidi da je to rupa bez dna pobjeće ko i prethodnici. Najzanimljivije mi je ono kukanje kako su svi protiv njih. Podsjeća me to na jedan samoproglašeni nebeski narod 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Kakvi kompleksi uffff, nevjerovatno.
-
- Kontakt:
Znate li kad ce igrati Velez Radnicki ili su vec odigrali utakmicu,jer vidim trebala se igrat prije nekoliko dana al nema nigdje informacija ? Prijateljski pozdrav.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
U ponedjeljak se igra, oko 14 sati najvjerovatnije.RodjeniiBrato je napisao/la:Znate li kad ce igrati Velez Radnicki ili su vec odigrali utakmicu,jer vidim trebala se igrat prije nekoliko dana al nema nigdje informacija ? Prijateljski pozdrav.
Pojam pojedinca ovcama problem.
Ponedjeljak 18 Februara, Velež - Radnički (utakmica se igra u Baru ili Ulcinju)
Marsel Mace je svojevremeno bio najbolji junior Capljine (igrac i strijelac), ponajbolji igrac Visica, kasnije je bio clan Veleza (nije mnogo igrao, ali ono sto je odigrao je bilo vise nego dobro)...gol u Kupu i tri asistencije u malo odigranih minuta
Poznajem momka licno. Jako dobra osoba, sto je "prenio" i na fudbal, operisan od poroka (zasad
), kao rijetko ko u danasnjem vremenu da nesto voli bez nekog inetersa kao on fudbal. Ako neko od vas redovno ili povremeno prati treninge, pa i druzio se sa njim, uvjerit ce se sam.
Napadac, visok, dobar skok, jak sa lijepom kontrolom lopte, solidan udarac. Zbog njega kao osobe i kao finog igraca nadam se zbog njega da ce igrati ali i da ce biti od koristi vama. Mozda se pitati sta takav igrac radi kod nas, međutim, mlad je i nazalost prepusten da se sam snalazi, zato bih volio da uspije kod vas.
Poznajem momka licno. Jako dobra osoba, sto je "prenio" i na fudbal, operisan od poroka (zasad

Napadac, visok, dobar skok, jak sa lijepom kontrolom lopte, solidan udarac. Zbog njega kao osobe i kao finog igraca nadam se zbog njega da ce igrati ali i da ce biti od koristi vama. Mozda se pitati sta takav igrac radi kod nas, međutim, mlad je i nazalost prepusten da se sam snalazi, zato bih volio da uspije kod vas.
Vidjećemo pred nama je, fali nam taj gol igrač pravi centarfor, škripi nam to, ali eto za nadati se da će i to da se popravi sa ovim momkom........crown je napisao/la:Marsel Mace je svojevremeno bio najbolji junior Capljine (igrac i strijelac), ponajbolji igrac Visica, kasnije je bio clan Veleza (nije mnogo igrao, ali ono sto je odigrao je bilo vise nego dobro)...gol u Kupu i tri asistencije u malo odigranih minuta
Poznajem momka licno. Jako dobra osoba, sto je "prenio" i na fudbal, operisan od poroka (zasad), kao rijetko ko u danasnjem vremenu da nesto voli bez nekog inetersa kao on fudbal. Ako neko od vas redovno ili povremeno prati treninge, pa i druzio se sa njim, uvjerit ce se sam.

-
- Kontakt:
...kada putuje ekipa Radnickog u Ulcinj? Uskoro ce i Sloboda na jug.sodagrad je napisao/la:Ponedjeljak 18 Februara, Velež - Radnički (utakmica se igra u Baru ili Ulcinju)
-
- Kontakt:
Ja kako znam, u subotu naveče, tj. sutra.skauttuzla je napisao/la:...kada putuje ekipa Radnickog u Ulcinj? Uskoro ce i Sloboda na jug.sodagrad je napisao/la:Ponedjeljak 18 Februara, Velež - Radnički (utakmica se igra u Baru ili Ulcinju)
Sa Veležom u ponedjeljak u Ulcinju, vrlo moguće da će SIOUXI ići na utakmicu, da se i Ulcinj ispoštuje

1921
1989
1989
Ekipa Radničkog, stručni štab, uprava, kreću sutra naveče za Ulcinj mislim u 22h.....a već u ponedjeljak utakmica sa Veležom, Radnički će tamo da odigra pet prijateljskih utakmica.......

- 7aprildomemoj
Komšije svaka čast ! Izrastate u respektabilan tim, kako po organizaciji, navijačima, treneru itd. Ako tako nastavite eto PL ako ne ove sezone onda iduće sigurno. Akobogda da izborite PL biće mi blizu gledat tekme 

Cuj komplexi
Nego dosta ovdje o tim pricama
Idemo Rodjene sad poderaat 5-0
Samo nek bude dobra tekma, nek se ekipica lijepo pripremi i idemo lagano kroz ovu polusezonu i opstanak u vrhu
Idemo i Slobodi i Gracanici u Buducnosti jelde? uuuh nije bas lahko
Nema braca ovdje kompleksa, samo realno govorimo.Pogledaj situaciju i sve ce bit jasnoMakeTZ je napisao/la:Kakvi kompleksi uffff, nevjerovatno.

Nego dosta ovdje o tim pricama
Idemo Rodjene sad poderaat 5-0

Idemo i Slobodi i Gracanici u Buducnosti jelde? uuuh nije bas lahko

Mislim da je najbitnije što nam Vitez dolazi, dobro je što Gračanici odmah u prvom kolu idemo, a Branitelj nam dolazi na noge. (Pričam samo o ekipama koje su trentuno iznad.)Maniaacs je napisao/la:Idemo i Slobodi i Gracanici u Buducnosti jelde? uuuh nije bas lahko
Dobro je reko za sebe, kompleksi bas... Razumijem ja imali smo i mi komplekse vise vrijednosti u drugoj ligi sjever kad moras ic igrat protiv npr Tinje selendre pa jos izgubis 3:0MakeTZ je napisao/la:Kakvi kompleksi uffff, nevjerovatno.
Jbiga valja ih se rijesit prvo, pa onda igrat lopte
inace ?
Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio
Darko ga hladno odbio

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Jel se ti to zezas ?Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio

Posto si tako pametan dodji ti po ispisnicu za Cejvanovica ili ti poderi ugovor posto je amaterski.Sa takvim komentarima mogli bi samo da dignete cijenu za njegovu ispisnicu.Zato cuti majke ti jer se ocito ne razumijes u te stvariMakeTZ je napisao/la:Kakva suspenzija ljudi ovo su amaterski ugovori igraci mogu otici kad hoce, samo poderu ugovor.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.