Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

legenda reala
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la legenda reala » 13 feb 2013, 13:11

Dufresne je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Pa i 1. feburara si znao da nećemo dobiti ništa, sad se samo to potvrdilo :cry: :cry:
NIsam ja nista znao konkretno 1. februara, osim pesimizma... :D

Znaci centarska linija ostaje Kikan-Sinan... :lol:

Da onda znam da ne rezervisem godisnji u septembru, kao sto sam planirao... :?
Ma ja ne bih imao ništa protiv toga, samo da dobijemo Sulejmanović i Omeragića npr. + ove što su već naši, ne bi imali problema.Mene interesuje budućnost, trenutni rezultat mi nije bitan, a sa ovom dvojicom + ostatak talenata imali bi jako finu reprezentaciju u budućnosti :(

Ja vala hoću, samo da se zaposlim :mrgreen: :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 13 feb 2013, 13:21

nece mi zavjesiti od 2-3 igraca hocu li ici u sloveniju, idem navijati za svoju drzavu, pa makar ekipa bila sastavljena od igraca iz lige 13. kad sam se vratio iz litvanije vec sam odlucio da cu ici u sloveniju :D. a tamo nam je trener bio sabit i igrali su jazvin i milosevic, i opet se isplatilo otici, samo zato sto smo komsije pobijedili i zbog slavlja sa igracima.

ako dobijemo i jednog igraca bice dobro. znamo da ce harun izvuci ono najbolje sto je moguce, pa i ako nebude nista, znamo da smo pokusali, i nismo se odma predali.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 13 feb 2013, 15:19

Uopste mi nije jasno zasto bi neko ocekivao Omica? Nit je on sam izjavio da nece da igra za Slo. nego nas. Koliko se sjecam poslije one aferice je izjavljivao da ce jos uvijek nastupati za njih i da se nada sredjivanju situacije sa direktorom reprezentacije .. Begic, isto tako. Cini mi se da je samo na forumu bio opcija. Od ovih sto cekaju promjenu papira ocekujem Sulejmanovica i nikog drugog. Savovic je druga prica. On je nas al mora sam odluciti. Jedna dorba stvar bi bila da Harun isposluje kod ovih Srba u FIBI da nam na miru ostave Kuzmica jer nije jedan od onih koji su kunu u orlove ...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2013, 21:33

Dufresne je napisao/la:
tulln je napisao/la:Bas nema nista novo svi sute
Ja do sada sta god sam pitao neno#4, on je rekao poslije 11.02.2013... :lol:

Do sada najkonkretnije od nene sto sam dobio je "Nista nam ne daju"... 8-) Pocinjem da sumnjam u kredibilitet i veze ovih par forumasa... :lol:
Cekaj je li trebam da ti nacrtam pa da shvatis?
FIBA neda nijednog igraca da predje igrati za nas. Nijednog. Postojalo je pet posto sanse, ali ne ide.
Ako se vratis na moje postove od prije, vidjet ces da sam to i govorio. Samo nada mora postojati uvijek. Iako znas s kakvom bagrom imas posla.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 feb 2013, 21:46

neno#4 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Do sada najkonkretnije od nene sto sam dobio je "Nista nam ne daju"... 8-) Pocinjem da sumnjam u kredibilitet i veze ovih par forumasa... :lol:
FIBA neda nijednog igraca da predje igrati za nas. Nijednog. Postojalo je pet posto sanse, ali ne ide.
Ako se vratis na moje postove od prije, vidjet ces da sam to i govorio. Samo nada mora postojati uvijek. Iako znas s kakvom bagrom imas posla.
Neno,je li FIBA pusta igraca,samo u slucaju ako ga se savez odrice? Ili je FIBA onako prosto receno,samo natakarena na nas?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2013, 21:50

Pazi dvije su solucije da te FIBA pusti. Jedna je da se dogovoris sa Savezom te zemlje i onda te FIBA pusti. Druga solucija je da oni donesu odluku u tvoju korist. I cuveni onaj dio kada kao taj igrac je znacajan za razvoj kosarke u toj zemlji, sto je najveca morbidna glupost koja postoji.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 13 feb 2013, 22:32

neno#4 je napisao/la:Pazi dvije su solucije da te FIBA pusti. Jedna je da se dogovoris sa Savezom te zemlje i onda te FIBA pusti. Druga solucija je da oni donesu odluku u tvoju korist. I cuveni onaj dio kada kao taj igrac je znacajan za razvoj kosarke u toj zemlji, sto je najveca morbidna glupost koja postoji.
Pa hoce li ici Harun na sportski sud?

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 14 feb 2013, 07:52

neno#4 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Pravda za nas... :D Bice to dobro sve na kraju...
Pravda za Papeta!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 14 feb 2013, 10:00

Sto se tice Sulejmanovica, problem je oko nekog potpisa, koji u prevodu znaci da je obecao jos nekad davno igrati za Finsku, sto uopste nije tacno. I on sam meni licno kaze da takvo nesto nikad nije potpisao.
A, vjeruj da vam je svima jasno da je nemoguce ocekivati Omica, jer mu Slovenci ne daju (sto je i logicno), iako on stvarno zeli da igra za nas.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 14 feb 2013, 10:20

kobe24 je napisao/la:Sto se tice Sulejmanovica, problem je oko nekog potpisa, koji u prevodu znaci da je obecao jos nekad davno igrati za Finsku, sto uopste nije tacno. I on sam meni licno kaze da takvo nesto nikad nije potpisao.
A, vjeruj da vam je svima jasno da je nemoguce ocekivati Omica, jer mu Slovenci ne daju (sto je i logicno), iako on stvarno zeli da igra za nas.
E vidjecemo jel Alen principilan i hoce li odbiti da igra za Slovence? Meni djeluje ohrabrujuce sto je dobar prijatelj sa Nurkicem! Ako on ostane na tom da ne zaigra za Slovence, sa Harunom mozemo ganjati da nekad u buducnosti zaigra za nas, pa ako bude trebalo cekati 5 godina, ja ne bi odustajao...

I ako na kraju zaigra za Slovence, nije kraj svijeta, bitno je da naucimo nesto iz njegovog slucaja... ;)
Pravda za Papeta!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 feb 2013, 09:36

Evo dobrog teksta na naslovnici i ako je tacan, a vjerovatno jeste molim Haruna Mahmutovica slijedece:

Harune, nikad ama bas nikad nemoj dati ispisnicu ni za jednog naseg igraca a koji ide igrati u sloveniju u neki klub, a kamoli igrati za njihovu repku.
Krajnje je vrijeme da se ovim lopovima stane u kraj i njihovom otimanju nasih talenata.

Janezi, nama nase vama vase, pa nek prodje ko je bolji i nadam se da ce Nurkic ubijediti Omica da nikad ama bas nikad ne zaigra za janeze tako da i oni nemaju koristi od njega.

Što se tiče tužbe sudu, podnijeti i za Sulejmanovica i za Omica jer momci imaju zelju da igraju za BiH i treba ih pustiti, uraditi sve po ovom pitanju sto se moze, a sa kolegama iz KS Slovenscine prekinuti sve kontakte i proglasiti taj savez neprijateljskim po razvoj nase kosarke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 feb 2013, 09:52

Srbi prstom pokazu igraca, iako po pravilama ne moze, igrat ce za njih - Savovic.

Igrao vec za Crnu Goru, Crna Gora poslala dopst BIH, rodjen u BIH, ako mijenja moze samo za zemlju gdje je rodjen...

Ali jok, kad se zavrsi sezona, on ce reci igram za Srbiju, papire posalju, stigne rijesenje za par dana i igra u Sloveniji za Srbiju...

Preldzic, isti slucaj, Turci samo prstom uprli i dobili ga, kakve veze on ima sa Turskom? Nikakve, nit je rodjen tamo niti mu je ko rodjen....

Mi ne mozemo dobiti Bosanca, koji su tu rodjeni, preci im zivjeli i zive....

Izvinite na primitivnosti, ali pokakim se ja na FIBU i njihova "pravila"..

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 feb 2013, 10:21

sve kontakte sa slovenskim savezom treba prekinuti, koja je to bagra! a nesikiraj se dok je harun na celu KSBIH-a niko ama NIKO!!!!!! nece dobiti ispisnicu, nijedan igrac! u to budite sigurni!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 15 feb 2013, 10:33

hahah od savovica nije posteno sto ceka da se izjasni za koga ce igrati,a od halilovica je posteno sto se ne izjasnjava i na njega jelde ne treba radit pritisak,a hrvati se bave prljavim radnjama za halililovica a ovaj tekst za savovica nije prljav posao novinara ,iste situacije ,ko je ovdje lud

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 feb 2013, 10:37

edinjo-bih je napisao/la:sve kontakte sa slovenskim savezom treba prekinuti, koja je to bagra! a nesikiraj se dok je harun na celu KSBIH-a niko ama NIKO!!!!!! nece dobiti ispisnicu, nijedan igrac! u to budite sigurni!

Nabroji mi igrace koji su ikada dobili ispisnice :?: Harunu svaka cast,covjek se bori ,ali ne mozes nozem na tenk :!:
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 15 feb 2013, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 15 feb 2013, 11:07

Lotus je napisao/la:Ovaj portal sto objavljuje ove vijesti stvarno je smijesan :D Kaze iz pouzdanih izvora (sa foruma),pa bolje nemojte nista ni pisati sramote jedne.To novinari neki...umjesto da su insistirali kod Haruna da covjek svoje kaze,a ne samo glasine i ovo sa foruma.Znam da je Harun u ponedeljak dao izjavu kratku,ali ljudi dragi cetiri dana su prosla a nijedan medij nista konkretno nije objavio...sramota!
a nisi pomislio da je taj novinar na forumu ? da je to ista osoba ?

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 15 feb 2013, 11:32

i
Zadnja izmjena: Lotus, dana/u 15 feb 2013, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 feb 2013, 11:49

Šizofrenija.

EDIT: i zajeban preko PP-a usput :lol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 15 feb 2013, 11:56

Raul_64 je napisao/la:Šizofrenija.

EDIT: i zajeban preko PP-a usput :lol:
Jbg,zajebo si me posteno priznajem...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.