16:00Orion87 je napisao/la:Zna li neko u koliko je sati tekma u subotu ??
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
pošto sutra dobijam ban ako Bog da, braćo topnici držte se bez mene u utorak posle pola 11
a ako pobijedimo slučajno ouuu, dominacija i samo dominacija pišite

Vođa zna.
De mali ne prdi.Gunner4 je napisao/la:Katalonski mediji (koji pisu hvalospjeve i uzdizu svoje bebice u rang bogova) su posle te utakmice pisali kako ih nadigrao oba i zasto se sada cudis mome postu, cudi se njima?????![]()
A da si gledao tu utakmicu znao bi kako ih je razbio na sredini oba. E sada druga je stvar sto si ti jedan od onih internet huligana koji i ne gleda utakmice kluba za koji navija, nego kao pravi glory hunter se jedino prepucavas po portalima i forumima!
Gledao sam utakmicu, i kao sto sam rekao maloprije, momak je odigrao solidno, ja ne znam o kakvom razbijanju, o kakvoj dominaciji ti pričaš?
To isto sam rekao odmah poslije te utakmice, al' Bogu moj šta je ovo sad, od muhe se pravi slon.
momak nije odigro solidno momak je odigro perfektno i ne prdi ti molim te. pogledaj još jednom
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako je on odigrao solidno onda Inijesta nikad u svojoj karijeri nije odigrao bolje od solidno.
Celik!3,2,2.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zbog čega ti ideš u Banovićenedim1993 je napisao/la:pošto sutra dobijam ban ako Bog da,
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Uredu je, shvatio sam.
DaBogda Arsenal kao tim, uvijek na onaj način izdominira Barcu ubuduće. Amin!
DaBogda Arsenal kao tim, uvijek na onaj način izdominira Barcu ubuduće. Amin!
pf po nekoj logiKi zbog rečenice, ne može tebe niko spustit , ti si već spušten. mislim da je to to, al ni on meni nije osto dužan. al znaš kako je u bosni, zloupotreba položoja na sve stranerio_Ferdy88 je napisao/la:Zbog čega ti ideš u Banovićenedim1993 je napisao/la:pošto sutra dobijam ban ako Bog da,![]()
mandraX, tu ste tekmu izgubili
Vođa zna.
Nažalost (za vas ovdje), igraju se dvije.nedim1993 je napisao/la:
na tvoju žalost mi smo pričali o toj tekmimandraX je napisao/la:Nažalost (za vas ovdje), igraju se dvije.nedim1993 je napisao/la:
Vođa zna.
- Invincibles
- Kontakt:
Ko je ovde htio Lopeza???
Ovaj debil je gori nego bilo koje nase krilo,nesto ubrzana verzija Bendtnera ili Jeffersa 
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- Rockefeller
- Kontakt:
Izgleda da je Adrian Lopez ove sezone užasan. I da je ono lani bio samo bljesak. Ružno ga je bilo gledati.
A ja sam (valjda jedan od njih) neko ko je htio Lopeza. Ovakvog ga ne bih ni Tottenhamu poželio.
A ja sam (valjda jedan od njih) neko ko je htio Lopeza. Ovakvog ga ne bih ni Tottenhamu poželio.
- frankqqqqq
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kakav potencijal mi imamo na desnom beku
Samo mi nije jasno što ga ne prebace na krilo, nevjerovatno kakav napadački potencijal ima. Odlična tehnika, i centaršut mu je odličan, sve. Očekujem i njega zajedno sa Gnabryem, Akpomom i Eisfeldom da se proguraju u prvi tim sljedeće sezone, pa da ih malo češće gledamo 

Kakav potencijal mi imamo na desnom beku
Ovo je jučer na twitteru objavio, možda ga možemo očekivati u timu jer je Jenk suspendovan za ovu tekmuHector Bellerin @HectorBellerin
Life is full of surprises.
Jel tekma protiv Bayerna u utorak il srijedu?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Rockefeller
- Kontakt:
Jedna pjesmica

Ako uspije da se probije u prvi tim znam sta ce oni Cigani geneticari iz Katalonije raditi tako da mi se i ne mili da uspije.frankqqqqq je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakav potencijal mi imamo na desnom bekuSamo mi nije jasno što ga ne prebace na krilo, nevjerovatno kakav napadački potencijal ima. Odlična tehnika, i centaršut mu je odličan, sve. Očekujem i njega zajedno sa Gnabryem, Akpomom i Eisfeldom da se proguraju u prvi tim sljedeće sezone, pa da ih malo češće gledamo
Ovo je jučer na twitteru objavio, možda ga možemo očekivati u timu jer je Jenk suspendovan za ovu tekmuHector Bellerin @HectorBellerin
Life is full of surprises.
Nego zna li neko sto bi sa Akpomom? Geneticari su i njega vrbovali... Tu zivotinju treba forisrati
Carl Jenkinson je World Class!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ovaj Beleriin bi mogao biti Kieran Gibbs desne strane.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bellerin, Toral i Akpom. Njih očekujem da počnu dobijati šanse u prvom timu, uz još Gnabryja i Eisfelda, koji su već počeli. 
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.