Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
U slucaju Zlatan, niti savez a ni Zlatan nisu pokazali pretjeranog interesa....
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa sto ih onda Svicarska uzima, ako nisu u stanju da zamjene njihove napadace? Jesmo li to mi nesto jaca reprezetnacija po igrackom kadru od Svicarske .. Istina, napad nam je nesto jaci nego u Svicaraca, ali to ne mjenja na cinjenici da i mi se trebamo boriti za ono sto je nase. Pa i Ibisevic je igrao za Dijom pa u Aachenu u drugoj ligi, a bio je pozvan u reprezentaciju, jer je kao i Seferovic imao nesto obecavajuce za nesto vise. Imamo Dzeku i Ibisevica u napadu, i dalje ? Pa neces svakog mladog igraca pustiti koji nije ni dostigao vrhunac svoje karijere, jer nemoze zamjeniti nasu dvojicu najboljih napadaca. Mnogi su sumnjali i u Dzeku kad je bio pozvan protiv Turske cini mi se.emir79 je napisao/la: Evo recimo da su se sredili papiri za Seferovica,je li ti stvarno mislis,da bi on mogao zamjeniti Dzeku ili Ibisevica u slucaju povrede?
Kad vec imamo sansu da uzmemo jednog perspektivnog igraca, sto to ne bi uradili ? Sa tim mozemo samo dobiti, ne gubimo nista na tome, ako se Seferovic dokaze kao odlican igrac, izbori status prvotimca u Fiorentini, zaigra na najvecem nivou bice nam od velike koristi, ako ne, ima drugih mladih igraca onda kojima treba dati sansu.
Sad cemo ovo staviti na stranu sto nas je on ocito zajebao, i kao sto je Dzeko rekao iskoristio interes nase repreznetacije da bude pozvan u A-Repku.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 15 feb 2013, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Sve će Munib reći, strpite se malo, očekujem da to bude najprodavanija knjiga ikad na području BIH
Inače savezu ne vjerujem ništa(i da nisu krivi), uvijek se sjetim pred kamerama u nekoj emisiji nazvali Pašaliću i Sliškoviću Rahimića i kažu Elvire sine sljedeću tekmu dobijaš poziv, on sav sretan, al poziv ode Kerkezu i Jakireviću i kasnije ispade Elvir hoće da igra za Ruse neće za BIh, jbavnje majki itd. sve dalje je historija
Naš jedan napadač je bolji od Švicaraca(Edin Džeko), ali oni imaju širinu 4-5 podjednako kvalitetnih napadača i da ne zaboravimo njihova krila
Inače savezu ne vjerujem ništa(i da nisu krivi), uvijek se sjetim pred kamerama u nekoj emisiji nazvali Pašaliću i Sliškoviću Rahimića i kažu Elvire sine sljedeću tekmu dobijaš poziv, on sav sretan, al poziv ode Kerkezu i Jakireviću i kasnije ispade Elvir hoće da igra za Ruse neće za BIh, jbavnje majki itd. sve dalje je historija
Naš jedan napadač je bolji od Švicaraca(Edin Džeko), ali oni imaju širinu 4-5 podjednako kvalitetnih napadača i da ne zaboravimo njihova krila
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
emir79 je napisao/la:Uzmes knjigu "Ja sam Zlatan" i procitas koliko je to istina. Nije 2 puta spomenuo BIH,i to samo kad je prcao o Sefiku.Dufresne je napisao/la:Nekad davno, otac uzeo svog sina za ruku i dosao u NS BiH i rekao da ima sina, koji igra fudbal, da mu je sin talenat i da bi volio da igra za reprezentaciju BiH...Njemu u savezu rekli, da imaju takvih talenata koliko hoces...
Danas taj igrac spada medju trojicu najboljih igraca na svijetu i zove se Zlatan Ibrahimovic...
Inace u Svedskoj su mu dali status mita...
Uostalom,Ibrahimovic se rodi ,jednom u 20 godina,a problem je taj,sto ovi danasnji nazovi talenti,svi misle da su Ibrahimovici,pa tako i zglajzaju u reprezentativnoj karijeri.
Evo recimo da su se sredili papiri za Seferovica,je li ti stvarno mislis,da bi on mogao zamjeniti Dzeku ili Ibisevica u slucaju povrede?
Hajd da te prvo jednu stvar pitam? Je li ti mislis da je ona budala od Zlatana napisala i jednu recenicu u toj knjizi?
A hajd ovako da se dogovorimo, da se ja i ti dogovorimo da se upoznamo, pa te ja odvedem jednom covjeku koji je tad radio u NS BiH i koji je bio svjedok cijelog slucaja Ibrahimovic i igranje za BiH! Hoces?
Upravu si, da se rodi jednom u 20 godina, i mi tu jednu priliku u 20 godina nismo sposobni da iskoristimo!!!!!!! O tome ja govorim, nesposobnost!!!!!! I Arsene Wenger je rekao kad Zlatan dosao u Arsenal sa 19 godina da nije talentovan, pa i danas lize **** sto je posrao!!!
Hajd da te pitam jednu stvar? Je li mi imao ikako zamjenu za jednog od tih dvojice? Ako imamo navedi mi njegovo ime, molim te?
Kad navedes to ime, uporedi ga sa Harisom Seferovicem i njegovim fudbalskim sposobnostima!!!!
Ne mogu da vjerujem, mi imamo priliku da stvorimo fenomenalnu bazu igraca, a govorimo kako je to pitanje hoce li ti talenti biti na kraju dobri igraci!
A mi ni jedne normalne zamjene nemamo....
Pravda za Papeta!
emir79 je napisao/la:Uzmes knjigu "Ja sam Zlatan" i procitas koliko je to istina. Nije 2 puta spomenuo BIH,i to samo kad je prcao o Sefiku.Dufresne je napisao/la:Nekad davno, otac uzeo svog sina za ruku i dosao u NS BiH i rekao da ima sina, koji igra fudbal, da mu je sin talenat i da bi volio da igra za reprezentaciju BiH...Njemu u savezu rekli, da imaju takvih talenata koliko hoces...
Danas taj igrac spada medju trojicu najboljih igraca na svijetu i zove se Zlatan Ibrahimovic...
Uostalom,Ibrahimovic se rodi ,jednom u 20 godina,a problem je taj,sto ovi danasnji nazovi talenti,svi misle da su Ibrahimovici,pa tako i zglajzaju u reprezentativnoj karijeri.
Evo recimo da su se sredili papiri za Seferovica,je li ti stvarno mislis,da bi on mogao zamjeniti Dzeku ili Ibisevica u slucaju povrede?
Mali Seferovic ima potencijal.Ima brzinu.Ne mislim da ce postati neki super extra napadac svjetskih razmjera,ali barem trenutno nakon Dzeke i Ibisevica,on bi meni bio treci izbor.Barem u ovom trenutku dok ne iskoci neki bolji.
Sto se tice Ibrahimovica i njegove knjige,normalno da se nece skakati sebi u stomak.U Svedskoj je covjek ikona.Sta mislis sta bi bilo da izjavi:Igram za Svedsku samo zbog toga sto me nisu htijeli u Bosni.
Ili recimo uzet cu za primjer hipoteticki receno ti hodas sa Adrijanom Limom i htio si je zeniti,ali niko nije to znao osim tebe i nje.Ona te odbije,ti padnes u depre i ozenis neku drugu,koja ti je eto onako ok,ali ipak koju nebi nikada ozenio da si mogao imati Adrijanu Limu.I da li bi onda ti nakon nekoliko godina,dobijes i djecu sa ovom.Govorio u javnosti eto ozenio sam ovu samo zato sto me nije htijela Adrijana lima,bi ali da ne kazem gdje.Jer bi samim tim potpisao sebi smrtnu presudu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Vjeruj mi da je bas suprotno od toga!Batko je napisao/la:U slucaju Zlatan, niti savez a ni Zlatan nisu pokazali pretjeranog interesa....
Pravda za Papeta!
Bogoti.Dufresne je napisao/la:Vjeruj mi da je bas suprotno od toga!Batko je napisao/la:U slucaju Zlatan, niti savez a ni Zlatan nisu pokazali pretjeranog interesa....
- legenda reala
- Kontakt:
Stanite ljudi vi kažete Seferović neće biti neki igrač svjetskih razmjera, pa koji je to naš reprezentativac igrač svjetskih razmjera
O čemu pričamo jbt. on neće postati kao mi imamo jak napad, imamo Edina, dok Vedad ruku na srce nije taj kalibar(prosječan napadač)
O čemu pričamo jbt. on neće postati kao mi imamo jak napad, imamo Edina, dok Vedad ruku na srce nije taj kalibar(prosječan napadač)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Svako ko je pisao biografsku knjigu,je iznio cijelu itinu. Nema on sebi sta skakati u stomak,ta knjiga je napisana prije godinu dana ako se ne varam. Nema sta da iskace bolji,kad imamo boljeg,a on je Zlatan Muslimovic,a ovaj sto nije u zadnje 2 godine sakupio ni 2-3 gola ,ovdje se pominje kao treca opcija,smjesno do bola,nije on ni 5-ta opcija. Kakav crni potencijal,momci u njegovim godinama igraju standardno u prosjecnim klubovima lige 5,a on bacen u drugu ligu i to u ekipu koja se bori za opstanak. Bolje onda zvati i Zeca.TMovac je napisao/la:emir79 je napisao/la:Uzmes knjigu "Ja sam Zlatan" i procitas koliko je to istina. Nije 2 puta spomenuo BIH,i to samo kad je prcao o Sefiku.Dufresne je napisao/la:Nekad davno, otac uzeo svog sina za ruku i dosao u NS BiH i rekao da ima sina, koji igra fudbal, da mu je sin talenat i da bi volio da igra za reprezentaciju BiH...Njemu u savezu rekli, da imaju takvih talenata koliko hoces...
Mali Seferovic ima potencijal.Ima brzinu.Ne mislim da ce postati neki super extra napadac svjetskih razmjera,ali barem trenutno nakon Dzeke i Ibisevica,on bi meni bio treci izbor.Barem u ovom trenutku dok ne iskoci neki bolji.
Sto se tice Ibrahimovica i njegove knjige,normalno da se nece skakati sebi u stomak.U Svedskoj je covjek ikona.Sta mislis sta bi bilo da izjavi:Igram za Svedsku samo zbog toga sto me nisu htijeli u Bosni.
Ili recimo uzet cu za primjer hipoteticki receno ti hodas sa Adrijanom Limom i htio si je zeniti,ali niko nije to znao osim tebe i nje.Ona te odbije,ti padnes u depre i ozenis neku drugu,koja ti je eto onako ok,ali ipak koju nebi nikada ozenio da si mogao imati Adrijanu Limu.I da li bi onda ti nakon nekoliko godina,dobijes i djecu sa ovom.Govorio u javnosti eto ozenio sam ovu samo zato sto me nije htijela Adrijana lima,bi ali da ne kazem gdje.Jer bi samim tim potpisao sebi smrtnu presudu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Šta, i savez i Zlatan su pokazali pretjeran interes?Dufresne je napisao/la:Vjeruj mi da je bas suprotno od toga!Batko je napisao/la:U slucaju Zlatan, niti savez a ni Zlatan nisu pokazali pretjeranog interesa....
ma ne treba nam seferovic, imamo mi zeca i krstanovica
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Edin Dzeko,Miralem Pjanic,Asimir Begovic i Emir Spahic.legenda reala je napisao/la:Stanite ljudi vi kažete Seferović neće biti neki igrač svjetskih razmjera, pa koji je to naš reprezentativac igrač svjetskih razmjera![]()
![]()
[/quote]Uzmes knjigu "Ja sam Zlatan" i procitas koliko je to istina. Nije 2 puta spomenuo BIH,i to samo kad je prcao o Sefiku.
Evo recimo da su se sredili papiri za Seferovica,je li ti stvarno mislis,da bi on mogao zamjeniti Dzeku ili Ibisevica u slucaju povrede?[/quote]
Ili recimo uzet cu za primjer hipoteticki receno ti hodas sa Adrijanom Limom i htio si je zeniti,ali niko nije to znao osim tebe i nje.Ona te odbije,ti padnes u depre i ozenis neku drugu,koja ti je eto onako ok,ali ipak koju nebi nikada ozenio da si mogao imati Adrijanu Limu.I da li bi onda ti nakon nekoliko godina,dobijes i djecu sa ovom.Govorio u javnosti eto ozenio sam ovu samo zato sto me nije htijela Adrijana lima,bi ali da ne kazem gdje.Jer bi samim tim potpisao sebi smrtnu presudu.[/quote]Svako ko je pisao biografsku knjigu,je iznio cijelu itinu. Nema on sebi sta skakati u stomak,ta knjiga je napisana prije godinu dana ako se ne varam. Nema sta da iskace bolji,kad imamo boljeg,a on je Zlatan Muslimovic,a ovaj sto nije u zadnje 2 godine sakupio ni 2-3 gola ,ovdje se pominje kao treca opcija,smjesno do bola,nije on ni 5-ta opcija. Kakav crni potencijal,momci u njegovim godinama igraju standardno u prosjecnim klubovima lige 5,a on bacen u drugu ligu i to u ekipu koja se bori za opstanak. Bolje onda zvati i Zeca.[/quote]
Ovim si sve rekao, nemoj se uvrijediti, ali nemamo razloga da vodimo dalje ovu diskusiju!
Evo recimo da su se sredili papiri za Seferovica,je li ti stvarno mislis,da bi on mogao zamjeniti Dzeku ili Ibisevica u slucaju povrede?[/quote]
Ili recimo uzet cu za primjer hipoteticki receno ti hodas sa Adrijanom Limom i htio si je zeniti,ali niko nije to znao osim tebe i nje.Ona te odbije,ti padnes u depre i ozenis neku drugu,koja ti je eto onako ok,ali ipak koju nebi nikada ozenio da si mogao imati Adrijanu Limu.I da li bi onda ti nakon nekoliko godina,dobijes i djecu sa ovom.Govorio u javnosti eto ozenio sam ovu samo zato sto me nije htijela Adrijana lima,bi ali da ne kazem gdje.Jer bi samim tim potpisao sebi smrtnu presudu.[/quote]Svako ko je pisao biografsku knjigu,je iznio cijelu itinu. Nema on sebi sta skakati u stomak,ta knjiga je napisana prije godinu dana ako se ne varam. Nema sta da iskace bolji,kad imamo boljeg,a on je Zlatan Muslimovic,a ovaj sto nije u zadnje 2 godine sakupio ni 2-3 gola ,ovdje se pominje kao treca opcija,smjesno do bola,nije on ni 5-ta opcija. Kakav crni potencijal,momci u njegovim godinama igraju standardno u prosjecnim klubovima lige 5,a on bacen u drugu ligu i to u ekipu koja se bori za opstanak. Bolje onda zvati i Zeca.[/quote]
Ovim si sve rekao, nemoj se uvrijediti, ali nemamo razloga da vodimo dalje ovu diskusiju!
Pravda za Papeta!
ibra nikad nije zelio igrati za nas nego samo za svede. za njega bosna ne postoji niti je ikad bio u bosni
- legenda reala
- Kontakt:
Sad ti skačeš sam sebi u stomak Vedad Ibišević je imao isti put kao i on.Potpisan ugovor za jedan veliki klub i na posudbama u drugog ligi Dijon,Achen pa Hofa u trećoj dok se nije probio do Bundeslige i postao to što je danas.I Edin je u njegovim godinama igrao za Teplice, al je napravio pravi potez što je otišao u slabiji klub Lige pet, a ne ko ovi poletio u jače timoveemir79 je napisao/la:Svako ko je pisao biografsku knjigu,je iznio cijelu itinu. Nema on sebi sta skakati u stomak,ta knjiga je napisana prije godinu dana ako se ne varam. Nema sta da iskace bolji,kad imamo boljeg,a on je Zlatan Muslimovic,a ovaj sto nije u zadnje 2 godine sakupio ni 2-3 gola ,ovdje se pominje kao treca opcija,smjesno do bola,nije on ni 5-ta opcija. Kakav crni potencijal,momci u njegovim godinama igraju standardno u prosjecnim klubovima lige 5,a on bacen u drugu ligu i to u ekipu koja se bori za opstanak. Bolje onda zvati i Zeca.
Oni su samo svjetski igrači u našim okvirima, Pjana ima potencijal da možda postane i vani.emir79 je napisao/la:Edin Dzeko,Miralem Pjanic,Asimir Begovic i Emir Spahic.
muslimovica treba zvati jer je po kvalitetu nas 3. napadac, bolji od zeca, adilovica ili krstanovic
Stim sto je Vedo zabijao,gdje god da je posudjen bio,za razliku od vaseg pulena.Tako da ti prica ............legenda reala je napisao/la:Sad ti skačeš sam sebi u stomak Vedad Ibišević je imao isti put kao i on.Potpisan ugovor za jedan veliki klub i na posudbama u drugog ligi Dijon,Achen pa Hofa u trećoj dok se nije probio do Bundeslige i postao to što je danas.I Edin je u njegovim godinama igrao za Teplice, al je napravio pravi potez što je otišao u slabiji klub Lige pet, a ne ko ovi poletio u jače timoveemir79 je napisao/la:Svako ko je pisao biografsku knjigu,je iznio cijelu itinu. Nema on sebi sta skakati u stomak,ta knjiga je napisana prije godinu dana ako se ne varam. Nema sta da iskace bolji,kad imamo boljeg,a on je Zlatan Muslimovic,a ovaj sto nije u zadnje 2 godine sakupio ni 2-3 gola ,ovdje se pominje kao treca opcija,smjesno do bola,nije on ni 5-ta opcija. Kakav crni potencijal,momci u njegovim godinama igraju standardno u prosjecnim klubovima lige 5,a on bacen u drugu ligu i to u ekipu koja se bori za opstanak. Bolje onda zvati i Zeca.
Oni su samo svjetski igrači u našim okvirima, Pjana ima potencijal da možda postane i vani.emir79 je napisao/la:Edin Dzeko,Miralem Pjanic,Asimir Begovic i Emir Spahic.
Sto se tice Pjanica,Dzeke,Begovica i Spahica,velis samo u nasim ocima svijetski igraci,halo bolan,je li se to zayebavas?
ibisevic i spahic su svjetske klase samo na pesu i to kada im stavis sve ocjene na 99. Pjana i asmir bi mogli postat wc igraci ali to jos nisu sigurno. takvi igraci ne igraju u stokeu i fulhamu
Nekad davno, otac uzeo svog sina za ruku i dosao u NS BiH i rekao da ima sina, koji igra fudbal, da mu je sin talenat i da bi volio da igra za reprezentaciju BiH...Njemu u savezu rekli, da imaju takvih talenata koliko hoces...
[/quote]Uzmes knjigu "Ja sam Zlatan" i procitas koliko je to istina. Nije 2 puta spomenuo BIH,i to samo kad je prcao o Sefiku.
Svako ko pise biografiju,sakriti ce ono sto bi mu na bilo koji nacin moze stetiti,ako je to ikako moguce.Tj ako nema previse svjedoka ili dokaza.Sto se tice pozivanja ovoga,pa nebi bilo logike da za nas pored Dzeke i Ibisevica igraju recimo Klas Jan Huntelaar,Mario Gomez...Ali kada nemamo bolje prisiljeni smo poozvati ono najbolje sto imamo.Mislis da bi selektor recimo luksemburga zvao one konobare,bankare...Da ima bolje igrace na raspolaganju,bi al u qurcu.Sto se Zeca tice,pogledaj gdje je Zec igrao u njegovim godinama,a gdje on igra.Ja bi radije pozvao mladjeg Zeca,Djurica ili ovog malog Atajica.
Svako ko pise biografiju,sakriti ce ono sto bi mu na bilo koji nacin moze stetiti,ako je to ikako moguce.Tj ako nema previse svjedoka ili dokaza.Sto se tice pozivanja ovoga,pa nebi bilo logike da za nas pored Dzeke i Ibisevica igraju recimo Klas Jan Huntelaar,Mario Gomez...Ali kada nemamo bolje prisiljeni smo poozvati ono najbolje sto imamo.Mislis da bi selektor recimo luksemburga zvao one konobare,bankare...Da ima bolje igrace na raspolaganju,bi al u qurcu.Sto se Zeca tice,pogledaj gdje je Zec igrao u njegovim godinama,a gdje on igra.Ja bi radije pozvao mladjeg Zeca,Djurica ili ovog malog Atajica.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa ocito da previse igras PESPanda je napisao/la:ibisevic i spahic su svjetske klase samo na pesu i to kada im stavis sve ocjene na 99. Pjana i asmir bi mogli postat wc igraci ali to jos nisu sigurno. takvi igraci ne igraju u stokeu i fulhamu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Crkvice1988, General505, Google [Bot], HariTz, Proximic, UtdBiH21, zikerrz21 i 32 gosta.