Asistencija fantasticna. Jamak nam moze biti najvece pojacanjeSB90 je napisao/la:cudi me da jos niko nije pohvalio jamaka zbog okreta i asistencije za drugi gol danas
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ove godine će nam bit' "kilava dupla".
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Odustalo se od ovoga iz Hrvatske a ovoga slovenca nismo uspjeli dovesti na pozajmicu.Cuo sam da ima jos nekih varijanti za beka ali da i od tog najvjerovatnije nece biti nista.PL BiH -1 je napisao/la:Meni je receno da je za neke igrace rekao da "nije to, to".
Ne moram ja biti u pravu ali ja sam tako cuo. I isto tako sam cuo da nece niko doci. Mada nas "belgijanac" kazu nesto vrti jos uvijek. Ali po pricama ljudi iz kluba nece biti promjena u kadru.
Puno se ne prica. Amar nedaje informacije kao sto se nekad davalo. Bilo je svakakvih planova. Bilo je i igraca "na cekanju" ukoliko Adilovic ode. Ali eto nista se nije desilo ni Eldinov odlazak ni njihov dolazak.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@crown
Znam da izgleda kao da sam se naklatio na E.Colica,medjutim nije mi to namjera.Niko nije bio sretniji od mene kada je dosao iz Veleza,jer je tamo pruzao sasvim dobre partije.Isto tako,niko nece biti sretniji od mene ako on opet dobro zaigra.Hvalicu ga na sva zvona ovde.Cekam,evo vec tri sezone,njegovu dobru partiju nisam vidio.Nazalost.Kazu da je ono jednom razvalio u Mostaru protiv svog Veleza,kada je zabio gol.Nisam odgledao tekmu.To je bilo toliko davno otkad je on dobro igrao,da ce jos malo spadati u one momente "pricaju nam stari kako je to nekad dobro bilo".
Imamo mi kvalitet za uzeti ligu i kup.Tako misli AO i svi ostali.Tako mislim i ja.Nezahvalno je,moguce i ruzno od mene kada pisem da imamo limitiranu ekipu za sampione drzave i za ekipu koja je i na ovoj polusezoni prva.Nazalost,mislim da je to tako samo zato sto smo mi malo manje losi od ostalih ekipa.To nam daje malu prednost,ime kluba i tradicija u ocima drugih daje nam jos jednu malu sirinu i prednost u odnosu na druge.A Amar Osim nam daje ogromni kvalitet i veliku prednost u odnosu na druge klubove.
Nedovoljna minutaza je svakako nestou cemu se slazem s tobom.Da bi igrac mogao pokazati svoj kapacitet u punom obimu potrebno je da ima dovoljan broj minuta na terenu.Juce sam napisao i nabrojao nekoliko igraca koji ukupno nisu igrali minuta kao npr. jedan standardan igrac u nasem timu.To ipak nesto govori.Sto bi Amar Osim rekao,statistika nikada ne laze.Neki igraci su bili najbolji u klubovima iz kojih su dosli,no brojni su primjeri igraca koji se kao takvi nisu najbolje snalazili kada bi igrali u nasem dresu.Da li je u pitanju pritisak koji ovaj klub nosi sa sobom,ili nesto drugo ili trece,nije vazno toliko.
Amar sa ovom ekipom pravi cudo.I on je uvijek potencirao kako ova ekipa u rosteru ima 12-13 igraca koji mogu igrati.Sada smo ostali bez tri od tih 12.Sada on mora izjaviti,kao sto je i izjavio da je doslo vrijeme da ovi ostali pokazu zasto su tu.Slazem se.Ali nominalno,onda,kako opet Amar kaze,mi u ovom trenutku imamo najlosiji roster od momenta otkako je Amar sa nama..Nema karizmaticnog igraca,nema vodje na terenu,nema puno znalaca sa loptom,nema puno brzih igraca,mangupa nema uopste ( pri tome mislim na sportski mangupluk,koji su nekada u ekipi imali Adzem ili Pedja Simic,a bilo ih je jos dosta takvih...ne mislim da je mangupluk ono sto ima Jamak u sebi,ako udari ili gazi protivnicke igrace,ili kada Bogi uzme glavu od borcevog igraca i lupa je od zemlju,ili kada Beslija radi ono sto radi...to je papanluk,to nije mangupluk).Ono sto imamo su borbeni igraci.Dzaba,,mislim da smo kao ekipa limitirani,ali opet smo najblizi tituli.Statistika ne laze.
Krpicemo se na nekim pozicijama sada i jos ce nam trebati sreca da ne bude novih povreda i nekih drugih kazni ili nezeljenih situacija.
Pri tome ocekujemo da nam Kerla i Smajic budu vrh,poslije onih povreda,a da li ce,ne znamo.Ocekujemo da Tomic igra dobro konstantno,a da li on moze biti konstantan,pitanje je.Ocekujemo da dva razlicita igraca sa pozicijama igraju lijevog beka.Da li ce to biti uspjesno,nemamo pojma.Ocekujemo da se mali Hasanovic konacno vrati fudbalu,a hoce li se to tako desiti ne znamo.Ocekujemo da E.Colic konacno malo pocne i da igra lopte,no ne znam sta se vise i da li se oko toga bilo sta i pitamo.Ocekujemo da vidimo zasto je Yoshida uopste i dosao u Zelju.Ocekujemo da nesto zaigra,a da li ce i kakav je uopste,pojma nemamo.Ocekujemo da Jamak bude novi lider na terenu,a da li on to konstantno moze biti,pitamo se.Ocekujemo da Bekric mozda konacno bude malo onaj stari,ali poslije ove plusezone,i to se pitamo hoce li se desiti.Moze a i ne mora.
Ocekujemo...ocekujemo...ocekujemo....
I opet sampioni !!!
Znam da izgleda kao da sam se naklatio na E.Colica,medjutim nije mi to namjera.Niko nije bio sretniji od mene kada je dosao iz Veleza,jer je tamo pruzao sasvim dobre partije.Isto tako,niko nece biti sretniji od mene ako on opet dobro zaigra.Hvalicu ga na sva zvona ovde.Cekam,evo vec tri sezone,njegovu dobru partiju nisam vidio.Nazalost.Kazu da je ono jednom razvalio u Mostaru protiv svog Veleza,kada je zabio gol.Nisam odgledao tekmu.To je bilo toliko davno otkad je on dobro igrao,da ce jos malo spadati u one momente "pricaju nam stari kako je to nekad dobro bilo".
Imamo mi kvalitet za uzeti ligu i kup.Tako misli AO i svi ostali.Tako mislim i ja.Nezahvalno je,moguce i ruzno od mene kada pisem da imamo limitiranu ekipu za sampione drzave i za ekipu koja je i na ovoj polusezoni prva.Nazalost,mislim da je to tako samo zato sto smo mi malo manje losi od ostalih ekipa.To nam daje malu prednost,ime kluba i tradicija u ocima drugih daje nam jos jednu malu sirinu i prednost u odnosu na druge.A Amar Osim nam daje ogromni kvalitet i veliku prednost u odnosu na druge klubove.
Nedovoljna minutaza je svakako nestou cemu se slazem s tobom.Da bi igrac mogao pokazati svoj kapacitet u punom obimu potrebno je da ima dovoljan broj minuta na terenu.Juce sam napisao i nabrojao nekoliko igraca koji ukupno nisu igrali minuta kao npr. jedan standardan igrac u nasem timu.To ipak nesto govori.Sto bi Amar Osim rekao,statistika nikada ne laze.Neki igraci su bili najbolji u klubovima iz kojih su dosli,no brojni su primjeri igraca koji se kao takvi nisu najbolje snalazili kada bi igrali u nasem dresu.Da li je u pitanju pritisak koji ovaj klub nosi sa sobom,ili nesto drugo ili trece,nije vazno toliko.
Amar sa ovom ekipom pravi cudo.I on je uvijek potencirao kako ova ekipa u rosteru ima 12-13 igraca koji mogu igrati.Sada smo ostali bez tri od tih 12.Sada on mora izjaviti,kao sto je i izjavio da je doslo vrijeme da ovi ostali pokazu zasto su tu.Slazem se.Ali nominalno,onda,kako opet Amar kaze,mi u ovom trenutku imamo najlosiji roster od momenta otkako je Amar sa nama..Nema karizmaticnog igraca,nema vodje na terenu,nema puno znalaca sa loptom,nema puno brzih igraca,mangupa nema uopste ( pri tome mislim na sportski mangupluk,koji su nekada u ekipi imali Adzem ili Pedja Simic,a bilo ih je jos dosta takvih...ne mislim da je mangupluk ono sto ima Jamak u sebi,ako udari ili gazi protivnicke igrace,ili kada Bogi uzme glavu od borcevog igraca i lupa je od zemlju,ili kada Beslija radi ono sto radi...to je papanluk,to nije mangupluk).Ono sto imamo su borbeni igraci.Dzaba,,mislim da smo kao ekipa limitirani,ali opet smo najblizi tituli.Statistika ne laze.
Krpicemo se na nekim pozicijama sada i jos ce nam trebati sreca da ne bude novih povreda i nekih drugih kazni ili nezeljenih situacija.
Pri tome ocekujemo da nam Kerla i Smajic budu vrh,poslije onih povreda,a da li ce,ne znamo.Ocekujemo da Tomic igra dobro konstantno,a da li on moze biti konstantan,pitanje je.Ocekujemo da dva razlicita igraca sa pozicijama igraju lijevog beka.Da li ce to biti uspjesno,nemamo pojma.Ocekujemo da se mali Hasanovic konacno vrati fudbalu,a hoce li se to tako desiti ne znamo.Ocekujemo da E.Colic konacno malo pocne i da igra lopte,no ne znam sta se vise i da li se oko toga bilo sta i pitamo.Ocekujemo da vidimo zasto je Yoshida uopste i dosao u Zelju.Ocekujemo da nesto zaigra,a da li ce i kakav je uopste,pojma nemamo.Ocekujemo da Jamak bude novi lider na terenu,a da li on to konstantno moze biti,pitamo se.Ocekujemo da Bekric mozda konacno bude malo onaj stari,ali poslije ove plusezone,i to se pitamo hoce li se desiti.Moze a i ne mora.
Ocekujemo...ocekujemo...ocekujemo....
I opet sampioni !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Sve to stoji što si napisao, ali treba sagledati i sa druge strane.
koga dovesti? Raščića, za kojeg molim Boga samo da je što dalje od Grbavice, Bilbiju na 6 mjeseci, Osmanagića koji dolazi iz Norveške gdje je zbog povrede odigrao 2 utakmice, neke igrače iz Hrvatskih drugoligaša.....? Još i svi hoće da sigurno igraju. Činjenica je da nemamo pare da dovedemo bolje od ovih. Tačnije možemo ih dovesti, ali da im dajemo platu svaki treći mjesec, pa da nam svake polusezone ode 5-6 igrača. Kažeš Čolić ful, jeste, ali je došao kao jedan od najbolji igrača Veleža, Tomić jedan od boljih u GOŠK-u.....Siguran sam da bi ovi igrači bili standardni u bar 10-12 timova naše lige, kao i svaki naš igrač. Siguran sam da svaki naš igrač može igrati u bar 80% timova iz lige, a da bi sad svaki klub uzeo bar 5-6 igrača da im budu prvotimci.
Moje mišljenje je da ne treba dovoditi igrače samo da bi se neko doveo. Ako ne možemo dovesti bolje, onda je bolje ne dovoditi nikog.
koga dovesti? Raščića, za kojeg molim Boga samo da je što dalje od Grbavice, Bilbiju na 6 mjeseci, Osmanagića koji dolazi iz Norveške gdje je zbog povrede odigrao 2 utakmice, neke igrače iz Hrvatskih drugoligaša.....? Još i svi hoće da sigurno igraju. Činjenica je da nemamo pare da dovedemo bolje od ovih. Tačnije možemo ih dovesti, ali da im dajemo platu svaki treći mjesec, pa da nam svake polusezone ode 5-6 igrača. Kažeš Čolić ful, jeste, ali je došao kao jedan od najbolji igrača Veleža, Tomić jedan od boljih u GOŠK-u.....Siguran sam da bi ovi igrači bili standardni u bar 10-12 timova naše lige, kao i svaki naš igrač. Siguran sam da svaki naš igrač može igrati u bar 80% timova iz lige, a da bi sad svaki klub uzeo bar 5-6 igrača da im budu prvotimci.
Moje mišljenje je da ne treba dovoditi igrače samo da bi se neko doveo. Ako ne možemo dovesti bolje, onda je bolje ne dovoditi nikog.
Slazem se .U ovom postu sam pricao samo i iskljucivo o nasoj ekipi.Ja sam potpuno uvjeren u to da politika dovodjenja igraca je jedina ispravna u nasem klubu u odnosu na to kako to drugi klubovi rade.ublehas je napisao/la:Sve to stoji što si napisao, ali treba sagledati i sa druge strane.
Mi jos uvijek svi skupa idemo na divlje,ove druge konkurentske ekipe dovode igrace tako kao sto si ti naveo i ja bi bio nesretan kada bi se i kod nas tako radilo.
Da li ja mislim da treba pojacati nasu ekipu? Apsolutno mislim.Ali samo na pravi nacin,na koji se to radi u zadnje dvije tri godine.Koga dovesti ? Tu zaista nisam toliko pametan.Pametan sam u onom smislu kao i svi drugi po ovom pitanju i jedino svjesno skautiranje pod uslovom da skauting kao takav postoji,moza uraditi pravu stvar.Ovi neki pozivi divljih menadzera,varijante koje se desavaju u drugim klubovima,to je smijesno.Tako je i kod nas bilo do Amara.
Ja mislim da imamo limitiranu ekipu,a ako nema para,nema skautinga,onda i ne ocekujem cudo.No mogao sam se nadati da ce doci do nekog osvjezenja.Opet smo sampioni,to je bitno.Da li opet zelih neke konkretne vizije? To je po pitanju igraca nemoguce.Vise se ne moze sa sigurnoscu reci da bi se jedan igrac iz Veleza koji je tamo najbolji ovde pokazao kao nesto.Moze i ne mora.Isto si u pravu kada pises da bi svaki nas igrac vjerovatno mogao igrati u drugom klubu.Ja tu ne vidim problem.A ako vidim problem u svojoj ekipi,ne mora znaciti da moram ponuditi rjesenje,koje je konkretno.Igraci su kvarna roba,i treba tu plivati bas znalacki.Ne vjerujem da te je zadovoljio moj odgovor,ali eto,ukratko.Pozdrav.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ja sam i dalje mišljenja, da je nama prioritet proizvodnja igrača ako mislimo dići klub na jedan viši nivo. Da svake godine izbacimo 2 igrača iz našeg pogona, dosad bi sastavili tim. Al' ovo opet poteže pitanje trening kampa, internata...Koje ja iskreno više želim, nego novu Grbavicu. Ovako kako se dosad radi, nam omogućuje da dominiramo ovom ligom, koja je malo reći slaba. Što nažalost osjetimo kada izađemo vani i igramo s prosječnim klubovima iz regiona. Iskreno s ovakim uslovima koje mi imamo, i koje mi možemo ponuditi nekom igraču, ne vidim nikoga ko bi bio pojačanje, kad kažem pojačanje, mislim bukvalno na igrača koji donosi prevagu na terenu, a ne prinovi koja služi za zamjenu. Jednostavno nemamo novac za taj tip igrača. Tako da i ne očekujem nešto u ovom prelaznom roku, osim nekog prosječnog beka, koji bi mogao uletiti na Kvesićevo mjesto. Ovo ostalo što imamo je sasvim dovoljno za osvajanje bar jednog trofeja, a vjerujem i oba. A onda u Evropi opet molit Boga, Manitua, Budu...da nam ćelo izvuče nekog ko nas neće nabit.
Razumijem šta kažeš. Slažem se sa većinom. I ja mislim da nam treba bar 7-8 igrača da bi bili iole ozbiljna ekipa u nekim evropskim okvirima. Da prolazimo neka pretkola na kvalitet, a ne na sreću ili splet okolnosti, ali je činjenica da treba da idemo mic po mic da bi to ostvarili. Tačnije nije da treba, ali nažalost nemamo drugih mogućnosti. Meni je bitno da svake godine napredujemo. Volio bi i ja da je to svake godine bar za 50%, ali situacija je takva da se moramo zadovoljiti i sa 1% godišnje. Bitno je da se ide naprijed i da se stvara zdrava osnova. Ostalo je samo stvar nadogradnje.....aBd doći će i to vrijeme.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Da li neko moze da mi posalje sliku grba kluba u sto boljoj rezoluciji radi se o jednom projektu za sve klubove?
link posaljite u pm Hvala
link posaljite u pm Hvala
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ja sam misljenja da mi proizvodimo igrace i ovakvom stanju kakvom jesmo ali nemamo uslova da ih zadrzimo.Recimo da smo zadrzali Bubu, Stilu, Viscu, Cocu, Kambera, Jahu,Vrsajevica, Zukanovica, Sehu.... e stvarno mi se neda dalje nabrajat a namjerno sam izostavio Dzeku isl.I zamisli na ovu ekipu dodas jos ove igrace koliko bi bili jaki za nase uslove .voltron30 je napisao/la:Ja sam i dalje mišljenja, da je nama prioritet proizvodnja igrača ako mislimo dići klub na jedan viši nivo. Da svake godine izbacimo 2 igrača iz našeg pogona, dosad bi sastavili tim. Al' ovo opet poteže pitanje trening kampa, internata...Koje ja iskreno više želim, nego novu Grbavicu. Ovako kako se dosad radi, nam omogućuje da dominiramo ovom ligom, koja je malo reći slaba. Što nažalost osjetimo kada izađemo vani i igramo s prosječnim klubovima iz regiona. Iskreno s ovakim uslovima koje mi imamo, i koje mi možemo ponuditi nekom igraču, ne vidim nikoga ko bi bio pojačanje, kad kažem pojačanje, mislim bukvalno na igrača koji donosi prevagu na terenu, a ne prinovi koja služi za zamjenu. Jednostavno nemamo novac za taj tip igrača. Tako da i ne očekujem nešto u ovom prelaznom roku, osim nekog prosječnog beka, koji bi mogao uletiti na Kvesićevo mjesto. Ovo ostalo što imamo je sasvim dovoljno za osvajanje bar jednog trofeja, a vjerujem i oba. A onda u Evropi opet molit Boga, Manitua, Budu...da nam ćelo izvuče nekog ko nas neće nabit.
Naprave i drugi igraca ali je to slucajan produkt i nije u ovlikom broju kao sto je kod nas.E sad se postavlja pitanje sta bi bilo da imamo uredjen kamp i da klub stipendira onu dijecu koja nemaju para.Koliko bi imali igraca koji su u stanju igrati barem prosjecnu ulogu u evropskim okvirima?! Koliko bi igracki odmakli drugim ekipama u ligi, dupla kruna bi bila svake godine a sve drugo iznenadjenje.
Takvo ulaganje je ulaganje u buducnost i nema fule, kamp je nesto sto bi trebao biti prioritet za opsti razvoj kluba.Ovako kako je sada mozemo se varakati i narednih 10 godina ali cemo biti tu gdje jesmo sada.
Ja bi halalio i titulu i dvije i kup i sve za taj neki kamp jer znam da bi za nekih 3-4 godine neke stvari dosle na svoje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
Ne znam zasto spominjemo "dominaciju" kada imamo samo dva boda prednosti koje smo izborili u 90. minuti zadnje utakmice jesenjeg dijela golom iz penala.. Dominacija je ono sto Dinamo radi u Hrvatskoj a mi smo jos daleko od toga.. Varamo se ako mislimo da cemo lahko do titule i bilo kakva arogantnost i opustenost nas mogu kostati i mogu nam se odbiti od glavu pogotovo sto necemo moci racunati na dvojicu, mozda i najzasluznijih, igraca kod osvajanja zadnje duple krune Zebu i Kvesica.. Moramo cvrsto stajati na zemlji i vjerovati da ce Amar odraditi posao onako kako smo to i navikli od njega jer Amar je trenutno nase najubojitije oruzje i jedina moguca prevaga kada je borba za titulu u pitanju.. Sto se tice same ekipe mislim da odavno nismo imali ogranicenije igrace kada je u pitanju induvidualni kvalitet.. O klupi da ne govorim.. 4-5 igraca je vrijedno pomena.. Ostalo mrtvi prosjek..
edit: mali Rijad Bajic bi mogao biti pozitivno otkrovljenje na proljece ako dobije sansu.. Trenutno mu mjesto zauzima cesto pominjani E.Colic koga nema potrebe puno komentarisati jer je antitalenat za fudbal.. Ako Bajic ne dobije odredjenu minutazu onda se ne trebamo cuditi ako odluci da na kraju sezone promjeni sredinu..
edit: mali Rijad Bajic bi mogao biti pozitivno otkrovljenje na proljece ako dobije sansu.. Trenutno mu mjesto zauzima cesto pominjani E.Colic koga nema potrebe puno komentarisati jer je antitalenat za fudbal.. Ako Bajic ne dobije odredjenu minutazu onda se ne trebamo cuditi ako odluci da na kraju sezone promjeni sredinu..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 feb 2013, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- SarajlijaTM
Nemoj tako,imamo 2 boda prednostichampions1921 je napisao/la:Ne znam zasto spominjemo "dominaciju" kada imamo samo bod prednosti koji smo izborili u 90. minuti zadnje utakmice jesenjeg dijela golom iz penala.. Dominacija je ono sto Dinamo radi u Hrvatskoj a mi smo jos daleko od toga.. Varamo se ako mislimo da cemo lahko do titule i bilo kakva arogantnost i opustenost nas mogu kostati i mogu nam se odbiti od glavu pogotovo sto necemo moci racunati na dvojicu, mozda i najzasluznijih, igraca kod osvajanja zadnje duple krune Zebu i Kvesica.. Moramo cvrsto stajati na zemlji i vjerovati da ce Amar odraditi posao onako kako smo to i navikli od njega jer Amar je trenutno nase najubojitije oruzje i jedina moguca prevaga kada je borba za titulu u pitanju.. Sto se tice same ekipe mislim da odavno nismo imali ogranicenije igrace kada je u pitanju induvidualni kvalitet.. O klupi da ne govorim.. 4-5 igraca je vrijedno pomena.. Ostalo mrtvi prosjek..
Fazon je u tome da smo mi i dalje najbolji od najgorih ko sto se kaze,po meni tu jedino borac moze da priprijeti,ostali slabo,jufkice ce same sebe da eliminisu po obicaju.
A ako se dobro sjecam,ekipa koja je pritisla siroki i donijela u zadnjoj tekmi jesenju titulu je osim kvese ista,cemu drama.
Mi smo ionako limitirani za evropu,fazon je samo u tome ko ce zauzeti bolju poziciju na kraju i imati bolji zrijeb da bi uzeo vise para od evrope.
Ja sam opet drugacijeg misljenja nego vecina vas,a zasto,kad smo imali ekipu za koju smo mislili da moze nesto uraditi nakon sezone u evropi,ispali smo i popusili foru. Sad kad smo svi skepticni,cak imamo mogucnost da budemo nosioci ako uzmemo titulu,mozda i da sta vise uradimo i jadovima okolo zacepimo usta,a uzmemo bolju pinku. Sve ce ovo doci na svoje...
- champions1921
Ispravio
.. Samo sam zelio istaci da se ne treba opustati i podcjenjivati druge jer je po meni jedino Amar faktor koji nas izdvaja iznad te "konkurencije".. Ipak igraci na terenu trebaju provesti u djelo njegove zamisli.. Vidjet cemo koliko su to oni u stanju.. Nadati se najboljem..
BUDI ŽELJO !!!
Protiv Zalgirisa jucer igrao ovaj sastav :
Antolovic, B.Colic, Stanic, Bogicevic,Kerla, Svraka,Zolotic, Selimovic,Adilovic,Jamak,Bekric.
Mislim da ce ovaj sastav pocinjati i vecinu utakmica u 2.dijelu sezone a i nemamo jaci , mozda bi samo Vasilic mogao upasti umjesto Bogija ali nadam se da se Bogi popravio u odnosu na proslu polusezonu.
Jos da kazem za one koji nisu culi da su strijelci jucer bili Adilovic i Selimovic.
Antolovic, B.Colic, Stanic, Bogicevic,Kerla, Svraka,Zolotic, Selimovic,Adilovic,Jamak,Bekric.
Mislim da ce ovaj sastav pocinjati i vecinu utakmica u 2.dijelu sezone a i nemamo jaci , mozda bi samo Vasilic mogao upasti umjesto Bogija ali nadam se da se Bogi popravio u odnosu na proslu polusezonu.
Jos da kazem za one koji nisu culi da su strijelci jucer bili Adilovic i Selimovic.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa koliko mogu da vidim mi najmanje podcijenjujemo konkurenciju.....navijači tu i tamo, ali više igrači i stručni štab pitara, borca i čelika najavljuju titulu od nas.champions1921 je napisao/la:Ispravio.. Samo sam zelio istaci da se ne treba opustati i podcjenjivati druge jer je po meni jedino Amar faktor koji nas izdvaja iznad te "konkurencije".. Ipak igraci na terenu trebaju provesti u djelo njegove zamisli.. Vidjet cemo koliko su to oni u stanju.. Nadati se najboljem..
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Slažem se. Zato i jesmo najbolji ovih godina, I mi i igrači smo najmanje u oblacima, ali je to malo počelo izmicati kontroli i zbog toga je bolje spriječiti u startu. Prije ovih poraz au pripremama svi ssu već upisivali duplu što nije bio slučaj prethodnih sezona. Titula ove godine bi nam bila i najvažnija od ovih do sada. To je zbog toga što imamo šanse da budemo nosioci. To ne mora ništa značiti ali daje veće šanse da se prođe prva prepreka i da se obezbjedi minimum 6 tekmi u Evropi od čega je jedna play off za EL. Zarada može biti dosta veća i može napraviti još veću razliku između nas i konkurencije ovdje. Sa druge strane pitari ako osvoje imaju još veće šanse (mislim da imaju veći koeficijenet za nijansu) da budu nosioci što bi njima dalo priliku da nas i prestignu. Zbog toga se važnost titule duplicira i zbog toga mi je žao što se nismo bar malo pojačali, mada i ja mislim da opet imamo najveće šanse. Mnogi još i raspored nama pripisuju a to baš i nije tako kad se malo bolje pogleda jer gostujemo sličnim ekipama i mi i oni a oni imaju Gradinu u gostima što izjednačava broj domaćih i na strani utakmica. Kad pogledam opet sastave ostalih ekipa i pojačanja moglo bi biti da nama bude lakše ali i ne mora. Zavisit će od mnogo faktora forme, momenta igranja, vremenskih uslova i da ne pehiram povreda i sl.ublehas je napisao/la:Pa koliko mogu da vidim mi najmanje podcijenjujemo konkurenciju.....navijači tu i tamo, ali više igrači i stručni štab pitara, borca i čelika najavljuju titulu od nas.champions1921 je napisao/la:Ispravio.. Samo sam zelio istaci da se ne treba opustati i podcjenjivati druge jer je po meni jedino Amar faktor koji nas izdvaja iznad te "konkurencije".. Ipak igraci na terenu trebaju provesti u djelo njegove zamisli.. Vidjet cemo koliko su to oni u stanju.. Nadati se najboljem..
- champions1921
Neka tako i ostane.. Samo u dosta postova nalijecem na termine tipa "dominiramo", "prosetati cemo se ligom", "siguran sam da cemo osvojiti titulu", itd.. Mozda ja ne znam nesto sto drugi znaju ali niti mislim da dominiramo niti da cemo se prosetati ligom a nadam se da cemo je osvojiti.. Svi ce gristi protiv nas maksimalno jer imaju motiv vise-igraju protiv sampiona, dok mi imamo manje-vise prosjecnu ekipu koja je osvojila sve sto moze u ovoj ligi i kojoj ce biti tesko nalaziti motiv iz kola u kolo.. Cesto do ekipe dodje atmosfera koja vlada u javnosti i cesto moze uticati na njihovu motivaciju i igru.. Tu se jedino oslanjam na Amara jer je majsor u takvim situacijama.. Moramo ostati cvrsto na zemlji..ublehas je napisao/la:Pa koliko mogu da vidim mi najmanje podcijenjujemo konkurenciju.....navijači tu i tamo, ali više igrači i stručni štab pitara, borca i čelika najavljuju titulu od nas.champions1921 je napisao/la:Ispravio.. Samo sam zelio istaci da se ne treba opustati i podcjenjivati druge jer je po meni jedino Amar faktor koji nas izdvaja iznad te "konkurencije".. Ipak igraci na terenu trebaju provesti u djelo njegove zamisli.. Vidjet cemo koliko su to oni u stanju.. Nadati se najboljem..
BUDI ŽELJO !!!
Džeko u humanitarnoj misiji
http://fkzeljeznicar.ba/dzeko-u-humanit ... siji/4357/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/dzeko-u-humanit ... siji/4357/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Sve se nesto kurcimo a nismo u stanju naci beka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.