a cuj , kako zabije lijevom nogom
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

City je odron od ekipe, pa i Vrbanjusa ih dobije.. Kakve veze ima konstatacija da je TRENUTNI PRVAK EVROPE ?Toxicity je napisao/la:A što se tiče uzvrata (iako ima do njega još), ako smo uspjeli nadigrati Citya u obje utakmice koji je trenutni prvak Engleske, ne vidim razloga da to isto ne uradimo sa Unitedom. Prilika će biti, prilike se moraju iskoristiti, u suprotnom Van Persie i ekipa ovaj put neće biti milostivi kao na SB.
Ma, to ne može iz dva razloga...Harrison je napisao/la:Ti napadaci bi nam dobro dosli, ali ko znam, mozda ovi nasi i prorade u nastavku sezone. Mozda ne bi bilo lose probati igrati i sa Benzemom i Higuainom. Imali bi vise prostora u napadu, ali to znaci da bi se moralo igrati samo sa jednim zadnjim veznim. Sto znaci Khedira na klupu. Na SB to ne bi bio problem.
raul-zakon je napisao/la: A evo, čitam i da se sprema ponuda za onog Barcinog, Delofeu, kako li...? Što bi to bilo zanimljivo...
mandraX je napisao/la:raul-zakon je napisao/la: A evo, čitam i da se sprema ponuda za onog Barcinog, Delofeu, kako li...? Što bi to bilo zanimljivo...
Real Madrid je stariji od Khedire i nema tu mjesta rijeci posteno-neposteno. Khedira jeste odlican igrac, ali je spor. I cesto ide naprijed i ostavlja prazninu iza sebe. A ide naprijed jer gore nema nikog. Svi su negdje po bokovima. Zato mislim da bi bilo dobro gurnuti od pocetka i Benza i Pipitu u sami spic. Vjerujem da bi bili jedno 30% opasniji u napadu. Na SB se tako moze protiv bilo koje ekipe na svijetu.raul-zakon je napisao/la:Harrison je napisao/la:Ma, to ne može iz dva razloga...
Prvi, nepošteno je prema Khediri, jer je strašan igrač i nije zaslužio klupu. A drugi si i sam naveo, moglo bi samo na SB, ali i to ne sa svakim protivnikom.
Ah, evo, sjetih se i trećeg.![]()
Trkački bi izgubili MNOGO, jer ova njemačka mašina trči UBJEDLJIVO NAJVIŠE kod nas. On je motorna snaga ovog Reala. Na kraju, neko mora trčati za XA i MO...

Harrison je napisao/la:![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.