Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 feb 2013, 12:00

"If anyone can pull it back, it's us"
- Steven Gerrard

slika

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 15 feb 2013, 12:25

Što se tiče pojačanja treba nam jedan Winger koji može igrati na obe strane, a pravi za to ja mislim da je Mertens, pomeni je on najjači igrač PSV-a, drugo treba nam štoper kvalitetan i po mogućnosti mlad ( Shako i Williams ili onaj mladi iz Italije što se je spominjao nije slab ali ne mogu se sjetiti imena ? ) i treba nam Eriksen podhitno jer fali nam jedan takav igrač koji u odlučujućem trenutku kad je gužva zna fino asistirati a ponekad i zabiti gol, znači sjeo bi nam ko budali šamar što je prije neko napisao, jedino ako će Cou na toj poziciji igrati ali još je on mlad za klasičnu 10-ku za koje 2-3 godine bi bio idealan za tu poziciju, tek mu je 20-a, i kao što je isto neko prije napisao da nam treba zadnji vezni to se isto slažem jer imamo samo Lucasa na toj poziciji i kad ga treba odmoriti kao sad protiv Zenita uskače Allen i vidjeli smo kako to izgleda :D, a i nije u nekoj formi baš Lucas, tu bi nam dobro došao Diame koji je prava igračina, najviše liči na Yayu Tourea, stvarno predobar igrač i nebi bio pretjerano skup kakvih 10m max i on i Lucas bi se mogli mijenjati, jer u ovoj filozofiji fudbala koju preferira BR je najvažnije imati dobrog defanzivnog veznjaka i tu treba imati dva kvalitetna igrača koja se mogu mijenjati ( Lucas, Diame). Sa ovim pojačanjima bi sigurno izborili jedno od 4 mjesta koja vode u LP. Da zaboravio sam malog Incea koji bi za 6m došao, nije puno a nije slab igrač a tek mu je 20-a :D. Toliko od mene i od mojih transfera :D
Zadnja izmjena: SGLS, dana/u 15 feb 2013, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 feb 2013, 12:27

Možda se do kraja sezone otkrije još koji talenat. Što se mene tiče možemo odmah kupiti Umtitea iz Lyona i prebaciti ga na krilo. :mrgreen:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 15 feb 2013, 12:38

Metro je objavio vijest kako smo u Januaru slali ponudu za Balazsa Dzsudzsaka. Ponuda je odbijena pa smo krenuli po Coutinha.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 feb 2013, 12:50

Šta ćemo sa Svonsijem? Baš nam ne leže. Prošle godine kući 0:0, i u zadnjem kolu izgubilo 1:0. Ove godine u gostima 0:0, pa nas izbaciše iz kupa. Bio bi red da ih sada i uzmemo. :lol:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 15 feb 2013, 12:57

Carlo je napisao/la:@rokfeler illuminati, nikad čuo ni za jednog igrača od tih nekih talenata :mrgreen: :mrgreen:
Vjeruj mi drug, ovaj Corchia će završiti u nekom velikom klubu. Brz igrač, sa odličnom tehnikom i u Sošou trči k'o budala gor' dol'. Smijem se kladiti kad bi se našla kakva statistika, da je po toj strani Sošo primio najmanje golova. Iako su loši, on im je svjetla tačka. Slično k'o Luke Shaw u S'hamptonu, samo da je ovaj stariji i već sada potaman da ide u veći klub, 22 godine. Otiće siguran sam u Serie A, jer vodi porijeklo od tamo (inače igra za Francusku U21), kakav Napoli, Milan, Inter ili Roma. Juventusu ne treba desni bek.

Grenier je neko sa kim je Lyon sve one bačene pare na Gourcuffa upolovio. Yoann je plaćen 22 miliona eura, a to sad izgleda kao 11 ili malo više, jer ga je Clement i više nego nadomjestio. Ima odlične duge lopte, zna odigrati na prvu, prvom umije otvoriti prostor suigraču, puno trči, ja ne volim igrače koji ne trče puno. Dugim loptama gadja u glavu, valjda zbog toga izvodi i slobodnjake više nego dobro.

Svaka ekipa koja gaji lijep fudbal treba jednog Greniera. Sjajan igrač.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 feb 2013, 13:22

Henderson je napisao/la:Volio bih samo da znam šta to po vama još Brendan treba da uradi pa da shvatite da je on glavni krivac za loše rezultate? Taj čovjek nije ni legenda kluba pa da kažeš imamo obraza, zadužio nas je i treba mu pružiti još jednu šansu.
Pet utakmica bez pobjede, drugi put ove sezone, 9-to mjesto, ispadanje iz sva tri kupa, loši transferi ... sve je to izgleda malo.
nisam ga zelio vidjeti na klupi Liverpoola, iz mnogo razloga, ali u ovom trenutku bi bila glupost dati mu otkaz, jer previse menagera smo promijenili u zadnje vrijeme i to nam nije donijelo nista dobro, i samo nam treba da otjeramo BR-a pa da novi menager koji ce otjerati igrace koje je doveo BR, a dovesti neke druge polovnjake, jer mi love za bolje nemamo, tj vlasnici ne daju...BR je mlad menager koji je doveden na duzi period, i on pravi ekipu za buducnost i ne moze mu se suditi nakon jedne sezone...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 15 feb 2013, 14:52

Dobra :lol:

slika
Nad nama nebo ima da gori!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 15 feb 2013, 14:59

Don’t Blame Brendan Rodgers For Liverpool’s Inconsistency Pleads Jamie Carragher

"We have to get out of this mini slump we’re in quickly", the defender told his club’s official site.
"It’s not been Brendan Rodgers’ problem, consistency has been a problem here for a few years now."
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 15 feb 2013, 15:10

neurofunk je napisao/la:Don’t Blame Brendan Rodgers For Liverpool’s Inconsistency Pleads Jamie Carragher

"We have to get out of this mini slump we’re in quickly", the defender told his club’s official site.
"It’s not been Brendan Rodgers’ problem, consistency has been a problem here for a few years now."
Pa i jeste tako,zadnjih godina.Valjda u skorijoj buducnosti uspjemo ispraviti to
"You'll Never Walk Alone"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 feb 2013, 16:14

neurofunk je napisao/la:Don’t Blame Brendan Rodgers For Liverpool’s Inconsistency Pleads Jamie Carragher

Konacno neko stisnuo mudo da kaze sta se desava,ko ce drugi nego Carra ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 feb 2013, 16:23

Bog ti dao svako dobro, sad su počeli izmišljati izgovore da nakon jedne sezone ne treba suditi menadžeru. Nakon prvih pet kola bilo je sačekajte polusezonu, nakon 10 kola sačekajte januarski prelazni rok, nakon januara bila je priča sačekajte da se sezona završi pa ćemo onda sumirati rezultate, a nakon što se sezona završi daj mu još jednu sezonu. Kao da je sve to malo?

Watford od 24 November 2008 do 5 June 2009 32 13 7 12 40.63 %
Reading od 5 June 2009 do 16 December 2009 23 6 6 11 26.09 %
Swansea City od 16 July 2010 do 1 June 2012 96 43 20 33 44.79 %
Liverpool od 1 June 2012 Present 41 17 11 13 41.46 %

Kao da on zna bolje, pa za njega je ovih 41.46 % pobjeda uspjeh. :roll:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 feb 2013, 16:31

Brendan Rodgers has confirmed Daniel Sturridge is fit to play against Swansea this weekend 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

vulkan
Kontakt:

Post Postao/la vulkan » 15 feb 2013, 16:33

Henderson je napisao/la:Bog ti dao svako dobro, sad su počeli izmišljati izgovore da nakon jedne sezone ne treba suditi menadžeru. Nakon prvih pet kola bilo je sačekajte polusezonu, nakon 10 kola sačekajte januarski prelazni rok, nakon januara bila je priča sačekajte da se sezona završi pa ćemo onda sumirati rezultate, a nakon što se sezona završi daj mu još jednu sezonu. Kao da je sve to malo?

Watford od 24 November 2008 do 5 June 2009 32 13 7 12 40.63 %
Reading od 5 June 2009 do 16 December 2009 23 6 6 11 26.09 %
Swansea City od 16 July 2010 do 1 June 2012 96 43 20 33 44.79 %
Liverpool od 1 June 2012 Present 41 17 11 13 41.46 %

Kao da on zna bolje, pa za njega je ovih 41.46 % pobjeda uspjeh. :roll:
tako je... treba otjerati BR, moramo dovesti drugog trenera, ali prije toga moramo imati pregled svih statistika, i ako negdje bude ispod nekog statistickog parametra odmah otkaz, nismo ni mi vise budale da tolerisemo lose statisticke pokazatelje..
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 15 feb 2013, 16:36

joj jeste tema postala pravo dosadna i glupa zbog tih prepucavanja u vezi Rodgersa, on je sigurno doveden da bude menadzer LIverpoola na duge staze i od njega niko nije ocekivao odmah plasman u top 4 sto je i veoma tesko kada imamo United, City, Totenham, Arsenal, Chelsea koji imaju izgradjene ekipe i formirane igrace dok je Rodgers od predhodnika dobio 2 WC igraca i 3-4 onako solidna igraca koji mogu postati WC a ostalo je sve prsjek za timove sa sredine tabele covjek je rekao da mu treba 3-4 prelazna roka da bi izgradio ovu ekipu i doveo igrace po svom ukusu i one koji se uklapaju u njegov sistem igre prerano smo ga poceli osudjivati i prizeljkivati njegovu smjenu siguran sam da nam to nebi nista dobroga donijelo jer bi i svaki sledeci menadzer koji bi naslijedio Rodgersa gledao da rasproda sve sto je on doveo i dovodio neka svoja pojacanja i opet bi mi cekali da se oni uigraju i priviknu na njegov sistem rada i treniranja i po obicaju bi vec do januara zaostajali 10-ak bodova do LP i opet bi prizeljkivali smjenu i tako u krug.
Ja vjerujem da se sa Brendanom mozemo vratiti na pobjednicke staze i biti ponovo stari LIverpool pred kojim su svi timovi drhtali

Rodgers confirms Daniel Sturridge will be fit for the weekend.
Rodgers on whether Coutinho could start v Swansea: "He is certainly in my thinking."
LIVERPOOL FC

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 feb 2013, 16:40

BR ce biti tu jos jednu sezonu, u to nema sumnje, ma kako god da se zavrsi ova sezone. FSG veruje u njega i njhove politike se delimicno poklapaju kada su u pitanju mladi igraci, a i filozofija BR i ideja je zaista ohrabrujuca. ALI, jedno je imati ideju, a drugo je sprovesti u delo.

BR je imao dosta gresaka ove sezone u nekim taktickim zamislima, najvise se iznerviram kada vidim neku sablonsku izmenu koja nista ne promeni na terenu, ali isto tako ima dosta pozitivnih stvari, igra tima je postala fluentlija, igramo taj presing na zadnju liniju koji je u modernom fudbalu postao poptuno normalan, mislim da Suarez ima najvise oduzetih lopti u poslednjoj trecini u ligi. Dolaskom Staridza i Coutinha obavljen je odlican posao, jedan je mlad talentovan momak koji moze odmah u prvu, a Staridz me je prijatno iznenadio svojom igrom u polju, jer sam verovao da nece biti toliko dobro pojacanje, grdno sam se prevario. Sebican je dosta bio u Celsiju, a ovde sa Suarezom kombinuje fantasticno, njihova "telepatska" veza je sjajna, razumevanje na terenu neverovatno.

E sada rezultati ove sezone. Manje vise ocekivani kada pogledamo kostur tima, koji cine neki iskusni igraci, ali gde isto tako ima dosta mladih igraca, da ne kazem klinaca. Problem je neiskustvo i mentalno padanje kada se primi gol. Da ne pricamo o tome da L'pool poslednjih godina ima gubitnicki mentalitet i da cak i sjajnom igrom nmg da kompenzuju dobrim rezultatom. Glava je tu problem, najgore sto i najiskusniji igrac padaju, a to je jos veci problem. A najveci problem u svemu tome jeste nesposobnost BR da ih motivise, on jednostavno kada gubimo na poluvremenu ne zna da ih vrati u kolosek. Mislim da smo se samo jednom vratili u mec, ona utakmica sa WH-om, ostale smo sve gubili kada primimo gol.

Dosta faktora treba da se poklopi sledece sezone pa da se ovaj tim bori za LS. Ja ni ove sezone nisam ocekivao borbu za LS pored ovakvog Tottenhama, Celsija, Manchesterovaca i Arsenala, a tu je uleteo i Everton, ali isto tako nisam ocekivao ovako lose rezultate na svim frontovima.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 15 feb 2013, 18:04

zasto bi se dovodio mlad tener, mladi igraci, i stvarao plan za buducnost, ako ce se on otpustiti nakon jedne sezone, nezz jel iko napravio nesto za tako kratko vrijeme, pogotovo u ovako nestabilnom klubu
da su htjeli, fsg bi doveo louisa van gaala(koji je zelio preuzeti lvpool) ili cruyffa. jos na pocetku su mnogi govorili da mu treba sezona (minimalno) da napravi nesto, medju kojim sam i ja. stalne promjene ne pomazu ni cheseaju a kamoli nama

mislim da nam obavezno treba zamjena za lucasa, ili da henda prekomanduje u odbrambenog veznog, sto mislim da moze jako dobro igrati. ako ce se dovoditi mladi igraci, trebalo bi dovoditi 23/4 godisnjake koji su koliko toliko (sturridge npr)izgradjeni da ne moramo cekati 2-3 god da nesto pokazu.
rockfeller je predlozio par igraca koji mi se svidjaju, samo je nas skauting tim na drugoj adresi. sta mislite mozemo li im nekako poslat prijedloge
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 15 feb 2013, 18:07

Sinoc uzas majkemi sta se desava bgm nesto nije uredu? :roll:
P.S. ne provociram bgm nego mi malo cudno...
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 feb 2013, 18:08

Jedan od razloga zbog kojih bi volio da Rodgers ostane trener, jeste zbog @Hendersona - pa makar ispali u Championship. :mrgreen:

@DevilS - 300% sam siguran da nisi gledo utakmicu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Cavani
Kontakt:

Post Postao/la Cavani » 15 feb 2013, 18:09

Stvaranje ekipe je proces,koji nakon određenog vremena može dati rezultate ,mislim da nas je Rodgers s dosta stvari pozitivno iznenadio , naravno da njegov mandat mora imati i uspone i padova , trebamo se sjetiti i onih ubijanja malih ekipa na Anfieldu , protiv kojih se King nije baš proslavio , dok se Rodgers nije proslavio protiv timova iz gornjen dijela tabele, ali ono čime Rodgers pokazuje da je trener jest to da je uz njega Suarez zabio 17 ligaških pogodaka, a u Kingovo doba mislim nekih 5 do ovog kola , dalje znamo na što je ličio Henderson u Kingovo doba , a vidimo na što liči sada na sasvim solidnog igrača , Enrique je ponovno proigrao , Downing daje po koji bljesak , i to je ono bitno . Rodgersa treba ostaviti da radi svoj posao , a Suarez će sam pobijediti Zenit u četvrtak , jer je to takav mentalitet , samo mu ponovno treba koncentacija na nivou , a imao je je cijelu sezonu , a teško je je imati na - 5 ili koliko već :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.