- Steven Gerrard"If anyone can pull it back, it's us"

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Steven Gerrard"If anyone can pull it back, it's us"
Vjeruj mi drug, ovaj Corchia će završiti u nekom velikom klubu. Brz igrač, sa odličnom tehnikom i u Sošou trči k'o budala gor' dol'. Smijem se kladiti kad bi se našla kakva statistika, da je po toj strani Sošo primio najmanje golova. Iako su loši, on im je svjetla tačka. Slično k'o Luke Shaw u S'hamptonu, samo da je ovaj stariji i već sada potaman da ide u veći klub, 22 godine. Otiće siguran sam u Serie A, jer vodi porijeklo od tamo (inače igra za Francusku U21), kakav Napoli, Milan, Inter ili Roma. Juventusu ne treba desni bek.Carlo je napisao/la:@rokfeler illuminati, nikad čuo ni za jednog igrača od tih nekih talenata![]()
nisam ga zelio vidjeti na klupi Liverpoola, iz mnogo razloga, ali u ovom trenutku bi bila glupost dati mu otkaz, jer previse menagera smo promijenili u zadnje vrijeme i to nam nije donijelo nista dobro, i samo nam treba da otjeramo BR-a pa da novi menager koji ce otjerati igrace koje je doveo BR, a dovesti neke druge polovnjake, jer mi love za bolje nemamo, tj vlasnici ne daju...BR je mlad menager koji je doveden na duzi period, i on pravi ekipu za buducnost i ne moze mu se suditi nakon jedne sezone...Henderson je napisao/la:Volio bih samo da znam šta to po vama još Brendan treba da uradi pa da shvatite da je on glavni krivac za loše rezultate? Taj čovjek nije ni legenda kluba pa da kažeš imamo obraza, zadužio nas je i treba mu pružiti još jednu šansu.
Pet utakmica bez pobjede, drugi put ove sezone, 9-to mjesto, ispadanje iz sva tri kupa, loši transferi ... sve je to izgleda malo.
Pa i jeste tako,zadnjih godina.Valjda u skorijoj buducnosti uspjemo ispraviti toneurofunk je napisao/la:Don’t Blame Brendan Rodgers For Liverpool’s Inconsistency Pleads Jamie Carragher
"We have to get out of this mini slump we’re in quickly", the defender told his club’s official site.
"It’s not been Brendan Rodgers’ problem, consistency has been a problem here for a few years now."
Konacno neko stisnuo mudo da kaze sta se desava,ko ce drugi nego Carraneurofunk je napisao/la:Don’t Blame Brendan Rodgers For Liverpool’s Inconsistency Pleads Jamie Carragher
"We have to get out of this mini slump we’re in quickly", the defender told his club’s official site.
"It’s not been Brendan Rodgers’ problem, consistency has been a problem here for a few years now."
tako je... treba otjerati BR, moramo dovesti drugog trenera, ali prije toga moramo imati pregled svih statistika, i ako negdje bude ispod nekog statistickog parametra odmah otkaz, nismo ni mi vise budale da tolerisemo lose statisticke pokazatelje..Henderson je napisao/la:Bog ti dao svako dobro, sad su počeli izmišljati izgovore da nakon jedne sezone ne treba suditi menadžeru. Nakon prvih pet kola bilo je sačekajte polusezonu, nakon 10 kola sačekajte januarski prelazni rok, nakon januara bila je priča sačekajte da se sezona završi pa ćemo onda sumirati rezultate, a nakon što se sezona završi daj mu još jednu sezonu. Kao da je sve to malo?
Watford od 24 November 2008 do 5 June 2009 32 13 7 12 40.63 %
Reading od 5 June 2009 do 16 December 2009 23 6 6 11 26.09 %
Swansea City od 16 July 2010 do 1 June 2012 96 43 20 33 44.79 %
Liverpool od 1 June 2012 Present 41 17 11 13 41.46 %
Kao da on zna bolje, pa za njega je ovih 41.46 % pobjeda uspjeh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.