Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 15 feb 2013, 14:15

Odakle su dosli ovaj Bellerin i Toral ? :?
Ako su iz Smrdalone...
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 15 feb 2013, 14:21

Barcelone. Toral ima dva prezimena, drugo je Harper. Po majci je Englez. I nadam se da će odabrati Englesku ispred Španije. On i Wilshere, taman jedna kombinacija na sredini terena Engleske koja će zvučati kontintentalno. 8-)

Znate kome ja dajem velike šanse da uspije u narednim godinama iz zadnje linije? Isaacu Haydenu.

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 15 feb 2013, 14:58

Znam za tog Haydena. Prosle godine je cim je napunio 17 godina cini mi se potpisao profesionalni ugovor. Moglo bi biti nešto od njega :)

EDIT :
on whether Gareth Bale was close to joining Arsenal...
It was Walcott and Bale [at Southampton] and we were at some stage [considering] taking the two if possible. We could get Walcott and I am very happy we got him. If I tell you the number of players we did not sign who we should have signed, you would be amazed. But it is the same for every single club, you miss players.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 15 feb 2013, 16:58

close enough
slika

oplako sam :lol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 15 feb 2013, 17:38

Pozz raja, bio sam napisao jedan opsiran post za vas al sam hebo sve zivo kad mi se izbrisa ccccc, al jbg.
Ukratko:
1. Previse mlada ekipa koja ima malo sanse proriv grubih ekipa ( a mnogo je takvih)
2. Mnogo igraca koji su nedokazani na najvisem evoropskom nivou...(Gervinho, Squiilaci, Giroud, Ateta, Pdolski), za mene su ovo polovnjaci koji ne mogu da nose igru arsenala kao sto su to svojevremeno cinili VRP, Fabregas i Diaby. U redu da je tu recimo Ibrahimovic pa da uz njega igra Podolski,Giroud ili Gervinho, ili recimo da uz jednog Pirla igraju Wilsher i Cazorla sto bi po mom misljenju uvezalo ovaj zbroj talentiranih, nesikusnih, fizički inferiornih igrača.
3.Wenger a i vasi forumasi mnogo raspravljaju o nekim talentima i kvazitalentima ad bi od njih 5 tek jedan postao vrhunski dok bi Arsenal trpio dokazivanje svih njih u prvom timu. Sad puca priča : Toral,Bellerin,Akpa itd itd itd. sto uopste ni pod razno nisu ono sto Arsenalu treba, a to je cvrstina i iskustvo!
4.Cesto se krive grubi startovi protivnika, i apstraktni pojam "nsreca", tj. da Bog nije na vasoj strani kada su u pitanju povrede. Ima ovog prvog, ovo drugo uopste niej jasno sta bi trabalo da oznacava, a treci i najvazniji faktor je mladost tih igraca koja povlaci fiziču inferiornost u odnosu na jače igrače te su veom podlozni povredama.( Recimo za Robbenove povrede nije kriva ni njegova "nesreca", ni grubost protivnika nego cisto njegova fizicka nespremnost i osjetljivost na dodir :D .
5. Wilsher je najbolji mladi igrač svijeta kojem nedostaje jedan Bommel, Švjni, Gustavo, Xabi alons, Essien,.......koji ce ispraviti eventualne njegove greske. On je vrlo mlad igrac a vec je nosioc igre Arsenala, msm da je to previse pritiska na njega ali sta ce momak kad i nema nekih igrača koji bi nosili teret pobjede ili poraza umjesto njaga a da on onda igra pod manjim pritiskom i vjerujem da bi bez tog opterecenja jos vise pokazao.
6.Msm da ce na Emiratesu Bayo slaviti, minimalna ali sigurna pobjeda mada je ovo cisto moje nadanje i moje subjektivno misljenje. I jos vidim da mnogi pisu kako ce Wilsher izdominirati Bayernovu sredinu, a ja bi da vas podsjetim kako je L.Gustavo strpao Ronalda u djep prosle god., a msm da ce se wilsher jos slabije vidjeti jer ce imati sllabu podrsku saigraca.
Veliki pozzz i nadma se da nce biti nekih agresivnih ispada :) :cry:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 feb 2013, 17:51

@Supermario Are you Sarma, are you Sarma, are you Sarma in disguise?

Cak i Saruman napise post sa manje gluposti. Kad je to Diaby nosio igru Arsenala? Squillaci nije u prvom timu. Cazorla sa Vilarealom igrao u evropi.
Celik!3,2,2.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 15 feb 2013, 18:27

Ma Diaby je jedno vrijeme bio odlican, ako ne i najbolji igrac Arsenala. I da te pitam koji je onda bio igrac uz RVP i Fabregasa koji je nosio igru? Niko! a ja bih rekao da se i Diaby moze svrstati, a nisam rekao da je on to bio par godina nego odredjeni period.Ne navijam za Arsenal, tako da ga i ne pratim stalno, Ali se dobro sjecam Diabya akd je razvaljivao po terenu (slicno yayi toureu) al et, nmvz vi bolje znate ko vam nosi igru. Samo bih volio da mi napises koji su to bili i ili jesu igraci koji nose igru arsenala. I sta se odmah hvatas za slamku. Odmah mi govoris za Squlacia jer samo za njega imas opravdanje tj. to da sjedi na klupi.
A to sto je Cazorla igrao u Evropi sa Vilarealom, ne znaci da je igrao na najvisoj razini, osim ako ti Vilareal nije najvisa razina :lol: :lol: . a ja nisam rijeci lose rekao o Cazorli, samo sam zaboravio da napisem da vem je jedini on opravdao transfer u potpunosti.( Mertesaker je isto solidan). Ja ti nabrojim 5 igraca koji skoro da nemaju iskustva u evropi a ti se uhvatis za slamku sav sretan kaze IMA OVAj ISkUSTVA mad je i njegovo iskustvo vrlo malo, ali ponavljam po meni je decko opravdao ocekivanja :P

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 feb 2013, 18:50

Squillaci nije ni na klupi. Covjek uopste nije u prvom timu, pa Bacary Sagna prije igra stopera nego on. Drugo, Giroud i Podolski su opravdali transfere, jedan ima 14 golova i 9 asistencija(usporedbe radi Mandzukic ima 16 golova i 1 asistenciju) drugi ima 12 golova i 11 asistencija. I to je prva sezona, a oni dosli iz slabijih liga. Podolski ima 100-ak nastupa za Njemacku reprezentaciju, znaci nema iskustvo u evropskim takmicenjima, ali ima u reprezentaciji. Cazorla je igrao u evropi, ti nisi rekao iskustvo igranja u najvecim klubovima, ali Villareal je igrao u LP znaci na najvecoj razini. Od prvih 11 samo Giroud prije nije igrao u Evropskim takmicenjima i nema neko internacionalno iskustvo.
Celik!3,2,2.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 feb 2013, 19:00

SUper MArio..Ne znam kakve veze ima Arsenal sa Fabregasom i RVP-om sa ovim danas,e jesu nam i nosili igru,svi odose da osvoje trofeje a iste nisu mogli skupa osvojiti,redom : Clichy,Nasri,Fabregas,RVP..

Diaby dok je igrao na najvisem nivou je sigurno bio jedan od nosioca igre ali to je trajalo ne vise od dva mjeseca,povrede su ga unistile i vidi se da je to ostavilo traga na njemu..

Ti nazivas Podolskim prosjecnim igracem,sta je to Mandzukic ? Svjetska klasa garant :lol:

Ko je nosioc igre ovog Arsenala ? Rekao bi Wilshere je taj koji je najkonstantniji,igra standardno dobro i ako mu se desi nesto losija partija to opet nadoknadi velikim zalaganjem i trkom..

Cazorla kad je na najvisem nivou odmah je i Arsenal daleko bolji ali on dosta varira ove sezone,toplo-hladno ali za to je i Wenger kriv jer ga je previse forsirao,igrao je svaku utakmicu a znamo kako je u Engleskoj heben ritam..

Walcot je dosta napredovao u odnosu na prosle sezone,popravio je tehniku i napokon je poceo koristiti svoju brzinu,zabija,asistira..

Podolski je sve bolji kako sezona odmice,u pocetku je bio dosta stegnut,malo je ucestvovao u igri ali sada to djeluje dosta bolje,najbolji asistent u ligi a uz to je skupio i 7 golova..

Giroud isto tako je vremenom dosta popravio svoju igru,odlican u skoku,zna i podvaliti fin pas,uz WIlshere sigurno i najborbeniji na terenu ali problem je sto mu realizacija nije na nekom nivou ali ni jegova statistika nije toliko losa,9 golova u ligi i dvije asistencije al siguran sam da moze i bolje od ovoga..

E sad,nas najveci problem ove sezone je kriminalna odbrana,.Sagna igra svoju najgoru sezonu u Arsenalu,Vermalen isto tako u kriminalnoj formi,dosta pocetnicki gresaka pravi,Koscielni je vukao povrede a i njegova forma je daleko od idealne,.Pero je pocetkom sezone igrao odlicno i bio je sigurno nas najbolji defanzivac ali i njegova forma je u padu,.Mozda i najveci problem je nedostatak kvalitetnog DM/a,Arteta je jedno vrijeme dosta dobro obavljao tu funkciju ali sada to i nije bas tako dok malom Koklajnu Wenger slabo vjeruje ma da je po mnogima ovdje upravo on i najbolji izbor za tu poziciju,uh,kako bi nam dobro dosao vas Gustavo..

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 15 feb 2013, 19:37

chily-rz je napisao/la:Diaby dok je igrao na najvisem nivou je sigurno bio jedan od nosioca igre ali to je trajalo ne vise od dva mjeseca,povrede su ga unistile i vidi se da je to ostavilo traga na njemu..
, ja sam mislio da je to bilo 4-5 mjeseci al ok. Kaezem stvarno nmg pratiti Arsenal kao Bayern..
chily-rz je napisao/la:Ti nazivas Podolskim prosjecnim igracem,sta je to Mandzukic ? Svjetska klasa garant
E vidis ovdje se onda slazemo jer ja nikad nisam rekao da je Mandzukic svjetska klas, cak drzim da je Podolski poprilicno bolji od njega ali se to i ne vidi na Byinoj igri jer smo popunjeni na ostalim pozicijama :)
chily-rz je napisao/la:Ko je nosioc igre ovog Arsenala ? Rekao bi Wilshere je taj koji je najkonstantniji,igra standardno dobro i ako mu se desi nesto losija partija to opet nadoknadi velikim zalaganjem i trkom..
I ja takodje mislim da je wilsher nosioc igre arsenala, ali bez obzira na njegov kvalitet ,mislis da on ovako mlad moze da jurisa na titulu LP ili lige ? jednostavno mislim da pored wilshera i cazorle moraju biti 2 hladana igraca koji ce ulijevati sigurnost u igru, (msm da bi se lopta dosta manje gubila).
chily-rz je napisao/la:Giroud isto tako je vremenom dosta popravio svoju igru,odlican u skoku,zna i podvaliti fin pas,uz WIlshere sigurno i najborbeniji na terenu ali problem je sto mu realizacija nije na nekom nivou ali ni jegova statistika nije toliko losa,9 golova u ligi i dvije asistencije al siguran sam da moze i bolje od ovoga..
Giroud se popravlja al opet on je cisti prosjek napadaca, a msm da vam tu treba igrac koji ce praviti razliku kao sto je RVP svojevremeno bio(naveo sam Ibrahimovica kao mogucu zamjenu, a ima jos tu par napadaca za probrati), **** mu kevu sto ode :D
chily-rz je napisao/la:E sad,nas najveci problem ove sezone je kriminalna odbrana,.Sagna igra svoju najgoru sezonu u Arsenalu,Vermalen isto tako u kriminalnoj formi,dosta pocetnicki gresaka pravi,Koscielni je vukao povrede a i njegova forma je daleko od idealne,.Pero je pocetkom sezone igrao odlicno i bio je sigurno nas najbolji defanzivac ali i njegova forma je u padu,
daleko od toga da su ovi defanzivci losi igraci, nego jednostaavno fali defanzivac koji bi komandao ovom trojicom i bio hladnokrvan u svakom trenutku.
chily-rz je napisao/la:Mozda i najveci problem je nedostatak kvalitetnog DM/a,Arteta je jedno vrijeme dosta dobro obavljao tu funkciju ali sada to i nije bas tako dok malom Koklajnu Wenger slabo vjeruje ma da je po mnogima ovdje upravo on i najbolji izbor za tu poziciju,uh,kako bi nam dobro dosao vas Gustavo..
Stvarno nezz kakav je igrac taj Klokajn, momka ne ponajem uopste, ali mislim da tu treba jedna sirovina(malo stariji) ili prznica koji se nece libiti i noge lomit ako treba :roll: , naravno ako taj igrac ima i solidnu tehniku onda je to neka"extra" korisnost,.......ti rece "kako bi nam dobro dosao Gustavo" - jel se on vec nesto povezivao sa Arsenalom ? Nije sto igra u Bayi majke mi al to je DM kakav bi u svakom klubu nasao mjesta. (ne sjecam se bgm kad ga je neki igrac izdominirao i drazi mi je od 40milione man Javia)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 feb 2013, 20:08

Varate se sto se tice Diabya, on je 2008/09 i 2009/10 odigrao 38 odnosno 40 utakmica, dakle 78 ukupno za Arsenal tako da te price o dva mjeseca konstantne igre nisu tacne.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 15 feb 2013, 20:52

Igrao je Diaby ali kao sada Ramsey mnogo je davio loptu.

Ja stvarno ne znam sto toliko uzdizete RVPa. Igrao je on odlicno u Arsenalu pogotovo proslu sezonu ali on je znao da masa kao niko. Poldiju,Giroudu i Santiju je prva sezona i oni su odradili sezonu odlicno...

A zbog ovih gluposti sto ovaj covjek navalja jedva cekam da se to vise zavrsi pa oni izbacili nas ili mi njih vise mi je dosadna njihova filozofija. Covjek ne gleda Arsenalove utakmice tako cesto nije ni simpatizer, cak ni imena ne zna napisati kako treba ali kompiltentan je da pise o Arsenalovim igracima cak i o omladincima i jos ih naziva antitalentima... A na kraju sve potvrdi ono sto je Cilj napisao!

Chelsea nam je prosle godine svima pokazao kako uz malo srece se moze osvojiti bilo sta. Ono sto ova generacija ima a ona predvodjena Fabregasom nije imala jeste veliko srce Jecka Wilshere koji cini da se svi bore do kraja.

AKO LJETO ODRADIMO DOBRO (AKO DODjU PRAVI IGRACI POSEBNO U ODBRANI) OD IDUCE SEZONE BI SE KONACNO MOGLI VRATITI TAMO GDJE SMO BILI PRE DVE GODINE... BORBI ZA LIGU!!!!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 15 feb 2013, 21:53

Jel ti stvarno nije bilo mrsko napisati ovoliku hrpu nebuloza :lol:

Svašta poslije dejtonskog :mrgreen:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 15 feb 2013, 22:13

Da se podsjetimo malo puta Didiera Drogbe, a za one koji se i ne sjećaju njegovih početaka u Chelseau, da im pokažemo:
slika
Drogba danas ima 34 pune godine, za manje od mjesec će imati i 35 punih.

Do 2004. je igrao u Marseilleu, preračunajmo do svoje 26. godine. U Marseilleu je proveo samo sezonu. Znači do svoje 25. godine je igrao u Guingampu, tada francuskom prvoligašu.

Evo mu prve sezone u Chelseau:
slika
Evo mu zadnje sezone u Francuskoj:
slika
Evo Giroudove prve sezone u Arsenalu:
slika
Drogba 15 golova i 8 asistencija u prvoj sezoni u Chelseau. Giroud prvu sezonu (do sada!) 14 golova i 10 asistencija.
Evo Giroudove zadnje sezone u Francuskoj:
slika
Drogba 30 golova. Giroud 25 golova i 12 asistencija.

Jedna mala porukica, pa vi sami zaključite:
slika

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 15 feb 2013, 22:27

Sjecam se ja Aprila mjeseca 2012. godine.
Arnel je tada prizvao Oliviera u Arsenal.

#Classyfeelingforlegend :mrgreen:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 15 feb 2013, 22:41

Giroud je uz Jacka Wilshera naša najveća klasa i naša najveća zvijezda. Još nije zasijao punim žarom, al' on će biti legenda Premiershipa. Neko koga će se navijači rado sjećati.

Ako nas uprava i sam đavo ne zayebu, on će u Arsenalu biti minimalno do svoje 30-te, do tada ima ugovor. A ako nekima zine guica, ode on u drugi klub biti njihova legenda.

Dobro se sjećaš. Ja mislim da smo njegovom kupovinom zayebali mnoge klubove. Uzeli smo relativno jeftino buduću veliku zvijezdu Premiershipa. Buduću... još koji mjesec, dvije nove nećemo dočekati da se ne ispuni.

I ovaj pun on + Jack u svojim najboljim sezonama otkad su u Arsenalu mora biti dovoljno za titulu. Ako ne bude ybaji ga onda. Onda smo Emirates stvarno ukleli. A biće, 100% je malo ako kažem, ja vjerujem milijardu posto da će njih dvojca narednu sezonu biti fenomenalni i da će Arsenal na njihovim krilima do titule.

Ovo je za mene svršen čin. Ako naredne sezone Arsenal ne osvoji titulu, priznaću da sam pogriješio, napustiću zauvijek forum, tražiti da se otpusti Wenger i javno priznati da Arsenal nije veliki klub.

Uslov; Arsenal ne smije prodavati sledeće igrače: Szczesny, Gibbs, Arteta, Ox, Podolski, Santi, naravno njih dvojca i Walcott. Ako se proda neko od tri štopera, samo da dodje štoper, koji će biti plaćen više od 4 miliona eura i opklada sa samim sobom i dalje stoji.

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 15 feb 2013, 22:44

Uvijek si imao fix ideje :lol:

Imaš damu, nema šta. Jedva cekam maj mjesec 2014. godine :)

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 15 feb 2013, 23:08

Gunner4 je napisao/la:cak ni imena ne zna napisati kako treba ali kompiltentan je da pise o Arsenalovim igracima cak i o omladincima i jos ih naziva antitalentima... A na kraju sve potvrdi ono sto je Cilj napisao!
naravno da ja nisam kompilentan i nezz napisat imena igraca ali niko od nas ovdje nije kompetentan..(to je Wenger). I i dont understand zasto me parafrazirate ? Pa gdje sam ja rekao za bilo kojeg Arsenalovog igraca da je antitalenat :shock: ? Giroud Buduca zvijezda ? OK. Mogu se tu sloziti :arrow: al kazem da je ove sezone bio solidan( amoze mu se desiti kao chamaku) i da mu treba vremena a time is money in this job! A trenutno Arsenal to sebi nije moga priustiti i vidmo da izostaju rezultati. Mozda neko kaze da Arsenal ipak solidno igra, a onda bih ja pitao jeste vi zadovoljni sa tim solidno? Zar nije vrijeme za iskorak?
I vidim da neko poredi Drogbu i GIruda i gledam bgm ima taj momak vrlo dobru, cak odlicnu statistiku al bgm to i ne znači da je Drogba. On eventualno treba da "postane" Drogba (tip igrača).
Rockefeller je napisao/la:Dobro se sjećaš. Ja mislim da smo njegovom kupovinom zayebali mnoge klubove. Uzeli smo relativno jeftino buduću veliku zvijezdu Premiershipa. Buduću... još koji mjesec, dvije nove nećemo dočekati da se ne ispuni.
I ako ti kazem da se slazem s ovim to u stvarnosti i nece pomoci! Previse je toga u buducnosti kod Arsenala a ispostavilo se da ih to zna kostati. Puno buducih talenata na jednom mjestu znaci poprlično tesku borbu sa sadasnjoscu :!: Kao da je sve savrseno u Arsenalu, pa koga god spomenem mnogi ste skocili, blatis nasu buducu zvijezdu :roll:, Pojdeinacno su vasi igraci jako talentovani al opet ponavljam tesko je izaci na kraj sa velik klubovima bez nuznog iskustva :!: Ovo govorim opcenito a ne u vezi tekme sa Bayom. Arsenal mi je najdrazi klubu u Engleskoj i siguran sam da ce takma biti odlicna, a zar nije logicno da dajem prednost Bayi? Pozz

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 15 feb 2013, 23:22

Rockefeller je napisao/la:Giroud je uz Jacka Wilshera naša najveća klasa i naša najveća zvijezda. Još nije zasijao punim žarom, al' on će biti legenda Premiershipa. Neko koga će se navijači rado sjećati.

Ako nas uprava i sam đavo ne zayebu, on će u Arsenalu biti minimalno do svoje 30-te, do tada ima ugovor. A ako nekima zine guica, ode on u drugi klub biti njihova legenda.

Dobro se sjećaš. Ja mislim da smo njegovom kupovinom zayebali mnoge klubove. Uzeli smo relativno jeftino buduću veliku zvijezdu Premiershipa. Buduću... još koji mjesec, dvije nove nećemo dočekati da se ne ispuni.

I ovaj pun on + Jack u svojim najboljim sezonama otkad su u Arsenalu mora biti dovoljno za titulu. Ako ne bude ybaji ga onda. Onda smo Emirates stvarno ukleli. A biće, 100% je malo ako kažem, ja vjerujem milijardu posto da će njih dvojca narednu sezonu biti fenomenalni i da će Arsenal na njihovim krilima do titule.

Ovo je za mene svršen čin. Ako naredne sezone Arsenal ne osvoji titulu, priznaću da sam pogriješio, napustiću zauvijek forum, tražiti da se otpusti Wenger i javno priznati da Arsenal nije veliki klub.

Uslov; Arsenal ne smije prodavati sledeće igrače: Szczesny, Gibbs, Arteta, Ox, Podolski, Santi, naravno njih dvojca i Walcott. Ako se proda neko od tri štopera, samo da dodje štoper, koji će biti plaćen više od 4 miliona eura i opklada sa samim sobom i dalje stoji.
Uz svo dužno poštovanje prema tebi kao ozbiljnom forumskom članu, mislim da si pijan pisao ovaj post.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 feb 2013, 23:24

I ja isto to mislim. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.