Benneteau-Llodra
Monfils-Del Potro
Gulbis-Haase
Dimitrov-Davydenko
Troicki
Tsonga odmah ispao i tako olaksao put Federeru, jer sada nece morati ici prvo na Tsongu, a onda vjerovatno na Del Potra.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nije nikakva tajna da sam gadljiv na stil igre koji forsira Nadal, ali nikada nisam pozeleo povredu nekome/radovao se usled iste, samo zato sto mi se nije svidjala njegova igra.adnan24 je napisao/la: Svako ko iole zna o Nadalu i njegovoj karijeri ne smije odbaciti mogucnost da Nadal mozda nikada nece biti onaj stari...i ja s tim nemam problem.Ne vidim samo zasto to pisati par dana poslije njegovog povratka...nekako imam osjecaj da si jedva docekao ovaj poraz da napises nesto slicno.Daj bar da sacekamo Brazil jer u konacnici za Nadala je bilo vazno da koljena izdrze ove prve napore i tako je i bilo iako je odigrao dosta dug mec u finalu.
Ocigledno da imas problem.S tim apsolutno nemam problem iako je jasno da to "kriticki" za tebe nije isto kad je rijec o Nadalu i nekom drugom teniseru.
Svasta se ovdje pisalo o Nadalu...od toga kako je dopingovan do toga kakav je covjek i slicno pa nisam nikad nista pisao.Sve zavisi ko piseMaGiCa je napisao/la:Ocigledno da imas problem.S tim apsolutno nemam problem iako je jasno da to "kriticki" za tebe nije isto kad je rijec o Nadalu i nekom drugom teniseru.
Cime da se hvalim ? Meni nije jasno kako mozes ne gotiviti Nadala zbog svog stila igre i onda napisati tako nesto...nema logike.MaGiCa je napisao/la:Zato mozes opet da stavis neku moju misao u potpis i da se hvalis time.
Svasta se pisalo, ali ne sa moje strane.adnan24 je napisao/la: Svasta se ovdje pisalo o Nadalu...od toga kako je dopingovan do toga kakav je covjek i slicno pa nisam nikad nista pisao.Sve zavisi ko pise
Sta nema logike: da ne zelim povredu nekome koga ne gotivimCime da se hvalim ? Meni nije jasno kako mozes ne gotiviti Nadala zbog svog stila igre i onda napisati tako nesto...nema logike.
MaGiCa je napisao/la:Sta nema logike: da ne zelim povredu nekome koga ne gotivimadnan24 je napisao/la:Cime da se hvalim ? Meni nije jasno kako mozes ne gotiviti Nadala zbog svog stila igre i onda napisati tako nesto...nema logike.![]()
Opet si me procitao k'o otvorenu knigu.legenda reala je napisao/la:Džaba se ispravdavaš mi znamo da si ti ovdje mrzitelj broj jedan velikog Rafe![]()
poslije slijede Edin i retreo, al džaba im opet će idol plakati ove sezone
Koliko je Souza asova napravio?legenda reala je napisao/la:Nadal-Souza 6:3,6:4
Kao da se Rafa diže u igri, il se samo meni čini, al kretnja je bolja nego u Čileu i udarci
1-4 blizu poraza FedererEdin TM87 je napisao/la:Tradicionalno neugodni Beneto'
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.