FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ne kontam nekako ovo dovodjenje Lewandowskog. Ionako igrate sa samo jednim spicem, kod Guardiole sumnjam da ce se to mjenjati, a jos imate Mandzu i Gomeza.
sramota ako je istina. Trebali su iskesirati za falcaa, a ne dovoditi polovnjaka
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije on jos doveden, jos uvijek je to sve samo pretpostavka, nadam se da ce na istoj i ostati.Goalgetter je napisao/la:Ne kontam nekako ovo dovodjenje Lewandowskog. Ionako igrate sa samo jednim spicem, kod Guardiole sumnjam da ce se to mjenjati, a jos i Lewandowski doveden..
Smatra se da ce Pep mijenjati formaciju, da se nece igrati ovako kao sto se sad igra ali opet i sa promjenom formacije dolazimo do zakljucka da ce samo jedan napadac biti najistureniji, u ovom slucaju Lewa.
Kao sto sam maloprije napisao, njegov dolazak vjerovatno znaci odlazak Gomeza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Xroy_makaay je napisao/la:Razočaran sam potezom uprave ako je ovo istina.Pored Đilkoša i Gomeza dovodimo ovog crno-žutog flopa.Veliki promašaj,uzalud bačene pare.
Ne želim da vjerujem (prenosi TZ od MM - nije bogzna povjerljivo). Ako ipak dođe do ovoga i pritom se igrač preplati (sa nekih 20-25 mio) onda si ga usro Motzki ili Uli, ko god da je odgovoran za ovaj transfer.
Vom Jäger zum Gejagten
- moustapha
- Kontakt:
Iako mislim da je Lewandowski super napadac, nekako mi njegovo dovodjenje ne djeluje razumno. Da li je u pozadini planirana prodaja nekog igraca ili nesto trece ne znam. Ali znam da nisam naucen na ovakvu transfer politiku Bayerna.
#divovi
Kao i većina nisam za dolazak Lewandowskog i ovo znači vjerovatno odlazak Gomeza a živo me zanima koliko će platiti Poljaka.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
To stoji, samo što dosta toga u posljednje vrijeme ukazuje na to da će Lewa doći i da je tu sve gotovo.geronimo je napisao/la:
Ne želim da vjerujem (prenosi TZ od MM - nije bogzna povjerljivo). Ako ipak dođe do ovoga i pritom se igrač preplati (sa nekih 20-25 mio) onda si ga usro Motzki ili Uli, ko god da je odgovoran za ovaj transfer.
A vrlo moguće da ova cifra nije tačna, to bi prije tako trebalo biti.
S transfer politikom naše uprave sam bio mnogo puta zadovoljan i bio sam od onih koji su jako podržali i transfer Martineza i bio prezadovoljan brojnim potezima drugim. Ali nekako ovde je razvoj baš onakav kakav baš nisam očekivao, niti mi baš kod ovakvog raspleta ima imalo logike. Ali eto vidjet ćemo....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Gustavo, Schweini - Müller, Kroos, Ribéry - Mandžukić
- supermario
- Kontakt:
drzim da bi nam trebao pokretniji i okretniji napadac, ne bi trebao to biti Suarez al defintivno taj profil igraca..
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Dovođenjem Lewandowskog, dobili bi više na toj pass igri u napadu, jer Gomez je totalno loš kad su pasovi u pitanju. Mandžukić je dosta bolji od njega, ali mislim da je upravo Lewandowski to što nam treba u napadu. On je igrač 'jednog poteza', i dosta atraktivnije igra od ove dvojice. Svi bi, naravno, voljeli da nam dođe Falcao. Naravno, isplatilo bi se koliko god da ga plate, ali moramo priznati da je Lewandowski klasa od igrača. Neće on teška srca u Bayern, yebe se njega za dortmund
Sastav Bayerna je sve kompletniji, samo nam fali taj centralni sa 'killer passom', tipa Pjanić
, ali o tom po tom.
Večeras 0-3, štedit će se malo za Londona
Sastav Bayerna je sve kompletniji, samo nam fali taj centralni sa 'killer passom', tipa Pjanić
Večeras 0-3, štedit će se malo za Londona
- anelbavarac
- Kontakt:
Sky Sport i **** objavili da je Lewandowski novi igrac Bayerna,i da ce zvanicna potvrda ovog transfera stici 27 februara poslije utakmice kupa.
Suareza ni pod razno.Vidio sam njegove vještine sinoć.supermario je napisao/la:drzim da bi nam trebao pokretniji i okretniji napadac, ne bi trebao to biti Suarez al defintivno taj profil igraca..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma ovo je gotovo, nekako ozbiljno da bi špekulacija bila.
Lewandowski je sjajan, fantastičan igrač..., ali grozan napadač.
Ukoliko već bude dolazio svima jasno da neko odlazi, Gomo izgleda
, ah ti skotovi pasji.
Kao i većina postavljam policijsko lizalo za ovaj transfer,
ma u cjelukupnoj historiji 60% prelazaka u Bayern je bilo van mog ukusa,
a ovo sada će da bude pucanj u srce.
Srce će mi slomiti sa ovakvim raspletom
,
pa pobogu ovaj tim kroje kao da meni u kontru hoće.
Martinez, Mandžukić, Lewandowski, ko je četvrti...
Da me neko ne bi pogrešno shvatio, Lewandowski je odličan u nekim varijantama i čak bi bio pojačanja za skoro sve timove, ali kud baš 'vamo
,
uzdaćemo se da nije gotovo, mada su poprilične šanse.
Ovo večeras nije interesantno, mada ću gledati, željno iščekujemo taj utorak...
Lewandowski je sjajan, fantastičan igrač..., ali grozan napadač.
Ukoliko već bude dolazio svima jasno da neko odlazi, Gomo izgleda
Kao i većina postavljam policijsko lizalo za ovaj transfer,
ma u cjelukupnoj historiji 60% prelazaka u Bayern je bilo van mog ukusa,
a ovo sada će da bude pucanj u srce.
Srce će mi slomiti sa ovakvim raspletom
pa pobogu ovaj tim kroje kao da meni u kontru hoće.
Martinez, Mandžukić, Lewandowski, ko je četvrti...
Da me neko ne bi pogrešno shvatio, Lewandowski je odličan u nekim varijantama i čak bi bio pojačanja za skoro sve timove, ali kud baš 'vamo
uzdaćemo se da nije gotovo, mada su poprilične šanse.
Ovo večeras nije interesantno, mada ću gledati, željno iščekujemo taj utorak...
Mislio sam zbog ogromne huje da propustim ovaj meč i da im poručim ko vas hebeKlare je napisao/la: Ovo večeras nije interesantno, mada ću gledati, željno iščekujemo taj utorak...
Treba napomenuti da Bayern nije pobjedio u posljednja dva susreta odigrana petkom uveče. Loš omen?
P.S. Iako je dobar dio foruma protiv Gomeza (ja tu plivam, đahkat me skrleti a ponekad mi veoma drag
Vom Jäger zum Gejagten
Najbolji napadač Bayerna u posljednjih nekoliko godina neće ići nigdjegeronimo je napisao/la:kako će vam biti nakon što lipi Mario kaže servus.
Prva je on violina i dalje, kak'i Lewandowski i Suarezi
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
I koji će nam klinac Lewandowski.... 
41.21.1.
- Bayern@heart
- Kontakt:
ja majstora bravo Mandzo
Mia san mia Fc Bayern
Mia san mia Fc Bayern
Kako babo Mandžukić igra.. Kakva kupovina Bayerna, on i Dante. Pff
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.