Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 15 feb 2013, 12:49

Devil je napisao/la: Na kome si to kanalu gledao ?
RTS 2 i neponovljivi Šarenac :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 15 feb 2013, 15:15

Ko nije slusao/gledao neka to obavezno uradi

[youtube][/youtube]

a moze i procitati http://www.klix.ba/magazin/muzika/bigga ... /130214022" onclick="window.open(this.href);return false;
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 15 feb 2013, 17:18

Likma sto se iskomentarisasmo na fb :mrgreen:

Jel istina da su ovi meteori stigli do Hrvatske :?: :?:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 15 feb 2013, 17:22

Sta cemo drugo radit, na fb. se nema sta pametnije radit :D

Ako nas veceras pogodi onaj meteor, ima da nas nema :D . Velicine fudbalkog igralista, bzi od metka :D , ako udari u zemlju bit' ce isto kao da nas je pogodilo 1 000 atomskih :D :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 feb 2013, 17:23

Javljam se prije udara meteora da provjerim jel radi ovaj chat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nemam blage veze sta sam napisao)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 15 feb 2013, 17:26

Ako nas pogodi, da mi halalite :D

ja vama sve halalim :D

Damir Dzumhur!!!!

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 15 feb 2013, 17:32

likma23 je napisao/la:Sta cemo drugo radit, na fb. se nema sta pametnije radit :D

Ako nas veceras pogodi onaj meteor, ima da nas nema :D . Velicine fudbalkog igralista, bzi od metka :D , ako udari u zemlju bit' ce isto kao da nas je pogodilo 1 000 atomskih :D :D
nas sve pogodi pa ce nas valjda ovo sad da zaobidje :mrgreen:

ja vam halalim samo onom za linije nikad necu halalit :lol:

Sinoc je bilo dobro ovima u Banovicima, Gile im gostovao :lol:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 15 feb 2013, 17:44

21.02. Gile u Areni, nemoj da bi meteor prije toga udario :lol:
SAMO ČELIK !

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 15 feb 2013, 17:50

EdenHazard je napisao/la:
likma23 je napisao/la:Sta cemo drugo radit, na fb. se nema sta pametnije radit :D

nas sve pogodi pa ce nas valjda ovo sad da zaobidje :mrgreen:

ja vam halalim samo onom za linije nikad necu halalit :lol:

Sinoc je bilo dobro ovima u Banovicima, Gile im gostovao :lol:
Ja msm da mi se profesorica fizika nije otrijeznila do 12 jedno, a i mahmurna glat predavala lekcije :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 feb 2013, 18:06

moze li link za arenu sport ? za utakmicu split-zagreb :D

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 15 feb 2013, 18:28

Jel' zna iko kad ide voz iz Zavidovića za Zenicu( neki oko 9-10 tako nešto) ?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 feb 2013, 19:29

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sad bi trebao proletiti meteor, evo uživo.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 15 feb 2013, 19:33

Viper je napisao/la:21.02. Gile u Areni, nemoj da bi meteor prije toga udario :lol:
3 pjesme i to je to :lol:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 feb 2013, 21:09

Ubi ova radijacija.Udario se od radijator :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 15 feb 2013, 21:11

Otelo je napisao/la:Ubi ova radijacija.Udario se od radijator :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JEKE MALO, JEKE!!!!! :D

Damir Dzumhur!!!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 feb 2013, 21:12

http://www.****/zenica/ljudi/ ... odine.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Među kandidatima za rekordera u starosnoj dobi u BiH je Savo Novaković iz Zenice, koji je rođen prije 104 godine. Ovog čovjeka, koji je došao na svijet 9. januara 1909. godine u selu Kaoci, opština Srbac, život nije mazio, ali ipak Savo svojim nogama gazi kroz svoje drugo stoljeće. Ne tako često kao ranije, ali Savo i danas zna stepenicama sa 2. sprata zgrade u Bulevaru kralja Tvrtka Prvog sići do prodavnice i kupiti sebi namirnice za ishranu.

"Krećem se... To me drži u životu, ali teško je, dijete, ostariti. Pametni ljudi umiru na vrijeme, ne znam šta je ovo sa mnom i dokle će ovo trajati", priča nam Novaković. Zdravlje ga relativno dobro služi, nema većih problema, a trenutno mu je hladno vrijeme najveća briga.

"Hladno je pa rjeđe izlazim vani. Imam ja grijanje, ali kada se pokvari naložim ja sebi i vatru. Sebi spremam i hranu", govori Savo, priznajući kako mu se dešava da zaboravi da je uključio šporet pa mu ručak zagori. Savin pokojni otac poginuo je u Prvom svjetskom ratu, a majka Mara mlada je, kaže, ostala da se brine o troje djece.

"Rat je još bjesnio kada je majka našla drugog muža, koji je također imao troje djece. Mene je ostavila sa nepunih pet godina. Kada je za to čula njena sestra, tetka Milka, koja je bila udata za hadžiju Derviša iz Prnjavora, ona me je usvojila i u muslimanskoj porodici othranila", prisjeća se deda Savo. Kaže da je radio sve i svašta. Ni o ishrani nije vodio puno računa, te ne zna što je tajna njegove dugovječnosti.

"Prije Drugog svjetskog rata radio sam na teškim poslovima u livnicama u Kragujevcu i Beogradu. Iz ustaškog logora u Novom Mestu spasila me supruga Eržika - Jelisaveta Jambrešić. Ona je bila Mađarica, od koje sam se razveo nakon odlaska iz Beograda", priča Novaković. U Zenicu je Savo doselio 1951. godine. Društvo mu je tada pravila njegova druga supruga Nada. Prije toga radio je kao upravnik na poljoprivrednom imanju u Bosanskom Kobašu. Iz perioda života nedaleko od mjesta rođenja, Savo nosi i zanimljivu uspomenu.

"U ratu su ustaše zapalile crkvenu arhivu i onda su matičari upisivali godine rođenja i ostalo, što smo im mi govorili. Kako sam po dolasku iz Beograda u Bosanski Kobaš imao skoro 40 godina, a trebalo je tražiti posao, odlučio sam sebi upisati pet godina manje, a sve s nadom da ću tako lakše doći do posla. Tako je nastala i ova šupljina u mom rodnom listu. Ne znam da sam poslije ikada ikoga prevario", pravda se Savo. Vodio je Savo brigu o nabavci hrane za više hiljada radnika u vrijeme gradnje Željezare u Zenici, a prošao je obuku za metalurga u Lincu, jer je do penzije, u koju je otišao osamdesetih godina prošlog vijeka, radio na žičnoj pruzi Željezare. Ni penzija Savi nije donijela mir, pa je 1992. godine otišao u Hanover, kod sina Branka, odakle se u Zenicu vratio 1999. godine. Osim Branka, Savo ima još troje djece. Stevo Novaković živi u Švajcarskoj, a Ilija i Katarina Jambrešić su u Beogradu.

"O meni se ovdje najviše brinu praunuka Larisa i njena kćerka, a iz Crvenog krsta mi mjesečno pošalju ženu da mi nešto po stanu uradi. Imao sam i ženu koja se brinula o meni, ali ju je prije sedam godina 'prevario' jedan čovjek i ona se udala za njega", kaže Novaković.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 15 feb 2013, 21:30

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Viper je napisao/la:21.02. Gile u Areni, nemoj da bi meteor prije toga udario :lol:
3 pjesme i to je to :lol:
Poslije toga nek udara :lol: :lol: :lol:
SAMO ČELIK !

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 feb 2013, 21:48

Tacno mi dodje da razbijem televizor, žuta milfaca uvije desetku daje ovoj **** azri

evooo kraljaa Bijedicaa

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 15 feb 2013, 21:51

http://news-bar.hr/news/pronasli-krivca ... uzla-bika/" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 15 feb 2013, 21:54

Evo nam Denia :lol:
SAMO ČELIK !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.