i samim tim hoces reci da messi moze vise skociti od ronalda ? smijesnoazTer je napisao/la:[youtube][/youtube]
videošop
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- JohnLennon
- Kontakt:
Ajde dobro, bilo je i onih sto su govorili da ima bolji sut, cak da je i brzi, moglo se istrpit i da je jaci u duelu. Al' da more vise skocit
Cules aqui, where amazing happens.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
kako ne može više skočit? može, eto video. dovoljan je jedan izuzetak da bi se prestalo smarat o tome kako niko ne može uradit ono što je ronaldo uradio.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 15 feb 2013, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
dobro , ovo se garant hajkasazTer je napisao/la:kako ne može više skočit? može, eto video. dovoljan je jedan izuzetak da bi se prestalo smarat o tome kako niko ne može uradit ono što je ronaldo uradio.
Naravno da ima bolji sut.JohnLennon je napisao/la:Ajde dobro, bilo je i onih sto su govorili da ima bolji sut, cak da je i brzi, moglo se istrpit i da je jaci u duelu. Al' da more vise skocitCules aqui, where amazing happens.
Nema jaci, ali dosta precizniji.
I jaci je u duelu, dakako.
Ne mogu mu 3 nista a Cristiano pada kad ga jedan malo povuce.
Centar tezista je u pitanju.
Logicno zar ne ?
Dakako to ne znaci da svako ko je manji od Cristiana, jaci je i u duelu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
Zaista nevjerovatno
Cekaj, mi poredimo skok igru Messija i Ronalda
Novi val postova.
Prevazisli Romaria
Naravno da ne moze. Na videu koji si postavio ne vidim nikakvu Messijevu prednost u odnosu na Ronalda sem sto je imao bolji tajming za skok naravno. Kada Messi skoci 293 centimetra onda mozes poceti sa tom pricom. Dakako da te ovakav jedan ispad cini smijesnim.azTer je napisao/la:kako ne može više skočit? može, eto video. dovoljan je jedan izuzetak da bi se prestalo smarat o tome kako niko ne može uradit ono što je ronaldo uradio.
Novi val postova.
Prevazisli Romaria
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Dakako da ste pretjerali sa tim dakako 
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
pa nije ronaldo skočio 2,93, ono je bio fotošop, i to jako loš
Messi ne može pretrčati 11 kilometara za 90 minuta i onda odraditi 100 metara kao Bolt.Zapravo Messi nikad nije ni pretrčao 11 kilometara na utakmici.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cristiano nije skocio 293 centimetra nego je dostigao tu visinu.JohnLennon je napisao/la:Zaista nevjerovatno![]()
Naravno da ne moze. Na videu koji si postavio ne vidim nikakvu Messijevu prednost u odnosu na Ronalda sem sto je imao bolji tajming za skok naravno. Kada Messi skoci 293 centimetra onda mozes poceti sa tom pricom. Dakako da te ovakav jedan ispad cini smijesnim.azTer je napisao/la:kako ne može više skočit? može, eto video. dovoljan je jedan izuzetak da bi se prestalo smarat o tome kako niko ne može uradit ono što je ronaldo uradio.
Novi val postova.
Prevazisli Romaria
Skocio je 78 cm.
Momak te tvojim svakodnevnim podhebavanjima je.be.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa koji ce q trcati toliko, što da se covjek zamara kad sa par pretrcanih kilometara uvali par golova i Bog te veselio.LBJ MVP je napisao/la:Messi ne može pretrčati 11 kilometara za 90 minuta i onda odraditi 100 metara kao Bolt.Zapravo Messi nikad nije ni pretrčao 11 kilometara na utakmici.
Kopitar mora trcati kilometre i kilometre - da bi ucinkovit kao Najveci....i opet je u debeloj hladovini kad pogledamo golove i asistencije.
Razlika u prirodnom talentu jbg
Zadnja izmjena: mts, dana/u 16 feb 2013, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Nije valjda da još niste shvatili da ih je nemoguće usporediti 
2012/2013
[youtube][/youtube]
Evo izdvojite 20-tak minuta i necete se pokajati

A neka sam Iker Casillas kaže ko je bolji
...on je najmjerodavniji 
Evo izdvojite 20-tak minuta i necete se pokajati
A neka sam Iker Casillas kaže ko je bolji
Cristiano Ronaldo je u svakom pogledu bolji i kompletniji nogometaš od malog zaštićenog svjedoka mesia, to tvrdi SAF,Mourinho i naravno Safet Sušić a ko vjeruje pokvarenom i korumpiranom francuskom smradu platiniju,njegov problem.
Naravno svi poklonici odcepljivačke politike iz cuntalonije moraju stati iza projekta "cuntalonija nije Španija" pa je razumljivo obožavanje pljuvačkog gnoma.
Naravno svi poklonici odcepljivačke politike iz cuntalonije moraju stati iza projekta "cuntalonija nije Španija" pa je razumljivo obožavanje pljuvačkog gnoma.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 16 feb 2013, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- JohnLennon
- Kontakt:
http://www.deportizate.com/596-iker-cas ... messi.html" onclick="window.open(this.href);return false;mts je napisao/la:A neka sam Iker Casillas kaže ko je bolji...on je najmjerodavniji
Dakako da Iker misli da je Cristiano bolji.
Par golova manje u 10+ utakmica manje. Logicno.
Mourinho i Safet za Ronalda. Dva najbolja trenera svijeta. Najmjerodavniji.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Eh, kako bi nama sad dobro došao.El Inter de Milán estaría meditando la posibilidad de contratar a Van Nistelrooy como sustituto de Diego Milito, que sufrió la rotura de los ligamentos cruzado anterior y lateral externo de su rodilla izquierda en el partido de la Europa League que disputó frente al Cluj rumano. Massimo Moratti, presidente ‘neroazzurro’ negó que el club esté buscando un sustituto para Milito, de 34 años, pero Mediaset aseguró que el nombre de Van Nistelrooy se está manejando.
2012/2013
- JohnLennon
- Kontakt:
Pametno. Nek' si nas prekinuo. Dakako.
Inace, i Rutgerus Johannes Martinus Ruud van Nistelrooij je takodjer volio parati mreze katalonskih sakupljaca zeljeza. Najvise ce mi u sjecanju ostati ovaj:
[youtube][/youtube]
Inace, i Rutgerus Johannes Martinus Ruud van Nistelrooij je takodjer volio parati mreze katalonskih sakupljaca zeljeza. Najvise ce mi u sjecanju ostati ovaj:
[youtube][/youtube]
Iskreno, razocarao me je Iker sa ovim izjavamaJohnLennon je napisao/la:http://www.deportizate.com/596-iker-cas ... messi.html" onclick="window.open(this.href);return false;mts je napisao/la:A neka sam Iker Casillas kaže ko je bolji...on je najmjerodavniji
Dakako da Iker misli da je Cristiano bolji.
Par golova manje u 10+ utakmica manje. Logicno.
Mourinho i Safet za Ronalda. Dva najbolja trenera svijeta. Najmjerodavniji.
Messi ga redovno puni i kvasi , a on ovako mučki uzvraća
Ali nema veze, može Leo i asistirati, nije frka - samo da se Sarin dečko više ne ljuti
@mts bilo bi fino da nam kažeš čija si reinkarnacija
@Johne Guti,Robinho,Ruud
@Johne Guti,Robinho,Ruud
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.