Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Hvala Vam 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
A sto zaje*a ovaj golman Genka Vedu
, sreca Gentner dade 

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
-
- Kontakt:
sta je biloamEl_rooB je napisao/la:A sto zaje*a ovaj golman Genka Vedu, sreca Gentner dade
[youtube][/youtube]Boskvalitet je napisao/la:sta je biloamEl_rooB je napisao/la:A sto zaje*a ovaj golman Genka Vedu, sreca Gentner dade

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Stutgart je los,a i VEdo je sad u blagom pad u forme,gubi koncentraciju u odlucujucim momentima i pocest odjeluje izgubljeno u tom svom trckaranju ja bi ga cak ostavio na hlupi protiv Grcke...
nije dobro ovo s Vedom pred Grčku,,,ne znam da li je dao i jedan gol za stutgart nakon zimske pauze?,,,, treba nam jesenski Vedozgembo89 je napisao/la:Stutgart je los,a i VEdo je sad u blagom pad u forme,gubi koncentraciju u odlucujucim momentima i pocest odjeluje izgubljeno u tom svom trckaranju ja bi ga cak ostavio na hlupi protiv Grcke...
,a jel primjetio ko onaj start klizeci u 87min iz cista mira bez ikakve potrebe za crvenog je bilo..
Sasvim je normalo da malo padnu sa formom, pa nisu oni top tim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemas sta strahovati,nije do Vede ,nego Stuttgarta. Vedo svoje odradjuje u reprezentaciji i redovno zabija.Problem je Stuttgarta,sto nemaju niti veznog reda,a da ne pricam o katastrofalnoj odbrani. Ne mogu se uvijek na Vedadu vaditi. U zimskom prelaznom roku se ni pojacali nisu.hroni je napisao/la:nije dobro ovo s Vedom pred Grčku,,,ne znam da li je dao i jedan gol za stutgart nakon zimske pauze?,,,, treba nam jesenski Vedozgembo89 je napisao/la:Stutgart je los,a i VEdo je sad u blagom pad u forme,gubi koncentraciju u odlucujucim momentima i pocest odjeluje izgubljeno u tom svom trckaranju ja bi ga cak ostavio na hlupi protiv Grcke...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- NoName
- Kontakt:
Vedo samo treba da počne zabijati redovno ali u takmičarskim utakmicama, mani prijateljske, sve je to lijepo ali to se nigdje ne tefteri. Mada, može se eventualno reči da su ti golovi bitni za samopouzdanje.
A ovo što neko spominje da Vedo ide na klupu je glupost. Svi znamo kako smo igrali protiv Portugala bez Vede, odnosno bez drugog napadača, stoga treba na to zaboraviti. Čak je i glupson Mančini to izbacio iz prakse totalno.
A ovo što neko spominje da Vedo ide na klupu je glupost. Svi znamo kako smo igrali protiv Portugala bez Vede, odnosno bez drugog napadača, stoga treba na to zaboraviti. Čak je i glupson Mančini to izbacio iz prakse totalno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Vedo mi je definitivno najdrazi igrac i odkad je presao u Stuttgart me iznenadio sa svojim igrama, tj. sa brojem postignutih golova. Iskreno, uz onakve saigrace (tj. bez veznog reda i odbrane) nisam ocekivao da ce toliko golova postici.
Sto se utakmice sa Grckom tice, ako ce igrati na poziciji na kojoj je igrao prvu utakmicu - bolje je da ostane na klupi. Nema smisla pocinjati sa Dzekom u spici i Vedom na krilu.
Sto se utakmice sa Grckom tice, ako ce igrati na poziciji na kojoj je igrao prvu utakmicu - bolje je da ostane na klupi. Nema smisla pocinjati sa Dzekom u spici i Vedom na krilu.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
A pazi , Vedo je tu poziciju morao igrati jer Miske nije dobro obavljao svoj posao ... Miske se nije vraćao u odbranu , slabo se kretao i nije imao skoro nikakvu brzinu , tako da je Vedo praktično obavljao dva posla.. što se mene tiče , da Vedo bude na klupi - to nam donosi i prednost i hendikep ... U napadu smo oslabljeni , a opet možemo dobiti dodatnog igrača da pomaže u odbrani , eventualno da igramo sa dva zadnja vezna kako bi se mogli bolje braniti od Grčkih kontri.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Vedo mi je definitivno najdrazi igrac i odkad je presao u Stuttgart me iznenadio sa svojim igrama, tj. sa brojem postignutih golova. Iskreno, uz onakve saigrace (tj. bez veznog reda i odbrane) nisam ocekivao da ce toliko golova postici.
- Principatus
- Kontakt:
Vedo na klupi = Dzeko ce biti zatvoren = nas napad ce biti zatvoren = lopta ce kruziti izmedju Begovica i veznog reda
Vedo na desnom krilu = Vedo na klupi
Treba nam u napadu i to sto vise isturen, na granici offside.
Sve drugo je sakacenje nasih sposobnosti i prednosti.
Vedo na desnom krilu = Vedo na klupi
Treba nam u napadu i to sto vise isturen, na granici offside.
Sve drugo je sakacenje nasih sposobnosti i prednosti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa kakav odbrana protiv Grka...
Moramo ih razhaukat,3 boda su ovdje neophodna...Miskeigra,pa gdje bi mi bez njega
...Dobro je to sto nije bio protiv Slov,kazu prije sve ide od Misketa a evo sad i bez njega..Neka Grci razmisljaju...
Moramo ih razhaukat,3 boda su ovdje neophodna...Miskeigra,pa gdje bi mi bez njega

Ako hocemo bod onda vedo moze na klupu , ako zelimo pobjedu vedo mora igrat. Dzeko iovako kad je vedo u igri ima na ledjima 2 igraca onako ce imat citavu odbranu. Pored toga sasvim sam siguran da ce prije vedo dat gol nego dzeko jer svi najvise paznje obracaju na dzeku. Ibisevic na krilima je totalno beskoristan ima on brzinu da pokriva to al nidje veze covjek nikad to nije igro on je klasicni napadac koji se dobro snalazi svugdje u blizini gola al defanzivno se moze samo vratit ko i svaki napadac.Ako cemo se sad prepadat i igrat sa 1 napadacem u 20 igraca u veznom redu od kojih cetvorica igraju plejmejkere nema nista od toga. Bit ce ispucavanje begovica na dzeku pa opet trka da se vrati begovicu koji ispucava na dzeku i sve tako...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hajmo Vedo, treba mi dvica 
Nemoj biti sentimentalan protiv ovih "tvojih" seljaka nego trpaj

Nemoj biti sentimentalan protiv ovih "tvojih" seljaka nego trpaj

Da Bog sacuva kako je los ovaj Hoffenheim. Mislim da im se crno pise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
2 puta je fenomelano probio na boku i vratio u 16 prvi put traore stopo ko da su mu noge od drveta drugi put harnik bogu iza nogu sa 10 m sutnu
- EdenHazard
- Kontakt:
mogu do prekosutra ovako igrat, niko neće pogodit gola, kamo li datigrgr je napisao/la:2 puta je fenomelano probio na boku i vratio u 16 prvi put traore stopo ko da su mu noge od drveta drugi put harnik bogu iza nogu sa 10 m sutnu

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.