a je li njemu normalan menadzerpile87 je napisao/la:ZZtop10 je napisao/la:E sada cemo vidjeti koliko mali voli ŽeljuNe pita se on puno! Vise je do toga koliko normalnog menadzera ima a svima je poznato da menadzeri hoce pare na brzinu.Ima primjera koliko hoces mladih igraca koji su otisli u velike klubove iz Zelje pa se vratili manji od makovog zrna. Ima vremena za prave igrace da odu i kada nastupe za prvi tim.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Znas li mozda satnicu ovog meca?Buu je napisao/la:Sutra sa celikom, ovo se mora dobiti. Taman na sve cetiri hodali pobjediti moraju
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- slavko njegus
- Kontakt:
Zajko briljirao..... preuzeto sa jednog hrvatskog portala....
http://........../sport/clanak/golijada-na-parku-mladezi-split-svladao-zagreb-i-izjednacio-se-s-hajdukom-na-drugom-mjestu/662707.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://........../sport/clanak/golijada-na-parku-mladezi-split-svladao-zagreb-i-izjednacio-se-s-hajdukom-na-drugom-mjestu/662707.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: slavko njegus, dana/u 15 feb 2013, 22:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Mislim da je u 18:00.vivaILchelik je napisao/la:Znas li mozda satnicu ovog meca?Buu je napisao/la:Sutra sa celikom, ovo se mora dobiti. Taman na sve cetiri hodali pobjediti moraju
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
lijepo, samo kad bi ko u klubu tražio ovakve štucne (one su mi najbolje ovdje
) od Patricka, al' garant će sve biti k'o i do sad...
što mi ni na jednoj pripremnoj nismo nosili one dresove s Holiday Marketa ?
što mi ni na jednoj pripremnoj nismo nosili one dresove s Holiday Marketa ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Ultras1921
- Kontakt:
Meni ove stucne ruzne, al dobro, nece se nikad svima svidjat 
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
svako ima svoje mišljenje, mada se ne slažem, opet ga poštujem, al' džaba kad mi svakako nećemo imati skoro ništa od ovoga (samo dresove)...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kako prijatelju? zar konacno nije napravljen pravi ugovor sa PATRICKOM. Dresovi, sorcevi, stucne, trenerke, jakne, lopte, itd.... Koliko ja znam, jeste? Imamo tri karniture unikatnih dresova, a mozemo iskonbinovati 12 garnitura...anonimni je napisao/la:svako ima svoje mišljenje, mada se ne slažem, opet ga poštujem, al' džaba kad mi svakako nećemo imati skoro ništa od ovoga (samo dresove)...
AO je svojevremeno za Zebu govorio, video zapis, kako je on dosegao limit i kako se Zebi "neda" previse truditi (parafraziram), kako AO to zna i vidi te nista ne moze uraditi povodom toga (parafraziram)...kao pomirio se sa tim...da se nadovezem na temu minutaze i sansi iz malo drugog ugla, to je meni zasmetalo...placam te, titram ti ali sam svjestan neceg sto se moze popraviti i prihvatam to...pa se desi Zebinjo u Split, nazalost
S druge strane, AO je sef, menager i kapa do poda za sve, rezultati i sve ono sto radi za nas klub (u ovakvoj drzavi, ligi, drustvu) misljenja sam da je malo vise prenio taj svoj specifican nacin razmisljanja i ponasanja na nas i ujedno nas navikao na sve to(nije se tesko naviknuti na dobre rezultate) pa kad je situacija malo losija, imam osjecaj da se pogubimo. U ovom trenutku, sve su oci uprte u igracki kadar, malo povrede malo slaba trgovina. O pojacanjima ili prinovama ako dođu, o prodaji igraca tek ako se desi, o pripremama tek ako mogu pogledati koju tekmu a ne pisani izvjestaj...tako i o onom sto nas najvise brine, bek na lijevoj strani i ostale igracke pozicije. Tek kad vidim (dovoljno minuta), tek kad istrpimo dovoljno dugo mogu dati misljenje da neki igrac moze igrati u Zelji ili ne. Najmanje je vazno slazemo li se (ispravno je dijelimo misljenje
) ili ne...mislim da sam jedini koji je pisao kako E.Colic je igrao beka u Velezu, kako je brz, kako ga mozemo iskoristiti tu, pisao sam nakon tekme u Gabeli koju sam gledao kako me dojmio Brkovic (nema tacnu poziciju, pomalo divlji, brz, okretan), sad za Bukvica (ne brani nikako u Zelji a brani za mladu repku), zelim da pisemo o tome, da pokusamo pronaci nesto dobro ili bolje a ne suprotno.
S druge strane, AO je sef, menager i kapa do poda za sve, rezultati i sve ono sto radi za nas klub (u ovakvoj drzavi, ligi, drustvu) misljenja sam da je malo vise prenio taj svoj specifican nacin razmisljanja i ponasanja na nas i ujedno nas navikao na sve to(nije se tesko naviknuti na dobre rezultate) pa kad je situacija malo losija, imam osjecaj da se pogubimo. U ovom trenutku, sve su oci uprte u igracki kadar, malo povrede malo slaba trgovina. O pojacanjima ili prinovama ako dođu, o prodaji igraca tek ako se desi, o pripremama tek ako mogu pogledati koju tekmu a ne pisani izvjestaj...tako i o onom sto nas najvise brine, bek na lijevoj strani i ostale igracke pozicije. Tek kad vidim (dovoljno minuta), tek kad istrpimo dovoljno dugo mogu dati misljenje da neki igrac moze igrati u Zelji ili ne. Najmanje je vazno slazemo li se (ispravno je dijelimo misljenje
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Bas mi nesto sad pade na pamet. Sjeca li se neko onog drota (zaboravih mu nik koji je bio) sto je takodje cesto bio na temi Zelje i onako za mene je spadao u one cine postove obavezno citam.
Mozda je off izvinite ali u najkrajnjijem
slucaju se tice Zelje. 
Mozda je off izvinite ali u najkrajnjijem
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Sjecam se ja i mislim da je banovan . Mozda je sada pod drugim nickom
.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
A nik mu je bio? 
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
- samir_tm87
- Kontakt:
drot murgajustFlowFKZ je napisao/la:A nik mu je bio?
Forumaši se malo uspavali za vikend!
Šta očekivati od nastavka sezone? Želje su jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo. Nadam se duploj kruni. Kako?
Znam da smo u finansiskoj "buli". Samo me nemojte pitati kako znam. Znam i tačka. Što se nadam duploj kruni? Valjda i zato što volim Želju. Znači volim, a ne navijam ili simpatišem. Znam i to da je Željo bio najjači kada se tome malo ko nadao. Željo je u velikim problemima, ali će kao "feniks" izlepršati iz njih. U to sam ubijeđen. Zašto? Zato što je to Željin usud.
Kako ćemo igrati na proljeće? Imamo "limitiran" igrački kadar. Igrački smo mnogo slabiji nego jesenas. FK Sarajevo nema ništa slabiji raspored od nas! Varamo se, ako to mislimo. Sarajevo u prvih 10ak kola može da prođe bez poraza, bez obzira što će imati više utakmica na strani.
Kako do zacrtanog cilja - "duplu majstore". Vjerujem da ćemo kući igrati kao i u povratničkoj sezoni Amara Osima. Ukoliko ko nije zaboravio, na Grbavici smo tada igrali sa Bučanom i Šimićem na bekovima. Oni su u stvari samo glumili bekove, jer su igrali potpuno ofanzivno. Na strani je mjesto beka zauzimao Delimir Bajić, koji je po vokaciji klasični odbrambeni igrač - stoper, B. Čolićem i Radovanovićem i svoje prilike čekali iz kontri i polukontri. Ta taktika nam se isplatila. Mislim da ćemo i ove sezone nešto slično igrati. Kući sa E. Čolićem, Stanićem, Brkovićem na bekovima, a na strani sa Čutukom i B. Čolićem (na bekovima), i normalno stoperima.
Nadam se da je to pobjednička formula.
Šta očekivati od nastavka sezone? Želje su jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo. Nadam se duploj kruni. Kako?
Znam da smo u finansiskoj "buli". Samo me nemojte pitati kako znam. Znam i tačka. Što se nadam duploj kruni? Valjda i zato što volim Želju. Znači volim, a ne navijam ili simpatišem. Znam i to da je Željo bio najjači kada se tome malo ko nadao. Željo je u velikim problemima, ali će kao "feniks" izlepršati iz njih. U to sam ubijeđen. Zašto? Zato što je to Željin usud.
Kako ćemo igrati na proljeće? Imamo "limitiran" igrački kadar. Igrački smo mnogo slabiji nego jesenas. FK Sarajevo nema ništa slabiji raspored od nas! Varamo se, ako to mislimo. Sarajevo u prvih 10ak kola može da prođe bez poraza, bez obzira što će imati više utakmica na strani.
Kako do zacrtanog cilja - "duplu majstore". Vjerujem da ćemo kući igrati kao i u povratničkoj sezoni Amara Osima. Ukoliko ko nije zaboravio, na Grbavici smo tada igrali sa Bučanom i Šimićem na bekovima. Oni su u stvari samo glumili bekove, jer su igrali potpuno ofanzivno. Na strani je mjesto beka zauzimao Delimir Bajić, koji je po vokaciji klasični odbrambeni igrač - stoper, B. Čolićem i Radovanovićem i svoje prilike čekali iz kontri i polukontri. Ta taktika nam se isplatila. Mislim da ćemo i ove sezone nešto slično igrati. Kući sa E. Čolićem, Stanićem, Brkovićem na bekovima, a na strani sa Čutukom i B. Čolićem (na bekovima), i normalno stoperima.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Prvenstvo ćemo uzeti "na mišiće", što će kod svih konkurenata izazvati još veću zavist.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
avlami97 je napisao/la:Forumaši se malo uspavali za vikend!
Razabu sve je uredu ali ovo sto si naveo za raspored stvarno nemogu da se slozim pa to mi jedino uljeva nadu jer je nas raspored puno bolji pa samo pogledaj njihova gostovanja
siroki,borac,zrinjski,celik,velez i VELIKOM ZELJEZNICARU stim da mi imamo jednu vise utakmicu kuci + sto najteze gostovanje igramo u zadnjem kolu ali mi KUP nije siguran to mi je nekako puno blizi siroki
U 18 sati sa Čelikom.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
pa imaćemo dresove, al' nećemo onakve šorceve i štucne, o tom govorim, a za ovo boldirano do sad nisam ni znao... lijepo, lijepoDzoleZeljo je napisao/la:Kako prijatelju? zar konacno nije napravljen pravi ugovor sa PATRICKOM. Dresovi, sorcevi, stucne, trenerke, jakne, lopte, itd.... Koliko ja znam, jeste? Imamo tri karniture unikatnih dresova, a mozemo iskonbinovati 12 garnitura...anonimni je napisao/la:svako ima svoje mišljenje, mada se ne slažem, opet ga poštujem, al' džaba kad mi svakako nećemo imati skoro ništa od ovoga (samo dresove)...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
anonimni je napisao/la: pa imaćemo dresove, al' nećemo onakve šorceve i štucne, o tom govorim, a za ovo boldirano do sad nisam ni znao... lijepo, lijepo

Obrati pažnju na šorc u pozadini.
Vidio sam, čini mi se, još neku sliku gdje se lijepo vidi bijeli šorc, nije ovako prebačen kao ovaj, a možda sam i puk'o!
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 25 gostiju.