1. HNL

Jack777Pott
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Jack777Pott » 08 feb 2013, 15:47

bh hrvat je napisao/la: Ovaj kvrzic je odnekle iz bosne ako se ne varam.dobar igrac

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Dolje je negdje od Doboja, do prije par godinu igrau u teslickom Proleteru koji trenutno igra 2.Ligu RS
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 14 feb 2013, 09:29

Malo o novom igraču u HNL, radi se o 29-godišnjem veznom igraču, koji je iz sarajevskog Željezničara došao s "etiketom" najboljeg igrača Premijer lige prošle godine. Žužul ga je na predstavljanju u Parku mladeži opisao riječima: "On je igrač zbog kojeg se dolazi na stadion. Zna podvaliti loptu, on je nepredvidivi vic-maher."

Najljepši gol priprema: Zajko Zeba – njegova majstorija protiv SV Horna nešto je što se rijetko viđa na nogometnim terenima, primio je loptu na 40 m od vratiju i majstorki lobovao austrijskog vratara .

Strašno je dobar potez napravio Split, sada će Vulić imati mogućnost prebaciti pritisak na Zebu koji bi trebao razigrati Ercega i Rebića, to je najviše nedostajalo, sa Zebom će smanjiti pritisak na Ercega, a samim tim i Rebić će biti opasniji, u afirmacijskom smislu Vulić radi sjajno što i ne čudi jer je on vrhunski trener kojemu je cilj iskoristiti mogućnosti mladog Rebića ili Ercega, što jamči stabilnost u klubu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 feb 2013, 19:06

Odlicna utakmica na ili u Parku mladezi kako vam volja izmedju Splita i Zagreba.Na kraju pobeda Splita 3:2.Henri Belle sjajan,dva puta se lepo snasao i matirao Livakovica.Preostali gol delo je Aljose Vojnovica koji je jedan lep pas sa desne strane prosledio u mrezu Livakovica.U redovima Splita,Zeba odlican odigrao skoro celu utakmicu,minut pre kraja zamenjen.Sjajno je proigravao ekipu,imao par gresaka ali nedovoljnih da se pokvari kompletan utisak o njegovoj partiji.

Zagreb dosta losa ekipa,dva glupa gola veoma dali. Prvi gol Abdurahimi se nagurava sa odbranom Splita,lopta dolazi do Lovre Medica koji je posprema u mrezu. A drugi gol neki penal,meni ni sada nije jasno za sta je sviran,ovaj komentator na Areni rece ruka,ja tesko da je mogu videti i na ponovljenom snimku a Damir Sovsic pogadja za 3:2 i konacan rezultat.
Onaj momak Djengoue sto je na pozajmici iz Chieva u Zagrebu,meni iskreno mnogo smesan igrac. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 feb 2013, 19:23

Jel igrao Vojtuš za Zagreb?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 feb 2013, 19:31

SiamoNoi je napisao/la:Jel igrao Vojtuš za Zagreb?
Nije,od pocetka igrao Lovro Medic,kasnije usao Ante Mitrovic.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 feb 2013, 19:52

Mora Lovro igrat :lol: nije mu caca bezze presidente.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 feb 2013, 22:52

Pa jasno,a i ja bezveze pitam. :mrgreen:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 feb 2013, 00:18

Devil je napisao/la:Odlicna utakmica na ili u Parku mladezi kako vam volja izmedju Splita i Zagreba.Na kraju pobeda Splita 3:2.Henri Belle sjajan,dva puta se lepo snasao i matirao Livakovica.Preostali gol delo je Aljose Vojnovica koji je jedan lep pas sa desne strane prosledio u mrezu Livakovica.U redovima Splita,Zeba odlican odigrao skoro celu utakmicu,minut pre kraja zamenjen.Sjajno je proigravao ekipu,imao par gresaka ali nedovoljnih da se pokvari kompletan utisak o njegovoj partiji.

Zagreb dosta losa ekipa,dva glupa gola veoma dali. Prvi gol Abdurahimi se nagurava sa odbranom Splita,lopta dolazi do Lovre Medica koji je posprema u mrezu. A drugi gol neki penal,meni ni sada nije jasno za sta je sviran,ovaj komentator na Areni rece ruka,ja tesko da je mogu videti i na ponovljenom snimku a Damir Sovsic pogadja za 3:2 i konacan rezultat.
Onaj momak Djengoue sto je na pozajmici iz Chieva u Zagrebu,meni iskreno mnogo smesan igrac. :roll:
Nadam se da će ZG ispasti iz lige jer je taj mali, simpatični gradski rival Dinama uništilo smeće koje ga vodi. Samo, kao da gledam, bit će tu cirkusa i zakulisnih igara. :(
Hayley <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 feb 2013, 01:37

Tritolone je napisao/la:Mora Lovro igrat :lol: nije mu caca bezze presidente.
Znaci Drazen je njemu cale ?
To nisam znao.

Inace dosta losa su ekipa.Ovo sto sam video ima tu dosta i Cirine krivice,nije ovo lepo poslozeno nikako.Mali Kolinger mi je ekstra igrac,Bevab isto tako dobar na beku,gore Sovsic i to je to.
Ovaj mali Livakovic,**** od golmana,ja ne znam kako on planira u buducnosti da se bavi time,on niti predispozicije za golmana ima niti ista sto ne bi bilo greh nazvati golmanskim.

I usput moze li neko da mi objasni kako je Kobi Morris Darrick Hrvat ? :?
Mislim nije igrao ali vidim da je Hrvat. :roll:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 feb 2013, 01:44

'93. godište, majka Hrvatica, otac Amerikanac... navodno supertalent, ne znam zašto ne igra sad kad je Pavlović otišao.
Hayley <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 feb 2013, 01:54

badblueboylivno je napisao/la:'93. godište, majka Hrvatica, otac Amerikanac... navodno supertalent, ne znam zašto ne igra sad kad je Pavlović otišao.
Aha,vidim ja cudno mi.
Pitanje je koliko bi se on uklopio posto ga nisam nikada gledao u ovu Cirinu 3-5-2 sa vrlo visokim stoperima,doduse Nadarevic je dosta nizi od Grafa i Kolingera te vrlo pokretljivim bekovima,mada Djengoue i ne doprinosi nesta tome,ali zato Abdurahimi njemu obilato pomaze na desnoj strani.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 feb 2013, 01:56

Da, zbog tog malog Medica Pavlovic je otjeran sa mjesta trenera, jer ga nije vidia u ekipi a caca je na to popizdia i otjera ga. Po meni njihov najbolji igrac je Abdurahimi, vec je dugo u ekipi i samo cudo ga drzi jos uvijek u Zagrebu, navodno je treba ove zime u Dinamo ali se nesto izjalovilo, vjerojatno opet problemi na relaciji Medic-Mamic, pa se spominjalo da ce u Hajduk ali i to je propalo.

Za tog Kobiea prvi put cujem :lol: bice mu je caca neki unproforac :lol: pa zaglavia u Hrv kad je napravia dijete :mrgreen:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 feb 2013, 12:33

Devil je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:'93. godište, majka Hrvatica, otac Amerikanac... navodno supertalent, ne znam zašto ne igra sad kad je Pavlović otišao.
Aha,vidim ja cudno mi.
Pitanje je koliko bi se on uklopio posto ga nisam nikada gledao u ovu Cirinu 3-5-2 sa vrlo visokim stoperima,doduse Nadarevic je dosta nizi od Grafa i Kolingera te vrlo pokretljivim bekovima,mada Djengoue i ne doprinosi nesta tome,ali zato Abdurahimi njemu obilato pomaze na desnoj strani.
Haha, zaboravio sam skroz na Ćiru, nisam ni pratio ono otkad je drugi put podnio ostavku, mislio sam da je novi trener... tko zna šte će i kako, cirkusantski klub, kako sam i rekao... najgore će biti što će ostati u ligi, iako im od sveg srca želim ispadanje i odlazak Mamića vol. 2, da se konsolidiraju i da im se vrate navijači.
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 feb 2013, 14:57

Bit će oni zadnji,predzadnji,ali nitko neće uć jer im neće dat licencu.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 feb 2013, 15:06

Mislim da ove godine ih ispada dvoje dok deveti na tablici razigrava za ostanak. Barem sam cita negdje da bi trebala bit liga 10 iduce godine.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 16 feb 2013, 16:06

Liga 10 je 100% iduce sezone, ispadaju tri, a ulazi jedan. Zagreb ako bude zadnji ispast ce 100%, jer po UEFA pravilima svake sezone iz lige mora ispasti jedan klub, inace je liga neregularna, ali ne postoji pravilo da netko mora i uci. Zagreb jedino moze spasiti da nitko iz Druge lige ne dobije licencu ili ne zeli uci, a da npr. Cibalia i Inter koji su drugi i treci od zada ne dobiju licencu i ne budu u mogucnosti da zamjene onaj tim koji je trebao uci u Prvu ligu, a to je nemoguce za ocekivati.

U Drugoj ligi trenutno je vodeci Solin za kojeg se nadam da tu nece ostati, jer igraju na livadi

slika

Drugi je Dragovoljac, oni su prije 2-3 sezone jedva dobili licencu da odigraju par utakmica na svom stadionu, igrali su u Kranjcevicevoj, a u istoj toj Kranjcevicevoj bi igrali opet ako bi usli. S obzirom da u Prvoj ligi vec imamo Dinamo i Lokomotivu (Zagreb ce ispast) to je i dovoljno klubova iz Zagreba za ligu 10. U Njemackoj Bundesligi nema ni jedan jedini gradski derbi, a imaju 18 klubova. Mislim da je to dobro, gradovima je lakse financirat, svi klubovi imaju pune sadione, jer u 1.ligi ne igra onaj manji klub iz nekog grada, mada bi i oni napunili sve.

Dalje na tabeli su Zelina, Lucko, Rudes, na njih ne treba trositi rijeci. Sesti je Sibenik, u financijskim su problemima, al volio bi vise da oni udju nego itko od ovih koji su na tablici ispred njih.

Sedmo je Dugopolje, moja zelja. Imaju odlicnu infrastrukturu, bio bi prelijep ugodjaj gledat utakmice na tom stadionu. Jedina mana je sto su premala opcina i nebi imali veliku posjetu, ali sam uvjeren da bi imali sigurno vecu nego itko od gore navedenih, ukljucujuci i Sibenik (osim ako budu u vrhu, sto je suludo ocekivati). Dugopolje cak ima i izgledne sanse za ulazak, za prvim Solinom zaostaju osam bodova, a petnaest je kola do kraja. Uzimajuci u obzir da taj Solin nece dobit licencu, drugi je Dragovoljac, za njima zaostaju pet bodova, a to je vrlo dostizno. Uglavnom, moraju bit medju prvih pet da bi zadovoljili onaj sportski dio za dobijanjem licence. To im je izostalo prije par sezona kad nitko nije usao u Prvu ligu, jer su oni bili sesti il sedmi. Cini mi se da je njihova jedina prepreka njihova zelja da ne igraju Prvu ligu, te tvrdnje ukoliko udju da ce to odbiti i ostati u Drugoj ligi.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 feb 2013, 21:37

Mislim da su zahtjev za licencu nedavno od drugoligaša predali Šibenik,Dragovoljac,Lučko,Dugopolje i Solin.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 feb 2013, 22:52

Da, ti su klubovi zainteresirani.

Kako više nije pravilo da se ne može igrati u drugoj općini, nego da stadion ne smije biti 20 km dalje od mjesta u kojem je klub registriran, Solin može igrati u Dugopolju (15 km) i Splitu (8 km),tako da se na njih može ozbiljno računati.

Mogli bi imati trajekt ligu umjesto dosadašnje tramvaj lige. :mrgreen:
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 17 feb 2013, 01:24

Nisam do sad cuo to za licence, mislio sam da jos nije vrijeme, al drago mi je da je Dugopolje predalo, jer zadnje price koje sam cuo su one da oni ne zele uci, da im nije isplativo.

Interesantno i ovo za mjesto odigravanja utakmica, prvi put cujem za to pravilo, jer znam da Donji Srem igra u 50km udaljenom Novom Sadu, dok je Istra igrala u preko 100km udaljenoj Rijeci. U svakom slucaju mi je nekako i drago, cak bi i smanjio tu kilometrazu, da klubovi i lokalne vlasti vise ulazu u inrastrukturu ako zele svoj klub u Prvoj ligi.

I sad kad Solin moze da udje cvrsto se nadam da ce Dugopolje da jurne do prvog mjesta :mrgreen:

I mozda nam opet bude tramvaj liga, zamisli da Zagreb ostane i udje HD :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 feb 2013, 01:27

Te prepozicije vaze samo za jedan savez.Tj.kako ih on odredi,nisu zajednicki za sve drzave. ;)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.