Pišam vam se na stranicu.OTNYS_YNWA je napisao/la:Jesam, kada je stranica imala 10 000 članova dali su mi admina i eto sada smo nagurali na 135k.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo nemoj trpiti, ispišaj se biće ti lakše.
I uvijek tako bude.OTNYS_YNWA je napisao/la:Samo nemoj trpiti, ispišaj se biće ti lakše.
- L' Imperator
- Kontakt:
Pocetna stranica -> s lijeve strane imas: omiljeno, stranice, prijatelji, grupe, aplikacije..., ides na prijatelji pa na VISE -> bliski prijatelji, porodica, poznanici, OGRANICENO. Te odredjene osobe dodas u ograniceno i nece ti moci nista vidit sto nije javno.Elegant je napisao/la:Ima li opcija na FB da se zabrani gledanje slika za određene osobe ?
Npr. ako ima album i sad zelim da zabranim da neko određen ne moze otvoriti ?
#samoRudar #zauvijek
- Amoxicillin
- Kontakt:
Kako se vi niste sjedili jedne finte svega vam?
Kad hoćete da skroz "uklonite" fejs, obrisite sve slike, prijatelje, objave (dug proces
) i promjeniš ime, mejl, skloniš telefon i eto
Kad hoćete da skroz "uklonite" fejs, obrisite sve slike, prijatelje, objave (dug proces
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Moze li se zabraniti da kada promijenim sliku profila, da ta obavijest ne izlazi ostalima na naslovnici ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Stranica je bila ukinuta ja mislim jednom od strane FB-a bas zbog nekog vica u vezi Srebrenice.Pacov je napisao/la:Na MV sve postavljaju,a najmanje crni humor.neurofunk je napisao/la:Ja sam unlajkao tu stranicu zbog nekih viceva o Srebrenici, volim crni humor ali na MV se ponekad pretjeruje.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my Tabure using Tapatalk
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
+1neurofunk je napisao/la:Ja sam unlajkao tu stranicu zbog nekih viceva o Srebrenici, volim crni humor ali na MV se ponekad pretjeruje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
+2Monolog je napisao/la:+1neurofunk je napisao/la:Ja sam unlajkao tu stranicu zbog nekih viceva o Srebrenici, volim crni humor ali na MV se ponekad pretjeruje.
+3alevkov je napisao/la:+2Monolog je napisao/la:+1neurofunk je napisao/la:Ja sam unlajkao tu stranicu zbog nekih viceva o Srebrenici, volim crni humor ali na MV se ponekad pretjeruje.
naprijed rejal
nije da mi ne smeta o srebrenici, ali isto tako ima tamo svega i o vukovaru, oluji......... itd......alevkov je napisao/la:+2Monolog je napisao/la:+1neurofunk je napisao/la:Ja sam unlajkao tu stranicu zbog nekih viceva o Srebrenici, volim crni humor ali na MV se ponekad pretjeruje.
Ovi vicevi o Tosetu, Srebrenici, ostalim mjestima koja su izgubili mnogo ljudi su smijesni samo budalama. Ono nemam nista protiv, ali ja mislim da ima i mnogo drugih,boljih nacina za salu. Kome je smijesno nek se smije i ulazi u takve stranice/grupe, ne mogu ja mjenjati necije razmisljanje.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
+1asunsao je napisao/la:Ovi vicevi o Tosetu, Srebrenici, ostalim mjestima koja su izgubili mnogo ljudi su smijesni samo budalama. Ono nemam nista protiv, ali ja mislim da ima i mnogo drugih,boljih nacina za salu. Kome je smijesno nek se smije i ulazi u takve stranice/grupe, ne mogu ja mjenjati necije razmisljanje.
+2Unica_Liverpool_ je napisao/la:+1asunsao je napisao/la:Ovi vicevi o Tosetu, Srebrenici, ostalim mjestima koja su izgubili mnogo ljudi su smijesni samo budalama. Ono nemam nista protiv, ali ja mislim da ima i mnogo drugih,boljih nacina za salu. Kome je smijesno nek se smije i ulazi u takve stranice/grupe, ne mogu ja mjenjati necije razmisljanje.
A o kojoj je stranici rijec,ako nije tajna
?
Morbidni ViceviPapalukas je napisao/la:A o kojoj je stranici rijec,ako nije tajna?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa mi smo Bošnjaci takav narod,uvijek za salu.
Ova stranica nekad zna pretjerat al ima i dobrih viceva.
A ko mi uvrijedi viceve o Muji,Husi,Sulji,Hasi i Fatu ima da ga nema
Ova stranica nekad zna pretjerat al ima i dobrih viceva.
A ko mi uvrijedi viceve o Muji,Husi,Sulji,Hasi i Fatu ima da ga nema
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako glupu diskusije vodite (prethodne stranice), nevjerovatno šta neki pojedinci pišu. Jedan Saurman vas mora učiti nekim vrijednostima života i moralu, doduše već sam na nekoliko drugih tema uočio da su "glavni akteri" mlađi od 18 godina, tako da donekle i razumijem njihovu zatucanost.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Biću fin pa ću samo izbrisat ove bljuvotine.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
puno je postova koji tuknu na fašizam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 70 gostiju.