majke mi ove bljuvotine i antisemitizam zasluzuju banove i to trajne.... nije ok siriti mrznju ovako na forumu... sigurno vecina vas mrzi jevreje jer nista naucili bolje il mrzite sve srbe... po meni svako ko tako generalizuje stvari i misli da je neko los samo zato sto je jevrej ili srbin treba da bude trajno odstanjen sa foruma jer dosta je vise mrznje i sirenja iste... mene su najvise sjebali bosnjaci ako cemo tako onda ja trebam mrziti sebe i sve ostale ljude koji su rođeni kao bosnjaci....Monolog je napisao/la:Biću fin pa ću samo izbrisat ove bljuvotine.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
You are someone else I am still right here
Koja kolicina gluposti i laznog moralisanja je ovdje iznesena. Pa sasvim normalno je da te ne boli zlocin nad jevrejima od prije 65 godina koliko te boli zlocin nad vlastitim narodom u kojem si mozda izgubio najblize clanove porodice, isto sto te boli kita kad kad neki farmer u kini na poljima rize slomi kuk, a da ga ti jarane slomis vidio bi odakle je vedro.
Monolog je napisao/la:Biću fin pa ću samo izbrisat ove bljuvotine.
a i podijeliti banove ne bi bilo loše jer ovdje očito ima fašizma
sve zavisi kako ko gleda na stvari... mene iskreno boil neka stvar sto taj na poljima rize slomi kukhattab je napisao/la:Koja kolicina gluposti i laznog moralisanja je ovdje iznesena. Pa sasvim normalno je da te ne boli zlocin nad jevrejima od prije 65 godina koliko te boli zlocin nad vlastitim narodom u kojem si mozda izgubio najblize clanove porodice, isto sto te boli kita kad kad neki farmer u kini na poljima rize slomi kuk, a da ga ti jarane slomis vidio bi odakle je vedro.
zlocin je zlocin i kao takav ni jedan ne treba podrzavati a to koga nesto boli i koliko to je privatna stvar svakog pojedinca koju je nekad pametnije zadrzati za sebe nego siriti mrznju. svi smo mi izgubili nekog... ja sam u ratu izgubio oca al mislim da mi nije nista gore nego nekom kome je otac umro prirodnom smrcu poslije rata...
You are someone else I am still right here
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Kod mene fb otisao u qrac kao i youtube, ovako mi izgleda fb a slicno i sa yt..

je li ko banovan?
- Titova-Juga
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Biću fin pa ću samo izbrisat ove bljuvotine.
Imaš kritiku od mene, (pa shvati kako hoćeš)
Kad skontam zbog kakvih gluposti sam i saM dobivao banove ali i ostali članovi koje znam, onda je ovaj prikriveni, indirektni fašizam ovdje vrijedan barem duplog bana
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
a jesi ti navalio da se banuje rajafilip13 je napisao/la:je li ko banovan?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
asunsao je napisao/la:a jesi ti navalio da se banuje rajafilip13 je napisao/la:je li ko banovan?
pa zar ne bi bilo normalno da se banuje neko ko ima fašističke stavove?
- Amoxicillin
- Kontakt:
Nemaš ni usvojen zakon koji spriječava i kažnjava fašizam u ovoj nam jedinoj državi, a ti bi da se banujufilip13 je napisao/la:asunsao je napisao/la:a jesi ti navalio da se banuje rajafilip13 je napisao/la:je li ko banovan?
Nema šanse za očekivat'...
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
filip13, ja sam ban dobio jer sam adminu govorio da treba nekog banovat. 
P.S. Nisam fasista, ako je neko zakljucio na osnovu onog sto sam napisao
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nemaš ni usvojen zakon koji spriječava i kažnjava fašizam u ovoj nam jedinoj državi, a ti bi da se banujufilip13 je napisao/la:asunsao je napisao/la:a jesi ti navalio da se banuje rajafilip13 je napisao/la:je li ko banovan?
Nema šanse za očekivat'...[/quote]
ovdje je lakše,ne treba ti zakon da otjeraš male fašiste sakrivene iza tastature
likma23 je napisao/la:filip13, ja sam ban dobio jer sam adminu govorio da treba nekog banovat.
što ti je post obrisan?
post je bio normalan,cek se i ja slazem sa njegovim postom a vjerovatno je obrisan jer se je uopce spominjala neka nacija il etnicka grupafilip13 je napisao/la:likma23 je napisao/la:filip13, ja sam ban dobio jer sam adminu govorio da treba nekog banovat.
što ti je post obrisan?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ajde da mjenjamo temu, jer kako pise gore tema je prvenstveno Facebook, pa onda ostalo.
Da vas pitam, izbriso sam Fb prije pola godine i sad sam u dilemi da li da ga vratim, tj. da napravim novi ili da ne vracam. Nekako mi ova zima ubitacna, mrsko mi sve, samo bi sjedio kuci, a i lakse se dog. s curama preko fb, a s druge strane valja trpjeti sve one silne gluposti na fb, pa sta vi mislite ?
Da vas pitam, izbriso sam Fb prije pola godine i sad sam u dilemi da li da ga vratim, tj. da napravim novi ili da ne vracam. Nekako mi ova zima ubitacna, mrsko mi sve, samo bi sjedio kuci, a i lakse se dog. s curama preko fb, a s druge strane valja trpjeti sve one silne gluposti na fb, pa sta vi mislite ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Otelo je napisao/la:post je bio normalan,cek se i ja slazem sa njegovim postom a vjerovatno je obrisan jer se je uopce spominjala neka nacija il etnicka grupafilip13 je napisao/la:likma23 je napisao/la:filip13, ja sam ban dobio jer sam adminu govorio da treba nekog banovat.
što ti je post obrisan?
nije obrisan tvoj post u kojem su uopće spominjani bošnjaci,ako ćemo to tako gledati
pa taj post nije spominjao nista fasisticko,nego je bio potpuno normalan a i istinit
no u njegovom je pisalo da mrzi jevreje jer rade palestincima ono sto im je radio hitler.
no u njegovom je pisalo da mrzi jevreje jer rade palestincima ono sto im je radio hitler.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:pa taj post nije spominjao nista fasisticko,nego je bio potpuno normalan a i istinit
eto,zamisli da neko napiše da mrzi bošnjake iz bilo kojeg razloga
Pa?
Mi smijemo mrzit koga hocemo,a nas niko?
Vjerovatno i ti mrzis nekog al to ne iznosis javno......
Pogresno vrijeme,pogresno mjesto a i pogresna tema
Otelo je napisao/la:Pa?
tačno,to se ne iznosi javno,osobito se ne govori javno da je hitler bio u pravu kad je ubijao jevreje jer je to fašizam,jer se na to uvijek može dodati analogija na prethodni rat
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 15 gostiju.